Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Birlikte olduğum kızın beli kırıldı

23 yaşındayım. Bir kez ilişkiye girdiğim kız bir daha benimle olmak istemiyor. Çünkü çok sert davranıyormuşum. İlişkiye girdiğim bir kızın beli incinmiş, diğerinin de kolu. Ne olur bana yardım edin. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP

Sadist ve içinde kaplan, sırtlan, canavar ruhu taşıyan okurum. Senin söylediklerini kulakların duyuyor mu? Aşkta, sevişmede sevecen sertlikler olur. Bazen anneler çocuklarını öyle sert okşarlar ki büyükler onlara “Severken boğdun, yapma” diye uyarırlar. Nasıl ve hangi koşullarda kızlarla ilişkiye girdiğin kuşkulu? Birçok insanda yalan söyleme hastalığı vardır. Tıpta buna mitomani denir, ruh hastalığıdır. “Sevişirken bir kızın belini, ötekinin kolunu kırdım” diyorsun. Bir kızın beli nasıl kırılır? Bel kırılınca belden aşağısı anında felç olur. Kızın kolunu ne ile kırdın? “Yardım edin” diyorsun. Edeyim. En uçta bir örnek olsan da kızları sadece bu söyleminden dolayı korkutsan da ve kompleksinden kafadan atsan da sen bu ülkeden, bizim mayamızdan gelen anne, babadan olmuş bir varlıksın. Yani bizim çocuğumuzsun. Demek ki biz seni böyle yetiştirmişiz. Suç bizim, toplum adına özür dilerim.

Haberin Devamı

İki sevgilim var, hangisini seçeyim?

Benim iki sevgilim var. Biri çok iyi, sürekli benimle ilgileniyor. Bakireliğini küçük yaşta kaybetmiş ama sonra kimseyle olmamış. Bana “Seni hep beklerim” diyor. Öpüşmekten ileri gitmiyoruz. Diğeri ise beni arayıp sormuyor. Birkaç kez seviştik ama ileri gitmedik. ‘Beni istemeye gelin’ diye sürekli baskı yapıyor, her hafta “Bana görücü geliyor” diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. RUMUZ: İSİMSİZ KARİZMA

CEVAP

Okurum, doğru yoldasın sakın aklını bozma. Her iki kız da seninle evlenmek istiyor. Demek ki kızların üzerindeki etkin iyi. Bence yazıtura at. Ne çıktı bak. Bana da söyle, ikinci kız mı? Tamam, olaya biraz benden karizma katalım, kızı istemeye ailenle birlikte gidelim. Ben, annen, baban ve sen. Onlara da bir sürpriz yapalım. Ben senin 7’nci göbekten amcan olayım. Şanıma uygun, kıza hediye olarak kırmızı, yüksek topuklu bir çift ayakkabı alayım. Sende çiçek, annende lokum, babanda tulumba tatlısı kapılarını çalalım. Kahveler gelsin, içtikten sonra sen fincanı kapat, ben falınıza bakayım. Dobra insanımdır, ‘Olmaz bu iş’ deyince her birimizin paketi başımızda patladı, kırmızı ayakkabının topuğu benim yüzümü yaraladı. Bu iş bozuldu. Oradan çıktığımız gibi hemen birinciye dönelim, seni onunla evlendirelim.

Haberin Devamı

Seksi geceliklerime rağmen kocam dönüp bakmıyor

Dört aylık evli, 26 yaşında kadınım. Kocam ise 32 yaşında. Eşimle cinsel hayatımız yok denecek kadar az. Seksi sevmeme rağmen eşim soğuk. Haftada 1, bazen 15 günde bir ilişkiye giriyoruz. Seksi iç çamaşırları giysem, çıplak da yatsam bana dokunmuyor. Ne yapmam gerek?

Kızım, kendimi bir araba tamircisine benzetirsem: Getirdin önüme hurda bir araba koydun. Neresine el atsam elimde kalıyor. Yoksa bu arabayı sana kakaladılar mı? Diyelim ki deneme sürüşünü yapamadın. Şöyle alıcı gözle de mi bakmadın? Yanındayken gözlerinin içine dalsaydın. Azgın mı, baygın mı anlasaydın? Yanındayken Hint fakirlerinin yılan oynatmalarındaki yorgun kobra zurna sesine başını kaldırıyor yoksa hafiften sallanıyor mu? Ya da bıraktığın yerde uyuyup kalan türden mi? Be kızım, işin başında bu görev sizin. Çok dikkatli olacak, adamı en az 50 teste tabi tutacaksınız. Ruhu bile duymayacak. Örneğin; ananla geçinir mi anlamak için buluştuğunda “Anam hasta” diyeceksin. İkinci buluşmada “Anan nasıl oldu?” derse, hem hayırlı damat hem de ağırbaşlı kocayı buldun işte. Yatak konusuna gelince; “Bizim bir komşu kadın var. Çapkın ama neşeli. Biz de yüz vermiyoruz” de. Bir başka zaman sana çaktırmadan komşu kadını sorarsa, makine çalışıyor demektir. Ama kadına veryansın ediyorsa sen yandın demektir talihsiz okurum. Seksi giysilere harcadığın parana yazık. Önünde uzun hayat var, yeme kazık.

Haberin Devamı

Cinselliğe çok düşkünüm benim halim ne olacak?

18 yaşındayım. Cinselliğe çok düşkünüm. Ayrıldığım kız arkadaşım da çok düşkündü. Başka kızlar da cinselliği çok düşkün müdür? Her gün mastürbasyon yapıyorum, penisim 18 santim, acaba uzar mı? RUMUZ: MEHMET

CEVAP

İlikle delik, anahtarla kilit, tencereyle kapak. Uzatmayalım, senin anahtarına kilit arayalım. Önce işin şifresine bakalım. Her kilidin kendine özel bir şifresi vardır. Bu kilitler şifreyle açılır. Tek başına anahtarla açmak sadece hayvanlara yakışır. Şifrelerini veriyorum: Güven, dürüstlük, sevgi, özveri ve de saygı. Bu şifreleri algılayan dişi, beğenirse işaretini verir; göz süzer, ağız büzer ama irade frenine de basar. Ben söyleyeyim, sevgilinden neden ayrıldın? Kızı bıktırdın, kendini bulunmaz nimet saydın. Onun her şeyine el koydun. Zaten ruhun oynak ve bencilsin. Kızı hep incittin. Nasıl olsa 18’lik namlu senin elinde. Umarım bu akılla kalmazsın yad ellerde.

Her ölçtüğümde farklı

24 yaşında, 94 kiloyum. 1.86 boyundayım. Cinsel organımı ölçtüm, 15 santim. Bazen ölçüyorum, 13.5, bazen de 16 santim. Neden bu ölçüler değişiyor?

Vallahi de billahi de senin organ sahtekar! Sadece sahtekar olsa iyi tam oyunbozan. Emre uymaz, vaatlere kanmaz. ‘Hep bana’ türü hep kendi yolunda koşar. Bazen dağlar aşar, bazen düz yolda şaşar. Seninkisinde sihirbazlık kanı var. Eğer cetveli kasık yağına hep aynı oranda bastırıyorsan, cetvelin çakma değil, gözünde gözlüğün süs için takma değilse, organın bir başka özelliği var. Mübarek emme basma tulumba. Onun tercihi üstün gelirse şişer, keyfinde değilse ayağına taş çakılmış çocuk gibi düşer. Neyse, sorun yok. Tek kalemlik sergi açıyorsun. Sanırım günde de 2-3 kez ona bakıyorsun, hadi muhabbetiniz bol olsun.

Yeniden ilişkiye girebilir miyim?

77 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye giremiyorum. Yeniden ilişkiye girebilmem mümkün mü? Nasıl bir yol izleyebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, önce 15-75 yılları arasındaki 60 yıla inelim, maşallah diyelim. Sonra konunun üzerine eğilelim. İnanıyorum ki eskiden 40 metre uzaktan bir yumurtayı görebiliyordun. Şimdi 10 metreden bile net göremiyorsun. Nedeni: Gözün yoruldu. Ama miadı dolmadı. Seninkisi de aynen böyle. Bir uzmanına gidersen durumu 20’li yaşlarına çevirebilir. İşte o zaman bak bakabildiğin kadar. Ne demek istediğimi anla. Bir mutluluk çubuğu onu canlı heykel gibi getirir. Asıl sorun o hazır kuvvetin nerede, ne işe yarayacağıdır. Eşin emekliye ayrılmışsa ne olacak? Yeni bir partner düşünüyorsan psikolojik beyin testleri gerekir ki, ihanetine uğramayasın.

3 SEVGİLİNİN BİRLEŞİMİNDEN SÜPER ÇOCUK DOĞAR MI?

28 yaşında, bekar kızım. Üç sevgilim var. Biri yakışıklı ve atletik ama budala. İkincisi tipsiz ama zengin. Diğeri ise çok akıllı. Ben bu üçünün güzel taraflarının toplandığı süper bir çocuk doğurmak istiyorum. Sizce ilişki takvimini nasıl ayarlayayım? RUMUZ: KOKTEYL BEBEK

CEVAP

Kokteyl bebek, yahu bu ne demek? Ben teşhisimi koyayım, sonra yorumumu yapıp sorunu yanıtlayayım. Güzel kızım, kokteyl bebek doğdu. Baba olacak biri varsa, şu yakışıklı budala olmalı. Baba hazır. Tohumu akıllıdan alalım, nasıl olsa gebe olduğunu anlayınca seni bırakıp kaçacak. Gelelim zengine; o da kesenin ağzını açacak. Bu durumda zengin çocuğun para babası olacak. İki üvey, bir de kaçak asıl baba. Olan çocuğa olacak. Peki bu süper çocuğu ne yapacaksın? Ensende boza pişirecek. Çünkü onu hiçbir kız beğenmeyecek. Çocuk zengin babanın paralarını vücut geliştirme salonlarında bitirecek. Sonunda matematikte süper, davranışlarda budala, harcamaları mirasyedi. İşte Hocanız öyle bir soruya böyle bir cevap verdi. Gelelim işin aslına, bakalım senin falına. Zengin ailenin tipsiz, budala çocuğu aklıma takıldı. Mahallede böyle biri var mı? Varsa bekar mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder