Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

45 yaşındaki abimiz 8 kez ilişkiye giriyormuş

35 yaşındayım. 45 yaşında bir abimiz yarım günde 8 kere cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Denemek istedim, 2’de kaldım. Bu beni çok üzdü ve artık 1 kere bile yapamıyorum. Acaba penis büyüklüğü sayıda önemli mi? Benim penisim büyük. Sekiz yapan abimizinkinin küçük olduğunu düşünüyorum. Psikolojim bozuldu. Sanki hayatım boyunca artık hiç cinsel ilişkiye giremiyecekmişim gibi geliyor.

CEVAP

Değerli okurum, haydi gençler, erkekler, maraton başlıyor. Koşun koşun. Birinciliği alamasanız da boyunuzun ölçüsünü alırsınız. Bu yaşta herkes kendi performans diplomasını alacak. Sonra kırmızı mumlu mühürle bu diplomalar damgalanacak. Şimdi sen “Hocam bu ne işe yarayacak?” diye sorarsan, söyleyeyim. Strese girince ezip ezip suyunu içeçeksin. Depresyona bire birdir. Yaşına göre, sana aslanım diyorum. Öteki aslanlara da senin aracılığınla sesleniyorum. Hani oğlum, senin motorun boşaltma hortumu büyük, hemen depoyu boşalttı. Küçük olan temmuz muslukları gibi gıdım gıdım vererek olayı uzattı. Sen 2 bardak doldurdun, öteki şike yaptı, yarım yarım 5 bardak verdi, toplasan onunki de 2 bardak eder. Gör işte daldık hesaba kitaba önem vermedik akla ve insanlığa. Beni de aldınız aranıza, körle yatan şaşı kalkarmış. Hadi bana müsade, gidiyorum göz muayenesine.

Haberin Devamı

Eski hızına kavuşur mu?

60 yaşındayım, benimki eskiden çok hızlıydı, nerede akşam orada sabah yaşardım. Son 1 yıldır sesi çıkmıyor, yerinden bile kalkmıyor. Ne yapsam eski hızına kavuşur?

Ne yapsan eski hızına kavuşamayacaksın muhterem okurum. Eskisi kadar koşamayacak, eskisi kadar net göremeyecek ve de rahat duyamayacaksın. Çünkü doğa seni korumaya aldı; “Bu yaşa kadar çok yoruldun, dinlenmeyi ve huzuru hak ettin” dedi. Sen ise onun dilini anlamadın. Aşağı mahallede köşeye oturmuş, mecalsiz, adeta dilenci gibi organına hayıflanıyorsun. Ne var ki o da bir oran içinde düzeltilecek. Sonra mağara ve in ziyaretlerine de gidecek? Nerede, kime, nasıl? Onu kabul edip bağrına basacak ev sahibini bulmak sorun olacak. 24 saat canlılık istiyorsan, mutluluk çubuğuna niyetlen. Bunun için bir üroloji uzmanından olayı enine boyuna öğren.

Haberin Devamı

Her gün süt sürsem penisim büyür mü?

18 yaşındayım ve cinsel organımın küçüklüğünden şikayetçiyim. Doktora gittim, “Süt sürersen büyür” dedi. Acaba doğru mu? Yoksa benimle alay mı etti?

CEVAP

Süt sürme, kaymak sür. Konsantre olur, iki misli büyür. Üzerine biraz bal, 2 santim artar. Badem, fındık ezmesi, onu da karıştır, 2 santim daha kazan. Ne kaldı? Tarçın şöyle bol kese... Kırmızı görünsün herkese. Kaymaklı iki misli, 4’de bizden KDV’si 24 santim. Tarçına gelince; ağanın eli tutulmaz, 1 santim de o bahşiş atsa, 25 santime bağladık. Şimdi soru sırası bana geldi. Ne yapacaksın onu? Kılıç kalkan mı oynayacaksın yoksa dolmalık kabak mı oyacaksın? Yoksa yoksa hokus pokus yapıp göz mü boyayacaksın? Boyadığın göz, ağlaya ağlaya sabahlayacak ve sabah senden ayrılacak. Söyle bana hangi doktor “Süt” dedi. Benim yukarıdaki söylediklerim gibi gırgır mı geçti? Bilelim yani, yamuk yapana da dersini verelim.

Haberin Devamı

Cinsellikten soğudum

26 yaşında kadınım, 20 yaşından beri pek çok erkekle birlikte oldum. Artık kimseyle olmak istemiyorum. Cinsellikten soğudum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Alkış kızım, sonunda düzene girmiş, yeterince zevkini almış ve de bu yolun yol olmadığını anlamışsın. Laf aramızda bana da diyecek söz bırakmamışsın. Ana mal depolanmış, faiziyle yetinmeye kalmışsın. Olur böyle vakalar, yaşanır takatukalar, işin özündeki evrensel potansiyeli ise uzmanı yakalar koyar önüne. Sevgili okurum, hayat senin, sen bilirsin. Merak etme, 3-5 aya kalmaz, sen bütün duyguların ve benliğinle yeniden dirilirsin. Eğer bir sorun yaşarsan durumu bana bildirirsin.

O artık kanarya

42 yaşındayım, 2 yıl oldu eşimden ayrıldım. Benimki kartaldı, şimdi kanaryaya döndü. Arada bir sesi çıkıyor ama uçmuyor. Ne yapacağım?

Okurum, bu sorun kanaryanın yemine bağlı. Zavallı girmiş fermuarlı kafese, sahip ne verirse onu yiyecek. Dili olsa, bana şu yaşta, şu tipte, yüzü gözü şöyle, illa ki saçları böyle, belden kıvraklığı olmazsa olmaz mı diyecekti? Diyelim ki onun dilini ben tercüme ettim, sana bildirdim. Oysa bekar hayatında ya çok paran ve zamanın olacak ya da yapın, boyun posun, illa ki aklın, kadına karşı nezaketli bir huyun bulunacak. Bunlardan ne haber? Eğer formül tamamsa, yolun açık gibi. Ama yetmez. Bu yaşta ya evleneceksin ya da idare edeceksin.

Ucunu makasla kestim

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama prezervatif küçük geldi, makasla ucundan kestim. Acaba kız hamile kalır mı?

Nasreddin Hoca, leyleğe bakmış, bakmış. İçine sindirememiş. Bacaklarının yarısıyla gagasını da ortadan kesmiş, “İşte şimdi kuşa benzedin” demiş. Senin prezervatif işin de tıpkı buna benzemiş. Dünyada ne kadar pratik zekalı varsa bizde. Bence delik yani kesik prezervatifi akıl müzesine koymalı ve kesik prezervatif ne işe yarar diye sormalı? Umarım, bir üstün zekalı çıkar, o kesik prezervatifi madalya gibi göğsüne takar, Haydar Hoca da ‘Aslanım be’ diyerek gururla ona bakar.

KUŞ NEDEN BANA KÜSTÜ?

22 yaşındayım, son 15 gündür kuş bana küsmüş gibi. Yerinden kalkmıyor, hiç kıpırdamıyor. Sevgilim de bir şey yapamadı. Onunla nasıl barışırım?

CEVAP

Kiminle barışacaksın okurum? Kuşunla ise, bak sen şu işe. Kökü bedeninde, kanı damarlarında, canı ise beyninde olan organ lokavt ilan etmiş. “15 güne kalmaz yeniden görevde olacağım” demiş. Ama sen ne duymuş ne anlamışsın. Bana dert yandı. “Hocam, sürmenaj oldum. Bu da sorun değil ama idaremi partnerine bırakınca bunu içime sindiremedim. Erkeğin işine dişi karıştığı için boykot ettim” sözüne ben de gülerek tam tersini yapacak, partnerinin karşısında uçacak, yalnız kalınca sineceksin diye onunla gırgır geçtim.

MEMELERİME SU ENJEKTE ETSEM SİLİKON GÖREVİ GÖRÜR MÜ?

18 yaşındayım. Memelerim neredeyse yok gibi. Şırınga ile su enjekte etsem silikon görevi görür mü? RUMUZ: DADLU CADU

CEVAP

Sulandırma Dadlu Cadum sulandırma. Aklını, altını, üstünü, işini, aşkını, aşını fazla sulandırma. Memeler büyüyecekler. Ama ne yaparsan o dediğin kadar estetik ve büyük olmayacaklar. Sen hiç portakal ağacında balkabağı gördün mü? “Görmedim” diyorsun. Öyleyse neden kabağa hevesleniyorsun? Sonra onları nasıl taşıyacaksın? Her biri 5 kilo. Beden ağırlığına 10 kilo eklenince, memeden obez, alttan cılız, bahçelere konulan korkuluğa dönersin. Gelelim şu su şırınga etmeye; sen mi şırıngalayacaksın yoksa başkasına mı şırıngalatacaksın? Bu önemli. Şırınganın büyüklüğü, küçüklüğü, yapanın ustalığı, acemiliği, neye patlar bu işin geceliği? İşler karıştı. “Hani nerede bu sulu memelerin tadu?” deyiverir el alemin adamı. Cılk cılk su topu gibi bir o yana, bir bu yana kayar, hiçbir erkekte çakma greyfurt yemez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder