Dr. Haydar Dümen Denginizi bulursunuz
HABERİ PAYLAŞ

Denginizi bulursunuz

Erkeklerin cinsel organın boyuyla ilgili sıkıntısı bitmiyor. Bazıları, boy işinin erkeği ne kadar zora soktuğunu fark etti. Çünkü kadın beklediğinden daha büyük bir organla karşılaşınca acı çekiyor. Ama merak etmeyin, herkesin beklentisi farklıdır, denginizi bulabilirsiniz.

Doymuyorum

24 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 11 santim. Bu durum beni rahatsız ediyor. İlişkiye girmeye doyamıyorum, 4-5 saat sürse de bıkmıyorum. Acaba böyle olmasına rağmen penis boyum neden kısa?

CEVAP

Değerli okurum, kızları, kadınları bulduğuna göre, kimsenin de bir şikayeti olmadığına göre, sen kendi kendine ne ile savaşıyorsun? Enerjin yerinde, sermaye yüklü ve piyasa bol... Bizim sana sağlık dilemekten başka diyecek bir şeyimiz yok.

Haberin Devamı

Çok mu büyük?

18 yaşındayım, 1.77 boyundayım. Penisim ereksiyon halinde 18 santim. Çok mu büyük? Fazla büyükse ileride zorluk çeker miyim? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, idare et. Şimdi büyük de gözükse onu tercih edenler olabilir. Bu konuda sen seçen değil, seçilen durumunda olacağa benziyorsun. Hep deriz ya ‘Her şey dengi dengine’ diye. Takma kafana. Yaratan güç onun da çaresine bakmıştır. Bir alternatifini koymuştur. Bulacağından eminim.

Zevk almıyor

18 yaşındayım, sevgilim de 18 yaşında. Birbirimizi çok seviyoruz, 5 aydır ilişkiye giriyoruz ama sevgilim her şeye rağmen hiç zevk almıyor. En ufak bir belirti yok. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Evet yavrum, ikiniz de adeta bataklığa düşmüş gibi yardıma muhtaçsınız. İki elimden birini sana, diğerini sevgiline uzatıyorum. İkinizi birden oradan çıkarıyorum, her ikinizi ayrı yönlerde yola koyuyorum. Hadi bakayım, beni daha çok sinirlendirmeden, başınıza bela açmadan bu işi bitirin. Kızın da geleceği ile oynama.

Bir dakika boşalıyorum

25 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. Her ilişkiye girdiğimde sadece 1 dakika sürüyor. Hemen boşalıyorum. Eşim ve ben bundan çok rahatsızız. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma çok erkekte var. Bu bir hastalık değil. Bu sadece şartlanma. Yani gençlik yıllarında alışkanlık kazanılan mastürbasyon ile ilgili bir olay. Heyecan da bunu körüklüyor. Tedavide şartlanmayı kıracağız. Mutlaka bir uzman yardımı alacaksın, hem aile mutluluğunuzu koruyacaksın hem de komplekslerinden kurtulup keyifli bir hayat yaşayacaksın.

Haberin Devamı

Kızlık zarından mıydı?

Sevgilimle ben 22 yaşındayız ve 4 aydır beraberiz. 2 aydır seks hayatımız var. İlk seferde kan geldi ama azdı. Birkaç gün önce yeniden ilişkiye girdik, yoğun kanama oldu. İki ay sonra bu şekilde kanamanın olması bizi korkuttu. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey. Kanayacağı tutmuş kanamış. Olur böyle vakalar, Haydar Hoca adını koyar. Zorlamayın, dikkatli olun amma bu kızla ilişkinin sonu ne olacak? Hevesin geçince “Güle güle” mi diyeceksin? Kız hem sosyal hem ekonomik bakımdan bunu kaldırabilecek durumda mı? Değerli okurum, ne kendinizi ne partnerlerinizi sıradan bir olaya kurban etmeyin.

Kocam neden isteksiz?

27 yaşında kadınım, 3 yıllık evliyim. 1 yaşında bir oğlum var. 6 aydır cinsel yönden mutsuzum. Eşimde erken boşalma başladı. Haftada 2 kez ilişkiye girebiliyoruz. Kocama “Beni aldatıyor musun?” diye sordum. “Niye böyleyim, bilmiyorum” diyor. Yol gösterin.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, eşin seni aldatmıyor, dışarıda da bir ilişkisi yok. Evlilikte doğumdan sonra psikolojik ya da yapı gereği böyle sorunlar yaşanıyor. Bence çok üzerine gitme, asla kuşkulanıp kocanı tedirgin etme. Önünüzde uzun yıllarınız var. Bu nedenle de haftada 1-2 seferlik tempo iyidir. Onu yakalamak için el ele tutuşun, profesyonel yardım alın.

Fena oluyorum

18 yaşındayım. Ne zaman cinsellikle ilgili bir haber ya da fotoğraf görsem hemen penisim sertleşiyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?

CEVAP

Değerli okurum iradeli ol, başka şey düşün. Ülkeye, iklim krizine, doğanın harap olmasına üzül. Kimlik oluşumunu o alandan cinsellik konularına çekerek orta çizgiye gel. Daha hayatın sillesini yemedin. Okuyorsan bir de sınavların var. Dert çok tabii derman da çok. Senden ricam yemeğin tuzu gibi bu çarelere bir parça irade katıvermen.

Erken boşalıyorum

25 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Karımla ilişkiye girdikten bir süre sonra ben boşalıyorum ve ilişkiye devam edemiyorum. Penisim ereksiyonu kaybediyor. Karımın boşalmasına kadar dayanamıyorum. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, süre vermemişsin. Eğer 8-10 dakikaya çıkmışsan, senden yana fazla bir sorun yok. Eşine bazı önerilerde bulunulabilir. Senin de boşaldıktan sonra penisinin yumuşaması doğaldır. Bu süreyi uzatmak da bize düşer. Onun için doktora gidip bire bir yardım alacaksın.

Bozulmuş mudur?

18 yaşında bir kızım var. Kızım çocukken bir tacize uğradı. Şimdi evlenmek istiyor ama sizce o zaman kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Hayır. Bozulmadı sevgili anne. O yaşlarda kızlık zarı bozulacak kadar bir eylem yapıldıysa vajinal yırtıkları oluyor. Zaten siz onu görüyorsunuz. Bu konuyu konuşmayın. Hele ki senin düşündüğünü kızın da düşünmeye başlarsa onun cinsel yaşamını olumsuz etkilersin.

Etkilenmiyorum

Bu yaz evlenmeyi düşünüyorum. Nişanlımla öpüşürken ya da sevişirken etkilenmiyorum, cinsel organımda kıpırtı olmuyor. Ama elle temas olunca etkileniyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenin bakalım. O zaman ne gerekirse yapalım. Bu durum uzaktan gazel okumaya benziyor. Ama bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

BÖYLE SORU YOK!

Soğuyormuş

21 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz, son 4 aydır ilişkiye giriyoruz. İkimiz de istekli oluyoruz. Ama bitince sevgilim “Sen böyle yaptıkça senden soğuyorum” diyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Okurum, kızımız çelişkiler içinde. İlişkide çağlayan gibi akıyor. Ama o çağlayan düzlüğe erişince yani olay bitince pişman oluyor. Pişman olunca da senden soğuyor. Olayın çözümü bu. Bu türlü ilişkilerde biraz daha ölçülü mü davransanız? Yani aklıma bu geliyor. Çünkü bu günlerde gençlerimiz biraz fazla atılganlar. Bir yerlerde yanlış var gibi geliyor bana. Aşk varken seks öne geçerse bu düş kırıklıkları ve pişmanlıklar kızın kimliğine oturursa ileride evlilikten mutlu olamaz diye düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz.

GÜNÜN SORULARI

İsteğim kaçtı

24 yaşındayım, bir hayat kadınıyla ilk kez ilişkiye girecektim. Ama hemen isteğim kaçtı, heyecanlandım, bir şey yapamadım. Ne olacak böyle? Değerli okurum, önce asmalarda üzüm salkımları filizlenecek, zamanı gelince ağza alındığında kütür kütür ve lezzetle yenecek. Zamanı geçince ya rüzgar veya sıcak üzümlerin kimyasını bozacak. Böyle bir durumda üzüm yemek zevk değil, dert olacak. Oğlum, yılmak, o olmadı diye mastürbasyona sarılmak yok. Bu yol mutlaka aşılacak. Belki yarın, belki yarından da yakın. Umuduna biraz da senden gayret katılacak.

Gebe kalır mı?

6 aydır kız arkadaşımla haftada 1 kez ilişkiye giriyoruz. Her korunmasız ilişkide gebelik ihtimali var mı? Biz korunmadan bir kez ilişkiye girdik, ben dışarıya boşaldım. Gebe kalma ihtimali var mı?

Değerli okurum, bana attığın mailin elime ulaşması zaman alıyor. Kimbilir bazen 1 hafta, belki 1 ay belki de yoğunluğa göre 9 ay. Bu cevabı beklemeye değdi mi? Eğer mektup 9 ayda ulaşmışsa bugün, yarın çocuğunu kucağına alırsın. O zaman bana düşen çocuğun adını koymak. Erkek olursa Haydar, kız olursa Gül olsun, vatana millete hayırlı olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayal gerçeğin masal dünyasıdır. H. D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder