Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Tabanca 3 atardı şimdi 1’e düştü

26 yaşındayım. İki yıl evli kaldım. İlk yıllarda ilişkiye girerken tabanca 3 atıyordu ama şimdi 1 mermi attıktan sonra tabanca atmıyor. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Okurum, zengin bir tabanca kültürümüz vardır. Örneğin; ‘Tabancamın sapını gülle donatacağım’ diyen türkümüz de var. Nasıl gülle donatılır bilemem ama kabzasını altınla kaplatanlar var. Sen 2 yıl altın kabzalı tabancayı kullanmışsın. Sonra kabza gümüşe dönmüş. İki yıl sonra demire dönecek, rengi kararacak, üzeri paslanacak. İlişki ibresi haftada 2-3’e dayanacak. Mermiler namludan geçe geçe merminin yolu da aşınacak. Yivlerin ve setlerin eski hali pek kalmayacak. Böylece durum biraz daha karışacak. 7-8 yıl sonra senin tabancanın tetiği de basmayacak, aşınacak. Atınca ateş almayacak. Sonra da tabancanı test etmek için gözlerin dışarıda fıldır fıldır atış alanı arayacak. Kolay gelsin, dikkat et, sayılar başını yemesin.

Haberin Devamı

Geneleve gitsem kırmızı kart görür müyüm?

18 yaşındayım. Şimdiye kadar milli olmadım. Çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba ilk deneme için geneleve gitsem kırmızı kart görür müyüm? RUMUZ: ÜMİT MİLLİ

CEVAP

Değerli okurum, kesinlikle kırmızı kart göreceksin. Başkası göstermese bile sen kendine göstereceksin. “Böyle olmayacaktı ya” diye söylene söylene evine gideceksin. Neden kırmızı kart? Çünkü sahayı bilmiyorsun. Kaleyi de hiç görmemiş bir futbolcu düşün. Sen topu ayağında sektirmek istiyorsun. Aaa topun havası sönmüş! Kale sahibi zaten sinirli. Her türlüsüyle uğraşmaktan yorgun ve kaderine dargın. Düşündüğünde, suç asla kendinde değil. Suç onu ilk baştan çıkarıp terk edende. Bu nedenle genellikle erkeklere öfkeli. Seni görünce yumuşayacak. Ancak onu balmumuma çevirmen için elini cebine at. “Bu da uğur paran” diye önüne bir 20 teklik koy. Yüzü gülecek, seni yeğeni gibi kucağına alacak. Biraz saçını okşayacak, nasihat etmeyi de unutmayacak. Sonunda yarım yamalak bir gol olacak da değer mi sen düşün? İstersen gel beni dinle, 1-2 yıl daha sabredersen iyi edersin.

Canım ikinciyi zor istiyor

Haberin Devamı

58 yaşındayım, 30 senelik evliyim. Bir erkek eşiyle bir gecede kaç kere ilişkiye girebilir? 30 senelik evlilikte hep 1 kere oldu nadiren 2 kere ilişki istedim. Birinci ilişkiden sonra en az 45 dakika canım ikincisini istemiyor. Acaba bu bende olan eksiklik veya cinsel yetersizlik mi?

Okurum, maşallah nazar değmesin. Bu temponun devamı gelmeli. İşte formülü veriyorum: Az yiyip çok yürümelisin. Fazla surat asmayıp orta derecede gülmelisin. Aklını hep cinselliğe değil, yaşamın başka değerlerine de vermelisin. En önemlisi kadınının psikolojisini düşünmelisin. Daha ne diyeyim!? Sana ilk sorum şu: Neyin peşindesin? Her gün 1’miş de ikincisi 45 dakika bekletiyormuş. İtiraf etmeyen yengemin çektiği çileye ben ne derim? Senin sonbahar yağmurları bastırmış ama yavaş yavaş gidiyor. Bunlar son rahmetlerine benziyor. Yine de bana göre bu tempo 10 yıl daha süreceğe benziyor. Tıpta en zor tedavi sağlamın tedavisidir. Tıpkı sağlam saati tamirciye götürmek gibidir. Tamirci ne yapsın? Sadece yağlar, ben de seni alkışlarımla yağlıyorum. Aklını başına topla diyorum.

Haberin Devamı

Çalıştığım yerde kadınlar olsun

Çalıştığım ortamda çok fazla erkek var. Kadınlarla ilişki kurma fırsatım olmuyor. Kız arkadaşım da yok. Kadınlara beslediğim duygular artıyor. Bulunduğum ortamda çok kadın olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? RUMUZ: YANAN BULUT

Değerli okurum, Nemrut Dağı’nın eteklerinde, kuş uçmaz kervan geçmez bir yöredeymiş gibi yakınıyorsun. Haklısın, göz neler ister ama gönül katlanır. Sende ikisi birden el ele vermişler, isyan bayrağını çekmişler. Burnuma daha kötü kokular gelmesin diye hemen yardımına koşuyorum. İşini bırakma, iyi ki işsiz değilim diye düşün, şansına çamur atma. Kadın, kız isteklerini televizyona sakla. Hayalini frenle, aklının sesini dinle. İşini bırakma, anacığını geçim derdine sokma. Çalışan bir kadınla anlaş, evliliğe geç yavaş yavaş. Kadınınla birlikte 2 maaş. Kadınla ve erkekle birlikte çalışanlar kardaş ve arkadaş. Şaşırma ve treni kaçırma.

Sevişmeden duramıyoruz

21 yaşındayım, kız arkadaşımla günde en az 5 kez sevişiyoruz. Bazen daha fazla da oluyor. Bu risk oluşturur mu?

Okurum, hangi günler bunlar? Her gün olmaz. Olsa bir süre sonra etimiz, kemiğiniz kalmaz. Yemek yeme, dinlenme, çalışma ve de akçeli işler karşınıza çıkar. Para gökten yağsa, çatıda kalır, bacadan teki bile düşmez. Bakkal amca, çırağıyla her gün servis göndermez. Ayrıca bunda bir iş var diye kuşkulanır, yetkilileri uyarır. Ya kızın anası, babası? Kız eve hurda yığını gibi geri döndüğünde içleri dayanmaz, iki taraflı bir ateş ki söndüren olmaz. Sen zararı kendinde arıyorsun. Kızın halini hiç sormuyorsun. Sanki gebe kalacak kendinmiş gibi düşünüyor, zarar ziyan hesabı yapıyorsun. Ve bu olaydan da kendine pirim çıkarıyorsun. O kıza söyle, karşıma çıkmasın, gerisini kendi düşünsün.

BEN DOYUMSUZ, KARIM MUTSUZ

23 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Eşimle ortalama ilişkimiz 5 dakika sürüyor ama ben doymuyorum. Günde 2-3 kere ilişkiye giriyoruz. Karım bu durumdan rahatsız. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, erken evlendin. Bu evliliğe de seks için karar verdin ve tökezledin. Diyelim ki bir aşçısın. Sofrayı hazırladın, tencereyi masaya koydun. Eşin 2 lokma yutunca tabağı önünden aldın. Kadın sadece yutkundu ve kalakaldı. Sen tencereyi masaya yeniden getirdin. Kadının hatırın için ağzını açtı. İki lokma, tekrar tabak önünden alındı. Bu işi aynen tavuğun su içmesine benzedi. Bir yudum al, başını havaya kaldır. Sonra 1 yudum... Üçüncü hamlende yengemiz dişini kenetleyip kaşığı ısırmadığı için şanslısın. Bir şanssızlığa düşmemek için tedavi olmalı, süreyi 10-15 dakikaya uzatmalısın.

BENİM MAKİNELİ HİÇ SUSMUYOR

Benim makineli hiç susmuyor ve saatlerce kusmuyor. Kız arkadaşım artık benimle birlikte olmak istemiyor. Artık geceleri rahat uyumak istiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Neylersin, ne yaparsın değerli okurum. Yaratılış natürü kimine bol kepçe kimine gıdım gıdım verirmiş. Sana önce bol kepçeyi doldurmuş, kepçedeki yemeğin içine tuz katmayı unutmuş. Gerçekten zor bir durum. Al kızı koynuna, alamadın, veremedin, alamadın, veremedin. Senin çeşmenin musluğu kapalı. Kızın kuyusu kuru. Hadi çocuklar çalışın, yılmayın. İçgüdülerinize kızın yanıtı “Dayan dayan”... Bana göre, dayan dayan ama sen biraz insan halinden anla. Kız her şeye razı olmuş. Şu orgazm da neyin nesi, öğreneyim derken bu yaşta cinsellikten soğumuş. Sen ise, organı makineliye benzeterek gururlanıyorsun. Makineli mermiye basamıyor. Oysa sen hiç şikayetçi gibi değilsin. Yazılı ifaden de armut piş, ağzıma düş diyerek dört dörtlük. Hiç teklemeyen, parmağını bile tetikten çekince devam eden bir makine istiyorsun. Ne yazık ki şimdilik bu imalatın atölyesi kapalı. İşin gerçeği hadi iyisin iyi! Boşver benim yukarıdaki söylediklerimi. Ama bana da hak ver. “Yoruldum, dinlenmek istiyorum” diyorsun. İyi ama beni hiç düşünmüyorsun. Bunun için benim elimde bir şey yok. Elimde olan bilim ve kalemim. Şimdi ikisini birleştirdim. Şansına kuranı çektim. Aynen okuyorum: Bir üroloji uzmanını ziyaret et.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder