Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kobram bana küsüyor mu?

Mastürbasyon yapıyorum ve geç boşalıyorum. Boşalmam 1 saati buldu, zorladım. Bu durum kısırlığa neden olur mu? Acaba kobram bana küsüyor mu?

CEVAP

Okurum, küsüp küsmediğini bilemem. Onu sen test edersin. Önüne değişik, güzel yemekler koyarsın. Kobradır bu, çoğu bildiğinden şaşmaz. Fareden vazgeçmez. Ama fareyi gördüğümüz zaman biz insanlar iğreniriz. Her varlıkta ruh ve beden ayrıdır. Ama sen ruhuna bir kobra bedeni monte edersen biz doktorluk mu yapacağız, veterinerlik mi? İşte bu arada sıkışırız. Fare dedik ama kobralar başka yiyecekler de tüketir. Süt bile içtikleri söylenir! Hüner senin kobra dediğin o önemli organınla uzlaşman. Onu kendinden bir parça yerine koyman. Beğendiğin hoşlandığın kızlarla arkadaşça birlikte olman. Alışman, her şeyi çözer. Kısırlık asla söz konusu değil ve olmayacak. Ben kobranın ismini değiştiriyorum. ‘Şahane boncuk’ diyorum. Yadırgama sakın, nazar değmesin, olduğu yerde takılı kalsın.

Haberin Devamı

Karım her gün seks istiyor dermanım kalmadı

Ben evleneli 2 ay olmak üzere. Görücü usulü evlendiğim karım her gün seks yapmak istiyor. Artık yürüyecek dermanım kalmadı, bıktım. Eğer karıma “Hayır” dersem adımın kötüye çıkmasından korkuyorum. Ne olur bana yardımcı olun. Ne yapmalıyım? RUMUZ: DERMANSIZ ADAM

Benim “Dermansız dertlere düştüm, doktor bana bir çare” diyen adamım. “Bu gençlikte neler geldi başıma” türküsünü de bilenlerdenim. Sen ki görücü usulü, aile onaylı, garanti belgeli kız aldın. Düğün, dernek ardından gerdek, vay canına kız çıtır bir gevrek. Dişledikçe çıtır çıtır ses veriyor, durmadan “Ye beni yiğidim” diyor. Sen ki yörenin yiğidi, durma geri, bas gaza. Ama depoda benzin bitmek. Oralı değilsin de, korkun karın bir basın toplantısı yapacak, seni mahalleye tanıtacak, öyle mi? Adamım, milletin umurunda mı senin yazı ya da turan. Herkes can derdinde. Eğer kadının bunu duyurursa, erkekler de kokuyu alırsa, düşerlerse umudun peşine, evinin önü dönerse panayır yerine? Bu nedenlerden kendine iyi bak, karına da bir bekaret kemeri tak.

Haberin Devamı

Erkek arkadaşım çabuk yoruluyor beni tatmin edemiyor

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla haftada 1 kez ilişkiye giriyoruz ama beni tatmin etmiyor. Çünkü çok çabuk yoruluyor. Bunu ona nasıl söylerim?

CEVAP

Çeşit çeşit söylersin be sevgili okurum. Ben birkaçını sıralayayım. 1) Sevgilim susuz musun, uykusuz musun? Yanıt: Değilim, neden sordun? Hiç. 2) Sen hiç spor yapmıyor musun? Yanıt: Pek değil, neden? Hiç. 3) Bir parka gidelim ya da merdiven çıkalım, performansımızı test edelim. Soru: Neden? Yanıt: Hiç. Erkek hafiften pirelenmeye başladı. 4) Sen yemeklerini çok çabuk mu yer bitirirsin. Yanıt: Neden sordun? Kız, hiiç. İşte tencere ısınmaya, arkadaşın kaşınmaya başladı. 5) Çok tatlısın, sana doyamıyorum. Bir tepsi baklava gibisin ama bana sadece bir porsiyon veriyorsun. Erkek arkadaşın da şafak attı. Ne diyeceğini şaşırdı. Hemen bu boşluktan yararlan. İltifatları döktür, konuyu birkaç gün eşeleme. İşte sana reçete. Açık konuş kızım. Dolambaçlı yollara sapma. Sevgiline “Arkadaşım ben sana doyamıyorum, tatmin olmuyorum, birlikte çare arıyorum” de.

Haberin Devamı

Sulardaki şap yüzünden mi?

28 yaşındayım, 5 ay 3 haftadır mastürbasyon yapmıyorum. Gün içinde çok su içiyorum. Acaba sulardaki şaptan olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, durup dururken bütün erkekleri şapladın. ‘Delinin aklına taş getirme’ örneği ortaya bir şey attın. Suda şap var gibi bir kuşkuyu onların beyninde yarattın. Bu konuda başa güreşenler su içmesinler mi? Pet şişeler piyasaya çıkmadan herkes musluktan suyunu içiyordu. Ne oldu? 1930’lardaki 17 milyon nüfusu 77 milyona çıkardılar. Şişeden de içseler, musluktan da içseler içtikleri helalinden olsun. Ve kimse kimsenin yaşam suyunu kesmesin. Canlılar susuz kalmasın bu yeter.

Yemini, suyunu verdim ama telli turna ötmüyor

48 yaşındayım ve Sakarya’dan yazıyorum. İki yıldır benim kuşta tık yok. Kuşun suyunu, yemini bir de hapını verdim ama sonuç alamadım. Yani benim kuş ötmüyor. Bana acil yardım edin. RUMUZ: TELLİ TURNA

Gerçekten acil yardıma ihtiyacın var okurum. 48 yaş erkekliğin harman yeri gibidir. Emek, yorgunluk, yatırım derken yaş ürün toplama yaşıdır. Hak ettiniz demektir. Biz de ‘Helal olsun’ der, ilkyardım ya da yoğun bakım ünitemizle size koşarız. Bu telli turna evdeki kafesten bıktı, canı sıkıldı da ondan mı ötmüyor yoksa telli turnanın önünden allı turna geçiyor, ona da mı bakmıyor? Birincisinde ilkyardım, ikincisinde yoğun bakım ünitesini devreye sokarız. İşin püf noktası, senin suyunu, yemini dediğin şeyle benim sorduğum yem farklı. Bu kuşlar önce dişlerin, dilin, damağın tadına baktıktan sonra mideye gönderdiğiniz yemlerle ilgilenmiyorlar. “Bize soğan ekmek yeter ama...” diyorlar. O amanın içinde bedenden ruha akan nehirlerin yataklarının temizliğini istiyorlar. Adem oğlu gariptir. Karısının ufak bir sözünü kaldırmaz, sevgilisinden binbir hakareti işitir, aldırmaz. Yollar çok, formül çok ama uzaktan bu derde bir çare yok.

KADINLARDAN YORULDUM ŞİŞME KADIN ALSAM OLUR MU?

39 yaşındayım, 2 kez evlendim, ayrıldım. İki kadın bir arada oturuyorlar. Yeniden benimle barışma istediklerini söylüyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Acaba bir şişme bebek alıp onlardan kurtulsam mı?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. Otur karşıma. Kahveni nasıl istersin? Az şekerli? Seni biraz kilolu gördüm. Nasıl, 15 kilo fazlan mı var? Vay be! Peki kanda şekerin normal mi? Şimdi ben anlatayım, sen dinle. O kadınları asla bırakma. Kadınlar seni fitness’a göndermiyorlar, bu işi evde kendileri yapıyorlar. Eğer yapmasalardı 15 kilo daha fazlan olurdu. O zaman şişme bebek kolayına gelmezdi. Düşünsene şişmeyi. Her tarafı balon gibi kabarmış. Yaklaşmak bile zor. Bu nedenle şişmeyi devreden çıkaralım. Yine biz elimizdeki canlarımıza dönelim. İkisinin geçimi nasıl? Yoksa sana karşı ittifak mı kurdular? O balık etinde, ötekinden birkaç yaş büyük olanı gözüm tutmadı. Yemin ederim, aleyhinde konuşuyor. Manken olmaya hevesleniyor, kader ağıyla senin eline düşmüş. Kadına yazık oluyor. İki arada bir derede kalmış. Bu durumda ben o masumdan yanayım. Sen onurunu, para durumunu, alışverişini ve kendini güvenini şişir. Şişmeye harcadığın parayı buraya sarfet. Alacağın hediyeyi düşün ve bana teşekkür et.

PENİSİMİN BÜYÜK OLDUĞUNU NİŞANLIMA SÖYLEYEYİM Mİ?

Bekarım ve penisim 15 santim. Önceki kız arkadaşlarım ve genelevdeki kadınlar “Çok büyük, zorlanıyoruz” dediler. Yakında evlenmeyi düşünüyorum. Acaba kız arkadaşıma bu konuyu nasıl açabilirim? Evlenmeden önce ona bilgi vermem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bir anket yapalım, bir de jüri oluşturalım. Boy sorunlarını bundan böyle onlara soralım. Kitap “15 santim normal” diye yazar. Bizim gençler azar ki ne azar! 20’yi küçük bulur, büyütmenin yollarını arar. Az da olsa bazı kızlar bu karara uyar. Öte yandan birileri çıkar “Ya bu 15 büyük” der. Partnerinin umutlarını solmuş güle çevirir. Bu konuda önceden sipariş verilmiyor. Çünkü boyut bazı ailelerde soya çekiyor. Kimi burundan kimi ayakkabı numarasından bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Neredeyse herkes çivi ve keser üzerine fikir yürütüyor da, çivinin çakılacağı duvar hiç hesap edilmiyor. Bu durumda haber mi verilmeli, resmini, ölçüsünü mü göndermeli yoksa deneme-yanılma yöntemine mi uymalı? Bana göre hepsi boşuna. Mutluluk santimle değil, yüreğin enginliğiyle ölçülür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder