Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Ailem çarşaf görmek istiyor ama biz o işi çoktan yaptık

Ailem gerdek gecesi kapıda bekleyecek, çarşaf görmek istiyorlar. Ama biz ilişkiye girdik, benden kan gelmedi. O gece gelen kanın açık pembe olduğunu duydum. Acaba o kanın rengini nasıl tuttururuz? Bu bizim çok önemli yoksa huzurumuz kalmayacak. RUMUZ: KANLI NİGAR

CEVAP

Sevgili okurum, işte sana kendi buluşum özel formül. Sen de iyi oku, iyi öğren, doğru uygula. Ama hata yapma. Malzemelere gelince; 1.2 gram zerdeçal, 1 gram çakşır otu, 1 damla nane ruhu, bir fiske zencefil, mercimek kadar safran, biraz rezene, 1.5 adet tane karanfil, 9 gram ısırgan otu, 2 gram meyan kökü. Bunları yarım fincan kızılcık şerbetiyle karıştır, üzerine yarım çay kaşığı bal dök. Bunlara 2 damla da kırmızı mürekkep ekle. İster iç, ister sür. Laboratuvarda bakılsa da kandan ayırt edilmez. Sevgili kızım, son günlerde bu tür formüller üreten hocalarımızı görünce ben de onlardan geri kalmayayım dedim. Sonra, Haydar Hocam yanıt vermedi deme ama bu formülü ciddiye alıp da uygulamaya kalkma. Gençler, kafayı bir damla kana takmayın, huzurunuzu bozmayın.

Haberin Devamı

Volkan patlamıyor

21 yaşındayım. Düzenli ilişkim var. Yalnız partnerim benden şikayetçi. Çünkü benim makine çok geç işliyor ve volkan patlamıyor. Sizce bu durumun üstesinden nasıl gelebiliriz? RUMU: ÇILGINCOCUK

Değerli okurum, altın madeni arar gibi durmadan toprağı eşeliyor ama taş ve kumdan başka bir şey bulamıyorsun. Tarla erozyona uğruyor, üstelik gıdasını, suyunu alamıyor. Aynı onun gibi kadın yavaş yavaş cinsellikten soğuyor. Burada vajina sanki dile gelmiş, mırıldanmaya başlamış. Senin yapacağın; bu kızı oyalama. Hayalleriyle oynama. Bu sorun şartlanma ya da karşındakinden elektrik almamaya bağlıdır. Ciddi bir bozukluğu göstermez. Bir başkasıyla da sınava girer gibi deneme yapma. Beden ve ruh kilitlensin ki uçağın havalansın, rotanı bozma, toprağı fazla kazma.

Hiç tecrübem yok

36 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyon da yapmıyorum. Evlenirsem cinsel performansım nasıl olur? İlk gece zor olacağını biliyorum. Cinsel olarak evliliği tehdit edecek bir durum yaşar mıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, köyde olsaydın davullar vurulacak, ortaya masalar kurulacak, kuzu fırında, içli pilav tepside, keşkek kazanda kaynıyor. İnsanlar davul zurna önde habire oynuyor. Ne o? Bizim 36’lık bekar, deneyimsiz, bir kadını bile öpmemiş acemi okurumuz evleniyor. Düğün şehirde olursa, salonun gürültüsü davul zurnayı geçer. Yemekler Alinazik hikayesi, erkek ve kadın evleniyor. Bu düğünler neden böylesine şatafatlı yapılır? Çünkü erkek gerdeğe girecek ve bu işi bitirecek. Öteki insanlar da bundan neşelenecek. Peki ama figüranlar burada, size ne oluyor? Adamımız büyük ihtimalle beklenen işi yapamayacak. Değerli okurum, sen acemi çaylak, yıllarca dolaş aylak aylak. Sonrasını sen düşünme, ben düşüneyim. Evlenmeden önce bir psikolojik yardım önereyim.

Meyveli prezervatifler ne işe yarıyor?

Benim sürekli aklıma takılıyor. Meyveli prezervatifler, hani muzlu, çilekli, vanilyalı, limonlu olanları var ya onlar ne işe yarıyor? RUMUZ: BİNBAŞI

Haberin Devamı

Değerli binbaşım, ah benim fakir başım. Bunca yıldır terfi aldım, yüzbaşılıkta takıldım kaldım. Malumunuz yedek subay doktoruz. Rütbeyi bol keseden dağıtmıyorlar. Gelelim meyveli prezervatiflere; muz, çilek milek bırak onları bana bak. Ben sayayım, sen beğendiğini tak. Ahududulu, domates soslu, mantar boylu poslu, salatalık sulusu, içi incir çekideği dolusu, kabak tatlısı renginde, bir öküz boyu denginde. Uzayanı, esneği, siyahlısı, aklısı, vajina içinde kalmaya meraklısı, var oğlu var. Değerli okurum, sebebi: Para yavrum, para. Elalemin cambazı eline alır ticari sazı, uydurur, uydurur yapar, adını rengini değiştirip değiştirip satar. Sizler de meraklanır durursunuz.

Balık etli kızlardan hoşlanıyorum ne olacak benim halim?

Ben balık tutkunuyum. Her tür balığı severek yerim. Kız arkadaşlarımı da balıketli olanlardan seçiyorum. Acaba neden böyle yapıyorum? Benim bu balık eti tutkum ne olacak?

CEVAP

Okurum, her gördüğüne balıklama atlamamak koşuluyla keyfine bak. ‘Balık etinin en iyisini bulacağım’ diye tutturup Deniz Kızı’nı aramak için derin sulara dalma. Boğulursun. Torik, lagos, orfoz gibi iri balıklara meyil etme. Onlarda et boldur ama yağlıdır. Ağır gelir. Kurumuş balıkların etinin de tadına bak. Uskumru çiroz. Kalkan’dan uzak dur. Adı üstünde. Lakerda bilir misin? En kolay tarifi şu: Palamut turşusu. Harikadır. Tam ‘Türk Lokumu’ gibi. Ağzına layık. Denemedinse hemen dene. Kadınları neden hep böyle yiyecek şeylere benzetiyorlar? Bu sorunun cevabını da düşün. Hoca’dan tavsiye: Balık yerken kılçığına çok dikkat et, boğazına batıverir.

Ya fantezilerimi yerine getiremezlerse?

21 yaşında, çok güzel bir kızım. Birçok sevgilim var ama hiçbiriyle ilişkiye girmek istemiyorum. Fantezilerimi yerine getiremezler, zevk alamam diye korkuyorum. Onlarla öpüşüyorum ama ilişki konusunda kararsızım. RUMUZ: DİPDİP

CEVAP

Hanimiş benim güzel kızım. Vay be pek güzelmişsin. Otur bakayım şuraya. Şu fantezilerini anlat, utanma. Neymiş onlar ki yerine getiremiyeceklermiş. Sen bir gökdelenin terasından denizi seyrederek, uçaklara el sallayarak, orada zengin sofra yani yatak odası mı yaratmak istiyorsun? Yemeklerin çokluğundan mide fesadına uğrarsın. Kıyma bu güzelliğe. Bu konuda bana soru sorma. Nereden bileyim senin hayallerini. Yanlış ve doğruyu gösteren trafik memuru gibiyim. Şimdi düdüğümü öttürdüm, arabanı durdurdum. Biraz sonra karşında birkaç yol açılacak. En doğrusunu bul, ona gir.

Fantezi olsun diye kızın vajinasına pul biber döktüm

Sevgilimle ilk kez ilişkiye girecektik. Biraz heyecan olsun diye sevişirken kızın vajinasına pul biber döktüm. Gece beni arayıp orasının burasının yandığını söyledi. İleride bir sorun olur mu?

Okurum, olmuş sorunlar üzerine ben neden sorun ekleyeyim ki? Ben Ağaoğlu inşaatın mühendisiyim ki kat üstüne kat çıkayım. Olan olmuş, güller solmuş. Vajinaya pul biberler dolmuş. Şimdi bu gül muhabbeti de nereden çıktı diyeceksin? Tıp fakültesinde anatomi kitabında kadının cinsel organı tarif edilirken ‘İçi açık gül pembe renktedir’ diye yazar. Oradan aklıma geldi. Geldi ama biber de bu kuralı deldi. Kızcağız yandı, kavruldu. Aman seni kırmayayım diye pul bibere bile razı oldu. Heyecan arayan erkeğim sana ne oldu? Pullu pullu, allı güllü bir ilişki miydi bu? Ek bilgilerini bekliyorum. Allah hepinize akıl fikir versin diyorum.

CİNSEL ORGANIMA KAŞ, GÖZ ÇİZDİM, SEVGİLİM KORKUP KAÇTI

28 yaşındayım. Kız arkadaşımla uyumlu cinsel hayatımız vardı ta ki ona bir şaka yapana kadar. Penisime kaş, göz, bıyık çizdim. Şirin olduğunu düşündüm ama o “bu ne?” dedi. ‘Mağara adamı’ olduğunu söyleyince bozuldu, beni terk etti. Mağara adamı ve ben buna pişman olduk. Yalnızlıktan şişme kadın aldım. Dağlık bir yerlere kaçıp yeni başlangıç yapmayı düşünüyorum. Ne olur yardım edin. RUMUZ: YALNIZ PRENS

CEVAP

Okurum, hayal gücün geniş. Ufkun açık ve aydınlık. Bereketli yağmur bulutları üzerinde dolaşıyor. Ama sevgilim dediğin kız donuk. Önüne gelen yemeğe mayonez, beşamel sos istemiyor. “Masaya yağsız bulgur pilavı koy, onu yerim” diyor. Senin mağara adamı bana çok yabancı yadırganacak bir espri gelmedi. Görmüyor musun sırtına, koluna dövme yaptıranları. Ne iyi ki penisine bir ejderha ve yılan dövmesi yaptırmadın. Penis ereksiyon haline geçerken kış uykusundan kalkmış yılanın büyümesi gibi uzayıverince arkadaşın da “Yandım Allah, beni mi sokacak? Yoksa yuva mı arıyor?” diye yaygarayı bassaydı konu komşu kapıya birikirdi. Ben sana hak veriyorum. Kız bu fantezilere kapalı. Bırak güle güle gitsin. Senin dağa çıkmana gerek yok. Dağ adamı da yanında. Okurum, hemen o şişme bebeği patlat. Onu patlat, çöpe at. Bu gece rahat bir uykuya yat. Yarın güneş çok güzel doğacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder