Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Çok sperm boşalınca beyin hücreleri zarar görürmüş

Bende aşırı sperm boşalması oluyor. Bu çok zararlıymış, beyni hücrelerine zarar veriyormuş diye duydum. Acaba doğru mu? Boşalmadan da olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, aşırı derecede sperm boşalıyorsa, organlar yani yumurtalar da aşırı derecede çalışıyor demektir. Bu da dinlenmeden ya da vardiya usülüne geçmeden çalışmadır. İşleyen demir ışıldar ya da paslanmazmış. Senin makine ışıldasın desek, üstü örtülü, dışarı ışık sızmaz. Bu nedenle paslanmaz sözü üzerinde gidelim. Çünkü ışıldarken birinin de gözünü alabilir. Böyle sıkı çalışmalar seferberlikte, savaşta cephedeki askere silah, mermi yetiştirmek durumlarında olur. Savaş yoksa mermiler de havai fişek gibi boşa savrulur. Sen bunlara aldırma, tam gün çalışmaya şimdiden alış. Evlendiğinde de bu durumu sürdürürsen gelin hanım yandı demektir. 40 günde 40 kiloya düşer. Sen antrenmanlısın, o değil. O kadar yoğun çalışmaya gelemez, çünkü çok nazlıdır. Çorba yapmasını daha yeni öğreniyor. Geceleri yatakta ters parande atmayı da bilmiyor. Yahu sen neyi sormuştun? Hayat tecrübe demektir. Beyin hücreleri mi? Onlara bir şey olmaz. Kafatasında beyin olması yeterlidir. Hücreler işlerini bilir. Tümü bu antrenmanlara dirençlidir.

Haberin Devamı

Erkek arkadaşım kaçıyor

25 yaşında kadınım, 2 yıldır sevgilim var, 28 yaşında. Ne zaman biraz yakınlaşsak hemen benden uzaklaşıyor, utanıp kızarıyor. Artık onunla birlikte olmak istiyorum ama erkek arkadaşım erteleyip duruyor. Ben ne yapacağım?

Kızım, nişan ve evlilik için 2 yıl harcasan 27 yaşına gelirsin. Şimdi elinde silah safariye çıktın. Tam menzile giriyorsun, kuş uçuyor. Geleceği yöne yemler ve diller döküyorsun hedef tamam. Tetiğe tam basacaktın, o yine pır. Böyle kaçma ve kovalamalarla olmaz. O kuşu canlı kafese koysan bile senin işine yaramaz. Onu tanıyorum. Tam bir aile çocuğu. Yakışıklı, kibar, temiz ve terbiyeli tam bir ana kuzusu. Hayatın konusunda fazla incinmeden ya o arkadaşına hocalık yap. Daha sonra o sana kocalık yapsın. Ya da gönder anasının kucağına, sen gir aklının, iradenin yoluna.

Haberin Devamı

Penis egzersiz yaparak büyür mü?

22 yaşındayım, penisim 9 santim. Cinsel organın egzersiz yapılarak büyütülebileceğini okudum. Acaba bu mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, adamın bir atı varmış. Yarışa sokacak, her gün antrenman yaptırıyor. Ama boşuna. Atta bir hız artışı yok. Bunu gören Veli Dayı, “Oğlum sen bu atı neyle besliyorsun?” diye sormuş. Adam sayar, Veli Dayı “Olmaz. Her gün iki öğün yarımşar kova arpa yedir, gör o zaman” deyince adam “Veli Dayı. O dediğin anlamda arpayı bulsam antrenman yapa yapa 4 kadına bile yeterdim” diye yanıt verir. Okurum, antrenman var, işe yarar, antrenman var, geliştireceğine işi sarpa sarar. Yolun açık olsun. Zahmet edip birkaç kilo da veriver be yavrucuğum.

Gözüm bir türlü doymuyor

27 yaşında kadınım. 4 yıldır evliyim. Eşim 33 yaşında. Her gün en az 5 kez eşimle ilişkiye girmek istiyorum. Orgazm olmakta zorlanmıyorum. Ama doymuyorum. Hâlâ gözüm dışarıda. İçimdeki cinsellik arzusu bitmiyor. Ne yapmalıyım?

Hanım kızım, 23 yaşında evlendin. O yaşa kadar ne yaptın? Ne yedin, ne içtin? Yani flörtün oldu mu yoksa eşini bulunca “Amanin tutmayın beni, bunca yılı boşa harcamışım. Bir altın madeni damarı keşfettim. Kazdıkça çıkıyor, çıktıkça ben coşuyorum. Tenim doysa gözüm doymuyor. Aslında tenimin de doymaya hiç niyeti yok. Meğer erkeklerin her biri bir maden ocağıymış. Benimki altın. Ya ötekiler? Elmas, zümrüt ocakları Kendimi zor mu tutuyorsun” diyorsun. Fırtınalı bir 4 yıl. 33 yaşında bir eş, en azından günde 5. Yani bir zar attın, şeşbeş. Sen ise düşeş istiyorsun. Bunun da hesabını yapalım. 5 ilişkiyi gece saatlerine bölelim. Çünkü adamın çalışıyor. Yoksa bu değirmenin suyu kurur. Hem dinlenecek hem beslenecek. Ama nerede? Aslında şans dediği kılık değiştirmiş atmaca. Kocanın ömrünü gagalıyor. Şöyle ki, 10 saatin 2 saati yemeğe, tuvalete, haber dinlemeye. Kaldı 8 saat. Adamın ayakta duramayacak hale gelecek. Sen “Ya dışarıdakiler” derken, birinin eğilip ocağına bakarken ya yüzüne zift sıçrayıverirse. Onun nasıl temizleyeceksin?

Haberin Devamı

İlişkiye girmezsem penisim işe yaramazmış

29 yaşındayım ve bakirim. Hiç ilişkiye girmedim ve kız arkadaşım olmadı. Arkadaşlarım ve ağabeyler “Cinsel ilişkiye girmezsen ileride penis işe yaramaz, başını taşlara vurursun” dediler. Ne yapmam lazım? Söyledikleri doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, acemi çaylak derede balık avına gitmiş, bir sepet söğüt yaprağıyla dönmüş öyle mi? Bana kalırsa, yarışa geç başlamış koşucular gibi yarış kulvarını bitirirsin de yarışın sonunda ya da ortasında ne olur, onu da bilemem. Ancak yazacağım kesin. Biyolojik, doğal yaşam oyunun kuralına göre oynanmalı. Bizim ülkemizde bu antrenmanlar 15 yaşında başlar, 18 dolaylarında bir tür bayrak yarışına dönüşür. Koşarsın, bayrağın sorumluluğunu ötekine aktarırsın. 20’li yaşlara gelince gerçek bir koşuya çıkılmalı. Orada yarışın koşulları öğrenilmeli de pist ve kulvar nerede? Etiğe ve sağlığa uygun bulana aşk olsun.

Acaba kız istiyor mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmek isityorum. Ama o da istiyor mu bilmiyorum. Bunu nereden anlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bana bu kadar kolay soru sormayın. Ben zor işlerin uzmanıyım. Bu gibi kolay soruları içgüdülerinize sorun. Hadi yine ben aşağıdan alayım, içgüdünüz olayım. Oğlum, kızın gözüne bak. Gözleri sana her şey söyleyecek. Ne görürsen doğrusu odur. Elini uzun süre mi tutuyor yoksa hemen çekiyor mu? İkide bir başını hafif yana eğerek konuşuyorsa yavaş yavaş yol alıyorsun demektir. Elleri ateş gibiyse her tarafı da yanıyor olabilir. Hızlı konuşuyorsa heyecanını yatıştırmaya çalışıyordur. Az konuşuyorsa iradesiyle savaşıyordur. Neyse, gönlü yoksa ben destan yazsam boş. Çünkü zaten kız destanını yazmıştır.

Erkek çikolata yerse penisi de öyle kokar mı?

Erkekler çikolata ya da hindistan cevizini çok yediği zaman penis öyle kokarmış. Acaba bu doğru mu? RUMUZ: ÇOBAN

Çobişim, koyunlardan ne haber? Merak ettim. Bugünlerde hava dumanlı. Kurtlar da dumanlı havayı severmiş. Senin koyunlardan kayıp var mı? Bu kriz döneminde yavrum çikolata ve hindistan cevizini bulabilirsen ye. İştahın açık anlaşılan. Ama ‘aksırıncaya, tıksırıncaya kadar’ yeme. Penisinin çikolata kokması senin nasıl işine yarayacak? Yani balığa olta mı atılacak? Yani bu işler kokuya mı kalacak? Kızlarımız koklamayla mı eşlerini bulacak? Eğer öyle olsaydı, herkes iç çamaşırına çikolata koyardı. Kızları, kadınları kolayca soyardı.

PENİSİM BENDEN ÖNCE UYANIP BENİ REZİL EDİYOR

Üniversite öğrencisiyim. Ev bulana kadar bir akrabamda kalıyorum. Akrabamın kızı da benimle aynı üniversiteye gidiyor. Her sabah beni ya o ya da annesi kaldırmaya geliyor. Sorunum penisimde. Çok şükür penisimin boyu ve kalınlığı normal. Ama her sabah benden önce uyanıyor ve beni rezil ediyor. Ne yapmam gerekiyor? Doktora gideyim mi?

CEVAP

Okurum, işler karmaşık gibi görünse de doğal. Kötüye yorumlamamak gerekir. Anne de, kızı da olayın farkındalar. Birbirlerine karşı sessiz sinema gibi oyun oynuyorlar. Anne içinden “Şu çocuk ve kızım fakülteyi bitirseler de evlendirsem” hayalinde. Kız “İleride istediğim gibi olursa, akraba evliliğinden de sorun çıkmazsa, bu çocukla evlendirim” düşüncesinde. Her ikisini de etkileyen manyetik güç senin erkeklik simgesi organından geliyor. Anne bahçede gördüğü meyveli ağaca bakar gibi bakıyor, kız ise sahibi gibi bakıyor. Olayın doğal yanı, sabah sertleşmeleri erkeklerde kural gibidir. Neredeyse her yaşta görülür. Ereksiyon olayının da sağlıklı olduğunun bir işaretidir. Her neyse, ikisi de bu manzarayı görmekten hoşlanıyorlar. Bu ereksiyon nasıl senin elinde değilse, hoşlanmamak da onların elinde değil. Hiçbir şey yapmayacaksın. Eğer böyle bir yakınlaşmayı düşünmüyorsan, o zaman saat kurup erken uyanacaksın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder