Dr. Haydar Dümen Çok üzerine düşmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Çok üzerine düşmeyin

Orgazm sorunu hem kadını hem de erkeği üzüyor. Kadın kendini suçluyor, erkek ‘neden olmuyor’ diye hiç durmadan sorular soruyor.

Öncelikle şartlar ve ortam uygunsa biraz rahat olmaya çalışın. Ne kadar üzerine giderseniz bu işler o kadar gecikir, birbirinizi suçlamayın, kırmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Hiç ilişkiye girmedim

35 yaşındayım, bekarım. Bugüne kadar evlenmedim ve ilişkiye de girmedim. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Bekar okurum, gel hesap yapalım. Zamanıdır, evlenmeye bak. Alacağın kız en az 30 yaşında olmalı. Çocuk mocuk yaş 40’a dayanır. Sen ne yapacaksın bilmiyorsun. Cinsel kültürünü kulaktan dolma, pornodan görmekle tamamladın.

Haberin Devamı

Kadın soğuk çıktı, dondun. Ateşli çıktın, bu sefer sobayı yakamadın. Kadının ateşini yakan erkektir. Soba kömürle dolu, ateşleyemiyorsun. Bir yandan duman, bir yandan lodos, her hamle boş ve de fos. 15-35 yaş arasında tam 20 yıl kendini cinsellik hücresine kapatmışsın. Son sözüm: Gün bile kaybetme, yolunu bul, işi erteleme.

GÜNÜN SORULARI

Benimki küçüldü

18 yaşındayım, Spora başladıktan sonra penisim 5-6 santim küçüldü. Neden böyle oldu?

CEVAP

Sen kimin ajanısın? Yani bunca spor yapanın aklına turşu suyu dökerek onların gelişimini mi engelleyeceksin? İki santim daha büyük penis için erkekler çelimsiz, cılız kalmaya razı olurlar. Onlara acımıyorsan ülkenin geleceğine acı.

Bunca işe bir de senin ufaklığın derdi mi eklensin? Ya sen miyopsun ya da cetvelinde hata var. Ben kanıt isterim. Var mı kanıt? Daha önce gören varsa söylesin, delil olsun. Ufaklığa kafanı takma.

12 saat ilişkiye girmiş

Arkadaşım 12 saat boyunca hiç ara vermeden ve hiç boşalmadan aynı kadınla ilişkiye girdiğini söylüyor. Bu mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel konularda öyle cinler vardır ki, toplumda adı geçen üçkağıtçılar bunların yanında masum kalır. Bu kandırmacalar sekste çok kullanılır. Şimdi sen bana soruyorsun. Ben de sana soruyorum. Öyleyse ne yapacaksın?

Seni ne ilgilendiriyor? Kim görmüş kim tanık olmuş. 12 saatte suyu nasıl içmiş, tuvalete nasıl gitmiş? Eğer dediği doğruysa onun orgazm kanalları kurumuştur. Kafada da derin bir ruh hastalığı vardır. Ne oldu şimdi, ne yapacaksın?

Haberin Devamı

İlaçlarla büyümedi

21 yaşındayım. Penisim kısa olduğu için ilaç kullandım, gelişme olmadı. Penisimde noktalar var. Bir doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, doktora gerek yok. Ağızdan alınan ilaçlarla penis büyümez. Penisinin boyunu vermediğin için bak net cevap alamıyorsun. Beneklere kafayı takma. İleriki yıllarda bir sorun çıkarsa çözüm bulunur.

Boşalamıyorum

23 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyona yapıyorum. Hiçbir sorun yok ama 2-3 kez kadınlarla ilişkiye girdim. Heyecandan mı yoksa kendimi sıkmaktan mı bilmem, boşalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum 1) Mastürbasyona şartlandın. 2) Heyecan ve utangaçlık. 3) Duygusal yapın. Bunları aşman için antrenman ve deneyime ihtiyacın var. Kafaya takma, acele etme ama çok da geç kalma. Ortamın rahat olmalı.

Orgazm oluyor mu?

20 yaşındayım. 2 yaş büyük bir sevgilim var. Günde 3-4 kez boşalıyorum. O orgazm olmuyor. Titreme oluyor, boşaldığını söylüyor ama boşalmıyor. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sana ne. Dış tarafları denetime almışsın, iç yapının da dizginleri senin eline mi geçsin istiyorsun? Birçok kadın orgazm olamıyor. Sen üzerine düştükçe kızın boşalacağı varsa da boşalamayacaktır. Belki onun boşalması öyledir.

Çok ilgim var

18 yaşındayım. Penisim 13-14 santim. 1.83 boyundayım. Ne zaman güzel bir kız görsem mastürbasyon yapmak istiyorum. İlişkiye çok ilgim var. Her gün mastürbasyon yapıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Gençlik sendromu. Biraz irade zaafı, biraz takıntı hepsi bu. O sensin işte. Şu anda yapılacak bir şey yok. Penisin normal.

Kilo versem büyür mü?

19 yaşındayım. 130 kiloyum ve 1.80 boyundayım. Penisim 15 santim. Bana az geliyor. Kilo versem cinsel organımın büyümesine yardımcı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, anatomi kitaplarını yazan profesörlere başvurmanı rica ediyorum. Belki isteğini kırmamak için erkeklerle 15 santim normaldir cümlesini dünya bilimine 17 santim diye geçirebilirler.

Sorun çıkar mı?

19 yaşında kızım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Acaba bu bir eksiklik midir? Acaba ileride evlendiğimde bir sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, nereden aklına getirdin böyle düşünceleri? Birçok kız 25-26 yaşında evlendiğine göre hepsi deneyimden mi geçiyorlar? Her konuda tecrübe sahibi olunabilir. Bazılarında ters teper. Örneğin ehliyetsiz araba kullanmak, birilerinin cebinden para aşırmak insan ruhuna ve yasalara uygun değildir. Çok hesaplı kitaplı ol. Aman dikkat yavrum! Bu konuda yanlışın bedeli çok ağır oluyor.

Nasıl kandırırım?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde korkuyor. Onu nasıl kandırıp ilişkiye girebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kolay. Hem kendinin hem onun evlilik yaşının gelmesini bekle. İşinizi kurun. Kızı önce ailesinden ve tabii ki kendisinden evlilik vaadiyle iste. Nikahı bas. Bir sorun çıkarsa geri kalan önerileri doktora bırak. İşte razı ettin gitti.

Azaltamıyorum

19 yaşındayım. Çok mastürbasyon yapıyorum. Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapıp ne edecek azaltacaksın. Çünkü her tür iradesizliğin ödenecek bir faturası olur.

Kızlık zarım esnek mi?

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim, hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve kanamış olabilir.

3-4 dakika sürüyor

29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Çünkü boşalmam 3-4 saat sürüyor. Eşimi Sorun eşimde mi diye dışarıda denedim. Ama sonuç aynı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum konuyu biraz da üroloji arkadaşları ilgilendiriyor. Benim bildiğim kadarıyla kolay bir çözümü yok. Ama gebe kalmak için aşılama yöntemini kullanabilirsiniz. Bir kere yetkililere başvur. Görelim ne diyecekler, sonra konuşuruz.

Birden fazlası olmuyor

31 yaşında, 6 yıllık evliyim. Eşim ile birlikte olduğumuz zaman bir kereden fazla boşalamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın fazlasını? Birleşmelerin ortalama yarısında eşin orgazm oluyorsa doğru yoldasınız demektir.

Neden yırtılmıyor?

20 yaşında kızım. Bir ay sonra düğünüm var. Nişanlımla birlikte olduk, zarım yırtılmadı. Nişanlım bana güveniyor ama ben üzülüyorum. Geçenlerde ilişkiye girmeden önce adetim bitmişti. Biraz kan geldi. Kızlık zarım neden yırtılmıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kanaması da, adet kanaması da olabilir. Şu kan sözcüğü biraz ürkütücü kavram içerir. Artık bu ürkütücü kavrama kafanızı takmayın. Doğanın yaratma gücünün size sunduğu özelliklere daha saygılı olsanız, mutluluğunuz ve huzurunuz artar diye düşünüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük insanı yaralar ama nankörlük yapan bir de suçlamaya kalkarsa işte o yürek parçalar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder