Dr. Haydar Dümen Çapkınlığa mola verin
HABERİ PAYLAŞ

Çapkınlığa mola verin

Gençler hareketli yaşıyor, çapkınlığı da marifet sanıyor. Arkadaş sohbetindeki konuşmalar onu hırslandırıyor. Herkes duyduğu rakamın üzerine çıkmaya çalışıyor, kızların peşinde koşturuyor. Gençler işin tadını kaçırmayın. Peşinde koşup terk ettiğiniz kızların suçu ne?

Neden sertleşiyor?

18 yaşındayım. Penisim istem dışı ereksiyon oluyor. Arkadaş ortamında zor duruma düşüyorum. Sevgilimle uzun süre öpüşünce testislerime ağrı giriyor, mastürbasyon yapınca geçiyor. Çözümü var mı?

CEVAP

Değerli okurum, olanları güzel anlattın ama elleşme ona. O bildiği yoldan yürüsün. Sertleşecekse sertleşin. Uyuyacaksa uyusun. Onun da bu çılgın yılları geçecek. Her akşam yuvasına dönen uslu bir at olacak. Zaman zaman mastürbasyon yapmayı ihmal etme.

Haberin Devamı

İsteklerim çok fazla

25 yaşındayım. Haftada 2-3 defa ilişkiye giriyordum. Ancak yeni işim dolayısıyla dışarı çıkamıyorum. İsteklerime de engel olamıyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl bir ilişki? Kiminle, nerede, nasıl, evli misin, bekar mısın?

Canım hep istiyor

Arkadaşlarım her gün ilişkiye giriyorlar ama benim canım istemiyor. Ancak 10-15 günde bir aklıma geliyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Malı biri kaptı, kaçırdı, götürüyor mu? Onlar öyle, sen böyle. Sen kendine bak. Bekarsan evlendiğinde işler yoluna girer. Haydar Hoca sana mutluluklar diler.

Eşim ilişkiyi istemiyor

2 yıllık evli kadınım. Eşim 27, ben 24 yaşındayım. Eşim cinselliği ilgisiz. Ona bırakırsam 10 günde bir ilişkiye giriyoruz. Haftada 3-4 kere ilişkiye girmek istiyorum. Aile içindeki sorunlar yüzünden tartışıyoruz. Eşime “Doktora git” diyorum. “Ben normalim, sorun sende” diyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan cinsellik konusunda mat renkler kullanıyor. Buna duygusallığı, senin kırgınlıkların, bilinçaltına itilmiş bazı düş kırıklıkları neden olabilir. Doktora gitseniz düzelecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yalnız senden eşini keşfetmeni istiyorum. Onun bilinçaltına in. Bunun için de kullanacağın tek yöntem bedenini keşfet ve neden hoşlandığını öğren. Yani fantezileri doğru ve yerinde kullanın.

Haberin Devamı

Boyu yüzünden

2 yıllık evli, 28 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kilom 95, 1.70 boyundayım. Eşimi penis boyu yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz olabilir mi?

CEVAP

Tabii değerli okurum. Ama önce zayıfla. 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağdan kurtulacağı için olacak 12.5 santim. Bu sana yeter de artar bile.

Fena oluyorum

18 yaşındayım ve sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Bir kız veya kadın gördüğümde içimde bir şeyler oluyor. Bunu nasıl yenerim?

CEVAP

Değerli okurum, neyi yeneceksin? Doğanın gücü. Tabii ki rüzgarlar ve fırtınalar esecek ruhunda. Yapacağın şey o fırtınaların yaşamına zarar vermemesi.

Yırtılmış olabilir mi?

Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdim ama kıyafetler üzerimizdeydi. Daha sonra benden kahverengimsi ve beyaz bir sıvı geldi. Adetim 2 gün önce bitmişti. O yüzden mi yoksa kızlık zarıma bir zarar mı geldi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kanı tam kırmızı ama koyu değil. Bazen de açık kırmızı gelir. Anlattığın ilişkilerden de zar kanamaz. Gelen kan, rahimde kalan son adet birikimlerinin artıklarıydı. Ortada sorun yok.

Haberin Devamı

Psikolojimi bozar mı?

22 yaşında kızım. Sık mastürbasyon yapmak psikolojimi bozar mı? Çalışırken aklıma geliyor. Bu hep böyle gider mi? Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım evlenince son bulur. Ancak klitoris orgazmına alıştığın için vajinal orgazma geçişte zorlanabilirsin. Yaşın evlenmek için yavaş yavaş iyi noktalara geliyor.

Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapabilirsin. Daha fazla yaparsan pek zararı olmaz ama her şey doğal olsa daha iyi. Bunun da ülkemizde tek yolu evlilik. Bu nedenle yaşamın her bölümünde bir orta çizgi tutturmak zorundayız.

Kıllar dökülüyor

Haftada en az 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu bende protein ve vitamin eksikliğine neden oluyor? Vücudumda kıllar dökülüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaptıkların protein ve vitamin eksikliğine neden olmadı. Kim bilir neden oldu? Hem yakınıyor hem de yapıyorsan, sana üstesinden gelemediğin şeyi tekrar ediyorum. Hiç olmazsa 6 ay boyunca haftada 1-2’ye indiriver.

İleride azalır mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz, her gece ilişkiye giriyoruz. Acaba evlendikten sonra da aynı hızda devam eder miyiz yoksa azalma olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne bileyim? Sana kalmış.

Niye sıvı geliyor?

18 yaşındayım. Penisim sertleşmeden sıvı geliyor. Akşam mastürbasyon yaptıktan sonra bir sıvı geliyor. Bir de kız arkadaşımla konuşurken böyle oluyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, doğru ve iyi. Niye yardım istiyorsun? O senin sağlığının işareti. Garanti belgen gibi. O meni değil.

Penisim gelişmedi

27 yaşında, 2 çocuk babasıyım. Ergenlikten beri penisim ve testislerim gelişmedi. Penisim 12 santim. Acaba bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, şu saatten itibaren yapılacak bir şey yok. Penisinin boyuna normal diyoruz. Testislerinin işlevi seni yarı yolda bırakmıyor, keyfine bak.

BÖYLE SORU YOK!

Kıllardan utanıyorum

18 yaşındayım, aşırı kıllıyım. Bu yüzden hiçbir kızla çıkamıyorum. Çünkü utanıyorum. Bu kıllardan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli yavrum, büyüyeceksin ve kim bilir hayatta neler neler öğreneceksin? İşte sana birkaç formül. En uygunu ve sana uyanı da sen bul. Önce bir kızı gözüne kestir. İyi davran, beyninde güven rüzgarları estir. Sonra önemli günlerde armağanlar getir. Armağanların tüylü olanlarını seç.

Tavşan, kedi, köpek, ayılarla oynasın. Onların yumuşak kıllarına sarılıp sarılıp uyusun. Sen sabırlı ol, hemen cinselliğe soyunma. 20 yaşından önce de bu oyunları oynama. Kıllarına da alış. İşin aslı, şimdilik bunları unut, derslerine iyi çalış.

GÜNÜN SORULARI

Zararlı mı?

24 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Evlenene kadar ilişkiyi düşünmüyorum. Cinsel isteğimde var. Evlenmem 4 yılı bulur. Erken boşalır, ileride zarar görür müyüm?

CEVAP

Değerli okurum, doğada, yaşamda ve insan ruhunda dengeler vardır. Bu dengeler ne kadar çok zorlanırsa o oranda sorun yaşanır. Yani insan 3 gün aç kalırsa atlatır ama 3 ay aç kalınmaz.

Sen kararını vermişsin. Bir parça deneyim kazan. Sistem kendi düzeninde çalışsın desem olay vitrinden pasta satın almak gibi olmadığından, tabii diyemem. Söylemek istediğimi buraya yazdım, gerisi sana kalmış.

2 aydır uçmuyor

Eşimle her gece seks yapıyordum ama benim kuş 1-2 aydır uçmuyor, canım da istemiyor. Erken boşalmam da var. Karım huzursuz bir de orgazm olduğunu düşünmüyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, zaten kadını bıktırmışsın. Onu her seferinde yarı yolda koymuşsun. Şuna benziyor: Ağustos sıcağında elinde bir bardak buzlu limonata.

Kadının dili damağı kurumuş. Buz gibi limonatayı veriyorsun. O bir yudum içince, yine elinden alıveriyorsun. Bir, üç beş derken sizin yatak odasında her şey böyle yürüyor. Kadına işkence etme, tedavi ol, hayatınız düzelsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç nefretiniz yoksa yaşam yemeğinizin acılı sosu ya da karabiberi yok demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder