Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Evlenmeden anne olmak istiyorum

29 yaşında kadınım. Ergenlikten beri evliliğe karşıyım. Çocuk sahibi olmak istiyorum ama evlenmek istemiyorum. Pek çok erkekle birlikte oluyorum ama bugüne kadar hiç gebe kalmadım. Acaba bana yol gösterir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, mutlaka bir çocuk sahibi ol. Bu işi şansa değil, garantiye bağla. İnsan ömrü uzadı. Yüzde 90 ihtimalle sen 90’lı yaşlarını göreceksin. İleride yalnızlığa düşmemek ve annelik genini tatmin ve “Bir varlık yarattım” demen için yaşın gereği tam zamanıdır, bu kararı gerçekleştir. Peki bu iş nasıl olacak? Ben bildiğim yolları saysam nasıl söyleyebilirim? İnsanların eli, dili bağlı olunca beyninin ürettiğini de hizmete sunamıyor. Sevgili okurum, ‘Sperm bankasına başvur’ önerisinde bulunsan, cümbür cemaat üzerime çullanırlar. ‘Evlen’ desem, sen evliliği veto etmişsin. Senin hayatına müdahale hakkım yok. ‘Evlen çocuğu kap, adamı postala’ desem, bu yaz-boz tahtası mı derler? ‘Geçici sevgili bul, al çocuğu, ver pasaportu’ önerim de birilerini çılgına çevirir. Bak gör durumumu, bana hak ver. Her şey sana kaldı. Sen ne karar verirsen ben onu onaylarım. Seni de sana emanet ederim.

Haberin Devamı

Hiçbir kadına ilgi duymuyorum

35 yaşındayım, 4 çocuk babasıyım. Çok mutlu bir yuvam var. Son 7 aydır eşim dahil hiçbir kadına ilgi duymuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Değerli okurum, 35 yaş sendromu bu. Aynen okyanus gel-gitleri gibidir. Denizin, suyun, gücün doruğu kıyıları döver de döver. Öte yandan her gelin bir de giti olduğundan sular yeni bir gel dalgasına enerji toplar. İnsanız bizim gel-gitlerimiz ay-güneş çekimleriyle değil, gönül çekimleriyle olur. Dışarıda çiçekler, lokantada yiyecekler, tatlılar (olsa da yesek hikayesi) gönül çeker de çeker. Buna halk boşuna ‘Deli gönül’ dememiş ki. Olayın yorumu bu. Bir de eki var. O da nesi? Yaş 35’te sonbahar havası hissedilir. Biraz sabır, biraz gayret ama mutlaka bir uzmanı ziyaret.

Fantezilerimi yazsam satış rekorları kırarım

20 yaşındayım. Gördüğüm her kadınla ilgili fanteziler kuruyorum. Günde 6-7 defa mastürbasyon yapıyorum. Bugüne kadar ilişkiye girmedim. Bu fantezileri yazsam romanım satış rekorları kırar ama ben korkmaya başladım. Bana yardım eder misiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ülkemizde gençlerin çoğu senin gibi. Bu duruma gençlik acemiliği ya da doyumsuzluğu diyelim. Ancak senin yolun yanlıştır, insanın ruhunu saptırır. Gençlerimiz bu bakımdan sahipsizdir. Bu nedenle doğa dengeleriyle toplum değerleri çatışır. Böylece gençler yollarını şaşırır. Çoğu zaman da yanlış yollara sapılır. Gelelim fantezilerine; oğlum aç adama yüzlerce yemek tarifi olan bir kitap versen bir de reaksiyonunu seyretsen bakalım ne derdin? Üstelik senin fantezilerini kabul edecek kadınları nereden bulacaksın? Çoğu zaman normaline bile kavuşabilmek için av peşinde koşan çıtalar gibi tık nefes kalıyorsunuz. Diyelim ki bir kitap yazsan adın sapığa çıkar. Şu kitap fikrine bel bağlayıp kendini uzaylı gibi görme. Yere in, ayağın karaya bassın. Bulutların üzerinde seks yapmak hayaline karşılık sırtı yerde, samanlık ya da yatakta ilişki kurmak çok daha keyifli ve insancadır. Bu gerçek varken sen kelebek gibi uçmayı, arı gibi sokmayı bırak!!! Cinsellik böyledir, yüz verdikçe azar. Bunun devamı da erkekliğin mezarını kazar.

Haberin Devamı

Ruh ikizimi nasıl bulurum?

57 yaşındayım. Başımdan çok mutsuz bir evlilik geçti. Ekonomik ve sosyal açıdan durumum iyi. Sekse çok düşkünüm. Bu bir hastalık mı? Şimdi yalnız yaşıyorum. Acaba ben ruh ikizimi nasıl bulabilirim?

CEVAP

Merhaba baba, vallahi devlet baba gibisin. Bu nedenle sana baba dedim. Para bol ama nazar değmesin diye tevazu gösteriyor “Durumum iyi” diyorsun. Sekse ilginin çokluğu beden makinelerinin tümünün tıkır tıkır işlediğini gösteriyor. Üstelik yalnız yaşıyorsun. Çocuk, torun, yeğen, yaşlı ana, baba falan yok. Senin gibilere halk dilinde ‘soyulmuş musluk’ denir. Musluk, koyun bududur ve etin üzerindeki zarı da alınmıştır. Yoksul halk bu benzetme ile ete ne kadar muhtaç olduğunu göstermiştir. Biz bu sözü soyulmuş muza çevirelim. Ve zahmetsizce yenilmesi için de servis edelim. Ruh ikinize gelince; bak bu konu pek yerine oturmadı. Ruh kaygan zeminde hokey topu gibidir. Gole dönüşmesi oyuncusuna bağlıdır. Sen iyi bir oyuncusun ama birkaç engel var. Göbeği biraz törpüle, iştahını azalt, sigarayı da at. Eğri oturup doğru konuşalım, benden olumlu notu aldın ama be birader un var, şeker var, yağ da varsa, neden helva yemiyorsun da neden benden medet umuyorsun?

Gençlikte hızlı yaşamanın bedeli mi?

54 yaşındayım, cinsel hayatım sonlandı. Eşim dahil hiçbir kadına istek duymuyorum. Hormon seviyem düşüktü, takviye edilince gençliğime döndüm. Ama yan etkisi olur diye kullanmak istemiyorum. Doktorum gece mavisi önerdi. Onu kullanınca da hanım rahatsız oluyor. Gençlikte hızlı yaşamanın bedelini mi ödüyorum? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ne güzel yaştasın. Cinsellikte yaşadığın teklemeler için arabanı bakıma götürür gibi uzmana gitmişsin. Bakmışlar ki yağlanması gerekiyor. Yani hormon seviyesi düşük, takviye istiyor. O da yerine konulmuş. Bu kere akü ile buji arasında iletişimde teklemeler olmuş. Cereyan yeterince gelmeyince tek başına hormon ne yapsın? Ocakta ateş sönmüşse tencereye istediğin kadar yağ koy, yağ ısınıp erimez. Onun da kolayı var demişler. Seni gece mavisinin mutluluğuna çekmişler. Merdivenleri renkli boyama furyasının farkında olmadan sebebi olmuş yani renkli merdivenler motivasyonu oluşturmuşsun. Keyfin keka! Duyduğun heyecanı ve canlılığı çantana koyup eşini de koluna takıp mutluluğa doğru tırmanmışsın. Her şey dört dörtlükken o da nesi? Eşinin dizinde derman, yüreğinde yürü diyecek ferman kalmayınca çölde vahayı bulmuşsun, suyun başına, hurma ağaçlarının altına oturmuş, bana mail atmışsın. Değerli okurum, gençliğinde ne yaptın? Hangi ağaçtaki meyvelere el uzattın, kimin haremine taş attın bilemem. Gece mavisi takviyeyi eksik etme, yola devam, viraja dikkat, gaza iktisat.

Gonzales beni şaşırtıyor

22 yaşındayım. 2-3 yıldır cinsel organımdaki farklılığı hayretle izliyorum. Benim Gonzales sertleştiği zaman küçülüyor, normal hali ise sertleştiği zamanki gibi. Bu bana ileride sorun yaratır mı? RUMUZ: UZANMAYAN LASTİK

Değerli okurum, ya senin organ pusulayı şaşırmış ya da sen yumuşakla sertin anlamını bilmiyorsun. Yavrum, sünger yumuşak, kaya serttir. Onu düzelttik diyelim. Asıl sorun, organın niyeti bozuk. Sertleşince öne doğru değil, geriye doğru uzanıyor ki bu tam bir şeytan işi. Eskiden şeytan kafaya girerdi. Şimdilerde insan kafasıyla başa çıkamayınca küçük başları tercih ediyor olmalı. İşimiz zorlaşıyor ama senin kafandan mı başlayalım yoksa onun kafasından mı bilemiyorum, haber bekliyorum.

ŞİŞME KADINDAN VAZGEÇEMİYORUM

25 yaşındayım. Şişme kadınları seviyorum. Çünkü istediğim gibi davranabiliyorum. Artık onları daha çekici buluyorum. Tuhaf olduğunun farkındayım ama vazgeçemiyorum. Bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bu devirde sen rahatını bulmuş, masrafsız haremini kurmuşsun. Şimdilik 4 şişme zevcen olsun. Nikahınızı satıcısı kıysın. Sen de bir evlilik cüzdanı hazırla, kimse sizi rahatsız etmez. Dördün 1’i kapıda’Hoşgeldin’ pankartıyla dursun. Biri koltukta yanına otursun ki televizyon seyredersiniz. Biri de yatakta hazır ol pozisyonunda kalsın ki yorulmayasın. Dördüncüsü de 1 bardak soğuk su ile başında beklesin. İçersen iyi gelir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder