Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Hap almazsam bocalarım diye endişe ediyorum

63 yaşındayım, aklı başındayım. İlişkiden bir saat önce hap almazsam bocalarım diye korkuyorum. Devamlı hap mı alacağım? Çünkü midem ağrıyor.

CEVAP

Değerli tonton okurum, tonton dediğime bakma, bazen küçük çocuklara bile söylenir. Ben hesap ettim, sen benim çocuğum bile sayılabilirsin. Şimdi sana bir haber, miden sağlan, dolaşım sistemin iyinin iyisi. Beyin fevkaladenin fevkinde. Yani daha sayayım mı?

Bir benzetme yapayım, arabanın ön tekeri nereye giderse arka tekeri de oraya gidermiş. Biz arabanın bütününe bakalım, sonra tekerin durumuna el atalım. Hava mı basılacak, rot balans ayarı mı yapılacak yoksa lastik toptan mı değişecek? İnsanlarda da durum aynen öyledir.

Makinelere çok benzer. İyi bakım, işlerde ve sürede iyi verim demektir. Araba sağlamsa, bas gaza yol alır. Lastik patlaksa motor sadece homurdanır. Bana kalırsa haplara devam et. Ama kendi doktorundan izin almadan herhangi bir değişikliğe gitme.

Vajinadan korktuğum için ilişkiye giremiyorum

25 yaşındayım. Şu ana kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim. Korkuyorum çünkü vajina ile karşılaşmaya korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, olmadı be! Erkekliğe gölge düşürdün. Sanki Türk oğlu Türk, demir dağları eritmiş, kaleler ve ülkeler fethetmiş bir ulusun çocuğusun. Ve yine sen, 3 kıtada at koşturmuş, denizlere hakim olmuş atalarının kanını taşıyorsun.

Ne korkması ya. Kızlarda yerine monte edilmiş, erkeklerdeki penis gibi kılık değiştirerek öyleyken böyle oluverdi, umacı gibi korkutucu hali de yok. O iyi bir ev sahibi olup yasal, etik, insani ve geleceğine de sahip çıkacak konuğuna kapısını açar.

Yani sen ondan mı korkuyorsun? “O karanlık tünel benimkini yutar, böcek kapan çiçekler gibi iki yandaki fazlalık kapısını kapatıverir, benimkini eritir” diye mi düşünüyorsun? Sana gelince; yüzeceksen denize atlayacaksın. Kapat gözünü, partnerine teslim et nazik bedenini. Bir saunaya girer gibi gir, rahatlamış olarak çık.

Silah ateş almadı

24 yaşındayım. Bir hafta önce ilişkiye girdim. Mermiyi namlunun ucuna verdim, kırma kolunu çektim, tetiğe bastım. Ama silah ateş almadı. Yani boşalma olmadı. Ne yapacağım?

CEVAP

İyi ki olmadı be okurum! Bu iş niyete bağlı. Mermi, silahın kolu, tetiği. Ahbap nereye bu yolculuk? Savaşa mı yoksa birilerini Mevlası’na kavuşturmaya mı? Acaba bu deneme senin ilk atışın mıydı? Bu yaşa kadar bekleyenlerde genellikle öyle olur. Önerim: Merminin yerine gül, tetiğine de sümbül koyalım. Bir de öyle deneyelim. Bakalım ne göreceğiz?

Kendimi James Bond, kadınları da Bond kızı sanıyorum

35 yaşında, bekar, maceracı bir gencim. Kadınlarla sevişirken kendimi daima James Bond zannediyorum. Birlikte olduğum kadınları da James Bond kızları gibi düşünüyorum. Sizce bu normal mi? RUMUZ: 007

CEVAP

İşte şimdi Türklüğün, Türk erkeğinin raconuna gölge düşürdün okurum. Ülkemizde onca yiğit, “Hocam, biz günde 8-12 ilişkiye ulaşıyoruz diyen” erkek varken el alemin James Bond’u da kim oluyor? Onun arabasını, havasını, 007 markasını da baboşlar Kırkpınar Pehlivanları gibi ezer geçerler.

Üstelik James Bond’un dilberleri gibi birini bile bulamadıkları halde öyle fırtınadırlar ki Bond’un arabasını da havasını da hortum gibi alıp bir köşeye fırlatırlar. Hem sen James Bond’un ne menem bir şey olduğunu nereden, nasıl biliyorsun? Hiç sofrasına oturdun mu? Oturup konuştun mu?

Belki de içi koftur da ekranlarda esip gürlüyordur. Değerli okurum, sen yine hayale devam. Ne var ki hiçbir zaman tek hayale saplanıp kalma. Titre ve kendine dön. Enerjini kuracağın ailene sakla. O fakiri mutlu et. Kızcağız, anasının evinde baskıdan başka bir şey görmedi. Binbir umutla sana sığınacak ve tabii ki senin gibi o da hayaller kuracak.

Adam dur durak bilmiyor

30 yaşında kadınım. Sevgilim benden yaşça büyük. Günde en az 5 kere ilişkiye giriyoruz. Ben çok zayıfladım, bir deri bir kemik kaldım. Adam dur durak bilmiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, ne desem boş. Ne adam senden ne de sen ondan vazgeçersin. Kilitlenmiş bir olay derler buna. Adama göre sen tazesin. O da sonbahara doğru yol alıyor, berekette ne varsa topluyor. Mailinden anladığım mesaj: Adam sırt üstü yatıyor, seni yoruyor.

Bak kızım, bu böyle olmaz şöyle olur. Yatağa sen uzanırsın. Gözlerini de kapatırsın, hayale dalarsın. Adamın iki büklüm madımak toplar gibi eğilip kalkınca cimnastiği de yapar ve bel fıtığından kurtulurdu. Neden zayıfladığını anlamadım. Yoksa adamın eve gelirken tatlıcıya, pastacıya hiç uğramıyor ya da önüne ne koyarsan yağmalıyor seni hiç oturtmuyor mu?

Spermler elektrik süpürgesiyle çıkar mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ben içine boşaldım. Kız hamile kalmaktan çok korkuyor. İçine kaçan spermleri elektrik süpürgesiyle çeksek işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sen şu elektrik süpürgesini tam yerinde aklıma getirdin. Öyle ya vakum yaparak kiri, pası, çeri çöpü emen makine sana göre spermleri de çeker alır. Ancak ufak bir sorun var, bu bakımdan dolayı kızın rahmi de dışarıya inek memesi gibi çıkıp sallanmaya başlarsa ne yapacaksın? İnanıyorum, akıl ve teknik dediniz mi bizim gençlerimize danışacaksınız. Bir bilim insanının 50 yılda çözemediği bir sorunu şıp diye çözerler vallahi! Ne diyeyim, bu akıl bizdeyken ben nerelere gideyim?

NEDEN PREZERVATİFLERİN BU KADAR ÇEŞİDİ VAR?

19 yaşındayım. Prezervatiflerin pek çok çeşidi var. Bunların birbirinden ne farklı? Hangisini tercih etmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, haklısın, boy boy, çeşit çeşit prezervatifler var. Aslında sizin için daha iyi. Orada da para rekabetinden böyle oluyor. Yoksa tek bir üreticide kalsa, iyisi diye kötüsünü de erkeklere yuttursalar mıydı? Sizler şanslısınız. Bizim gençliğimizde tek renge, tek firmaya mahkumduk.

Şimdi kameralarımızı bir de yurt dışına çevirelim. Aman Tanrım! Kapitalizmin organa mont giydirmekten pay alması gibi nice türleri var. Üzeri pürtüklüsü, ucu püsküllüsü, değişik kokulusu... Duyduğuma göre çilek, elma, çikolata tadında olanları da varmış. Başka modeller de olabilir.

İçi çubuklu (İktidarsızlar için) ya da vibratörlü gibi. Biz yine dönelim sana; prezervatifte bile bu kadar seçici olursan, eşini seçmek için kim bilir nasıl bir ikilemde kalacaksın? Sen işine bak. Maden bulmak için kaya delmiyorsun ki kazmanın hangisini seçeyim diye soruyorsun? Hangisini seçersen seç. Ya da “Ya şundadır ya bundadır, helvacının kızında”deyip birini al, atını çayıra sal.

BENİMKİ ÇOK BÜYÜK, SICAK SUYA KOYSAM ÇEKER Mİ?

18 yaşındayım, penisimin boyu kızları korkutuyor. Gördükleri gibi kaçıyorlar. Ne yapmalıyım? Acaba sıcak suya koysam çeker mi? RUMUZ: AYIBOĞAN

CEVAP

Değerli okurum, penis ile tarih yazanlar, tarihin akışını değiştirenler vardır. Anlaşılan senin dünyadan haberin yok. İşin gücün elindeki oyuncağı, önüne gelen kıza ‘Bak benim neyim var’ der gibi göstermek mi? Kızlar kaçıyorlarmış, iyi yapıyorlar da nereye kaçıyorlar?

Sen de arkalarından yenilgisini zafer sanan Hanibal gibi mi bakıyorsun? Anlaşılıyor ki organ senin için, sen organ için birbirinize adanmış gibisiniz. Sahip sensin. Oyuncak senin, mal senin, ruh senin. Oyna yavrum hacıyatmazınla oyna! Yatak senin, yorgan senin. Oynat yavrum oynat. Zurnayla yılan oynatanlar gibi oynat. Yoksa senin zurnanda mı yok? Adres ver, kargoyla göndereyim.

Sıcak suya gelince: Buharı üstünde suya batırırsan bir çeker ki onu 5 estetik uzmanı düzeltemez. Düzeltseler de eğri büğrü kalır. Bu konu yüz düzeltmeye benzemez. Normal sıcaklıkta da çekmez. Biraz deterjan, biraz acı biberle kendini bir çeker ki bir daha başını çıkarıp yuvasından dışarı bile bakmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder