Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Bıldırcınım öylece yatıyor, utanıyorum

17 yaşındayım. Yaşıtlarımda her şey normal ama benim bıldırcın hiç havalanmıyor. Bunu kimseye söyleyemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: HASAN

CEVAP

Yavrum, kimseye söylemedin ama dünya alem duydu şimdi. Bıldırcın avcıları yollara düştü. Fakat o avcıların tümü kız, bıldırcın peşindeler. Her biri “Ben avlayacağım” diye yarışıyorlar. Ve köşe bucak seni arıyor. Senin bıldırcın ne kadar besili? Cılız mı, semiz mi?

Mübarek hayvanın eti çok lezzetlidir. Kimileri ağla yakalanır. Avcılar bunu iyi bilir. Sakın sen ağa düşme. Merminin menziline de girme. Çünkü bıldırcın zeki bir hayvan değildir. Ola ki ürker uçuverir. “Yuvam” diye bir deliğe giriverir. Eğer öyle olursa, sen bana bir mail atarsın, kanadı mı, kanamadı mı diye sorular sorarsın.

Sevgilim beni Bond kızı sanıyor

40 yaşında kadınım. Sevgilim ilişkiye girerken kendini James Bond zannediyor, beni de Bond kızı olarak görüyor. Sizce bu normal mi? RUMUZ: BOND KIZI

CEVAP

Sevgili okurum, şu anda dünyada her gece 770 bin 69 kişi partneriyle ilişki sırasında sizler gibi aynı hayalleri kuruyor. Ancak kadın, erkeğini Bond kızlarıyla paylaşmak istemediğinden o da kendi havasına uyuyor, fantezi dünyasında uçuyor. Bu tür danışıklı dövüşlü fantezilerin üzerine gidilmez.

Yoksa fantezisiz ilişki kurulmaz hale gelir. Kısaca, zaman zaman tadına bakılabilir. Sürekli olursa Bond gider, Kont gelir. Derken normal seksin de kuyusu kazılır. Ruh isyan eder, “Hadi bir de şu işin gerçeğine geçelim” der. Sakın bu işi uzatmayın, hayalinizin tuzağına düşmeyin.

Yorgun düşüp uyuyakalıyorum

19 yaşındayım. Günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum ve bayılacak gibi oluyorum. Yorgun düşüp uyuyakalıyorum. Sizce bir zararı olur mu?

CEVAP

Şeşi beşi bu neyin işi? Üstelik komik bir durum. Değerli okurum, aklın organda. Organın aklı yatakta yorganda ve renkli görüntüler karşısında havada. Görüntü yoksa hayal var. Hayale girecekler “Aman Tanrım, bizi de düşünse” diye seranat içindeler. Sana göre sıradan yat, kalk. Hemen odana çekil, kaçamak üstüne kaçamak. Neyse evleneceksin. Evlenmeden önce eşinle anlaş. Ayrı odalarda yatmayı göze alırsa nikah defterini imzalarsın. Değilse bekar kalırsın, kadının başını yakmazsın.

Kuş havalanmıyor

Bir haftadır benim kuş havalanmıyor. Ne yaptım, ne denedimse olmadı. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen her gün kuş kontrolü mü yapıyorsun? Her gün suyunu, yemini veriyor, tüylerini sıvazlıyor, elini hep üzerinde mi tutuyorsun? Ya bu kuş ilginden bıktıysa? Değişik yem bekliyor, bugüne kadar yediklerini boykot ediyorsa? Mutlaka bir sebep olmalı.

Yoksa her gece sabaha karşı içi kanla dolar, seni başı havalarda uyandırırdı. Benim merakım, 1 haftalık olay seni neden üzdü? Bırak o da yıllık tatilini yapsın, kendisiyle hesaplaşsın. Artık çocuk değil. Onun da gönlünden neler geçiyordur da mecburen emrine “hayır” diyemiyordur. Üzülme, bu cevabı okuduğun gün, o sabaha karşı ayakta olacak.

Kocam bel fıtığı olacak diye beni reddediyor

25 yaşındayım, 4 aylık evliyim. Cinsel hayatımız çok kötü. Ayda 1 kez zor birlikte oluyoruz. Kocam “Öyle sık sık birlikte olursak bel fıtığı olurum” deyip beni reddediyor. Yıllar böyle nasıl geçer?

CEVAP

Kızım, eşini bilmem ama ben az daha kasık fıtığı olacaktım. Bahanenin böylesine de sinir olup krize girmemek için öfkemi gülmekten aldım. Bir soda içip ferahladıktan sonra aldım kalemi elime. Sevgili okurum, senin adamın aslında akıl fıtığı olmuş da farkında değil.

İlişkiden bel fıtığı olunsaydı sokakta erkekler kambur ya da yampiri gezerlerdi. Kahvehane önünde oturan yaşlılar da bu erkeklere bakarak “Bununki haftada 3’lük”, iki büklüm birisi için “Haftada 12’lik”, bir başkası için “Ayda 1 kere, ona kadın ne gerek” diye yorum yaparlar, giderek canlı vodvil seyreder gibi neşeli yaşarlardı. Gelelim öze; sevgili okurum, buna da şükredeceğin günler gelecek.

İbre senede bir güne kilitlenecek. Neylersin bilemem. Sabret, boş söz. Devam et, boş fetva. Bırak gitsin, haddini aşan bir öneri. Sen bilirsin, pasif direniş. Anana-babana sor, boşluğa sesleniş, bir uzmandan yardım al, doktora gitmeyen hastaya muska yazar gibi bir iş. Son söz galiba sende bitecek. Gidiş bu gidiş.

Neden ölçüler değişiyor?

Cinsel organın boyunu sorun etmiyorum. Ama kimi zaman 10-11, kimi zaman 14-15 santim oluyor. Acaba sebebi nedir, bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, sağlığın yerinde, organ keyfinde. Karnı acıkınca bukalemunun dili gibi uzuyor. Biraz keyfi yoksa, dilencinin eli gibi çekingen kalıyor. Ne kadar coşku o kadar gelişiyor. Haftalık tatilini yapmış ve dinlenmişse “Şu fermuarlı kapı bir açılsın” diyor.

Yalnız senin organ yapı olarak biraz sahtekar. Korkana boyunu küçültüyor, sırası gelince sağ gösterip sol vuruyor. Ve “Ben buradayım” diye coşkulu at gibi kişniyor da, değerli okurum senin dediğini ben anlayamadım. Yani sen ne diyorsun? Zeytinyağlı mı yoksa etli dolma mı yiyorsun?

Eşim bana elini sürmüyor

27 yaşındayım, 2 yıllık evli kadınım. Kocam benimle ilgilenmiyor. Bana dokunmuyor. Onun yanında kendimi erkek gibi ve çirkin hissediyorum. Gizli gizli mastürbasyon yapıyor. İlişkiye girerken beni hazırlamıyor. Başka kadınlara bakınca çıldırıyorum. Ne olur yardım edin. Psikolojim bozuldu. RUMUZ: ÇARESİZ

CEVAP

Sevgili okurum, tam uymasa bile eşin gibilere ‘Anasının kuzusu’ diyebiliriz. Büyüme çağında uslu, kadına kıza bakmayan, ailesine bağlı biri olduğu kesin. Bu nedenle hiç flört etmedi. Acemi aşklar yaşayıp cinsel imajlar da kullanmadı. Bu yüzden mastürbasyona takılıp kaldı.

Beyin böyle eğitilmiş olduğundan bu tür açılımlara kapalı. Oysa biz yani Türkiye politik alanda açılımdan açılıma koşuyoruz. Seninkisi gençliğinde evden dışarı çıkmadığından, geceleri de canı sıkıldığından o çakı bıçağı organ da yerinde duramayıp çığlık üstüne çığlık attığından önüne el emeği, sosu falan olmayan iki lokma bir şey koyup onu susturmaya alıştırmış.

‘O şimdi asker’ sözü gibi ‘Şimdi mastürbatör.’ Sen hiç üzülme. Hangi dünya güzelini koynuna soksan, koklanmadan çıkar. Sen önce kendine, sonra ailene ve Türkiye’ye lazımsın. Çünkü anne olacaksın. Şimdi öze dönelim. Seninkisini bedeni erkek, ruhu bebek, cinselliği ise mastürbasyona çökelek. Bu durumda senden ona ne gerek? Önerim: Geleceğini yeniden gözden geçirerek şanslarını da küstürmeyerek devam et, yolun açık olsun.

PREZERVATİF YOKTU, STREÇ SARDIM

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye kalktık. Ama prezervatif yoktu, streç film doladım. Sizce kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Çocuklar, bu işlere girerken kimseye sormuyorsunuz, sizler planlı, projeli bir bina yapmak yerine hemen bir gecede ya da prefabrik olursa birkaç saatte bahçenize derme çatma bir binayı oturtmak istiyorsunuz. Bir başka benzetmeyle kapkaç araba buluyorsunuz. Ehliyetsiz direksiyona oturuyor ve hız yarışına giriyorsunuz.

Kiminiz “Saatte 180 bastım, şu skora ulaştım” derken, kiminiz de arabanın kalitesine, krikosuna takılıyorsunuz. Ben ne yapayım? Haydar Hocanız köşesinde sizleri düşüne düşüne saçlarını ağarttı. Einstein’ın önüne bir denklem koyup formülünü bul der gibi beni zora sokuyorsunuz. Yani ipucu olmayan bilmeceyi çözmemi istiyorsunuz. Streç, tencere, tavaların üzerine yemek kokmasın diye konulur.

Sizin işinize yarama formülünü de yine bizim gençlerimiz bulurlar. Bu konudaki üstün zekanızla hepinizle gurur duyuyorum. ‘En büyük gençler bizim gençler’ diye haykırıyorum. Peki, her şeyi akıl ettiniz. Streçe sarıp üzerine ip dolayarak boşluklarını kapattınız mı? Ya da açık kalan yerleri yapıştırıcıyla tutturup içine de su doldurup test ettiniz mi? Her neyse. Gebelik olduğunu sanmıyorum. Ancak garanti belgenizi de imzalamıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder