Dr. Haydar Dümen Bunların hepsi bahane....
HABERİ PAYLAŞ

Bunların hepsi bahane....

Haberin Devamı

Erkeklerin gençlik alışkanlığı mastürbasyonun zararı evliliklere ve kadına oluyor. Erkek, ‘Karım orgazm olamıyor’, ‘Ama şimdi hamile ne yapayım’, ‘Canı yanıyor’ gibi bahanelerle kendini banyoya atıyor, kadın yatakta gözüyaşlı kalıyor. Beyler, bahanelerden kurtulun ve evliliğinize dört elle sarılın

Sevgilim hamileymiş

24 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır beraberiz. Geçen gün onun hamile olduğunu öğrendim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, olayı çözmek istiyorsan, önce bir jinekologla konuş. Parasını, koşullarını öğren. Eğer ikna olursa kız arkadaşını al yanına. Ama kız arkadaşın doğuracağım derse ve bu konuda inat ederse, babalığa hazırlan, özel işlerini hızlandır. Nikah davetiyeni de bana göndermeyi unutma.

Kıza bahaneler uyduruyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim ama korkuyorum, sürekli bahane uyduruyorum. Çünkü penisim sol doğru eğri. Doktora gitmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, birçok erkekte penis eğri olur. Özellikle büyük olanlarda. Zararı yoktur. Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğriyse ameliyatla düzeltilir. Seninkinin o gruba gireceğini sanmıyorum. Öyle olsa bile evliliği beklemek gerekir. Çünkü eşinin, senin ve hekimin kararı ile operasyona karar verilir.

Eşim menileri dışarı atıyor

Eşimle ilişkiye girdiğim zaman boşalıyorum. Ondan sonra eşim menileri dışarı atıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, normal. Vajina çıkmaz sokak gibidir. Meniler karın boşluğuna olduğu gibi gitseydi bütün kadınlar karın zarı iltihabından ölürdü. Tabii ki çıkacak. Orada mı kalacak?

Bozulmuş mudur?

2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisi çok az vajinama girdi. Ertesi gün bir damla kan geldi, sonra kesildi. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelenmiş diye düşünüyorum. Belki zedelenmedi bile. Diyelim ki bir parça zedelendi. Yapacağın bir şey yok. Diyelim ki bozuldu ama yine yapacağın bir şey yok. Olan olmuş. Yapacağın şey ruh sağlığını korumak. Yani sağlam durmak. Ne istediğini bilmek. Sağlam bastığın zaman üstesinden gelebilirsin.

Neden boşalamıyorum?

27 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Normal ilişkiye girdiğimde boşalamıyorum. Mastürbasyon yapınca boşalıyorum. Sertleşme sorunum yok. Eşimle uyumumuz iyi. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona şartlanmışsın. Her şey bu şartlanmadan kaynaklanıyor. Yani diyelim ki tatlıyı çorbadan önce yiyorsun. Şartlanmayı değiştirmek için bazı yöntemler kullanmak gerekir.

Canı yanıyor

5 yıllık sevgilimle 6 ay önce evlendim. 30 yaşındayım. Karım da 27 yaşında. Sorunumuz penisimin büyük olması. Karım sürekli acı çektiğinden dert yanıyor. Bu yüzden mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, her şey yolunda diye evlenmişsin. Şimdi canı yanıyormuş. Ya mantar kapmıştır ya da vajinada iltihabi durum vardır. Tedavi edilince acıları geçer. Ama bütün bunlar mastürbasyon yapmana bahane aramak gibi. Kendini böyle savunmaya çalıştığını hissediyorum.

Kasları geliştirir mi?

17 yaşındayım. Her mastürbasyon yaptığımda kol kaslarım sanki daha da büyüyor. Acaba mastürbasyonla kol kasları gelişir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kol kasları ne gelişir, ne erir. Ama sen kol kaslarını güçlendirecek sporlar yap. Örneğin; barfisk falan. Kol kaslarından ne istiyorsun, onu merak ettim. Bedeninin bütün kaslarını geliştir. Aslan gibi bir delikanlı ol.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla yüzeysel seviştik. Sevgilimin vajinasına boşaldım. Sperm vajinaya aktı. O sırada sildi ama hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalmaz. Amma ne dersek diyelim doğanın ters mucizeleri de olur. Mekanizma bu. Bizim elimizde değil. Benim bu kalmaz sözüm de binde bir hatayla geçerlidir. Ama binde bir gerçekleşirse binde bir olur.

Rüyamda ilişkiye giriyorum

21 yaşındayım. Rüyamda gün içinde gördüğüm seksi kadınlarla ilişkiye giriyorum. Sizce bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Birçok gençte olur. Fazla kafaya takma. Cinselliğin de dengeli. Geleceğini karşı cinsi de düşünerek mastürbasyonu da haftada 2-3 dolaylarında tutarak yola devam.

Erken boşalıyorum

26 yaşındayım. 8 aydır kız arkadaşım var. Çok erken boşalıyorum. Ön sevişmeden sonra sadece 10 dakika sürüyor. Bu durum partnerimin hiç hoşuna gitmiyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir zamanmış. Partnerim biraz atını koştursun, heyecanlarını coştursun. 10 dakikayı bulan çoğu zaman öpüp de alnına koyuyor. Doyan 5 dakikada bile doyuyor. Hadi bunlar üzerine biraz ders çalışın. Biraz birbirinize alışın. Zaman en iyi hocadır, onun yolunda yarışın.

BÖYLE SORU YOK!

Ufaklık yuvasına saklanıyor

19 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girmek istediğim zaman benim ufaklık yuvasına saklanıyor, bir daha çıkmıyor. Sevgilim bu durumdan çok şikayetçi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, seni babaannen mi yoksa anneannen mi büyüttü? Hani sen yememeye direnirken, “Aç ağzını kaşıktaki lokma ağlıyor” diyen kimdi? Belki çocukluk ve gençlik disiplinleri senin organının boynunu eğdi. Direniyor ve inatlaşıyor. Tedavi yöntemi basit. Konuş onunla: “Bak aslanım, sen kafanı kaldırmıyorsun ama o nimeti ağlatıyorsun. Bak suratı nasıl asık, yazık ona. Sana şeker, lokum verecek. Balon bile verir de onu erteleyecek. Bir dene ve yarım yamalak da olsa gir yaratılışın evine, çık sevine sevine” de. Bir süre sonra o da senden aynı şeyi isteyecek, tepine tepine.

Karım yüzünden mastürbasyon yapıyorum

25 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için karım acı çekiyor ve ilişkiye girmek istemiyor. Bu yüzden günde 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Ne olur derdime bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, büyüktür, kadının canı yanıyordur, doğrudur da... Doğru olmayan senin bahane bularak olayı ‘yan cebime koy’ demeye getirmen. Günde 3 mastürbasyon doğru değildir. Evlilik eşit haklara dayanır. Seninkisi büyükmüş, oyun bozanlık yapmış. Hiç suçu olmayan eşine de iki yanlı kazık atmış. Elin ise, eski alışkanlığı mastürbasyonla yatıp onunla kalkmış. Karın “Nedir bu şanssızlığım” diye bakakalmış. Sanırım bu yol sarpa saracak. Profesyonel yardım şansı bulamazsan, galiba evliliğiniz son bulacak.

Sevgilime istek duymuyorum

25 yaşındayım, 4 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım beni aldattı. Onu çok arzuluyordum. Şimdi yeniden birlikteyiz ama artık ona cinsel istek duymuyorum. Sevdiğimi hissediyorum ama yanındayken sertleşme olmuyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, gönüldür ota da düşür, lüks yata da!!! Kapılar ve koşullar şansa da karşılıklı açılır. Marifetler iki yanlı coşkuyla yatak odasının her köşesine saçılır. Kız arkadaşın bakmış ki ilişki uzuyor, yolun sonunda kırmızı panjurlu ev görünmüyor. Bu yolda Niyazi pardon Niyaziye olmayayım diye şansını zorlamış. Sonra erkek milletinin çoğunun tıpkısının aynısı olduğunu anlamış, postu kurtarmak için yünlerinin kırpılmasını sana bırakmış. Sen ise erkek krallığının son temsilcisi gibi alınmış, kırılmışsın. Gönlünce ona darılmışsın. Bu konuda kararı organ verecekse, 6 aya kalmaz organ rolünü tam oynayacak, ilişkinin adı galiba evlilik olarak konulacak.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder