Dr. Haydar Dümen Cinselliği köreltmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Cinselliği köreltmeyin

Gençler, damarlarında dolaşan deli kanın etkisiyle olayların sonucunu düşünmeden ilişkiye giriyor. Sonrasında gelen pişmanlıkların ardı arkası kesilmiyor. Unutmayın, suçluluk ve pişmanlık cinselliği köreltir. Adımınızı düşünerek atın.

Boşanıyoruz

Eşimle 2 yıl önce evlenmeden birlikte olduk ve 1 ay içinde evlendik. İlk gece kan gelsin diye zorladı. Sabah çamaşırımda kan vardı ve bu kanama 3 gün sürdü. Bunu bildiği halde şimdi benden boşanıyor. Neden böyle oldu ve ne yapacağım?

CEVAP

Kızım, kurt dereden su içiyor. Derenin akıntısının altında kuzu da su içiyor. Kurt “Suyumu bulandırdın, seni yiyeceğim” der. Kuzunun itirazı işe yaramaz. Sizdeki ayrıntılar farklı da olsa olayınız bu. Adam kur. Kuzu sen olduğun sürece mutlaka yenileceksin demektir.

Haberin Devamı

Halk bunu ‘Başını yedi’ diye yorumlar. İşin garibi sen olayına üzülüyorsun. Oysa senin adına ben seviniyorum. Yaşam boyu her fırsatta haksız yere önüne konulan zehir zıkkım yemeği istesen de yiyemeyeceksin. Gerisini sen bilirsin. Aklın, yüreğine yol göstersin.

Sevgilim pişman oluyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşım bana karşı çok çekingen. Mesela buluştuğumuz zaman ona yaklaşmaya çalışıyorum ama benden kaçıyor, utanıyor. Aradan zaman geçince alışmaya başlıyor ama ilişki bitince pişman oluyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kız aldığı eğitim, aile terbiyesi, inançları ve korkularından dolayı yaptıklarından pişman oluyor. Aslında yaptıklarınız yasal ve toplumsal onaylı değil. Kız sorumluluklarını bilen biri. Sen de onu zorluyorsun. Bence çok zorlama, orta çizgiyi bulun. Fazla pişmanlık suçluluk duygusu yaratır. Suçluluk duygusu ise cinselliği körletir. Çok aceleye gerek yok.

Ortaya çıkarsa?

21 yaşındayım, 18 yaşındayken 1 kez ilişkiye girdim, kan gelmedi. Sonra bir daha cinselliği yaşamadım. Nişanlanmak istediğim biri var. Ama korkuyorum. Acaba evlendiğimde bu gerçek ortaya çıkar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bence çıkmaz. En fazla esnek çıkacak. Sen ne kadar dik durursan o kadar avantajlı olursun.

Penisim eğri ve kısa

1.73 boyunda, 72 kiloyum. Penisim 8 santim, yeterli mi? Bir de eğri, ne yapayım?

CEVAP

Haberin Devamı

Okurum, rica etsem bir üroloji uzmanı ile görüşsen, dokular bir incelemeden geçse.

Çok erken boşalıyorum

28 yaşında, 11 yıllık evliyim. Ama çok erken boşalıyorum, bir dakika bile sürmüyor. Başka kadınlarla da birlikte olmadım. Sertleşmeyi sağlarken de zorlanıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yazmayı bırak. Hemen yerinden kalk, sana bu konuda yardım edecek o telefonu et. Ciddi bir biçimde profesyonel bir yardım almak zorundasın.

Başaramadık

29 yaşında kızım. Nişanlımla birçok kez ilişkiye girmek istedik. Ama bir türlü başarılı olamadık. Bütün uğraşlarımıza rağmen penis vajinaya girmedi. Acaba bu bir sorun mu? Ne olur bize yardımcı olun.

CEVAP

Okurum, tabii ki sorun var. Sorunun da adı; vajinismus. Hiç üzülmeyin. Bu sorunun kesin tedavisi var.

Genelevden çıkamıyorum

24 yaşındayım. Haftanın her günü biriyle oluyorum. Bütün maaşımı genelevlerde çar çur ediyorum. Ne olacak benim bu halim?

CEVAP

Akılsız oğlum, ‘Sen ölmüşsün, arkandan ağlayanın yok’. Unutma, bu bir atasözüdür. Anladığın kadar anla. Bu kimlikle de sakın benim kapımı çalma.

Haberin Devamı

İlişkide sorun çıkar mı?

25 yaşında kızım. Vajinam diğer kızlara göre sanki geri çekilmiş gibi. Bu benim ilişkiye girmemde sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, aklıma kilolu olma durumun geldi. Öyleyse ona dikkat et, kilo ver. Öteki sorunların ve şikayetin bazı erkeklerin hoşuna bile gidebilir. Bu bir tercih sorunudur. Kendinle barışık ol. Böyle konulara kafayı takmayın. Kendinizi geliştirmeye bakın.

Küçültmek mümkün mü?

19 yaşındayım. En az 10 kez ilişkiye girmişimdir. Cinsel organım büyük olduğu için bütün kızlar şikayetçi oluyorlar. Kız arkadaşım bana sürekli “Cinsel organını küçülttür” diyor. Çünkü ilişkiye girince 3 gün acı çekiyormuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yazı ki penisini küçültemeyiz. Kız da haklı. Geriye bir tek çözüm kalıyor. İlişki devam edecekse ya da evlendiğinde idareli kullan yavrum. Yüzde 50 indirimli olsun.

Nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisim 13 santim. Büyütmek istiyorum. Doğal yolla nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Usta ol, kullanmasını öğren, dertlerin sona ersin.

Hemen olup bitiyor

Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. İlişkiye girdiğimizde ben çok erken orgazm oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, ne güzel. Birçok kadının bulamadığı bir nimet. Kızım, talih kuşu başına konmuş. Senin derdin onu elinden kaçırmak mı?

Eşim acı çekiyor

28 yaşındayım, evliyim. Daha önceki ilişkilerimde yaşadığım problem sürüyor. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. Bu durum evliliğimi tehlikeye sokuyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, teknik öğreneceksin. Yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını giderecek yöntem var. Onları öğrenmek için eşinle birlikte uzmana gideceksiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Erken boşalıyorum

Daha önce birçok kez ilişkiye girdim. Ama ilişkilerimdeki sorunum erken boşalma. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Kız arkadaşım, bu durumu öğrendiği zaman geciktirici krem getirdi. Ama daha sürerken boşaldım. Lütfen yardımcı olun.

CEVAP

Genç okurum, sorununun ne olduğunu biliyorsun. Ancak çözüm için gerekli adımı atmıyorsun. Neden? Zavallı partnerin senin için oradan buradan duyduğu, yalan yanlış safsatalardan bir çare bulup deva olmaya çalışıyor. Eh, dile kolay!

Bu işte onun çıkarı da yarısı. Gördün mü şimdi yaptığını? Bir de kız çözüm için doktora gitmediğini bir duysa, yasa yatar vallahi karalar bağlar. Vah senin güzel sevgiline. Okurumuz doktordan randevu almak için hemen telefonunu eline alsın. Hepimizin yüzü gülsün.

GÜNÜN SORULARI

İlk ilişkide kanar mı?

Üç yıl önce merak edip parmağımı vajinama soktum. Geceydi, pek göremedim, sanki çok az ve açık renkte kan vardı. Kızlık zarım bozuldu mu ve ilk ilişkide kanar mı?

CEVAP

Yavrum, ‘kediyi merak öldürür’ derler. Halbuki ‘merak etme’ özelliği tüm filozofların, mucitlerin, dehaların ortak noktasıdır. Tabii merak edeceksin, öldürmez. Ancak güldürebildiği gibi ağlatabilir de. Bir tahriş olabilir düşüncesiyle Haydar Hoca’n sana bir uzmana gidiver der.

Şimdi gelelim parmak oyununa; ama doğru yanıt isterim sorularıma. Küçük parmak mıydı? Büyük parmak mıydı? Hızlı ve sert mi soktun? Yumuşak ve yavaş mı? Çok mu bastırdın? Elinden mi kaçırdın? Bunca sorum yanıtsız kaldığına göre, Haydar Hoca sorumluluk almaz. İlk söylediğini yineler: Bir uzmana gidiver.

Kızlar yanaşmıyor

18 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. Çok mastürbasyon yapıyorum. Kızlarla ilişkiye girmeyi denedim ama kızlar bu işe yanaşmıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Yavrum, inanamadım. Gerçekten mi? Yani şimdiye kadar hiç mi ilişkiye girmedin? Peki nasıl dayandın? Rüyanda da mı olmadı? İnanmıyorum. Neyse ciddi olalım, mesleğimize toz kondurmayalım. Genç adam senin ilişki yaşın değil ki neden yakınıyorsun? Kızlar niçin yanaşsınlar, senin deneme tahtan mı olsunlar? Kendine iyilik yapacaksan mastürbasyonu haftada 3-4’e indir ki ileride eşine yüzün kara çıkmasın. 20 yaşından önce ilişkileri kafandan sil at. Git ananın dizine yat ve bir süre daha keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın deterjanı yoktur. Bu nedenle kirletmesinler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder