Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kuvvetimi bal, keçiboynuzu ve incire mi borçluyum? Geçen gün kız arkadaşımla buluştuk ve 14 kez ilişkiye girdik. Sevgilim nasıl bu kadar formda olduğumu sordu. Ben bal, keçi boynuzu, domates suyu, kuru incir ve pırasayı çok bol tüketiyorum. Performansımın nedeni bu olabilir mi?

CEVAP

Kurnaz tilkim, Hoca’ya tutarsa diye olta attın. Büyük balık yakalansın istiyorsun. Bal, kuruyemişler, Mehmet Öz’ün ye dediklerini, Emine Beder Hanım’ın yemek kitaplarındaki tariflere de uyarak bir rejim tutturmuşsun. Ne hikmetse kilodan söz etmemişsin.

Haberin Devamı

Böyle bir beslenme ile alt musluğun vanasını açacağım derken, ileride kalp damarlarının vanasını kapatıverirsin, dikkat! Gelelim 14’lük tabancana. Şu 14 sayısı beni sarstı. Tıbba uymuyor, fazla insanca da değil. İlişki ritminde her yarım saat bir olsa, 7 saat iş üstünde. Ağır işçi bile dayanamaz bu tempoya. Aklıma gelen şu: Kendinin propagandasını yapıyorsun.

Biz ülke insanları da böyleyiz. Birbirimize kendimizin propagandasını yaparız. Eh, hayırlı olsun. Olmuş bitmiş maşallah. Benim adıma bir sakınca yok. Okurlarımıza da: Hayaller iyi de gerçekleşmeyince çöküntü olur diyorum. Ve partnerine geçmiş olsun dileklerimi ve selamlarımı söylüyorum.

Ne yapsam da sertleşme olmuyor

23 yaşında kızım. Bir yıldır erkek arkadaşım var. Cinsel ilişkiye yanaşmıyor. Daha doğrusu ne yaptıysam sertleşme olmadı. Artık kendimden şüphe ediyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Okurum, ölü canlanmaz. Yıkıntı üzerine bina yapılmaz. Motor bozuksa gizli mesajı ‘Çabalama kaptan ben gidemem’ olur. Yağlasan yıkasan da fayda sağlamaz. Marş basmazsa araba arkadan itilince çalışır. Onu da hep itmek gerekir. Anlamadığım neyin peşindesin? Seks olmadan birliktelik olmaz.

Dahası çoluk çocuk da cabası. 23 yaşındasın, neyin peşindesin? Eğer niyetin ilişki ise, yanlış kapı çalmışsın. Evlenmek ise, konuşmalı ve işi sağlama bağlamalısın. Evlilikte olabilecek sorunların da üstesinden gelebilmek için bu arkadaşını kolundan tutup bir uzmanın önüne oturtmalısın. Sorun sadece organsa çözülür, bunu da unutmamalısın.

İp bağlasam boyu uzar mı?

Sorunum penisimin ince olması. Her gece yatmadan önce penisime ip bağlayıp gersem uzamasına faydası olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Çocuğum, sanırım daha fizik dersini okumadın. Şöyle bir örnek vereyim. Eline bir miktar çamur ya da hamur al. Uzatınca incelir. Uzatmadan silindir gibi çevirirsen neyse o olur. Demek ki iple bağlayıp gersen, o hayat damarın dünyaya geldiğine de pişman olur.

Diyelim ki uzadı, bir trompet sopası gibi oldu. Ne yapacaksın? Ucunu özel operasyonla inceltip tornavida gibi mi kullanacaksın? Özel hobilerin var mı? Notlar olgun, kesen dolgun mu? Annen, baban iyi geçiniyorlar, ev huzurlu mu? Hiç geleceğinin, ülkemizin durumunun, evrenin yorumunu yaptın mı? Penisi bağladın.

Bir ucu sende, öteki ucu nerede olacak? Araya ne koyacaksın? Biri görse bunu nasıl açıklayacaksın? Eğer medyanın da haberi olursa, adın ‘İpli Memo’ya çıkar. Onu kendi haline bırak, gelişir. Ya da bir üroloji uzmanına git, o sana doğru yolu gösterecektir.

Kadınlar benim çiçek için can atardı

Benim çiçeği kadınlara sunduğumda “Ben koklayayım, ben seveyim” diye can atarlardı. Şimdi önceden kalan bir namı var. İlişkiye kadar suyunu almış çiçek gibi canlı ama o esnada yaprakları dökülüyor, bir anda soluyor. Acaba neden?

Haberin Devamı

CEVAP

Geçenlerde e sokakta bir kuyruk gördüm. Yanlarına gidip “Nedir?” diye sordum. Tümü kadındı, hepsinin yüzü sanki kırmızıya boyandı. Mahallede herkes senin ününü duymuş. Ben yine anlayamadım, aralarına daldım. Güldüler, fıkırdadılar, beni aralarından attılar.

Önce nüfus planlaması semineri sandım. Sonra indirimli satış olduğuna inandım. İşte o düğüm bugün çözüldü, Hocanız da kendi saflığına üzüldü. Ve ağlanacak haline güldü, güldü. Gülmem hala devam ediyor, senin haline de esef ediyor. Yani o kadınlar şimdi ne olacak? İstersen bu muhabbete ara verelim, aç avuçlarını sana Tanrı’dan akıl fikir dileyelim.

Karımdan utanıyorum

45 yaşında, 20 yıllık evli, 2 çocuk babasıyım. Son 4 aydır sertleşme olmuyor. Eşimden utandığım için artık ilişkiye girmek de istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, dişin çürümüş, zonkluyor. Uykularını da kaçırıyor, ne yaparsın? Hemen bir diş hekimine koşarsın. Ya senin şimdilik çakaralmazının 32 dişinden biri kadar bile değeri yok mu? Aslında evliliklerde fizyolojik yani görevsel sorun içermeyen durumlar olur. Bunlar kötüye yorumlanmaz. Bence süre biraz uzamış.

Doğrusu kilonu, tansiyonunu, kandaki şeker durumunu da bilsem iyi olurdu. Bu saydıklarıma bir de testosteron hormonu ekle, bana bildir. Yaşamının en verimli döneminde sana ve iki çocuk annesi değerli eşine mutluluk yollarını açayım. Bu meslek narindir, güzeldir, her kişiye göre de özeldir. Bilelim ki ona göre yardıma el verelim.

Her gün seks zarar verir mi?

52 yaşındayım, karım da 39 yaşında. İkimizin de 2’nci evliliği. Biz 2 yıllık evliyiz. Her gün 3-4 saat seks yapıyoruz. İkimiz de orgazmı yaşıyoruz. Acaba bu yaşta her gün seks yapmamız sağlığımız için sorun yaratır mı?

CEVAP

Okurum, yağma Hasan’ın böreği mi yoksa Saadet Hanım’ın çöreği mi desem yine de aklıma yatmadı. Diyelim ki Hasan’ın böreğini rulo yaptın, Saadet Hanım’ın çöreğini de tek lokmada yuttun. Bu durumda mide fesadına uğrarsın. Şöyle bir uyarlama yapalım.

Üç saatin birini bakmaya, birini dokunmaya, birini de okşamaya ayırsan yine de kuzuyu kurdun önüne koymuş olursun. Çünkü onun ruhunu kazanmaya zaman ayırmıyorsun. Elektrikli tren hızla uçar dersin ama bozulursa yolda kalıverirsin. Çünkü kadının ruhunu hesaba katmıyor, onu kazanmaya çalışmıyorsun. Ve onu hayatın tek boyutuna hazırlıyorsun. Önce partnerini oya gibi işler, sonra yavaş yavaş dişle ki ne şiş yansın ne kebap.

BOYUNUN UZAMASI İÇİN PENİS NAKLİ YAPILAMAZ MI?

21 yaşındayım, cinsel organım 8 santim. Tıp her gün gelişiyor, acaba penisime nakil yapılıp benimki uzatılabilir mi?

CEVAP

Sizi gidi köftehorlar sizi, işinize gelince tıbbın yardımına bel bağlayın, işinize gelmeyince aldırmayın. Sıkınşınca “Nakil var mı nakil?” diyorsunuz. Var desem diye sana sıra gelmez. Nakil isteyen önce görüp seçecek. Ona göre parasını verecek. O antik eşyaların alımı gibi açık artırmada parayı basan alacak.

Beğenilmeyeler müşteri bekleyecek ama onların da süresi az. Diyelim ki sana tezgah altından, biraz torpil biraz da hatır için 12 santimlik bir model bulduk. Sahibinin yaşı 65’se ister misin? İstediğini buldun ya da araya organ mafyasını koydun. Hastaneye yattın, nakli yaptırdın. Huyundan suyundan vazgeçtin.

Evlendiğinde ya eşini kıskanırsan? Sen bana ihanet ediyorsun diye takıntı yaparsan? Olmaz olmaz deme, böyle şeyler olur bizde. Ya da eşin öğrenir “Sen de erkek misin, başkasının kazmasıyla bahçe çapalıyorsun” derse, aman Tanrım. Ben aradan çekiliyorum. Görüyorsun ki riskli bir olay, ayrıca nakil makil de yok.

EŞİM ORGAZM OLURKEN GÜLMEYE BAŞLIYOR

Beş yıllık evliyim ve çok zor durumdayım. Eşim 33 yaşında. Cinsellik konusunda ikimiz de istekliyiz. Karım tam orgazm olacakken gülmeye başlıyor ve arkası kesilmiyor. Ben bu sırada bütün enerjimi kaybediyorum. Ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, bizde çare bir ton. Seç, seç al. Bunlar Anamur’un muzu, Tekirdağ’ın karpuzu gibi seçmece. Önce teselli yanından başlayalım. Ya gülmeyi unutmuş bir toplumda gülen bir karın var, daha ne istersin? Buldun da bunama. Dizinin dibinde, gözünün önünde pilli bebek gibi çevirdin mi anahtarını gül babam gül.

Sahnelerde bile gülmece oyunları böyle etkin olmaz. Unutma bu gülmeler seni yaşlandırmaz. Gelelim Reşat altınının öteki yüzüne; gittin pastaneye, yedin tavuk göğsünü. Kasaya uzattın altınını. Kasiyer ters ters yüzüne bakıyor. Bozum olmak bir yana başladın pişmanlık duymaya.

“Şu tavuk göğsünü yedim ama keyfini çıkaramadım” diye diye. Tabii bu da moral bozuyor. Öneri: Kadının kahkahalarını kaydet. Günde 3-5 kere dinle. Bir süre sonra aldırmaz olursun. Bu çare olmazsa günde 3-5 kere de eşine dinlet. Bir aya kalmaz kadının bir gülüşüne hasret kalırsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder