Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kız benden ayrılacak

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla düzenli ilişkiye giriyoruz ama 50 saniyede boşalıyorum. Kız benden ayrılmak istiyor. Geciktirici kullanayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiniz kız açısından yalancı sakız çiğnemeye ya da karın doyurmak için keçiboynuzu yemeye benziyor. Kız dünyanın ne olduğunu bilmiyor. Sanırım seni sevdiğine de kendini inandırıyor. Ama iki şapşup bir taktukla sen bu ilişki sürmez diye düşünürken, devreye giriyor, bence sürmesin diyorum.

Bu konuda hayallerin sönmesin diye sana akıl veriyorum. Çünkü kız sofraya aç oturuyor, aç kalkıyor. Aslında bu onun bileceği iş. Ya bir de karnına yedek parça giriverirse? Önce bu unutulmasın. Ödenecek bedeller de hesap edilsin. Bu gidişle sen de gün geçtikçe komplekse kapılacak, kendine güvenini azaltacaksın. Aslanım, gitsin yuvasına, sana değil, sarılsın anasına.

Haberin Devamı

Beyaz çoraplarım olmadan asla

19 yaşındayım, daha önce ilişkiye girmedim. Ben beyaz kısa çorap giymeyi çok seviyorum. O çorapların hastasıyım. Mastürbasyon yaparken de beyaz çoraplarıma bakıyorum. Hayallerim hep beyaz çoraplar üzerine. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir çorap fetişistisin. İşin ilginç yanı, bu tutkun kadınlardaki beyaz çoraplara değil, kendi ayağındaki çoraplara yönelik. Olayı büyüterek seni tedirgin etmemek için olabilir diyelim. Sonra da bu tutkudan vazgeçmenin yollarını bulmaya çalışalım. İlk önerim: ‘Çivi çiviyi söker’ sözünden destek almak.

Bu benzetmeye göre, ayağındaki yumuşak çoraplar aslında senin cinselliğine saplanan çiviler. Sen bunun farkında değilsin. Bu çiviyi sökecek çivi de elinde var. Beyaz çoraplar bilinçaltında vajinayı, ayaklar da erkek cinsel organını simgeler. Bu bilinçaltı mekanizmaya bilincin karşı çıkıyor. Ve sen böyle bir ikilemde kalıyorsun.

Zamanla duygular asıl hedefine yönelecek. Çorap çoraplığını bilmeli, beynin de onun sınırlarını çizmelidir. Yoksa yat yatağa, iki çoraptan biri sağına, ötekini soluna, al koynuna... ‘Olmaz ki böyle de yatılmaz ki...’ Şimdilik sana beyaz çorap perhizi veriyorum. Normal konçlu siyah çoraplar giymeye başla. Ve kızlarla ılımlı ilişkiler ve arkadaşlıklar kurman sorununun panzehiri olacaktır.

Haberin Devamı

Sertleştirici sprey beni mahvetti

50 yaşındayım, Antalya’da turizmle uğraşıyorum. Otele gelen turistlerle olmak istiyorum ama daha başlamadan bitiyorum. Derdimi anlattığım arkadaşlar, sertleştirici sprey önerdi. Ben de oteldeki kuaförden saç sertleştirici aldım, kullandım. Denemez olaydım, günlerce yandım. Bir de benimle dalga geçtiler. Bana yardım edin.

CEVAP

Turizmci kardeş, işin zor doğrusu. O yaşlar erkeklerin ikinci baharıdır. Cep biraz dolgun, kafa olgun. Bazı kadınların olgun erkeklere ilgisi yoğundur. Cennet Antalya’da turistler de huriler gibi dolaşıyorlar. Eğlenmeye, gülmeye, her türlü özlemlerini gidermeye çalışıyorlar. ‘Serçeden korkan cin darı ekmezmiş’ örneği akbabalara da serçelere de davetiye çıkarıyor gibiler.

Dayan benim 50’lik okurum. Derken arada bir senin önüne bir nasip düşüveriyor. O da nesi? Havai fişek havalanmadan elinde patlayıverdi. Bu sorunu okurumuz evliyken aklına gelmemiş. “Nasıl olsa hatun sineye çeker” demiş. Kaçan av büyük olurmuş. Büyük ihtimal senin de karşına bir kel aynak çıkıverince okurumun gözünde o kel aynak bıldırcın oluvermiş.

Haberin Devamı

İşte o zaman çare aramak aklına gelmiş. Bu arayışta haklısın. Bul formunu, çık erkekliğin onur kürsüsüne, gören maşallah desin. Oysa sen çözümü kolay yolda aramışsın. Saç sertleştiricisini kullanırken beynini erken yorgunluğa adamışsın.

İstek uçuyor ama kuşum susuyor

28 yaşındayım, 3 yaşında bir oğlum var. Bugüne kadar eşimle düzenli ve şehvetli bir ilişkim var. Ama son zamanlarda ne zaman ilişkiye girsem istek uçuyor, kuş susuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, eskiler böyle durumlar için ‘Huzur battı’ derlerdi. Sen aynen öylesin. Badem gözlü karıcığın ile kucağından inmeyen 3 yaşında bıcır bıcır çocuk, işte mutluluğun resmi. Oysa sen yok istek olmuyormuş, yok kuş susmuyormuşun derdine düşmüşsün. Aslanım işte evlilik bu. Seks için evlilik yapılmaz. Ruh ve amaçlar için evlilik olur.

Seks de evliliğin rengini ve cilasını oluşturur. Sevgili eşini farkında olmadan sofrada soğumuş çorbaya benzetiyorsun. O ne yapsın? Senin kuşun için göbek mi atsın yoksa baby doll’ler giyip önünde best modeller gibi her adımını ötekinin önüne atarak mı yürüsün? Hadi itiraf et. Dışarıdaki, hani şu çalıştığın yere son günlerde gelen kız var ya, onun yüzünden mi bunlar? Eee haklısın.

O cilveye, o dile can dayanmaz. Ama yedirmezler yavrum yedirmezler. Yakışıklı bir erkekle, güzel bir kadın yan yana geldi diye hayat dört dörtlük sürmez. Sana gelince; otur oturduğun yerde. Çözümü kendinde ara. Dalaşma sağa sola. Gerekirse git bir uzmana.

Cinsel organımı gören kaçıyor

23 yaşındayım, 1.85 boyundayım, 80 kiloyum. Cinsel organım çok büyük. Gören kaçıyor. Bu yaşıma geldim, kimseyle ilişkiye giremedim. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Vallah billahi komiksin be okurum. Görenin kaçması normal de, gören dediklerinin görmesi anormal. Nerede, nasıl ve ne şartlarda görüp kaçıyorlar? Kaçarken neler söylüyorlar? Örneğin; “Amaninn”, “Tutmayın beni”, “O da nesi?”, “Aklıma geldi, annemle buluşacaktım”, “Birden elim ayağım kesildi, hemen eczaneden bir ilaç alıp geleyim” gibi panikle mi yoksa tam kapıdan çıkarken nanikle mi kaçıyorlar? Şimdilik bir kaza yaratmamak için biraz gizli tut, sonrasını düşünelim.

Günde kaç kez seks yapılmalı?

Günde en az kaç kez seks yapılmalı?

CEVAP

Okurum, vallahi bilmem ki. Bilsem de söyleyemem ki. Bu işler karışıktır. Akşamları önüne çorba konuluyor, sabahları gömleğini ütülenmiş buluyorsan başka, gece sabaha karşı yatıyor, 07.30’da uyanıyorsan başkadır. Evliysen, bekarsan, sevgilin varsa, birilerini baştan çıkarıyorsan, profesyonellerle birlikte oluyorsan yine başkadır.

Kesen dolu, altında araban varsa, sorumluluklarını yerine getirmişsen de başkadır. Yalınayak, perişansan bu konuyu hiç düşünme. Mailinde yaşın yok. Başında saç ya da şapka var mı? Saçlar jöleli mi yoksa 3 numara tıraşlı mı? Varsayalım ki gökten zembille indin. Ata bineceksin. Kazın ayağı burada belli olur.

Bu da atına yani kısrağa göre değişir. Üstelik kilona göre boyun, sakalına ve huyuna göre de değişir. Kulağında küpe, parmağında gümüş yüzüğün varsa, bunları da yazsaydın ipucu verirdi. Bu durumda sana vereceğim yanıt: Bünyen ne istiyorsa, sen onun yarısını kullan, yeter. Bu yanıt bile, bir cilt kitaplık bilgiye değer.

MAÇA ISINMA TURUNDA SON VERİYORUM

1.78 boyundayım, 100 kiloyum. Erken boşalma sorunum var. Maça daha ısınma turundan son veriyorum. Bunun kilomla ilgili var mı? Tedavi olsam düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, boy maşallah! Ne 1 santim fazla ne de az. Nazarım değmesin diyeceğim ama nazar değil de senin kaderinin yazarı, kızları koruma altına almak için bir önlem almış; kilonun ibresiyle oynayıvermiş. Bu da yetmemiş.

Bir de defterine erken boşalma notunu eklemiş. Gel bakalım, nankörlük yapan, seksi kundaklayan erken boşalmalara bir el ense çekelim dedim, beklemedeyim, gelen giden yok. Boş dururken olayını analize geçtim. Okurum, ne gam! Al silahı eline, dola mermi kemerini beline. Hızlı kovboylar gibi bas tetiğe.

Sevgili arkadaşın “Ben bu işten bir şey anlayamadım” deyince sen de boynunu bük “Sanki ben anladım mı, anca beraber kanca beraberiz” dedikten sonra ekle, “Eşit haklara sahibiz. İkimiz kader birliğindeyiz” diyerek döktür, kız kaçmasın. Böylece masallarla idare et. Evlendiğinde yine dibi delik testi gibi içindeki suyu hemen bırakıyorsa tedavisi var aslan tombişim. Bu benim işim ama kilo da senin işin olsun. Gerisini düşünme, seni tutana aşkolsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder