Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Enerjim hiç bitmiyor

21 yaşında kızım. Sevgilim benden 8 yaş büyük. İki aydır ilişkiye giriyoruz. Erkek arkadaşım çabuk yoruluyor, birkaç ilişkiden sonra uyumak istiyor. Bu duruma sinir oluyorum. Çünkü benim enerjim bitmiyor. Onu nasıl harekete geçiririm?

CEVAP

Ne dedin ne dedin sevgili okurum? Sen cinselliği bağ bahçe kuyusu mu yoksa bastıkça su akıtan sulak ova tulumbası mı sanıyorsun? Birkaç ilişkiyi bozuk para sayarmış gibi küçümsüyorsun. Üstelik sana ne oluyor? Gökten zembille inmediğine göre, şu iki satırlık mailini biz kafamızda yorumlayalım. Bir ilişkinin süresi 3-4 dakika ise, erkekten yana şanstan, kendinden yana ise baştan yandın demektir. İlişki ve ara süreleri toplayalım, 1 saat ise yeter diyelim. Üçüncüyü beklemeden sevgiline ninni söyleyelim ki yarınlar için enerjisi ve dengesini yerine gelsin. Şu enerji propagandana da bir dilekte bulunayım; ileride seks ikizini dilerim bulursun.

Haberin Devamı

Kocama yetmiyor muyum?

42 yaşında, 10 yıllık evli kadınım. Eşim iyi bir cinsel hayatımız var. Fakat eşimin zaman zaman mastürbasyon yaptığını düşünüyorum. Bu durumun eşime yetmememden kaynaklandığını düşünüp üzülüyorum. Bana bir yol gösterin.

Sevgili okurum, bu tür sorunlara sık rastlıyoruz. Eşin 32 yaşında evlendi, 15-32 yaş arası ne yaptı? Bence o kadın senin, bu kadın benim köşe kapmaca oynamadı. Arada bir kadın bulunca bayram etti. Bu bayramlar da senede 4’ü geçmedi. 10 yılda 520 hafta var. Haftada 1 mastürbasyon yaptıysa 520 gitti gider! Ama bu giden depoyu eksiltmez. Bünyenin alıştığı yemeği istemesi gibi illa ki olsun ister. Ölçülü yemek ömüre ömür ekler. Durumun eşine yetmemekle ilgisi yok. Fantezilere yer verin. Kaçamak mastürbasyon yapıyorsa, bu da ayda 1 falan oluyorsa görmezden gel. Ancak daha etkin bir yöntem düşünüyorsan o mahremiyete giriyor, buradan çözüm verilmiyor.

Evlenirsem başarılı olur muyum?

58 yaşındayım, bekarım. Boyum 1.41. Evlenmeyi düşünüyorum, yalnız penisimin boyu 5 santim. Evlenirsem cinsellikte başarılı olur muyum?

CEVAP

Günaydın değerli okurum, Üsküdar’da sabah oldu, sen gözlerini ovalıyorsun. 40 yıl ne yaptın, ne yedin, ne içtin? Bunca yıl hangi yollardan geçtin? Kız ve kadınlarla tokalaştın ya da öpüştün mü? Neden şimdi aklın başına geldi? Yoksa akıl ve bilim hocan beni mi bulamadın? Ya da çekindin de mi soramadın? Evleneceğin hatun, 50’den aşağı olmaz. Bu durumda cinsellik ilk sıraya alınmaz, kıl da kırk yarılmaz ve ince hesaplar yapılmaz. Eğer birini bulmuş gibiysen, bana santimleri değil, evinden, damından, aylık gelirinden bahset. Çok yönlü bir denklem, takıldım, nasıl çözülür bilemem.

Haberin Devamı

Kabartma tozuyla penisim kalınlaşır mı?

19 yaşındayım. Sevgilimle düzenli ilişkim var. Ben penisimin ince olmasından şikayetçiyim. Arkadaşlarım kabartma tozuyla kalınlaşacağını söyledi. Sizce bu yöntemi denemeli miyim?

CEVAP

Değerli okurum, uzun ve incedir bu yollar. Ünlü türkümüzde de vardır. Sen inceliğini yazdın ama uzunluğundan ne haber? Soluncan gibi mi sülük gibi mi? Her neyse, sana göre yapısı “Ooo! Maşallah” denilen türden değil. Belki boyun ve kilon da öyle ama sen boyunu posunu, hayatın osunu busunu değil, penisinin inceliğini düşünüyorsun. Düşündürücü bir durum. Sen onu düşünedur, ben de senin geleceğini, mutluluğunu düşüneyim. İlk aklıma gelen, şu vefasız, hain ve de dalgacı arkadaşların. Diyelim ki kabartma tozu, hindinin kabarması gibi onu kabarttı. Ancak sen kabarmasından şikayetçi değilsin ki. O zaten her zamanki gibi kabardı, kabardı sonra tüyleri dökülmüş tavus kuşu gibi yerine çekildi. Her erkeğin klasik mekanizmasıdır bu. Kabartma tozunu koyup “Hadi ye” mi diyeceksin? Üzerine döküp bezle sarıp sonucu mu bekleyeceksin? Bunlarda da tarifin yok. Ya da o tozu, pandispanyaya katıp yiyerek mi kalınlaştıracaksın? Niyet iyi de yediklerin mideni kabartır. Ama penise de içeride nanik yapar, o da anlayamaz. Sen onlara aldırma, aklını saçma düşüncelerle bulandırma.

Haberin Devamı

İkinciye istek duymuyorum

Cinsel organım büyük. Saatlerce ilişkiye girebiliyorum ama tek sefer oluyor. İkinciye ne ben ne de partnerim ihtiyaç duyuyor. Ama ben neden ikinciyi istemediğimi merak ediyorum. Acaba bu sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, çeşitli spor dalları vardır. Senin payına halter düşmüş. Organdan yana ağırlık iyi. Ağırlığı ağırlama da kolay değil. Buldu ortamını sonuna kadar kullanıyor hakkını. Peki ya 100 metre koşucusu olsaydı? Start verildi, topu topu 12 saniyelik bir koşu. Sonra “Yoruldum” diye sahadaki çimenlere yatıp dinlenme. Bekle ki canlansın. Maratoncu olmadığına dua et. Yüksek atlamada organ çıtaya takılırdı. Her bir organın kendine özel ayrıntıları var. Haline şükret, partnerine de katlandığı için teşekkür et. Asla oyunu bozma. İlişkinizin de kuyusunu kazma. Doğru kullanırsan o organı. İş bitince huzurla çekersin üstüne yorganı.

BOYU UZUN DİYE KIZLAR ŞİKAYETÇİ

18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 19 santim. İlişkiye girdiğim her kız şikayet ediyor. Çok tedirginim. Ne yapayım?

Eee anlat bakalım senin şu aşağı mahalledeki azgından başka ne haberler var? Yani büyük büyük diye tutturuyorsunuz, büyüsün diye binbir çare arıyorsunuz. Mesela yıllar boyu sicimle bağlayanlar, çeke çeke uzatacağını sananlar var. Onlara da haber salalım, durum böyle hayrını görün diyelim. Merakım ilişkiye girdiğin kızlar sürücü testine girer gibi kendilerini test mi ediyorlar? Yoksa başka bir şeyler mi bekliyorlar ki böylesine çoklar? Neyse, ete doyduk, biraz da tahıl yiyelim ve konumuza dönelim. Okurumuza da işte olay budur, ilerisi, gerisi yoktur diyelim, bu işe bir son verelim.

GÜNDE 10 İLİŞKİYE RAĞMEN DOYMUYORUM

30 yaşındayım, kız arkadaşım da 19 yaşında. Her gün 10 kere ilişkiye giriyoruz. Artık takatim kalmadı. Yine de doymuyorum. Acaba ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, yaşlarınız iyi de gözler, kaşlar da iyi mi? Yani durgun, düzgün mü yoksa fıldır fıldır oynuyor mu? Senin günde 10 kere koşu pistine çıkan yarış atın her turu 2-3 dakikada bitiyorsa, izleyen bir şey anlamıyor olabilir. Doya doya yarışın tadına varamadığı için turun sayılarını topluyordur. Böylece “yarım saati bulsam belki ben de orgazm olurum” diyordur. Bu bilmeceyi ben böyle çözdüm. Şimdi soracağım şu bilmeceyi de sen çöz. Bir at yarışında ödül en sonuncuya verilecek. Jokeyler toplanıyor, aralarında konuşuyorlar. Atlara biniyorlar, yarışın hiçbir kuralını bozmadan atları doludizgin sürüyorlar. Peki bu nasıl oluyor? İşte yanıtım: Jokeyler atları değiştiriyorlar, kendi atları en geride kalsın diye ötekilerin atlarını mahmuzluyorlar. Sözün özü: Oynayın oyunu ama çıkarmayın suyunu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder