Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Seksten soğudum

Beş senedir sevgilim var. İlk 3 sene birbirimizi çok seviyorduk. Son 1 senedir ben seksten soğudum. Acaba kız arkadaşımı tekrar sevmek için ne yapmalıyım? RUMUZ: AKREPKRAL

CEVAP

Değerli okurum, senin yapacağın bir şey yok. Çünkü o hem çok nazlı hem de çok açgözlü. Şımarık, çabuk alınan, küsüveren bir organ. Tümü böyle. Ayran gönüllü dedikleri türdendir. Sebep yokken bile yediği yemekten bıkıverir. Aktif ya da tembel olurlar.

Seninkisi hiperaktif döneminde, işi bitirmiş. Şimdi nazlanma moduna geçmiş. Bundan sonra ne olacağı sevgilinin elinde. Yollarına gül mü döker, yemeklerine değişik soslar mı katar bilemem. Ona yalvar yakar, iradeyi ver eline. Çekil köşene, bana da dualarını eksik etme.

Haberin Devamı

Benimkiyle nasıl başa çıkarım?

Cinsel organım hep şaha kalmış durumda. Bunu söndürmenin yolları nelerdir?

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi bir vatandaş doktora gitmiş. Doktor topladığı dikenleri birkaç kere penise vurunca cinsel organ sönmüş. Bir başka gün şah deyip vezir demediğinden doktora gittiğinde doktor evde yokmuş. Karısı içeri almış. Özel yöntemle organı söndürmüş. Üçüncü kez gittiğinde doktor dikenlere uzanınca adam “Yengemin yöntemi daha iyiydi” demiş. Sen de ya başına dikenli birkaç kere vuruş ya da uygun birine sunuş.

Boşalınca başım ağrıyor

18 yaşındayım. İki yıldır ayda 3-4 kez, haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Önceleri sorunum yoktu ama son 1-2 aydır boşaldıktan sonra baş ve penis ağrısı başlıyor. Acaba ne yapmalıyım? RUMUZ: DÜZENLİ

CEVAP

Okurum, ağzı dili olsa da söylese. Ağır dozer işçisi gibi ne saati ne molası var. Yüklendikçe yüklenmişsin. İyi huylu olduğundan alkışa gelmiş. Sen “Aslanım” dedikçe elinden geleni yapmış. Ne var ki onun da canı, damarları, sinirleri var, yorulmuş! İmdat düğmesine basmış. Çünkü eti, kemiği ağrıyor. İşte önerim: 15 yatak istirahati. 15 gün de ayakta iklim değişim ve seyahat. Bir ay sonra o yine nöbette. Aldın uyarıyı. Umarım, bir daha sorma ihtiyacı duymadan dolaştırırsın çayırda fakiri.

Sevişmeye bir türlü doymuyorum

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz. Sevişmeye doymuyorum. Kız acı ve sızlamadan şikayet ediyor. Ben ise sekse doymuyorum. Ne olur bana yardım edin?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızdaki şansa bak sen. İki yıldır çektiği çileye mi yansın, yıpranan organına mı acısın? Yoksa sevdiği için psikolojisinin ‘Yola devam’ önerisine mi inansın? Şaşırmış durumda. Bir yandan “Arkadaşlarının yaşlanınca düzelir” telkinleri, öte yanda aşkının “Vazgeçemem, vazgeçemem” tepinmeleri onda bağımlılık oluşturmuş.

Sen 21 yaşında kızı kafesleyip böylesine acılı ve sayısı yüksek ilişkilerle bencilliğin kör çıkmazına soktun. Ben ne desem boş! Evlen desem yan çizeceksin, ilişkini azalt desem söz dinlemeyeceksin. Ve biliyorum “Acımı geçir ben devam edeyim” diyeceksin. Peki ben burada neden nefes ve mürekkep tüketiyorum ki? Bundan sonrası benim dualarıma kaldı.

Allah'ım, şu genç okuruma biraz vicdan ver. Bencillik çıkmazından çıkar, adil ve hakbilir bir yola koy. Yüreğine bir, iki damla sorumluluk iksiri damlat. Onu biraz da hayatın zorluklarına, çilelerine at ki Anya’yı Konya’yı öğrensin. Sonunda pişman olup “Ya ben ne yaptım ne ettim” demesin.

Haberin Devamı

Her gün 2 saat sevişiyoruz çok zayıfladık

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 aydır hemen her gün ilişkiye giriyoruz. Bu ilişkiler en az 2 saat sürüyor. Gün geçtikçe zayıflıyoruz. Ne olacak bizim halimiz?

CEVAP

Değerli okurum, yıldız falına baktırdım. Ben inanmam ama bu konuda doğru çıktı! Sizin hayat çizginiz Satürn’den Uranüs’e giderken yolunu şaşırıp iki kerede hedefe ulaştığından siz ikilemler içinde hayata çıkmışsınız. Uğurlu sayınız 2’ymiş. Şaşırıp 3’e yatırım yaparsanız kaybedermişsiniz. Anlayacağın, 2’den şaşmayacaksın.

Her gün 2 ilişki, 2 saat sürüyor. İkiniz de 2’şer kilo vermişsiniz. Zaten kız ile iki kişisiniz. Bu hesaba göre ikiz çocuğunuz olma ihtimali yüzde 2’ymiş. Seks hayatınızda ikilemde kaldığınız için bana danışmışsınız. 40’lı yaşlarda 2 evlilik de görülüyormuş.

Geceleri 2 kere tuvalete kalkıyormuşsun. Günde 2 öğün yemek yiyor, 2 saat televizyon izliyormuşsun. İkili olan her şeye meraklıymışsın. İkiz organa da sempatin fazlaymış. İki kadeh içkiyle kafayı buluyormuşsun. Bir şey iki kere anlatılmazsa anlamıyormuşsun.

Değerli okurum, bu fal işi beni de sardı. Boynuma totemli takılar takıp keçi sakalı gibi çift sakal uzatıp başıma da bir sihirbaz takkesi kondurarak falcılığa başlıyorum. beri randevu alanlar 1000’i buldu. Sayende bana iş alanı açıldı. Sana da kıpraşma, kaşınma, ne olmuş yani ikiden şaşma diyorum.

GÖRDÜĞÜM HER ERKEĞE İSTEK DUYUYORUM

İçim yanıyor. Gördüğüm her erkeğe karşı aşırı bir istek ve arzu doluyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

‘İçin için yanıyor/ Yanıyor bu gönlüm/ Onu niçin arıyor/ Arıyor bu gönlüm...’ Bu şarkının sonu ne yazık ki ‘Unut onu gönlüm’ diye biter. Birinci mesajını aldın sanıyorum. Şarkılar, türküler duyguları en iyi dile getiren melodilerdir. Demek ki dünyada içi yanan tek kişi sen değilsin. İçi yanmayanları arasak belki birkaç tane bulabilir, balmumundan yapılmış heykellerini müzeye koyabiliriz.

Sevgili okurum, her üfelemede ya da ‘Dikkat ateşle yaklaşma, tehlikelidir’ uyarısı olan çabuk ateş alan nesin sen? Sulandırılmış benzin bile lambada zor yanar. Tiner misin, eter misin, F 16’lar için arındırılmış jet benzini misin? Bu durum beyninin ve hormonlarının ihanetidir. Ateşlenme için yanıyorsan peki bu ateşi kim söndürecek? Yangına bir hortum yetmez. Ben bunları düşünürken sanal alemden yüzlerce erkek kapımı çalmaya başladı.

Tümü “Tam bana göre Hocam, beni seçin, beni seçin” diyor. Onlara, ‘Çocuklar bu yangın sizi de yakar’ dedim ama aldırmadılar ve kapımdan da ayrılmadılar. Meraklıların çok da sadece sanal alemde çok. Gerçekte tıbbi bir desteğe ihtiyacın var. Bir tökezlersen ezilirsin. Kapı önü erkeklerle dolu, atakta bekliyorlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder