Dr. Haydar Dümen Bu pasta iki kişilik
HABERİ PAYLAŞ

Bu pasta iki kişilik

Cinsellik birbirini seven, anlayış gösteren bir çiftin kapalı kapılar ardında yaşadığı güzel bir olay. Bir pasta gibi düşünülürse ilişkiden herkesin payına düşeni alması gerekir. Yani sorun kadındaysa erkek ona yardım eli uzatmalı. Eğer erkek sıkıntılıysa eşi harekete geçmeli ki yatak odanızda kâbuslar görmeyin, huzurunuz kaçmasın...

GÜNÜN SORULARI

Bülbül beslenirse büyür mü?

17 yaşındayım, bu zamana kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim. Penisim 4.5 santim. Benim bülbül beslenirse büyür mü?

[[HAFTAYA]]

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, şu penis denen organ, organ değil, sanki sapan lastiği, sülük ya da çiklet gibi. Bir boydan bir boya girdiklerinden ölçüleri de aldatıcı oluyor. Keyfi yoksa yani biraz küsmüş, dünyayla bağını koparmışsa büzülür de büzülür! Ölç ancak 3-4 santim gelir. Yok havalara girmişse, bir de bahane bulmuşsa, yani pantolonun kumaşı ona dokunuvermişse hurra, fol yok, yumurta yok ayakta! Öylesine akılsızdır ki yalana da kanar, işine öyle gelmişse yılana bile inanır. Şimdi 4.5 santim boya takıldı kafam. Sanırım o uykuluyken ölçtün. Hava da ne soğuktu ne sıcak. Biraz da yaz yorgunu. Ölçtün, boyu 4.5 santimse iyidir. Bir gün onu kandır, “Bak sana ne sürprizler hazırlıyorum” de. O da “Nerede nerede?” diye ayağa fırlayınca ölç. O boy görevinin formunun boyudur. 10 santim ve yukarısı için hiç kafanı yorma. 10 santimden bir iki santim aşağı için komplekse girme. Ama değerli okurum, hava basılmış lastik gibi trafiğe çıkmaya hazırlandığında 4.5 santim ise, ortada ciddi bir sorun var demektir. Verdiğin boy tatile çıkmış, denize girmiş, öğle uykusuna yatmış bir turistin boyu ise bak işine, keyfine. Değerli okurum, laf aramızda ben beslenerek büyüyen bir bülbül görmedim.

Mastürbasyon kadınlardan daha çekici geliyor

İnci gibi gencim. Günde 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Çevremde birçok kadın ve hepsi de inci gibi. Onları çekici bulmuyorum, mastürbasyon daha çekici geliyor.

CEVAP

İşte bu kadar değerli okurum, anacığının duaları tuttu. Kaç kere onu elleri havada “Büyük Allah’ım oğluma akıl fikir ver, onun bunun kızlarının ardına takılmasın. Hele kadınlara kafasını kaldırıp hiç bakmasın” diye diye duasını tutturdu. İnci tanesi gibi, yakınlarına göre beyaz ve lekesiz bir erkeksin. Anadolu’da bir başka söz vardır. Bir erkek çocuğu evlendirmek için kız istemeye gittiklerinde, damat adayı “Kız gibi, yüzü gözü açılmamış, kimselere bakmamış, evine bağlı, sessiz, itaat eder” falan diye döktürürler ve “Kız gibi oğlandır” diye eklerler. Kız ailesi boş durur mu “Vallahi erkek gibi kızdır. Koy ordunun içine, koyduğun gibi al. Elinden her iş gelir. Koyun güder, çift sürer, daha neler neler” derlerdi. Geneli böyle, özele gelince; genellikle bizim oğlan harama uçkur çözmez derler ama bu çocuk ne yer ne içer, ileride bu acemilikle ne eker ne biçer demezlerdi. Değerli okurum, kırsal kesimde gençler pek mastürbasyon bilmezler. Biz incimize yani sana dönelim: Seni çevrendeki kadın incilerle bir ipe dizelim ve şöyle diyelim: Bakın şu aradaki var ya o bizim incimiz. Eli cebinden çıkmayan gencimiz. Haram yemez ama iş başa düşünce de günde 3 posta el değirmeniyle kahve öğütüp içmeden işe gitmez. Resmini ben çizdim, as duvara. Öyle fazla girme havalara.

**

Kocamla birlikte olmak istemiyorum

29 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Ben eşimle birlikte olmak istemiyorum. İlişki sırasında boşaldığımı bile fark etmiyorum. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP


Sevgili okurum, cinsel soğukluk tablosu çiziyorsun. Bunun yarısı senden kaynaklanıyorsa yarısı da eşindendir. Cinsellik iki kişinin paylaştığı, o konuda bütünleştiği, duygusal sıcaklık içinde iki tarafın da isteklerine uyarak ve kırmadan bulunan bir orta yol daima verimli sonuçlar doğrur. Önünüzde uzun bir yol var.
Mutlaka bir çözüm hem arayın hem bulun.

Sevgilim mastürbasyon yapıyor

17 yaşında kızım. 23 yaşında sevgilim var. Birlikte olduktan sonra erkek arkadaşım mastürbasyon yapıyor. Sevgilimi nasıl mutlu edebilirim? Ne olur yardım edin.

CEVAP


Sevgili okurum, nasıl birlikte oluyorsunuz? El ele mi tutuşuyorsunuz, göz göze mi öpüşüyorsunuz? Sevgilin yaşı gereği formunda. Ona göre işler yolunda. Genç
bir kız kolunda. Amma bu birliktelik cinsel içerikli ise, bak yavrum benim dükkanım kapalı. Bizim sokaktan bile geçme. Kendine saçma sapan bir yol seçme. Romantik takıl. Bu sana vereceğim en iyi bir akıl.

Sertleşme sorunum var

24 yaşındayım. Düzenli olarak cinselliği yaşıyorum. Geçenlerde kız arkadaşımla ilişkiye girerken kasıklarıma kramp girdi, penisim 10 dakika sertleşmiş halde kaldı. Daha sonra eski haline döndü. Ama bir süre sonra bende sertleşme sorunu başladı. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Evet, değerli okurum, 15-20 gün kendini zorlama. ‘Sertleşecek mi?’ diye denemelere girme. Sonra düzelecek o.

Orgazm olmuyorum

26 yaşındayım ve 3 aylık evliyim. Eşimle birlikte olduğumuzda ben orgazm olamıyorum. O da kendini kötü hissediyor, kavga ediyoruz. Ne olur bana yardımcı olun. RUMUZ: YETMEZ Mİ?

CEVAP


Sevgili okurum, evliliğin ilk ayları dahası ilk yılları böyledir. Sevişmek yerine didişmeye erken başlamışsınız. Her şey düzelecek. Biraz birbirinizin huyuna ve
suyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Ufkunuz açılsın. Bunun için de kitap okuyabilirsiniz. Bir uzmana da başvurabilirsiniz. Bana göre aceleye
gerek yok. Daha yolun başındasınız.

Kemiklerim erir mi?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak kemik erimesine yol açar mı?

CEVAP


Sevgili okurum, arada bir yap. Sayı haftada 1-2 olabilir. Karşı cinsi düşün. Fantezileri sınırlı kullan. Her genç gibi uykuna, işine, okuluna, cinsel isteklerine ayıracağın zamanın oranını iyi ayarla.

Penisim kısa

Haberin Devamı

17 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 6-7 santim. Haftada 3 kere boşalıyorum. Penisimin uzaması için ne yapmalıyım?

CEVAP


Değerli okurum, ölçüm tam ise normalden küçük gözüküyor. Uzaktan teşhiş zor. Bana göre bir üroloji uzmanına başvursan daha iyi olur. Bu konular ihmale gelmez.

Hamile kalırsam...

Sevgilimle ilişkiye girdim ama kendisi dışarı boşalmıştı. Ben meninin içeri gitmesinden korkuyorum. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bir hafta sonra durumunu bildiren mailini bekliyorum. Adetini göreceksin, üzülme.

Sorun devam eder mi?

Sevişirken ereksiyon olamıyorum. Sevdiğim kadın benim için hiçbir şey yapmıyor. Ondan ayrılmak istiyorum ama olmuyor. İleride onunla evlenirsem yine aynı sorunlar devam eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, etmez. Şimdi ya da daha sonra bu sorunun düzelecek. Ama yanlış sende başlıyor. Her şeyi onun için yapıyorsan kendin için ne yapıyorsun?
Bu pasta kapma yarışıdır. Bütün pastayı sevgilinin üzerine sürersen sen pastadan nasibini alamazsın. Ayrıca şahlanan at her zaman dizginlenmez. Yüzde 50’si
partnerinden yana yüzde 50’si senden yana olsun ki şahlanan atını küstürme.

Gelen zevk suyu mu?

Sevgilimle öpüştüğümüzde zevk alıyorum. Yumurta akı gibi bir sıvı geliyor. Bir de kızlarda zevk suyu diye bir şey olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, her kadında belli ölçüde ıslanma olur. Doğanın bir ön hazırlığıdır. Doğa zamanı gelince üremenin kendince yollarını açar. Doğa neden bu salgıyı
yapar? Kayganlaştırıcı olan bu salgıyla birleşmeyi kolaylaştırır, normaldir.

Tatmin edebilir miyim?

20 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla bir şeyler yaşıyoruz ama ilişkiden penisim yüzünden utanıyorum. Acaba onu tatmin eder miyim?

CEVAP

Değerli okurum, neden olmasın. Olacak olan olur olmayacak olan o söylediğin boyutun iki katına çıksan olmaz. Olayı santimlere vurma.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayal aşka kapılarını açar, mutluluk kapının ardından bakar. H.D.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder