Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Jeti indirmemiz lazım

23 yaşındayım. Karizmatik ve centilmenim. Her hafta 2-3 kızla oluyorum ama yetmiyor, mastürbasyon da yapıyorum. Jet bir türlü alana iniş yapamıyor. Ne yakıt ne de takat kaldı. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, uçaktır uçar. Bir başka uçak daha vardır ki o da insanı uçurur. Ancak sürekli havalarda olmak tehlikeyi artırır. Bir de uzun süre hangarda kalmış, “Uçmaz bu” dediklerimiz olur. Bu uçak, ustasının eline geçince fabrikadan yeni çıkmış gibi havalanır. Değerli okurum, senin uçağın rengini ve simgesini merak ediyorum. Yani gören korunsun mu yoksa bilet kuyruğuna girsin mi? Anlayamadım ama doğrusu pek güvenmedim. Her şey tamam da benim de çözemediğim böyle bir uçağın varken neden mastürbasyon simülatörüne binip deh-çüş diyorsun, kafayı uçmayı takmış uçuk okurum.

Haberin Devamı

Benim ufaklık sürekli uyuyor ve naz yapıyor

18 yaşındayım, 75 kiloyum ve boyum 1.80. Küçük arkadaşımın boyu 15 santim. Normalde uyanıyor ama partnerimle uyuyor. Uyandırmak için büyük çaba harcıyoruz, bizimki naz yapıyor. Uyandırıyoruz ama şipşak işini halledip uyuyor. Partnerim çok rahatsız. Acaba sorun nedir?

Boy pos, iyi ama kilo fos. Önünü kesmezsen senin ufaklık partnerinin kundağında uykuya dalacak. Yanında davul çalsan da uyanmayacak. O sinyal veriyor, sen anlamıyorsun. Bak ne diyor: “Ben iyiyim, sen kendi kafana bak, beni rahat bırak...” Nazına gelince; aslında sen tuzu kuru, aile şımarığı bir yuvadan geliyorsun. Bu nedenle de seçmeli ders istiyorsun. Partnerin tarih olmak üzere. Organın ise beden eğitimine özene. Eee, bir bahane olacak, ruhun da kendine bir sığınak bulacak. Kızımız da ilk hayat dersini senden alacak. Senin organ yenisini bulunca zil takıp oynayacak.

Heyecandan organ sertleşmedi

18 yaşındayım, 1 ay önce geneleve gittim. Çok heyecanlıydım, organ sertleşmedi, bir şey yapamadım. Sonra ilişkiye girdim ama zevk almadım. Neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli genç ve amatör okurum, anlattığın duruma ‘genelev sendromu’ denir. İlk deneyimi yapan gençlerde görülür. Acemi genç girer odaya. Önce odayı inceler, eli ayağı titrer. 120’lerle dans eder. Kolay değildir milli formayı giymek. Bu sırada kadın gelir “Daha hazırlandın mı?” diye çıkışını yapar. İyi günündeyse neyse. Kötü günündeyse ite kaka soyunmana yardım eder. O sırada kaçıp kurtulmak istersin. Ve yapabildiğin kadarıyla ya sıfırla ya da yüzde 50 üstesinden gelirsin. Milli formayı(!) böyle giyersin. Neyse sorun yok. Birkaç yıl daha bekle, heyecanının üzerine gitme.

Haberin Devamı

Sevgilim ellerimi yatağa bağlamak istiyor

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla haftada 3-4 kez birlikte oluyorduk. Son zamanlarda benden değişik fanteziler bekliyor. Son ilişkimizde ellerimi yatağa bağlamak istedi, izin vermedim. Başka bir şey isteyecek diye korkuyorum. Onu kaybetmek de istemiyorum, ne yapmalıyım? RUMUZ: ZORAKİ

Zorakinin zoru, bitirmek üzere bu oyunu. İyi ki ellerini bağlatmadın, ananı da ağlatmadın. Ne istiyor ellerinden senin herif? Ellerin çok mu hızlı yoksa hız kesen birer çuvaldız mı? Bana göre bunlar değil, sen bu konunun üzerine eğil. Adam seni harcamak üzere. Bir gün, bir tekme. Sen istediğin kadar kapı ağzında ‘Beni içeri alır mı?’ diye emekle. Bekle yavrum. Havalar soğudu, orada donar kalırsın. Soluğu üşütmeden cehennemin dibinde alırsın. Haline kimi ağlar, kimi eğlence sofrasında meze yapar. O sırada seninkisi de çoktan bir başkasıyla keyfine bakar.

Haberin Devamı

Kendimi frenleyemiyorum

18 yaşındayım, bazen günde 3 kere mastürbasyon yaptığım oluyor. Kendimi frenleyemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, işe balatalardan başlayalım. Balataların vidaları gevşemiş. Hidroliğine yani yağına su ve sabun karışmış, frenler tutmaz olmuş. Arabanın aküsü ve yakıt deposu dolu. Bu sistemde iki dolu çıktı karşımıza. Dengeyi kurmak, teşhisi koymak için 2 doluya bir boş bulmamız gerekiyor. O da sende olmayan şey; irade. Eğer olsaydı nasıl kullanılır, ona nasıl sahip çıkılır? Tabii ki akılla. Ama akıl da o sırada hep banyoya ve yatağa gittiğinden irade de elden kayıp kaçıveriyor. Benden bu kadar, aradan çekiliyorum. Haftada 3-4 kez önerime uymayacağından durumunu iyi görmüyorum.

Arkadaşımın penisini arı sokmuş

Hocam, arkadaşımın penisini arı sokmuş, canı acımış. Penisi şişmiş, utandığı için doktora gidememiş. Sizce ileride bir sorun olur mu? RUMUZ: BODRUM’DAN ARICILAR

Arıcılar, aracılar. Arkadaşlarını arı sokunca, aracılığa soyunanlar! Arıdan yardım arayanlar. Bal yetmez, arı sütüne abone olanlar. Gel arkadaş gel, burası bizim dükkan. Yani iki kapılı bir han. Böyle bir ortamda kovanda ballar, Bodrum’da turist hatunlar. Bulmuş da bunuyorsunuz. Sahi aklıma geldi, bala şeker katıyor musunuz? Yani arı arkadaşını neden soktu? İşin sırrı burada saklı. Arı arılar cennetini boyladı. Arkadaşın şişmiş penisine baktı baktı, gaza geldi gururdan göbek atıp oynadı. Daha ne olsun?

HORMONLU SEBZELER YÜZÜNDEN DENGEM BOZULDU

25 yaşında kızım. Sanırım hormonlu sebzeler yediğim için hormon düzenim bozuldu. Çünkü sürekli seks arzularım uyanıyor. Çalıştığım laboratuvardaki pipetler dahi beni etkiliyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? RUMUZ: AZGIN LABORANT

CEVAP

Hormonlu kızım, yaş kemali bulmuş. Bugüne kadar da duyguların uslu durmuş. Bakmışlar ki laborant kendi kanını incelemiyor, içindeki kıpırtıları hiç dinlemiyor. ‘Yetti gari’ diyerek üzerine çullanmışlar. Bir öyküye bel bağlamışlar... Adama evlilik nasıl gidiyor diye sormuşlar. “Her şey yolunda” demiş. “Nasıl?” dediklerinde, “Bir gün ben karımın, ikinci gün karım benim kolumda uyuyor” demiş. “Nasıl?” diye sormuşlar. “Gündüz yoruluyoruz, gece uyuyoruz” diye cevap vermiş. “Peki ya o işi?” deyince, adam “Salamuraya yatırdık, kışa hazırlık yaptık” diye yanıt vermiş. O günde sonra adamın adı ‘Salamura Temel’ kalmış. Kızım sen turşusunu kurma, salamuraya yatırma.

MARUL YEMEK CİNSEL İSTEĞİ AZALTIRMIŞ, DOĞRU MU?

17 yaşında, yakışıklı bir gencim. Bütün kızlar benimle ilişkiye girmek istiyor. Kabul etmiyorum. Duyduğuma göre marul cinsel isteği azaltıyormuş. Benim de isteğim çok, bu yüzden marul yiyorum. Acaba bu psikolojik mi? Bir de mastürbasyon yapmak boyu uzatır mı? RUMUZ: MERAKLI MANYAK

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon boyu uzatmaz. Marul cinselliğe çengel atmaz. Sebzedir, iyidir, yenilmelidir. Ama marulun da marulu vardır. Göbeklisine alışırsan cılızı haz vermez. Körpesine takılırsan, bir de bunu deneyeyim diye önüne gelene asılırsan organ bu, saklambaç oyununa katılmaz. Öyle inadı tutar ki at atılmaz, sat satılmaz. Bütün kızlar seninle ilişkiye mi girmek istiyor? Bak hele. Ne diyor onlar, ne diyor? “Gel yatalım” diye senin kolundan mı çekiştiriyor. Bana bak, Haydar Hoca sana bir ders veriyor. Seni delikanlılık defterinden siliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder