Dr. Haydar Dümen Çapkınlık başa bela
HABERİ PAYLAŞ

Çapkınlık başa bela

Erkek evlilikten sıkılıp gözünü dışarı çeviriyor. Maceradan maceraya koşmak istiyor. Evlilikte bunu yapmak büyük hata. Sizdeki değişikliği fark eden eşiniz üzülecek, ‘Kocam beni beğenmiyor’ diye bunalıma girecek. Dışarıda mutsuz ettikleriniz de cabası. Beyler, yuvanızı dağıtmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız küçük buldu

22 yaşındayım, sevgilimle ilişkiye girdim. Ama sevgilim penisimi küçük bulduğunu ve sertleşme olmadığı için bir daha benimle ilişkiye girmeyeceğini söyledi.

CEVAP

Değerli okurum, küçük de ne kadar küçük. Sevgilin nereden biliyor seninkinin küçük olduğunu? Kitaptan mı gördü? Açlığını, oburluğunu boyla posla doyuracağını düşündüğü için mi böyle düşünüyor? En önemlisi ondan bundan duyduğu ölçülere, fıkralardaki abartılara takıldığı için mi böyle konuşuyor? İlişkiye girmezse girmezsin, bizden yana yolu açık olsun. İri penisten de ağzı yanarsa “Nerede benim adil ve ideal yapılı arkadaşım” diye kendine hesap sorsun. Sen kendine güvenini kaybetme, bu delikanlılıkla gökten yıldız bile indirirsin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

İlişkiye giremiyorum

33 yaşındayım. İlişkiye girmeye korkuyorum. İlk olacağı için mi korkuyorum. Ne yapayım?

Korkma oğlum. 18 yaşında başlanacak ilişki 15 yıl ertelenmiş. Erkek adam korkar mı be!!! Tam erkeklik yaşındasın. Giy mayonu, yum gözünü, parmaklarınla tut burnunu çivileme atla o masmavi havuza. Havuzda bir kız ya da kadın varsa mutlaka çıkarır seni kenara. Geçersiniz birlikte soyunma kabinine. Oradan bir ufak anı al yanına. “İlkimin armağanı” de, koy kitabın arasına. Her şey yolunda ise, seni kurtaran kızı istemeye git anasına.

Tiksiniyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken hayal ettiğim güzellerden sonradan tiksiniyorum. İlişkide de aynı şey oluyor. Yardım edin.

Oğlum, hayaller her zaman güzel ve tatlıdır, gerçekler ise acıdır. Hayalde sınır yoktur. İşte örnek. Çiz resmini beynine, al ölçüleri eline, bak boyuna enine. Burnu mu büyük, törpüle. Dudakları inceyse, doldur. Ne masraf ne zahmet. Ne kızı evine bırakmak ne de bir yemeğe davet. Bu yola devam et ama evlendiğinde doktorların kapısını çalmamaya dikkat et. Tedavin aylar sürebilir. Önerim: Karşı cinse alışmalısın, oyunu kuralına göre oynamalısın.

Haberin Devamı

Gözüm dışarıda

37 yaşındayım ve evliyim. Yine de gözümü kızlardan alamıyorum. 7 ay önce bir kızla birlikte oldum. Çevrem sürekli uyarıyor ama bundan kurtulamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, çapkın doğmuş, çapkın yaşacağa benzersin. Gözün, gönlün doymamış. Burada senden çok eşin zarar görecek, komplekse girecek. ‘Acaba beni beğenmiyor mu?’ diye kendine sorular soracak. Yani evliğiniz sarpa saracak. Evlenmeseydin yavrum. Evli birinin dışarıda kurduğu ilişkilerden doğacak sorunlar ve zararlar büyük olur. O kızların yürekleri ve bedenleri ne olacak? İradeni kullan. Birazcık büyüklerden akıl ve destek al.

Hangi ilacı kullanayım?

18 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. 2 yıldır sivilcelerim var. Bana tavsiye edeceğiniz bir ilaç var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gazete köşelerinde ilaç ismi verilmez. Her ilaç herkese aynı etkiyi yapmaz. Tek başına ilaç yetmez. Yüzünü 2-3 kere kükürtlü sabunla yıka. Sivilceleri sıkma. Yağlı ve çikolatalı yiyeceklerden uzak dur. Bir cilt hastalıkları uzmanına git. Mastürbasyonu azaltmazsan olabilecek sorunların da aynı oranda büyür.

Haberin Devamı

Neden sıvı geliyor?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken penisimden sıvı geliyor. Sizce neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, öyle olması gerektiği için geliyor. Bu seni neden tedirgin ediyor ki?

Pişman oluyorum

Kız arkadaşımı çok istiyorum. Onunla birlikte olduktan sonra pişman oluyorum. Sonra yine isteğim artıyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, işin doğasından. Kız arkadaşın konusunda pişmanlık toplumsal değerlerle ilgili olarak yaşanıyor. Kendini yargılama, ara noktayı bul.

Hangimizde sorun var?

Penisim 14 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde penisimi ufak gibi hissediyorum. Acaba sorun bende mi yoksa onun vajinası mı geniş? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ne sende ne onda sorun var. Uslu, akıllı, yasal ve duygusal olmak koşuluyla yolunuz açık. Hayırlı yolculuklar.

Sevgilim hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişki yaşadık. Ben üstüne boşaldım. Menileri ıslak mendille sildim. Prezervatif takıp ilişkiye girdik. Sevgilimin gebe kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Ben olmaz diyorum değerli okurum. Sana katılıyorum. Ama ‘deveden büyük fil varmış’ demişler. Doğa sürprizleri sever ama ihtimali çok zayıftır. Sizde de yok gibidir.

Korunmuyoruz ama...

22 yaşındayım. 10 aylık evli kadınım. Eşimle korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Ne olur bize yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, önce eşinin sperm sayımı yapılmalı. O normal ise, yumurtlama döneminde birleşme olmalı. Birleşme sonrası bir süre yataktan kalkmamalısın. 3-4 ay bu denemelerden de sonuç alınmazsa bu kez senin jinekolojik muayenen gerekir. Yine sonuç alınmazsa bir uzmana git.

Zevk alamıyorum

4 aylık evliyim. Kız olmama rağmen ilk gece kan gelmedi. Acaba esnek olabilir mi? Bir de orgazm olamıyorum. Eşim önceleri erken boşalıyordu ama şimdi düzene girdi. Yine de zevk alamıyorum. Doktora gitmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek zarın. Eşine alışacaksın. Zaman lehinizde gelişecek. Malumunuz biraz ustalık hikayesi. Bir gün orgazmı öğreneceğini umarım. Ne var ki birleşmeye geçmeden önce kafaya takma ve doğasına bırakıver.

Biraz ileri gittik

18 yaşındayım. Geçenlerde sevgilimle birazcık ileri gittik ama birleşme olmadı. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalmadı. Üzülme, işine bak. Kafanı takma.

Moralimi bozuyor

26 yaşındayım. Partnerimle ilişkiye girdiğimizde 2 dakika geçmeden boşalıyorum. İkinci kez denediğimde bazen sertleşme sorunu yaşıyorum ama bu sefer geç geliyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kurtulacağın bir şey yok ki kurtulacaksın. Zamanla her şey rayına oturacak. Belki bir profesyonel yardım da alacaksın. Kendini zorlamadan ilişkini sürdür. Evlendiğinde dengeli ve düzenli bir cinsel yaşamın olacak.

Neden başaramıyoruz?

20 günlük evliyim. Ancak henüz cinsel birleşme yapamadık. Ön sevişme güzel gidiyor, ilişkiye giremiyoruz. Ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus olayı ile karşı karşıyasınız. Biraz daha sabırlı olacaksın. Ürkütüp korkutmayacaksın. Ayrıca da zorlamayacaksın. Hem sonuç alamazsın hem de daha fazla olumsuzluk yaratırsın Çözümü var, dert etmeye değmez.

Kız arkadaşım boşaldı mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Orgazm olup olmadığını sordum. “Evet” dedi. Şüpheliyim. Çünkü sıvı gelmedi. Acaba gerçekten boşalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, ona sor. Kız arkadaşın ne derse doğrudur. Ne bileyim çocuğum. Dürbünüm yok ki uzaktan peşinize takılıp zoomlayarak yakından bakayım.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan kendini sorgularken tarafsız olamaz. Ancak taraflığının ölçüsü önemlidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder