Dr. Haydar Dümen Bu yolu el ele yürüyün
HABERİ PAYLAŞ

Bu yolu el ele yürüyün

Kadınların orgazm sorununu herkes biliyor. Kadınlar zorlanıyor, o tadı alamıyorlar. Burada hem kadınlara hem de erkeklere iş düşüyor. Hanımlar, hayal gücünüze güvenin, dümeni eşinize bırakın. Beyler, kadınınızın fantezilerine kulak verin. El ele bu işin de üstesinden gelirsiniz.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve sevgilimin üzerine boşaldım. O da temizlenmemiş, oturunca ıslaklık hissetmiş. Meni içeriye girmiş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu ıslaklıktan gebe kalma şansı çok zayıf. Ama kadının cinsel organının üzerine boşalan meniden gebe kalma şansı var. Şimdilik beklemedesiniz. Sen rahat et. Bundan sonrakilere kadının cinsel organına doğrudan boşalmamaya dikkat edin.

Haberin Devamı

Kan kızlık zarından mı?

18 yaşında kızım. Kısa bir süre önce erkek arkadaşımla birlikte olduk ve çok kan geldi. Önce zarımın bozulduğunu düşündük ama daha sonraki birlikteliklerimizde de kan devam etti. Kan gelmesinin nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının kanadığını sanıyorum. Bazı kadın ve kızlarda öyledir. Kanama birkaç ayda sürebilir. Vajinanın kasılması ya da penisin büyüklüğüyle ilgili olabilir. Ama bu durum geçicidir.

Orgazm olamıyorum

Yedi yıllık evli kadınım. Şikayetim orgazm olamamak. Eşimle günlük ilişkilerimiz ve anlaşmamız gayet iyi. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazmı sorununun çözümü zor. Biraz da erkekle ilgili. Klitoris orgazmı yaşıyorsan en azından bunu gözünde sorun yapıp büyütme.. Fantezilerini biraz uçuk uçlarda da olsa kullanabilirsin.

Sevgilim çok sinirlendi

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla olacaktık. Ondan önce 3 hafta mastürbasyon yapmamıştım. 7 saat seviştik ama benim küçük harekete geçmedi. Kız arkadaşım çok sinirlendi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, senin ufaklık heyecandan, korkudan ve senin tedirginliğinden sindi. İlk ilişkilerde böyledir. Zorlamasaydınız, kendi haline bıraksaydınız o yolu sizden daha iyi bilir. Hiçbir şeyin yok. Olmayacak. Bu yollarda yorulma, kendini harcama. Birçok şeyi de zamana bırak ve derslerine bak.

Çocuk olur mu?

Haberin Devamı

26 yaşındayım. 29 yaşında bir kadınla ilişkim var. İlişkiye girdiğim kadın sanırım daha önce bir başkasıyla ilişkiye girmiş. Çünkü kan gelmedi. İlişki sırasında içine boşaldım, acaba çocuk olur mu?

CEVAP

Okurum, çocuk olabilir de, olmayabilir de. Beklersiniz, kadın adet görmezse bu gebelik sinyalidir. Ne yapılacaksa ondan sonra yapılır.

Gebe kaldı mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İkimizin de üzerinde eşofmanlar vardı. İç çamaşırlarımıza boşaldık. Kız hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Hamile kalmadı. Umarım, aklınız biraz daha iyi çalışır.

Her gece birlikte oluyoruz

26 yaşındayım. Kendimden 9 yaş büyük bir kadınla birlikteyim. İkimiz de çok istekliyiz. Hemen her gece birlikte oluyoruz. Bu ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, ileride bir sorun yaratacağını hiç sanmıyorum. Sen zaafların tutsağı olur, bu kadınla evlenmeye kalkarsan zararını o zaman görürsün. Aranızda hem yaş farkı var hem de yaşam farkı. Şu anda ayrılmaya kalksan hem kadın buna izin vermez hem de sen bu kararı uygulamazsın. Hadi bakalım, orta yoldan biraz daha gidin. Senin önün açık, uzun yılların var. Ama kendini de duygularını da çok harcama.

Haberin Devamı

Kız hep kaçıyor

20 yaşındayım, askere gideceğim. Sevdiğimi biri var ve ona ihanet etmek istiyorum. Sürekli ilişkiden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik kıza elleşme. Bu yolun sonunun nereye varacağı zaten belli değil. Askerlikten sonra yine bu köşede isek bana yaz. Sana öyle güzel bir önerim olacak ki hayatın mutlulukla donanacak.

Cinsel organım küçük

27 yaşındayım. Penis büyütmenin yolu var mı? Seks shoplarda satılan krem ya da haplarla olur mu? Yan etkisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, keşke ölçüsünü de yazsaydın. Ameliyatın dışında hiçbir tedavisi yok. Penis boyu 9-10 santimden uzun olanlara ameliyat gerekmez. Çünkü işlevlerini yerine getirirler.

Kontrol edemiyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımın elini tutsam bile hemen boşalıyorum, kontrol edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, yüksek derecede heyecan, bir o kadar da erkeklik potansiyelinin işareti bunlar. Alışacaksın. Mücadeleni doğal yoldan yap. Zamanla irade güçlenecek.

Halsiz kalıyorum

Ben her 2-3 günde bir yapıyorum ama kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum. Sizce bunun mastürbasyonla ilgisi var mı?

CEVAP

Okurum, bence yok ama yoruluyorsan yapmazsın. Hiç yapmaman da olmaz. En azından bu sayılarla kendine ve geleceğe uyum sağlar, beynine başka parazit düşünceler sokmazsın. Yorgunluk bile olsa bedenini buna hazırlar ve alıştırırsın.

Çok tedirginim

23 yaşında kızım. 6 aylık nişanlıyım. Bir ay önce nişanlımla çıplak olarak yüzeysel bir birliktelik yaşadık. Ama tam anlamıyla birlikte olmadık. Bakireyken hamile kalınabilir mi? Çok tedirginim.

CEVAP

Sevgili okurum, mümkündür. Gebe kalan kız ya da kadın gebelik süresince adet görmez. Yani adet görme günün 15-20 gün geçmişse, gebe kalmış olma olasılığın yüksektir.

BÖYLE SORU YOK!

Üstesinden nasıl gelirim?

23 yaşındayım, penisim 11 santim. Penisim çok ince. İlişkiye girdiğimde erken boşalıyorum. Bu sorunun üstesinden nasıl geleceğim?

CEVAP

Değerli okurum, radikal, kesin ve devamlı çözüm için evlilik koşullarını bekleyeceksin. Uyum sağladığın bir eş bulduğunda kadınına kendini bir bütün olarak sevdireceksin. Kadınlar önce ruh ve yürekle fethedilir. Ondan sonra etten kalelere girilir. İç dünyalarının kale kapıları kilitli ise, et dünyasının kapılarının açıp girsen neye yarar?

İlişkide aşk, duygu, seks ve de her yönüyle bütünleşmeyi sağlamalısın ki onun iç dünyasıyla seninkisi kaynaşsın. Bu durumda dokunsan kadın havaya girer. İnceliğini minceliğini fark etmez bile. Kendine düşen payı alır, seni yarı yolda koymaz.

GÜNÜN SORULARI

İsteğim azalmıyor

Günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Birkaç gün ara verince idrar yollarımda yanma başlıyor. Birkaç ay önce ilişkiye girdim ama bu istek azalmıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Yaş kaç yaş, kime hitap ettiğimizi bilelim. 17-18 yaşındaysan günde 5 mastürbasyon çoktur. Ama bu bir deli gençlik coşkusudur, gelip geçer. Yaşın 25’lerdeyse o zaman yandı Kerem’in arpa tarlası ki bize tarlayı nadaslamak düşer. Cinsel istek tıpkı yemek gibidir. Mideyi neye alıştırırsan onu ister. Oturup bir kuzu yiyen de, bir bıldırıcına yeter diyen de vardır. Sen okurum, teslim olma bu yuva yıkana. At üzerinden, kaynakla yapışmasın yakana.

Karım büyüsün istiyor

29 yaşındayım, evliyim. Penisim 9 santim. Karım “Büyüt bunu, mutsuzum” dedi. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, büyümez. O defteri kapatalım. Başka defter açalım. Sanırım, eşin orgazm olamıyor, sebebini sana yani penise yüklüyor. Onun mantığı doğru olsaydı, penisi 15 santim ve büyük olanların partnerleri orgazm rekoru kırarlardı. Kadının ruh ateşi ne denli alevli olsa da yapısı ve erkek cinsel organını algılaması çok farklıdır. Yer yerinden oynasa orgazm olamayan kadınların oranı az değildir. Kadını coşturmayı ve de fanteziler kurmayı öğren, onunla anlaş.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın mumu da söner ama aydınlığı daima ruhu besler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder