Dr. Haydar Dümen Bu işlerde pazarlık olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Bu işlerde pazarlık olmaz

Aşkta, cinsellikte önemli olan güven, anlayış ve sevgidir. Birini seviyor, onu kaybetmemek için kendinizi feda etmeyi düşünüyorsunuz. Fakat bazı erkekler bunu baskı unsuru gibi kullanıyor. Gençler, aşkta, sevgide pazarlık olmaz, aklınızdan çıkarmayın.

Sevgilim istemiyor

19 yaşındayım. Penisim çok büyük. Bu yüzden kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım? Bir de ben ereksiyon olmakta zorluk çekiyorum. Mastürbasyon yapınca daha kolay ereksiyon oluyorum.

CEVAP

Değerli okurum, derslerinin başına ya da işine dönsen. O organ küçülmeyecek, ameliyat da edilmiyor. Kızlar hep korkacak. Yani büyük penisler çoğu zaman antika kılıçlar gibi duvarlara asılmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Benim dileğim bu kılıçla kızları fazla yaralamaman. Biraz da büyü. Zamanı gelince her şey düzelecek, bunu da bil. Çünkü kendine uygun bir eş bulacaksın.

Haberin Devamı

Dayanamıyorum

19 yaşındayım. Bir yıldır nerede güzel bir kız görsem kendimi kontrol edemiyorum. Hemen mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu hastalık mı? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sen sebebini bulmuşsun. Vitrinde yemekleri görünce iştahın açılmış, onları hayal ede ede yutkunuyorsun. Tabii ki ağzın da sulanıyor. Çare, ver kendini mastürbasyona. Olur mu değerli okurum? Biraz irade. Ama çok fazla da her kadına tahrik olmama. Buna zamanla alışacaksın.

Nereden geldi?

20 yaşındayım. Nişanlımla kızlığımı koruyarak ilişkiye girdim. Son ilişkiye girdiğimizde adetim yeni bitmişti. Benden kan geldi. Kızlığım bozulmuş olabilir mi yoksa adet kanı mıydı? Ben hiç acı hissetmedim. Nişanlım da bir şey anlamadı.

CEVAP

Sevgili okurum, büyük olasılıkla kızlık zarı kanı. Eğer kanın rengi açık ve kırmızı ise bu kızlık kanı olduğunun da bir bakıma kanıtıdır. Ama kanın rengi koyu ve biraz kahverengimsi ise bu da adet kanamasının bir kanıtı sayılır.

Kaybetmek istemiyorum

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Ancak cinsel ilişkiden korkuyorum. Onu kaybetmemek için bu fedakarlığı yapmak istiyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Yavrum, seninkisi kendini feda etmek. Yavrum, bırak kaçarsa kaçsın. Kaçırmamak için canından, ruhundan, inançlarından ve de namusundan fedakarlıklar yaparak ona bir ziyafet sofrası sunarsan bu elma şekeri yemeye benzer. Elma ve şekeri bitince elinde kocaman bir kazık kalır. Aman yavrum, senin işin, okulun, sorumlulukların, ailen var. Bırak o adamı, hemen gitsin. İnan bana daha mutlu olacaksın.

Haberin Devamı

Çıldırmak üzereyim

18 yaşındayım. Ben ilişkiye girecek birini bulamıyorum. Her gün en az 10 kere mastürbasyon yapıyorum. Penisimde artık yaralar oluşmaya başladı. Çıldırmak üzereyim. Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP

Yavrum, bana göre zaten çıldırmışsın. Bizim bu sayfada çıldıranlara çare bulamıyoruz. Hemen annenin, babanın elinden tut, seni psikiyatri uzmanına götürsünler.

Acı ve kaşıntı yok

Ben 2 hafta önce bir hayat kadını ile birleştim. Bu benim ilk ilişkimdi. Kadının hastalıklı olup olmadığını bilmiyorum. Acaba hastalık kapıp kapmadığımı nasıl öğrenirim? Penisimde acı, ağrı, akıntı ve kaşıntı yok. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, rahat ol, hiçbir hastalığın yok. Çok endişeliysen bir test yaptırıver ya da bir ürolog arkadaşımıza başvur.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

27 yaşındayım. İlk ilişkide hemen boşalıyorum. Ve 10 dakika sonra ikincide tam sertleşme olmuyor. İleride evlendiğimde bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Okurum, evlendiğinde eşinin ikinci ilişki isteyip istemeyeceği belli değil, bu bir. Evlilikte erken boşalma sorun yaratacağından tedavi edilir, bu da iki. Üçüncüye gelince neden 10 dakika sonra? Örneğin; 10 saat sonra değil?

Kız gebe mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3-4 aydır ilişkiye giriyorum. Bu ay adeti gecikti. Bir ilişkimizde prezervatifte sorun çıkmıştı. Acaba sevgilim hamile midir?

CEVAP

Olabilir değerli çocuğum. Hem çapkın hem baba adayı torunum. Peki kız arkadaşın hamileyse şimdi ne olacak? Ayıkla pirincin taşını. Gebeyse yol saçını başını. Değilse aklını başına topla, erken ot yeme, sonunda ne olacak halim deme.

Sertleşmiyor

58 yaşında, 5 yıllık şeker hastasıyım. Son 1 yıldır iktidarsızlıktan şikayetim var. Acaba bu duruma nasıl bir çare bulacağız, ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, şeker hastalarında sertleşme mekanizmasında, damar sifonunda, bir kaçak oluyor. Bu nedenle gerek korunmada gerek tedavide tüm hastaların kendilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Tedavisi var, ama ultrasonla birlikte birkaç tetkik yapıldıktan sonra karar veriliyor.

Kan geliyor

25 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar bakalım. Sonrasını düşünürüz.

Bozulmuş mudur?

18 yaşında kızım. Birkaç yıl önce mastürbasyon yaparken biraz kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur? Kızlık zarını hangi doktora diktirebilirim? Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Çocuğum, kızlık bozulmadı ki diktiresin. Bir parça zorlandı, incindi sana haber gönderdi. “Beni fazla zorlama” dedi. Hepsi bu kadar. Keyfine bak. Evlendiğin zaman kızlık zarın kanayacaktır.

BÖYLE SORU YOK!

Egzersizle penisim büyür mü?

21 yaşındayım, penisim 13 santim. İnternette penis egzersizi buldum. Acaba yapsam büyür mü?

CEVAP

Yavrum, internette bahsettikleri doğru olsaydı, tüm erkekler işi gücü bırakmış penis egzersizi yapıyor olurdu. Ortalık atmaca, aygır, piton, anakonda ve daha birçoğundan geçilmez olurdu. Kısacası etrafımızı, içi boş ve kof devler sarardı.

Bir çiçeği gördüklerinde ne yapacaklarını bilemez, bunun getirdiği öfke ve akıl karışıklığı içinde önlerine çıkan tüm çiçekleri ezer geçerlerdi. Dünya, çiçeksiz, renksiz ve kokusuz olur, bu biçare devlerin volta attığı sanatoryuma dönüşürdü. Gelelim sana, 13 santim ortalama bir penis boyudur. Bırak boyuna takılmayı, işlevinden haber ver.

GÜNÜN SORULARI

Erkek arkadaşım kusuyor

26 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz. İlişkiye girmeye karar verdiğimizde sevgilim tuvalete gidip kusuyor. Ayrılayım mı, yardım edebilir miyim?

CEVAP

Kızım, tutucu düşünceler içinde yetişip, cinsel konularda kulaktan dolma yanlış bilgiler edinmiş biri cinselliğe karşı tiksinti geliştirebilir. Tiksinti 3-4 yaşında başlar. Tiksinti, istem dışı olan kusmaya neden olur. Erkek arkadaşının yaşadığı olay, cinselliğin reddi ya da protestosu anlamı taşır. Bunda bilinçaltına bastırılmış cinsel istekler de faktör oynar. Kendisine yardım, eylemin altında yatan gerçek nedenin bulunmasıdır. Bu da psikanaliz ile bulunur. Psikoterapi ile de çözüme ulaşılır.

45’likler çekici geliyor

20’lik bir kız yerine 45’lik kadını daha çekici buluyorum. Arkadaşlarım bunun saçma olduğunu söylüyor. Ben niye böyleyim? Nasıl düzelebilirim?

CEVAP

Olsun be okurum, 45’lik kadınlar bu dünyadan nasibini alsın. Arada oluverir böyle işler. Üstelik çok da dua alırsın. Genç delikanlı, kutlanır, alkışlanırsın. Kafana takma çevrenin söylediklerini. Ben seni saldım çayıra, artık Mevlam kayıra. Gördün mü? İşin kaldı hayıra, bayıra. Yavrum yaşıtların dururken, 45’lik kadınlasın, baktın ki tadına, daha çekici. Ben de, öyleyse ne olmuş, diyorum ve ekliyorum: Böyle bilgiler diken gibidir, yalnızca bazılarını rahatsız eder.

GÜNÜN SÖZÜ

Aç kalmış bir kurdun önünde yüz koyunun yapabileceği bir şey yoktur. Çünkü örgütlenmemişlerdir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder