Dr. Haydar Dümen Çok üzerine gitmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Çok üzerine gitmeyin

Kadınlar, erkeklere göre farklı duygulara sahip. Onların cinselliği yaşamaları için aşk, tutku gerekir. Bu yüzden birlikte olduğunuz, sevdiğiniz kişinin üzerine gitmeyin. Bırakın, o iç hesaplaşmalarını bitirsin, kendini hazır hissetsin. Baskıcı davranırsanız onu kaybedebilirsiniz.

BÖYLE SORU YOK!

At şahlanıyor ama... 18 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim. Benim at şahlanıyor ama çifte atamıyor. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, acemi çocuğum. Sen ne attan anlarsın, ne Küheylan’dan. Sen aygırla beygiri birbirine karıştırırsın. Tayı görsen, geyik yavrusu sanırsın. Senin atın çifte attı diyelim. Bu defa da “Dört nala niye koşmuyor?” diyeceksin. At, tırıs gitse, bahane bulacaksın. Neden şahlanmıyor diye kim bilir ona neler yapacaksın? Oğlum, senin yolun, daha bu yaşta sarpa sarmış. Aklını cinsellik sarmaşıkları sarmalamış. Ne yaşına bakıyorsun, ne başına. Çocuğum seni yola getirmek için bir at terbiyecisine ya da at eğitim okuluna ihtiyaç var.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Kızlar ilişki istiyor

20 yaşındayım. Çevremdeki kızlar benimle ilişkiye girmek istiyor. Ama bende tık yok. Bunun sonu ne olur?

Değerli yavrum, gel sen bu isteklerini ertele gelecek yaza. Biraz dersine çalış, kendini salma dar boğaza. Gelelim senin tık’ına. Tık’ları tıklatırsan tıklar. Tıklar, kendiliğinden tıklamaz. Kapı tokmağı mübarek. 20 kişi tokmağa el uzatınca tokmak elde kalır, kapıya vurmaz. Oysa tek ele kalsaydı, usta bir tıklatıcı onu eline alsaydı, kendi formülünü sana uygulasaydı. Gördün mü yavrum, nasıl karıştı birden işler. Sen yaza kadar düşün, sonra çaresini buluruz.

Canıma tak etti

40 yaşında kadınım, 12 yıllık evliyim. Kocam hep yorgunluğunu bahane ediyor. Artık canıma tak etti, benim de isteklerim var ama hiç aldırmıyor. Ne yapacağım?

Mesleğimizin en zor sorusu sevgili okurum. Pilav doyurmadı ise makarna ye diyemiyoruz. Erkekler kolayını bulmuş, olursa olur, olmazsa uykuda bir peri kızı niyetiyle yatağa koşuyorlar. Sevgili okurum, burada eşin değil, genel erkek halleri bir tablo olarak karşına serilmiştir. Sana da örnek değildir. Sorun genel yapıda erkeğin ateşinin sönmesidir. Ona da çare bulmak için eşinle tedaviye gidersiniz, bizler de yolları, yöntemleri önünüze sereriz.

Haberin Devamı

Ayrılmak istiyor

22 yaşındayım, üniversitede okuyorum. Kız arkadaşım var, cinselliği yaşadık. Ama şimdi benden kaçıyor. Yakınlaşmaya çalışınca ağlıyor ve ayrılmak istiyor. Okulu bitirip kariyer yapmak istediğini söylüyor. Bu işi çözemedim. Onu nasıl rahatlatırım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşını rahat bırak. Bunları kendi gücünle aşamazsın. Yardımcı güçlere gerek var ama burada kızın aleyhine işler. Çünkü kız kariyer yapmak istiyor. Sevgilin gençlik esintileri gereği bir şeyler yapmış. Belli ki pişman. Kız zaten yorgun, kendisiyle hesaplaşıyor. Sen de onun omuzlarına bir başka yük olarak binmiş durumdasın. “Hoşçakal” de, elini sık, yanaklarından öp.

Denedim, olmadı

26 yaşındayım, panik atağım var. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kendimi mastürbasyon yaparak avutuyorum. Bir kere ilişkiye girmeyi denedim ama ereksiyon olmadı. Çok heyecanlandım. Yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, korkacak, üzülecek bir şey yok. Uygun şartlarda denemelere devam. Heyecan ve tedirginlik sertleşmeyi engeller. Yine olmazsa panikleme. Evlendiğinde her şey düzelir.

Hemen boşalıyorum

26 yaşında, bekar kızım. Mastürbasyon yapmasam da biraz tahrik olunca hemen boşalıyorum. Evlendiğimde hemen boşalırsam eşim rahatsız olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, anlattığın akıntı tatmin olma akıntısı değil. O akıntı kayganlık sağlar, birleşmeyi kolaylaştırır. Tabii ön sevişmede aynı akıntı yine olacak. Bu da erkeklerin hoşuna gidiyor. Beğenildiğini ve hoşlanıldığını anlıyor, gurur duyuyor.

Çok korkuyorum

29 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. 1 ay sonra evleniyorum ama nişanlıma karşı çok soğuğum, sevişmek istemiyorum. İstekli olmama rağmen ilişkiye girmekten korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ruhunun önce altyapısı hazırlanmalı. Cinsel birleşme şöyle ya da böyle olur. Aslında gözde büyütülecek bir şey değil. Sende altyapı hazır değil. Karmaşık duygular bir yana evleneceğin kişiyi de özümlemiş değilsin. Yaşın iyi. Durumunu tekrar tekrar değerlendir. Sorun bence ruhunda düğümleniyor.

İsteksizleşiyorum

Penisim 6 santim. Kız ilişkiye girerken hiç zevk almadığını söylüyor. Ben de rahatsız oluyorum. İsteksizleşiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 6 santim sönük haliyse normal. Sertleşme hali ise ufak. İkinci şık geçerli ise bir üroloji uzmanı ile görüşmeni tavsiye ederim.

Orgazm oluyordum

27 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle nişanlıyken de ilişkiye giriyorduk, sürtünme yoluyla orgazm oluyordum. 2.5 yıldır ilişkiye girmemize rağmen vajinal orgazm olmadım. Buna bir çare yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, çare kolay bulunmuyor. Vajinal orgazm kadınların yarısının sorunu. Biraz erkeğin tekniği biraz da senin fantezin devreye girsin. Yani gizli kapaklı bilinçaltına bastırılmış duyguların yararı olursa da bir arayış içinde olun. Gerekirse profesyonel yardım alın.

Bıyıklarım bile yok

18 yaşındayım. Yüzümde sakal ya da bıyık yok. Doktora gitmeye utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kasık ve koltuk altı kılların yerinde ise, sesin erkeksi biçimde kalınlaşmışsa, kilon yoksa ve yumurtalarla penis boyutları yerinde ise her şey bal şeker. Eğer senin dediklerin dert olsaydı, Kuzey Avrupa ülkeleri ve İngiltere’deki erkeklerin çoğu kompleksten erir giderdi.

Penisimin boyu kısa

19 yaşındayım. Penisim kısa, utanıyorum. Kızlardan çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ya çok şaşkınım, onu kızlara nasıl gösteriyorsun? Kısalığına kızlar mı yoksa sen mi karar vereceksin? Yoksa tıp bilimi mi? Bir de şunun ereksiyon halindeki santimini yazıverseydin.

Benimki çok kalın

19 yaşındayım. Penisim çok büyük ve kalın. Acaba zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Uygun bir kadın bulduğunda her şey iyi olacak ve mutlu sona erecek. Umarım o kadını bulmada şansın yaver gider.

Artık nefret ediyorum

18 yaşındayım. Sevgilimle hemen her gün cinsel ilişkiye giriyorum ama ben bundan nefret etmeye başladım. Sevgilim her gün istiyor. Ben bu kızdan ayrılamayacak mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir gün ayrılacaksın. Ayrılmayacaksın da ne yapacaksın? Varsayalım ki evlendin. Hayat koşulları zor, işler ağır. Çevre ve parasal ortam sizi zaten yoracak. Sonra her akşam ilişki demek ki olmayacak. Olursa erken yaşta okurumuz yavaş yavaş solacak. Bilmem ki ne yapsan?

Bozuldu mu, esnek mi?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 21 yaşında. 1.5 yıl önce ilişkiye girdik. Çok az kan geldi. Doktor “zedelenmiş” dedi. Başka doktor da “esnek” dedi. Bozuldu mu yoksa esnek mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının kanaması ya da sağlam olup olmadığının ölçütü kan değil. Yırtılıp bir damla kan gelebilir. Bir parça zedelendikten sonra esneklik kazanabilir. Zamanla alışmış esnekliği de yaratmış olabilir. Şöyle ya da böyle sen bu kızın hayatına girdin. Zar esnek olsa da olmasa da girdin. Bana göre de zarı sen zedeledin. Yani ilk birleşmeyi sen yaptın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder