Dr. Haydar Dümen Bu takıntıdan kurtulun
HABERİ PAYLAŞ

Bu takıntıdan kurtulun

Erkeklerin penis boyu konusundaki takıntıları biliniyor. Ölçümler yapılıyor, arkadaşlar arasında konuşuluyor. Yeterli olmadığını düşünenler hemen internette ilaç aramaya koyuluyor. Beyler, cinsel organın boyu öyle ilaçla ya da masajla büyümez. Bu takıntıdan kurtulun.

BÖYLE SORU YOK!

Elim kolum uyuşuyor 25 yaşındayım. Sevişmeye başlamadan önce bir sıvı geliyor. Kız arkadaşım fark edecek diye üzülüyorum. Çok zevk almıyorum. Bir de boşalmaya yakın baş dönmesi başlıyor, elim kolum uyuşuyor. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, çamaşırının ıslanmasına halk zevk suyu der, yapısı kaygandır. İlişkiyi kolaylaştırmaya yarar. Sahibine, ‘Doğru yoldasın, ben görevimin başındayım’ der. Zevk alıp almamanın nedeni çoktur. Uygun ortam, yetişme çağının kuşkuları, kendine güvensizlik gibi. Baş dönmesi, elin ve kolun tutmaması bana bir tür panik atak gibi geldi. Üstüne gitme, bir uzmandan yardım alın, atınızı çayıra öyle salın.

GÜNÜN SORULARI

Sevginin yaşı var mı?

70 yaşında kadınım, 25 yaşında bir sevgilim var. ‘Bu yaşta seks yapılır mı?’ diye soruyorlar. Sevginin ve seksin yaşını kim koyuyor? Fikrinize ihtiyacım var.

Sevgili okurum, yardıma ihtiyacınız yok. Siz bir kimliksiniz. Kimliğiniz aykırılıkları sokağa taşımadığı sürece yatak odası ve eş duruşu iki kişiyi ilgilendirir. Konu çevrenin diline düşerse her kafadan bir ses çıkar. Sizin aranıza kimse giremez. Siz sağlığınızın ve mutluluğunuzun bekçisisiniz. Gönlüne yattığı ve mutluluğun bozulmadığı sürece yola devam.

Olgun seviyorum

23 yaşındayım. Benim kuş çok iştahlı, yem yetiştiremiyorum. Bir de kendimden büyüklere ilgi duyuyorum. Mastürbasyondan zevk almıyorum. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum eskiler, ‘Aklına mukayyet ol’ derler. Benim de sana ilk sözüm bu olacak. Hayaller zengindir ama görgüsüzlüğe kaçarsa işler karışır. Sana ne oluyor da büyük kadınlara ilgi duyuyor, ilişkiye girmek istiyorsun? Bu bir tür sevimsiz hastalıktır. Dalındaki meyveyi beğenirsin ama onu asla koparamazsın. Çünkü bu işlerin sahibi ve kuralları vardır. Sen beğen ama elini uzatma. Kimsenin dengesini bozma, gün gelir seninkini de bozarlar.

Haberin Devamı

Zevk suyu normal mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım var. Ancak telefonla konuşuyoruz. Telefonda sıradan şeyler konuşmamıza rağmen benden zevk suyu diye tabir edilen renksiz bir sıvı geliyor. Bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, konuşmaya da sıvıya da devam. Ancak konuşmanın ağırlıklı yanı cinsellikten yana değil, insani değerler üzerinde olsun. Fazla erotizme kaçmayın. Zamanla pornografik konuşmalara dönüşebilir. Ayrıca da konuşmalar sırasında mastürbasyona alışmamaya bak. Gerisi sorun değil.

Mutlaka kanar mı?

İlk ilişkide kızlık zarının yırtıldığını erkek anlayabilir mi? Mutlaka kanama olur mu? Olmazsa sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım rekor kırıyoruz. Bu konuda kaçıncı baskı artık bilmiyorum. Tekrar tekrar yazıyorum. Kızlık zarı esnekse kanamaz.

Boşanmayı düşünüyorum

26 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Eşimle birlikte olurken arada bir çok acı çekiyorum. Arada bir oluyor ama sorunun eşimde olduğunu biliyorum. Elini bile sürmeden hemen ilişkiye giriyor. Boşanmayı bile düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, haklısın. Pek çok kadının ortak sorunlarından birini dile getiriyorsun. Tek çözüm eşinle oturup net konuşmak. Bana anlattıklarını yani ayrılabileceğini ona da biraz duyur, sonra da ilgini biraz azalt. Bakalım, eşin nasıl tepki gösterecek? Daha sonra yeniden haberleşelim.

Gebe miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama hâlâ adet görmedim. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşılabilir.

Penisim ne kadar olmalı?

20 yaşındayım ve penisimi küçük buluyorum. Karşı cinsin hamile kalması için uzunluk en fazla ne olmalı? Ya da ne kadar olsa hamile kalır?

CEVAP

Değerli okurum, kadının gebe kalması için penisinin vajinaya girmesi şart değildir. Yani penis bir santim bile girse gebelik şansı tam girmiş kadardır. Bu nedenle gebelikle penis boyunun ilgisi yok. Küçük penisinin(!) bir de boyutunu yazıverseydin ben de senin yüreğine su serpseydim, moral verseydim diye düşünüyorum.

Ya evlilik sürmezse?

19 yaşındayım. Üç yıldır nişanlımla düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. Ama ben son bir aydır zevk almıyorum. Gitgide ondan uzaklaşıyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Evliliğin sürmemesinden korkuyorum

CEVAP

Sevgili okurum, düğün olacak, kaçınılmaz. Evlilik en az 1 yıl sürecek. Ondan sonra oturup düşüneceksin. Ortaya çıkacak tabloyu sen de ben de bilmiyoruz. Bu saatten sonra geri dönülmez. Zamanı gelince çare bulunur umudundayım.

Sertleşme sorunum var

22 yaşındayım, günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girerken sertleşme sorunu yaşıyorum ve geç boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum şu anda doktorluk bir sorunun yok. Mastürbasyonu azaltıp haftada 3-4’e indirmezsen ileride sorunlar çıkacak. Ve bu sorunlar büyüyecek. Doktorun işi de zorlaşacak. Senin cinselliğin de kendi yolundan çıkacak. Aman yavrum biraz irade. Biraz da karşı cinse yönelmelisin.

İlaçlar güvenilir mi?

27 yaşındayım, penisim 12 santim. Penis büyütücü ilaçların güvenilirliği var mıdır?

CEVAP

Sıfırdır yavrum, sıfır.

Kızlık zarı dikiliyor mu?

Kız arkadaşım benden önce ilişkiye girmiş ve kızlık zarı yırtılmış. Ailesinin bu durumdan haberi yok ve duyarlar diye çok korkuyor. Eski sevgilisi söylerse babası hemen kızı doktora götürecek. Ben araştırma yaptım, kızlık zarının dikildiğini öğrendim. Acaba doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı dikildiği zaman kaynama olmuyor. Böyle bir işlemin yapıldığı da belli oluyor. Yani iki türlü suç ortaya çıkıyor. Kızlık zarı bir başka birleşmede yeniden kanayabilir. O zarın yapısıyla da ilgili olabilir. Ama olan olduktan sonra doktorun da ‘Ha bu yırtılmış’ diyeceğini sanmıyorum. O da yumuşatıcı bir yorum yapacaktır. Ne sen ne kız arkadaşın bu korkulu rüyaları yaşamayın. Doğal durun, olayı akışına bırakın. Göreceksiniz bir sorun çıkmayacak.

Hemen kan geldi, neden?

Kız arkadaşımla ilk defa ilişkiye girmek istedim ama daha vajinasını eller ellemez kan geldi. Acaba zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Yavrum, zarı bozulmadı ama ya adet dönemindeydi ya da heyecandan adet gördü, o da farkında değildi. Bu kan seni hiçbir şekilde ilgilendirmez. Tedirgin olma amma iki de bir de acemi acemi kızların orasına burasına doğru uzanma.

Penis boyu yeterli mi?

Benim derdim penisimin boyu ile ilgili. Penisim ereksiyon halinde 11 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kilon yerindeyse yeterli. Kilolu isen yeterlinin de biraz üzerinde, yani normal. Keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Melekle şeytanın yan yana oturduğu tek mekan akıldır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder