Dr. Haydar Dümen Çifte mutluluk getirmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Çifte mutluluk getirmiyor

Erkekler cinsel organlarının boyundan şikayetçi, daha uzun olmasını istiyorlar. İnternette gördükleri reklamlara kanıyorlar ama boşa. Çünkü ilişkide çifte mutluluk getirmiyor, aksine can acıtıyor.

Kız zevk almıyor

20 yaşındayım, sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Ben hemen boşalıyorum, kız arkadaşım zevk almıyor. Ama ses çıkarmıyor. Sürtünme yoluyla birlikte olduğumuzda o, ilişkide de ben mutlu oluyorum. Acaba sorun hangimizde?

CEVAP

Okurlarım, sorun ikiniz de. Kız arkadaşın pek çok kadın gibi orgazm güçlüğü yaşıyor. Sende de erken boşalma var. Bu koşullarda ilişkiniz uzun sürmez. Bu yapının içinde acemilik, deneyimsizlik ve de ‘Dostlar alışverişte görsün’ gibi etkenler de var.

Haberin Devamı

Sorunun tedavisi gerekir. Ama bu koşullarda olmaz. Erken boşalma tedavisinin kesinlik kazanması için evlilik şartları oluşmalı ki cinsel kimlik yerine otursun. Ham meyveyi dalından koparıp dişlemeyelim. Tedavi için ortamın hazırlanmasını bekleyelim.

İsteğim artıyor

18 yaşındayım. Cinsel isteğim artıyor. Sizce ne yapmalıyım? Bir öneriniz var mı?

CEVAP

Aman oğlum, frene bas. Spor yap, dersine çalış. Bir müzik aleti çal. Vücut çalışmaya git. Ailenle çok yakın ol. Artan zamandaki cinsellik duyguları da olacak o kadar.

Küçük lekeler var

18 yaşındayım. Penisimin üzerinde küçük lekeler var. İlişkiye gireceğim zaman sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yaratmaz. Ama bunlar et benleri ise bulaşabilir de, çoğalabilir de. Onları uzmanlar yok ediyor.

Dalga geçerler mi?

19 yaşındayım. Penisim 12 santim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçerler diye korkuyorum. Sizce normal mi yoksa bana mı öyle geliyor? Bunalıma girdim, yardım edin.

CEVAP

Okurum, tıbba göre normal. Kimine küçük gelebilir. Sen bunlara karşı kendini koru ve dirençli ol. Çünkü başkaları ne derse desin, organın sahibi sensin.

Evlenemiyorum

25 yaşındayım. Bir hayat kadınına gittim. Kadın penisimin küçük olduğunu söyledi. Benimki 11 santim. Ne olur yardım edin. Evlenmeye korkar oldum. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, 11 santim penis görevini yapar, hem de iyi şekilde. Gittiğin kadının böyle söylemesi densizlik. Vajinanın uzunluğunun 8 santim olduğunu bilmediğinden senin ruhunla oynamış. Ama kiloluysan kasıkta biriken yağlar penisi 1-2 santim yutuyor. Ve böylece görüntü daha da küçülmüş gibi geliyor dışardan bakanlara. Eğer öyleyse kilo vermeni öneriyorum. Evlenmende de sakınca yok.

Haberin Devamı

Çok acı çekiyorum

28 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın cinsel organı büyük. Her sevişmemizde canım yanıyor. Doktora gitsem faydası olur mu ya da ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda elim kolum bağlı. Partnerini seviyorsun, mutlusun. Ama penisi büyük. Onu küçültemiyoruz. Teknik öğrenmek bakımından doktora gidebilirsiniz. Sorun acıysa halledilebilir. Ya da olayı olduğu gibi kabul eder, “zamanla alışırım” dersin. Tabii yine de sen bilirsin.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde çok erken boşalıyorum. Bu da kızın hoşuna gitmiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Oğlum, evlilik koşulları oluşunca yardımcı oluruz. Kız arkadaşının memnun olmaması çok doğaldır. Her hamlede yarıda kalmış bir zevk. Kadında düş kırıklığı yaratır. Bunu sık sık yazıyorum, bizi takip etmeye devam et.

Haberin Devamı

Neden boşalamıyorum?

27 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. İlişkide boşalamıyorum. Mastürbasyon yapınca boşalıyorum. Sertleşme sorunum yok. Eşimle uyumumuz iyi. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona şartlanmışsın. Her şey bu şartlanmadan kaynaklanıyor. Şartlanmayı değiştirmek için bazı yöntemler kullanmak gerekir.

Kilomla ilgili mi?

18 yaşındayım, kilo sorunum var. Penisim 5 santimin altında. Kilolarımla ilgisi var mı?

CEVAP

Var değerli okurum. Zayıfla. Uzmana git. Yemeklerini azalt. Abur cuburdan kaç. Gazlı içecekleri bırak. Şekerli ve tatlı yiyeceklere parmağını uzatma.

Nişanlımın penisi küçük

24 yaşında, nişanlı kadınım. Nişanlımın penisi çok küçük. İlişki sırasında tatmin olamıyorum. Rol yapıyorum. Bir ay sonra düğünümüz var, ne yapacağım? Onu seviyorum da. Yardım eder misiniz?

CEVAP

Kızım, nişanlının penisinin 12 santim dolaylarında olduğunu sanıyorum. Sertleşmiş halini cetveli eline al, ölç. Aslında önerim önce kendine bakman. Dünyadaki kadınları yarısı orgazm olamıyor. Orgazm olamayan gruptaysan ki bence öyle, bunun nedenini nişanlına yansıtıyorsun gibi geliyor. Duyarlı bir kadın parmakla bile orgazm olabilir. Nişanlının kıymetini bil. Unutma, büyüğü de mutluluk getirmiyor.

Yatakta olmuyor

22 yaşındayım. Benim sorunum ayakta ilişkiye girmek. Yatakta bir şey yapamıyorum. Bu yüzden partnerim benimle olmuyor. Bu elimde değil. Sürekli seks düşünüyorum. Ben sapık mıyım?

CEVAP

Okurum, sapık değilsin. Bazı insanlar o kadar çok çalışır ki masaya oturamazlar, ayakta yemek yerler. İnsanız, her renkten varlıklarız. Sen de beyaz örtülü masada, temiz tabaklarda yemek yemeye alışacaksın. Tabii kız öyle ilişkiyi istemez. Haklı. Çünkü ayaktaki birleşmelerde bedeninin tümü zevk algılamalarını yaşayamaz. Bana biraz abuk ilişki gibi geldi ama düzelir diye umuyorum.

BÖYLE SORU YOK!

Hep sertleşmiş vaziyette

22 yaşındayım. Cinsel organım hep sertleşmiş vaziyette. Her gördüğüm kızla cinsel ilişkiye girmek istiyorum. Bundan çok rahatsız olmaya başladım.

CEVAP

Değerli delikanlı, senin ufaklık senden nöbeti devralmış, sert bir mizaçla seni korumakta. Güvenliğinizi kendine amaç edinmiş gözüküyor. Hiç durmadan kafesinde ötüyor çünkü korkuyor. Sahibini derin uykuda görüyor. Ya biri gelip zarar verirse diye düşünüyor, aklı yok işte.

Aklı olsa sana uyar mıydı? Her gördüğünü canı çeker miydi? Şaşkın olduğu için ne istediğini o da bilmiyor, rastlaştığı her kızdan medet umuyor. Şu gaflet uykundan bir an önce uyanıp senin kuşu uyut. Demedi deme, yorgunluktan kanatları dibinden teker teker dökülür.

GÜNÜN SORULARI

Kocam aşırı ilgisiz

Altı yıllık evli, 30 yaşında kadınım. Bir yaşında çocuğum var. Eşim de 43 yaşında. İlişkiye girmiyoruz çünkü eşim istemiyor. Bahaneler uyduruyor. Onunla iletişim sağlayamıyoruz, 2 yıldır ilişkiye girmiyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, bir tanem sabır taşı mısın? İki yıldır ortadan ikiye nasıl çatlamadın, şaşıyorum. Yanlış anlama, demek ki bilinçaltında bu evliliği yürütme isteği yaratıyor. Ancak sen de elini vicdanına koy, şu soruyu kendine sor. Haydar Hoca uzaktan ne yapabilir?

Yavrum ben burada dokuz takla atsam da, sen ve eşinle karşılıklı görüşmeden sizlere yardım edemem, doğrusunu bulamam. Gel kısa keselim, sen eşini bir uzmanla görüşmek için ikna ederken, bu muhabbeti bitirelim. Olur da bu arada canın çekerse, bir bardak soğuk suyu bir dikişte içelim.

İnternette geziyorum

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istemiyorum. Fakat internette o siteleri gezmekten büyük bir zevk alıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli yavrum, sen bu yolda devam et. “İş başa düştü” de, tek tabanca oyunda kazan. Kız arkadaşını da tez zamanda bırak. Tüm dünya kadınları seninken, “Allaah, tutmayın beni” naraları atarak Amerika’dan Çin’e kadar uzan. Senin gibiler için pornonun kullanım alanı geniş, keyfi hizmeti yüksektir. Bir de bedavadır. Üstelik naz niyaz da olmaması cabası. Kısa keseceğim, kan beynime üşüştü! İnsan olan insan, insanlığı ve güzelliği arar, anlayana okurum.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın yolunu şaşıranlar yüreğinize biraz ışık tutun. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder