Dr. Haydar Dümen Cinsellik köprüye benzer
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellik köprüye benzer

Haberin Devamı

Cinsellik bir ayağını kadının, diğer ayağını ise erkeğin oluşturduğu köprüye benzer. Köprünün ayakta durması için uyum şart. Ayaklar arasında uyum yoksa işler karışır. Çift ele ele verip o köprüyü tamir etmeli. Eğer gereken çaba gösterilmezse enkazla karşılaşılabilir...


BÖYLE SORU YOK

Benim kuşta tık yok

20 yaşındayım. 3 yıldır cinsel ilişkim var. Performansım çok iyiydi. 2 haftadır benim kuşta tık yok. Ne yapacağım?

CEVAP: “Kahkahkah kihkihkih! Gelin arkadaşlar, bugün yine bir pilici attım kafese, kah kah kah!” dedin. Arkadaşların, “Anlat iyi oluyor, iyi oluyor” diye heyecanla bekliyorlar. Ardından sen “Kız ‘İleride evleniriz’ demez mi! Hahah ha!. Verdim pasaportu eline, sahip çıktım geleceğime” diyorsun. Gelelim şu 2 hafta olayına. Vah vah vah! “Ne o yavrum, canın mı acıdı? Haaaa!” İşte bu son gülüş de kızdan sana geldi.

Hala ilişkiye girmedim

31 yaşındayım. Hâlâ ilişkiye girmedim, kız arkadaşım da olmadı. Bu durumdan korkuyorum. Parayla bu işi yapanlar varmış, utanıyorum. Penisim 13 santim, yeterli olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, vallahi alemsin. Senden de bir şey saklanmıyor. Her şeyi bilebilirsin de bu işlerin parayla olduğunu arkadaşlarından öğrenmişsin. İşte bu derin bilgin gemi batsa da seni karaya çıkarır. Ama sen kulaç atmasını, yüzmesini de bilmiyorsun. Üstelik bir de şnorkel sorunun var. 13 santimmiş. Kullanmasını bileni okyanus ötesine geçirir. Dayan biraz, son aşamaya geldin. Utanıyorsun. Onu da bizim dahiyane önerilerimiz halleder. Elektriği söndürüverirsin, kurdeleyi de ona kestirirsin. Ne dedin? Ya gerisi mi? Onu da Tavukçu Mehmet Efendi’ye soralım. Tavuğun derisi ve gerisi lezzetli olurmuş. Bakalım o ne diyecek?

Mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum

20 yaşındayım. Çok çalışıyorum ve aşırı yoruluyorum. Geceleri ne kadar yorgun olursam olayım mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum. Benim kuş hep ayakta. Sapık damgası yerim diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, böbrek satışı gibi şu organların da satışı olsaydı sen büyük bir sermaye üzerinde oturuyorsun demektir. Böyledir bu dünya. Kimi yokluktan kimi çokluktan şikayet eder. Senin çokluk da kuru gürültü be yavrum! Organı iyice arsızlaştırmışsın. Gak deyince et, guk deyince su. İşte tam bir şımarıklık bu. O gaklayınca sen onu hakla. Başına bir fikse yeter! Kaynağını kurutma. İdareyi ele al. Asla şımartma ki geleceğinde ahlayıp uflama.

*****

Hep mastürbasyon mu yapmalıyım?

Mastürbasyonda hemen boşalıyorum ama ilişkide 10 dakikayı buluyor. Sizce hep hayal aleminde mi yaşamalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, normal süreyi yakalamışsın. Evlendiğinde bunun tekniğini kavramış biri olarak göğsünü de kabartacaksın.

Esnek mi?

Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Birleşme sonrasında kan gelmedi. Kızlık zarımın esnek olduğunu düşündüm. Daha sonraki ilişkilerde yırtılır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, zarın esnek kanama olmadı. Hepsi bu kadar.

Evlenince dert olur mu?

21 yaşındayım. Penisim 9 santim ve 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP: Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis, kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanır. O da sana yeter. Ameliyata gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka kilo ver. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan bir santim daha yağa gömülecek.

Neden boşalamıyorum?

27 yaşındayım. Günde 2-3 kez ilişkiye girsem bile boşalamıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP: Sevgili okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili. Üzerine düştükçe sorunun artacak. Başarı şansın azalacak. Kendini sorgulama. Mastürbasyondan da elden geldiğince uzak dur.

Sevgilim bana küsüyor

21 yaşında kızım. 3 yıldır sevgilimle ilişkiye giriyorum ama sevgilimin penisi çok büyük, acı çekiyorum. İlişkiye girmek istemediğim zaman da sevgilim bana küsüyor. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum haklısın. Her ne kadar vajina 8 santimse de öyle esnektir ki büyük boyutlu penisleri içine alabilecek kadar uzar. Ama bunun da limiti vardır. Genellikle büyük penisler kadınlarda kasık ağrılarına neden olur. Erkeklerin sandığı gibi öyle özenilesi değildir. Bütün bunların üstesinden gelinecek teknik ve yöntemler var. Okuyun ve bilgilenin.

Orgazm olmuyorum

17 yaşında kızım. Ben mastürbasyon yapmayı deniyorum ama boşalamıyorum. Bir sorun var diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Sorun yok ufaklık. Biraz bekle, tekniğini öğren, boşalmaya da sıra gelecek. Ama belki 1-2 yıl daha geçecek. Dert etme, sorun yok.

İlk başta zevk alıyordum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla her gün ilişkiye giriyoruz. Başta çok zevk alıyordum ama son günlerde cinsel organım kızarmaya başladı. Acı çekiyorum. Acaba neden?

CEVAP: Sevgili okurum, ne olacak? Zavallı organın başına bu kadar bela olursan, onu annesinden doğduğuna pişman edersen o da isyan eder. Sana halini bildirmiş. Vicdan senin, yol senin, akıl senin. Bunlara ben ne derim?

Boyu sorun yaratır mı?

18 yaşındayım. Penisim 18-19 santim. İleride bir soruna yol açar mı?

CEVAP: Değerli okurum, bu senin evleneceğin kıza bağlı. Yapılacak da bir şey yok. Sadece teknik olarak nasıl kullanacağını öğrenmelisin. Özellikle evlilikte kızı korkutmadan onun cinsel duygularını soğutmadan bir profesyonel yardım da alarak olayı götürmelisin.

Geç boşalıyorum

40 yaşındayım, geç boşalıyorum. Doktora da gitmeye utanıyorum. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP: Değerli okurum, onun için elimizde bir çare ve tedavi yöntemi yok. Fantezileri güçlendir olsun bitsin.

Hamile olabilir miyim?

19 yaşında kızım. Sevgilim de 25 yaşında. İlişkide prezervatif içeride kaldı. Yarım saat sonra çıkardığımda içeride biraz sperm vardı. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP: Olabilir yavrum ama olmama olasılığı büyük.

Mastürbasyon yapmaktan rahatsız oluyorum

16 yaşındayım, günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama bundan ister istemez rahatsız oluyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP: Değerli okurum, rahatsız olduğun şeyi yapma. Gerisini sen bilirsin. Biraz irade kırıntısı ile sayıyı indir.

Boşalamadım

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama bir türlü boşalamadım. Acaba bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP: Değerli okurum, neden olduğunu bilemem? Acemilikten, alışamamaktan, heyecandan, mastürbasyona koşullanmadan, ortamdan, çok şey bekleyip, arayıp bulamamadan vs....

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk sanaldan gerçeğe dönüştüğünde satranç başlamıştır. H.D.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder