Dr. Haydar Dümen Cinsellik cazip gelmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellik cazip gelmiyor

Kadınlar çocuğunu kucağına alınca başka ruh haline bürünüyor, annelik ağır basıyor. Bu dönemde erkeğiyle ilgilenmeyi geri plana atıyor, cinsellik ona eskisi gibi cazip gelmiyor. Bu erkeğin sinirlerini bozuyor, kadından uzaklaşıyor. Beyler, eşinize zaman tanıyın ki yeni duruma alışsın, sorun çıkmasın.

Eşim neden isteksiz?

26 yaşındayım, 2 yıllık evli erkeğim. Üç haftalık da bir kızımız var. Bebeğimiz olana kadar eşimle hiçbir cinsel sorunumuz yoktu. Ama karım doğumdan sonra cinsellik konusunda isteksiz. Bu durum huzurumuzu bozuyor. Bize yol gösterir misiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sevgili eşin sana bir bebek veren kıymetli. Bir şok, bir yorgunluk yaşadı. Bambaşka hislerle dolu. Şimdi dinlenmeye girdi. Senin kollarında yoğun bakımda. Gözünü seveyim, biraz sabırlı ol. En az 1-1.5 ay kadar cinselliği aklından kov.

Engel olamıyorum

24 yaşındayım. Hafta içi en az 15-20 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendime engel olamıyorum. Bunun ilerleyen zamanlarda başka sorunlara sebep olmasından korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, olmuş bile. Seni insanlıktan çıkarmış, başka bir sınıfa çekmeye çalışıyor. Aklın ve iraden var. Ama bunlar çalışmıyor. Bunlar da çalışmıyorsa insanlıktan uzaklaşıyorsun. Sana kalanlarla yetin. Azalt oğlum, azalt. Fırsatlar kaçmıyor, hayat bitmiyor, önündeki 50-60 yılı düşün.

Kızlara küstüm

20 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 9 santim. Sizce normal mi? Bu yüzden kızlara küstüm, onlara bakamıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, benim dilim o penis senin işini görür demeye yatkın. Ama yine de bir genel muayeneden geçmenden yanayım. Hem hormonal düzen hem yumurtalar bakımından bilimsel gözden bir bakılsın ki sözlerimiz havada kalmasın.

Kızlığı bozuldu mu?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim biraz vajinasına girince kan geldi. Kızlığının bozulmuş olmasından korkuyoruz. Sizce durum ne? En kısa zamanda hastaneye gideceğiz.

CEVAP

Değerli okurum, evet bozulmuştur. Öyle gözüküyor. Hastaneye niye gideceksiniz? Bu konuyla ilgili gidecekseniz ve kızlık zarı bozulmuşsa doktorun yapacağı bir şey yok. Bozulmamışsa dert yok. Bozulmuşsa da olayı kendi akışına bırakmak gerekiyor. Yani bir daha tekrar etmemek ya da zamanı gelince kızı yarı yolda bırakmamak yani evlenmek şart. Başka bir derdiniz yoksa işte doktor karşınızda hem de tüm boyutlarıyla.

Haberin Devamı

Erkek olsun istiyorum

22 yaşındayım. Yeni evliyim. İlk çocuğumun erkek olmasını istiyorum. Acaba tıbbi laboratuar ortamından X kromozomlu sperm ile Y kromozomlu spermi birbirinden ayırmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, öyle bir seçme hakkımız yok. Olayı doğaya bırak. İnanın doğa ne yaparsa o en iyisini yapar. Çünkü onun hücresel gizemi vardır. Bak bir varsayımda bulunacağım. Bir erkek, bir dişi kromozomlu iki sperm yumurtaya ulaştı. Yumurta analiz etti. Erkekte birtakım bozuk genler gördü. Kapıyı ötekine açtı. İşte bu gibi olaylar bir ihtimal engelli doğacak erkek çocuğu yerine mis gibi kız çocuk. Söylediklerim kural değil. Sadece bir başka açısına dikkatinizi çekmek için.

Hamile kalınır mı?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bir yerde sürtünme yoluyla hamile kalınabileceğini okudum. Erkek arkadaşıma söyledim, bana inanmadı. Sizce böyle bir şey doğru mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, doğrudur. Ancak hamile kalma şansı düşüktür. Ama bu böyledir diye “Hemen gel arkadaşım” dersen hamile kalmak kadar riskli sonuçlar yaşarsın. Demedi deme.

Gebe miyim?

Bir ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, içime boşaldı. İlişkiden 3 gün sonra doğum kontrol hapı kullandım. Bu ay hiç adet görmedim. Acaba hamile olabilir miyim? Doktora gitmeme gerek var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ihtimal hesapları üzerine gideceğiz. Her zaman hamile kalma durumu vardır. Ama bunu uzaktan kimse bilemez. Kullandığımız arabanın direksiyonu elimizde. Bunu trafik kurallarına göre kullanırsanız kaza yapmazsanız. Böylece bilinmeze soru sormazsınız ve kazadan sonra ne yapacağız diye şaşkına dönmezsiniz.

Kız görünce kaçıyor

20 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 21 santim. Sevgilim penisimi görünce kaçıyor. 5 aydır ilişkiye giremiyoruz. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum niye kaçmasın? Kaçmayıp da ne yapacaktı? Onun da bir dünyası var. Bak ne olurdu? “Hocam evlendim, böyle bir sorunumuz var” deseydin, her ikinizin de durumuna göre çözüm bulurduk. Bu bizim görevimiz. Bizim delikanlı çapkınlık yapacak diye bir kızın ruhunu alt üst etmeye benim hakkım yok.

Büyütmek mümkün mü?

26 yaşındayım. Cinsel organım ereksiyon halindeyken 9 santim. Büyütmek için ne yapmalıyım? Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kilon varsa kilo ver. 9 santimlik cinsel organ seni yolda koymaz. Çünkü başka çözümü yok. Aşağılık kompleksine kapılma. Penisinin boyundan çok, sen lazımsın sen ülkeye. Kim bilir ne güzel çocukların olacak?

Karı-koca olmadık

Benim sertleşme sorunum var. 5 aylık evliyim. Üroloji bölümüne gittim, bütün tahlilleri yaptırdım. Evlenmeden önce böyle sorunlarım yoktu. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, hiç karı koca olamadın mı? O zaman olayın içinde başka sorunlar da olabilir. Olayın çözülecektir. Hiç endişe etmeyin. Yeter ki bir kere olayı gerçekleştirirsiniz bu da elimizde. Üzmeyin birbirinizi.

BÖYLE SORU YOK!

Sonum ne olacak?

19 yaşındayım. 1.88 boyunda, 78 kiloyum. Penisimin boyu 16 santim. Kızlar çok yakışıklı olduğumu söylüyorlar. Birçok kızla ilişkiye girdim. Ne olacak benim sonum? RUMUZ: FENERLİ

CEVAP

Değerli, genç okurum, yakışıklı olduğunu iddia etmişsin, işin içine kızları da katmışsın. Kendini eşi bulunmaz, çok çok özel buluyorsun. Hani bulunmaz Hint kumaşı cinsi. Bu da bana ister istemez narsizmi hatırlatıyor. Okurum, yazdıklarına bakınca biraz yakışıklı, aklı kızlarda, vücudunun üzerinde titizlikle duran birisin, çok iyi anladık. Ama biraz da o yuvarlak başının içine özen göstersen nasıl olur? Yani o kafanın içini doldurmaya niyetlensen. Bir şeyler yükleyince yaz bakalım. O zaman sorun nasıl olacak, merak ettim.

GÜNÜN SORULARI

Sevgilim ısırdı

20 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdik, çok kan geldi. İki sene sonra bir daha girdik. Kızlık zarımın olduğu yeri ısırınca ilk kanamadaki gibi yine fazla kan geldi. Ne yapmalıyım?

Sevgili okurum, neredeyse küçük dilimi yutacağım. Kızım, senin sevgilin sanırım ya martı ya da leylek. Başka türlü olamaz. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Çünkü hiçbir insanın dişleri oraya erişemez. Ya martı abi ya da leylek abi orayı fena gagalamış. Güzel ve şaşkın kızım, sana Haydar Hocan olarak tavsiyem, balıkçıl kuşlardan uzak durman. Yoksa seni daha çok avlarlar.

Cinsel organım büyük

Penisim 24 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girmekten korkuyor. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, ben senin penisinin 24 santim olduğuna inanmıyorum. Hayalini ve isteğini yazıyorsun. Eğer gerçek bu ise, idareli kullanmaktan başka şansın yok. Bak gördün mü doğa vermiş ama bir de çelme takmış. Sadece 12 santimi kullanabilirsin. Görüldüğü gibi pek de işe yaramıyormuş. Bir bardağa iki bardak su koyamazsın. Araya bir stoper koy. Hiç mi matematik öğrenmedim? Beyin ne alemde beyin? Bütün büyüklük hayali kuranlara da mesaj versin bu yazdıkların.

GÜNÜN SÖZÜ

Saman alevi aşklarının ateşini ani kararlar yakar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder