Dr. Haydar Dümen Büyüğü acı veriyor!
HABERİ PAYLAŞ

Büyüğü acı veriyor!

Haberin Devamı

Erkekler hayal peşinde, sürekli cinsel organlarını nasıl büyüteceklerini soruyorlar. Gördükleri her ilaca, kreme kanmak için destek bekliyorlar. Beyler, büyük olması sizin de, eşinizin de hayatını kabusa çevirir, kadına acı çektirmeyin...


BÖYLE SORU YOK

Benim kuş ötmüyor

55 yaşındayım, karım 42 yaşında. Benim kuş ötmüyor, ben “Buraya kadarmış” diyorum ama hanım “Benim canım yok mu, doktora git” diyor.

CEVAP


Değerli okurum, ben kadının “Benim canım yok mu, benim de ayda, hafta şu kadar hakkım var” demesine takıldım. Sen de haklısın, ‘Adım Hıdır, elimden gelen budur’ der gibisin. Size yardım gerekir. Eşinin en ateşli yıllarında senin kuşa can, cana da canan gerek. İşte burada işler biraz çatallaşıyor. Kuş acaba bu nedenle mi ötmüyor, bilemem. Bildiğim destek al, ama mermiler için hedefi de unutma. Yoksa mermi tüfeği dinlemez, tutukluk yapıverir.

GÜNÜN SORULARI

Kız sürekli "Bekle” diyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama o sürekli “Bekle, daha erken” deyip duruyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı, sabrım tükendi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Çocuktun ufacıktın, top oynadın acıktın.’ Anacağın gak deyince yemek, guk deyince süt verdi, Allah ne verdiyse yutturdu. Büyüyünce bu konuda anacığının yapacağı bir şey kalmadı. Kime başvuracaksın? Elbette bilim yol göstericin Haydar Baba’na ve “Dayanamayacağım ne yapayım?” diyorsun. Peki ben kızın elinden tutup tıpış tıpış sana mı getireceğim? Ya da uzaktan kıza bazı meraklıları gibi hipnoz yapacağım da o da “He” mi diyecek? Yavrum, canın et isterse kasaba git, kuzuyu kesip yeme. Yersen de bir deri, bir kemik bırakıp çöp sepetine atma.

Geneleve gittim ama...

18 yaşındayım. Arkadaşlarımın zoruyla geneleve gittim. Oradan çıtıktan 3 saat sonra cinsel organımda ağrı başladı, midem de bulanıyor. Ne yapacağım?

CEVAP


Değerli, genç, temiz, masum okurum, eğer miden bulanmasaydı şaşardım. Şimdi ağrılarına şaşıyorum. Yani dağa odun kesmeye, taş kırmaya mı gittin yoksa pişmemiş et mi yedin? Midene ne oluyor? Olanı ben söyleyeyim. Beyin beklediğini bulamadı. Pişmanlık dalgası seni yani kendi kendini cezalandırdı ve uyarıda bulundu. “Böyle hazırlop ve zırzop ilişkiler istemem. Yaşı yaşıma, boyu boyuma, huyu huyuma uygun olanı istiyorum” diye bir ültimaton verdi. Her şey durulacak. Midenle beynin arasında yeniden ortaklık kurulacak. Şimdilik olanları unut, kuş hayallerle avut.




*********

Partnerim sinirleniyor

24 yaşındayım. 8 aydır kız arkadaşım var, erken boşalıyorum. Ön sevişmeden sonra 10 dakika sürüyor. Bu durum partnerimi kızdırıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir zaman. Partnerin atını koştursun, heyecanlarını coştursun. 10 dakikayı bulan çoğu zaman öpüp de alnına koyuyor. Doyan 5 dakikada bile doyuyor. Hadi biraz ders çalışın. Biraz birbirinize alışın. Zaman en iyi hocadır.




Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP


Olur yavrum, olur. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp banyonun yolunu tutarsın. Aklını başına, iradeni elinde topla. Haftada 1-2 ile idare et. Yapacağın iş çok, onlara bak.




Test yaptık negatif çıktı

19 yaşındayım. 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız arkadaşım adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. 1 ay önce test yaptık, negatif çıktı. Ama yine de içimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP


Değerli okurum, hamile değil. Ama gidin bir test daha yaptırın. İçiniz rahat etsin.




Yanma oluyor

31 yaşında kadınım. Eşimle ilişkiye girdiğimde yanma oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP


Sevgili okurum, kadın doğum uzmanı orada iltihap ya da mantar var mı diye bakacak? Sana önerilerde bulunacak. Bir şey varsa onu tedavi edecek. Bütün bunlara karşın 5-6 ay içinde hâlâ sorun yaşanıyorsa bir ihtimal psikolojik denilecek. O zaman konu bize gelecek.



Bağımlı olacağım

Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bağımlı oldum artık. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, evde yalnız kalma. Banyo kapısını kilitleme. Banyodan da, tuvaletten de çabuk çık. Kendini yor. Bazı olaylara ve işlere kafanı tak. Yahu senin hiç üzüntün yok mu? Geleceğin güven altına aldın mı? İşte sorunun çözümü bu. Yoksa elinde tüfek ava çıkmışsın. Hiç durmadan kuşlara ateş edip onları deviriyorsun. Sonra “Hocam bana yardım et” diyorsun. O zaman tetiğe basmayıver.



Sadece boşalırken zevk alıyorum

22 yaşındayım. Ben öpüşürken, sevişirken zevk almıyorum. Sadece boşalırken zevk alıyorum. Ama ben her anından zevk almak istiyorum.

CEVAP


Değerli okurum, mastürbasyona veda. Öpüşürken hayal kuracaksın. Fantezilerini yoğunlaştır. Cinsel birleşme sırasında öpüşmeye bol zaman ayır ki daire
tamamlansın, ilişki bütünlük kazansın.




Geç boşalıyorum

Bir film aldım. Erotik sahneleri vardı. Film boyunca penisim sertleşti. Mastürbasyon yaparken geç boşalmaya başladım. Neden böyle oldu?


CEVAP


Değerli okurum, anlattıkların normal ve doğal şeyler. Porno filmlere alışkanlık kazanmazsan o seyrettiğin erotik film normal. Biraz geç boşalman harika.




Gebe miyim?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bir ara penisi vajinama girdi, zevk suyu geldi. Hamile miyim?

CEVAP


Sevgili okurum, galiba hayır. Bu böyle birden olmuyor. Ama senin aracılığıyla bütün kızlara sesleniyorum. Doğanın sürpriz oranı düşük de olsa her zaman söz konusudur. Oradan bir spermin geçip geçmediği ne malum!




Hastalık kaptım mı?

21 yaşındayım. Yabancı uyruklu bir kadınla ilişkiye girdim. Cinsel ilişki sırasında prezervatif taktım ama hastalık kapmaktan korkuyorum.

CEVAP

Ben kapmadığını düşünüyorum. Virüs bu. Oranı binde bir diye yorumluyorum. Beklemede kal, binde bire de aldırma.




Büyüklüğünden korkuyorum

24 yaşındayım. Penisim 22 santim. 1 ay sonra evleneceğim. Beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Ameliyatla küçültme şansım var mı?

CEVAP


Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur. Tıbbi adı megalopenis olarak anılır. Kadın için zorluklar yaratır. İlk birleşmeyi bir haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz. Eşinin korkularına saygı duy. Ancak ameliyatla küçülmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.




Zarar gördü mü?

20 yaşında kızım. 1 yıl kadar önce cinsel organıma darbe aldım ve çamaşırımda kan gördüm. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Yakında evleneceğim, korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın zarar görmedi, yerinde duruyor. Mutluluğuna gölge düşürme. Ama şunu da unutma. O nazik bölgenin bir yerinden kan gelmiş olabilir. Kızlık zarı sağlamdır. Esnekse ilk gece kanama olmaz.


GÜNÜN SÖZÜ

Eleştiri bitkilerin güneşi gibidir.
Çoğu yakar, kararı canlı tutar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder