Dr. Haydar Dümen Çapkınlık yuva yıkar
HABERİ PAYLAŞ

Çapkınlık yuva yıkar

İki kişi birbirini seviyor, evleniyor, çocuk büyütmek, mutluluğu yakalamak istiyor. Ama cinsel yaşam yıllar geçince tat vermez oluyor. Erkeğin gözü dışarıya kayıyor, yeni heyecanlar arıyor. Mutluluğu evinizde bulmak yerine sokakta arar, çapkınlık yaparsanız yuvanız başınıza yıkılıverir.

Asla doymuyorum

33 yaşındayım ve evliyim. Karımla her gün 2 kez ilişkiye giriyorum. Akşam eşim uyuyunca başka kadınla birlikte oluyorum. Buu doyumsuzluktan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, teşhisime alınabilirsin ama bir tür seks manyağı durumundasın. Eğer bana güvenirsen tedavi ol. Burada kendi kendine saygını, sorumluluğunu ve toplum içindeki rolünü tehlikeye atma. Bazı yaralar çok zor kapanır ve çok pahalı ödenir. Profesyonel yardım almandan yanayım.

Haberin Devamı

Yırtılmış olabilir mi?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla bir şeyler yaşarken, penisi cinsel organıma 4 santim girdi, yarıda bıraktık. Kızlık zarı 1.5-2 santim içerideymiş. Acaba benimki bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı barajı aşılmış. Ancak esnekliğinden kanama olmamış. Daha sonraki birleşmelerden zayıf da olsa kanama olabilir. Ama büyük oranda kanamayacak. Bunu böylece bilesin.

Yanaşmıyorum

29 yaşındayım. Bir yıldır bir kızla çıkıyorum. Ne zaman yan yana gelsek ilişkiye girmek istiyor, yanaşmıyorum. Mastürbasyon yaparken bazen boşalamıyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, kadına, kıza alışamadığından olabilir. Bunlar mastürbasyon takıntılarıdır. Yukarısı bıyık, aşağısı sakal. O da evlilik mutluluğunun canına okuyor. Hiç mastürbasyon yapmasan o da olmuyor.

Midem bulanıyor

18 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girmekten çok zevk alıyorum ama son 2 ilişkimde midem bulandı. Artık cinsellikten uzaklaşmak istiyorum. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sakın ha, aman ha. Uzaklaşma, yanlış yollara saparsın. Sadece buzdolabına koy, biraz beklet. Orada bozulmaz. Çöpe atarsan bozulur. Terk eder gidersen, o da kendine başka yol arar. Her şeyde olduğu gibi bazı şeylere ara vermek lazım. Hadi bakalım dersini aldın.

Neden ereksiyon oluyor?

18 yaşındayım. Penisim istem dışı ereksiyon oluyor. Okulda ya da kız arkadaşımın yanında zor duruma düşüyorum. Sevgilimle uzun süre öpüşünce testislerime ağrı giriyor, mastürbasyon yapınca geçiyor. Neden?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli yavrum, karışma ona, bildiği yoldan yürüsün. Sertleşecekse sertleşsin. Uyuyacaksa uyusun. Onun da bu azgınlıkları geçecek. Her akşam yuvasına dönen uslu at olacak. Tabii zaman zaman da mastürbasyon yapacaksın.

Neden canım istemiyor?

Arkadaşlarım her gün ilişkiye giriyorlar ama benim canım istemiyor. Ancak 10-15 günde bir aklıma geliyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Malı biri kaptı, kaçırıyor mu? Onlar öyle, sen böyle. Sen kendine bak. Bekarsan evlendiğinde işler yoluna girer. Hocan sana mutluluklar diler.

Kan geliyormuş

25 yaşındayım, nişanlım da 24 yaşında. İlişkiye girdik. Nişanlımın kızlık zarı yırtıldı. İlişkiye girdiğimizden beri 3 gün olmasına rağmen hâlâ kan geliyormuş. Bu normal mi yoksa bir doktora gidelim mi?

CEVAP

Değerli okurum, gelen kanın miktarı önemli. Steril bir gazlı bezle oraya tampon yapın. Yarım saat kadar tutun. Kan çoksa mutlaka bir hekime gidin. Ama ufak ve azsa bir süre sonra diner. Ancak 5-10 gün cinsel perhizde olun, birleşme yapmayın.

Haberin Devamı

Acı çekiyorum

20 yaşında kızım. 2 yıldır ilişkimiz var. İlk seferinde çok canım yandı. Bir hafta kadar rahat oturamadım. Sevgilim şimdi her gün ilişkiye girmek istiyor. Ben de onu çok arzuluyorum. Her seferinde canım yanıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, 3-5 ilişkiden sonra acı devam ediyorsa bir jinekologtan yardım istemeniz gerekir. O yardıma rağmen acılar olursa onu da biz çözeriz.

Yeterli mi?

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Cinsel organım boyu penisim çocuk yapmaya ya da eşimi tatmin etmeye yeter mi?

CEVAP

Değerli okurum, mutluluk için ölçü tamdır. Ve tabii çocuğun da olacak, ileride manevi teşekkür borcunu beni anımsayarak ödeyeceksin.

Hevesim kalmıyor

22 yaşındayım. İlişkiye girmeden önce çok hevesli oluyorum ama ilişki bittikten sonra hevesim kalmıyor. Aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum. Sorun bende mi yoksa kız arkadaşımda mı?

CEVAP

Değerli okurum, genellikle böyle olması gerekir. Fazlasının yararı yok.

Sevgilim şikayetçi

Benim erken boşalma sorunum var. Kız arkadaşım durumdan çok şikayetçi, benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı geç boşalmaya transfer edeceksin. Yani şartlanmanı değiştireceksin. Evlendiğin zaman tedavi edilir.

Kızlar benden kaçıyor

22 yaşındayım. Benim sorunum penisimin 22 santim olması. Kızlar benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Çünkü cinsel organım biraz büyük. Ameliyatla veya başka bir yol ile penisimin boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın ama cinsel organın boyu hiçbir şekilde kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğin zaman idareli kullanırsın olur biter. Sakın karını bu konu için üzüp hırpalama.

BÖYLE SORU YOK!

Hep sertleşmiş halde

23 yaşındayım. Penisim hep sertleşmiş halde. Hiç inmiyor hep mastürbasyon yapıyorum ve hep yapmak geliyor içimden ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum,

1) Önce bedeni, doğanın verdiği ruhsal ve tensel yapıyı zorlama.

2) Senin durumun seksomaniyi anımsatıyor.

3) Cinsel konularda kendini eğitmediğin belli. Bu durum evlendiğinde sürerse bundan zarar görürsün.

4) Her ölçüyü aşman düş kırıklığı yaratır. Olayın doğasına uymayan yapılar sahibine zarar verir.

5) Mastürbasyonu haftada 2-3’e indirmelisin.

6) Saplantın mastürbasyon için ne yazık ki kendini harcıyorsun. Evliliğin de dengesini bozacağından mutlu bitmeyecek. Neyse uzatmayalım, kompleksten kurtul zaten evlilikte bunları bulamayacaksın.

GÜNÜN SORULARI

Kızlar kaçıyorlar

Penisim çok büyük olduğu için kızlar korkuyor, ilişkiden kaçıyorlar. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, erkeklerin büyüklük kompleksleri ve kulaktan dolma büyüklük hezeyanları fazla. Normal bir eylemi abartıyorlar. Teknik olarak küçültülmez. Ama masum kızımızı da kandırma, sana yakışmaz. Sevebileceğin, sana aşık bir kadın penis boyunu düşünmez. Evleneceğin eşine karşı piyangodan çıkmış gibi bir havaya girme. İki satır bilgi ver ki kız neyle karşılaşacağını bilsin. Kızın bu anlamda başını yakma. Bile bile lades şansını kullanma. İdareli kullanmayı uzun süre devam ettir. Sorun çıkmasın. Yoksa gösterip gösterip kızları korkutma.

Eşim bayılıyor

İlişkide 1 saatte boşalamıyorum. Eşim bayılıyor ama duramıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, kadının gözü kararıyor, eli, ayağı titriyor, bayılıyor ve sen devam ediyorsun. Bu nasıl vahşet? Bu tutumun beni dehşete düşürdü. Hekim olarak kimliğini okuyorum. Ve seni insani değerlere davet ediyorum. Bu durum çok korkunç ve ürkütücü. Yazık oluyor eşine ve evliliğinize. El ele verip bu olaya çözüm arayın ve asla birbirinizi incitmeyin. Ruhunu sorumluluğa, sevgiye, estetiğe ve insancıllığa aç.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan yaşam boyu gerçeği arar. Açtığı son kapıda yine kendisini bulur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder