Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Yapay vajina alsam mı?

19 yaşındayım, yapay vajina alıp mastürbasyon yapsam zarar verir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hem verir hem vermez. Verir çünkü elinin altında bir materyal gece gündüz emrinde, gittiğin yere de çantada. Evde kimse görmez, görseler de biyoloji ödevimi yapıyorum der, geçersin. Ne var ki ailenin kafasına bir diken tohumu ekersin.

Eğer temizliğine dikkat eder, iradene de sahip olursan şekil olarak zarar vermez. Asıl olumsuz etkisi beyne ekeceği tohumdur. Zamanı gelip normal ilişkiye geçince ‘çantada keklik daha iyiydi’ düşüncesi aklına geliverir. Evlendiğinde de o lastik yuvaya dönmek istersen işte o zaman sana bir kamyon zarar verir.

Haberin Devamı

Şişme erkek bile aldım ama yetmiyor

33 yaşında, dul bir kadınım. Her gördüğüm erkekle sevişmek istiyorum. Ben bir şişme erkek aldım ama bana o bile yetmiyor. Hayallerimde, rüyalarında hep erkekler var. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: DOYUMSUZ

CEVAP

Doyumsuz rumuzu hep gençlerden çıkmaz ya! Arada bir sizin gibi, yarışta yaya kalmayan, nal toplamayan, cinsel karizmasına toz kondurmayanlar da çıkacaktı elbette. Bekliyordum. Doğrusu ‘Delidir ne yapsa yeridir’ örneğini eğer kelimelere dökseydim ‘Dulum, yolum kendi yolumdur’ mantığına uyarak seni onaylardım.

Burada özgüvenin “Ben de varım. Daha canlıyım. Enerjim çağlayanlar gibidir. İşte ben buyum” diyor. O çağlayanı erkekler hem merak ederler hem korkarlar. Korkarlar çünkü korumak istedikleri erkeklik egoları vardır. Buna leke sürdürmek istemezler. Bu nedenle de çoğunun daha çok çenesine vurmuştur. Doğru dürüst bir ilişkide iki atımlı fişek bitti, çat pat ardından vur kafayı yat. Oysa kadın sonsuz enerji gibidir.

Şişme erkek seçimine gelince; şu Çinlilere şaşıyorum. Onlar imal edip satıyorlar. Alıcılar arasında Türkiye 3’üncü sıradaymış. Bu gidişle birinci sıraya yükselirsek bunu da sineye çekelim. Tek korkum, şişme erkeklerden dolayı cinayetler çıkarsa diye. Kızım, sana hiç hayır demeyen, bir şey yemek istemeyen bir şişme erkek bulmuşsun. Bari dışarı gördüğün erkekleri de eşlerine bırak. Rüyalarında da işi götürüyorsun. Benden sana öneri, akşamları hafif ye, arada bir de “Yarabbi şükür” de.

Haberin Devamı

Hedefimiz ayda 100 saat sevişmek

Sevgilimle farklı şehirlerde oturmamıza rağmen haftada 2-3 sefer buluşup günde en az 10 saat sevişiyoruz. Ama bu bize yetmiyor. Gelecekteki en önemli hayalimiz ayda 100 saat sevişmek. Sizce biz normal miyiz? RUMUZ: TAVŞANLAR

CEVAP

Helal size çocuklar! Ülkemizde şampiyon kıtlığı yaşanırken yeni gençlik sizler bizlere umut kapısı oldunuz. Meğer ne potansiyel cevherleriniz varmış da haberimiz yokmuş. Yani bu favori oyuncularımız top çevirecek saha bulamıyorlarmış. O sahayı da bu köşede biz açtık. Antrenör olarak ben başa geçip oturdum.

Umut millilerden işe başladık. Şampiyonada dünyaya taş çıkarttık. ‘Hadi hep beraber bir alkış.’ Kimi öyle, kimi böyle. Kimininki kale direği, kiminin su böreği. Sonra rakamlar çıktı karşımıza. Sen üzerine alınma. Tavşan değil, kurt olsan ne yazar. Biz nice kaplanlar da gördük. Tavşanlarımız ayda 100 saat sevişecekmiş!!!

Günde 3 saatten fazla eder. Olur be oğlum, kızım. Elinizi tutan mı var? Yol sizin, hayat sizin. Benim aklıma takılan bu değirmenin suyu. Peki kuyu nasıl kuyu? Dibi milli mi, kumlu mu? Asıl önemlisi babayiğidin huyu nasıl, huyu? Birkaç ay sonra “Ben börek değil, kaşar peynirle çörek istiyorum” deyiverirse. Kurtlar tavşan avına çıkmış, haberiniz ola.

Haberin Devamı

Benim altın makas paslanmış olabilir mi?

Ben kuaförüm. Bu ara benim altın makasta körelme var. Paslandı mı yoksa ucu mu çekiyor anlayamıyorum. 49 yaşına geldim. Acaba yaşlanıyor muyuz? RUMUZ: ALTIN MAKAS

CEVAP

Altın makas, hesap açık, çözüm kolay. Sat şu altın makası yerine paslanmaz çelik al. Paslanmayı hallettik. Kalan paranın onda birini çıkar gözden, git bir uzmana “Mutluluğumu satın alacağım, olay böyle böyle” de. Uzman, ya gözüne bakınca her şeyi hemen anlayacak, kestirmeden gidecek.

Ya da Ağrı Dağı’na tırmandırır gibi zamana bırakacak. Her şey yolunda giderse, yengenin de gönlünü almak için makasın sapının yuvarlak bölümünü de ona ayır. Bunca yıl saçını süpürge yapmış kadını da kolla ve kayır. Yeniden dönelim sana; tip tarif ediyorum. Biraz göbek, bol iştah, şeker 110-120 arasında, çene makine, her konuda bilge insan.

Kuaförlük böyledir, halk üniversitesi gibidir. Orada neler neler öğrenilir. Galiba akşamları da 2 kadeh atıyorsun. Tabii zevkten değil dertten. Biraz daha bilgi verseydin kendinden, bu köşede bir hafta boyunca her gün sohbet edecektim seninle. O tren kaçtı, bir de kendi trenin raylarına bakıver.

Kız beni evden kovdu

33 yaşındayım, kız arkadaşım da 30 yaşında. Biz 6 aydır birlikteyiz ve ilk kez ilişkiye girdik. Her şey çok güzeldi ama ilişki bitince sevgilim beni evden kovdu. Neden?

CEVAP

Değerli okurum, kızın evinde ne arıyordun? Benim bildiğim bu tür kaçamaklarda ev olayını erkekler üstlenir. Neyse bu sizin bileceğiniz iş. Yani evine eli boş mu gittin? Çiçek, pasta, çikolata götürmedin mi? Açlıktan ilikleri kurumuş gibi mi davrandın?

Yani hemen kızın üzerine mi atladın? Yoksa evlenme teklifi mi yapmadın? Çay, kahve neyse... Evdeki süre kısıtlı mı yoksa kadın bir şeye mi kafayı taktı? Bunlar çapraz bilmece gibi zor çözülüyor. Yorum da iyice karışıyor. Gelelim şu 6 aya; birbirinizin sadece gözüne mi baktınız?

Hakem golü saymıyor

20 yaşındayım. Kızlarla tanışıyorum ama onlar beni hep arkadaş olarak görüyor. Top kaleyi buluyor, tam gol oluyor. Hakem golü saymıyor. Sorun kimde? RUMUZ: PALA

CEVAP

Şu maç ve top merakı beni de sardı. Yani takım hazır laklak. Maşallah iyi arkadaşsın şak şak derken, ‘Yağmur yağdı, böyle oldu’ sahaya sular doldu, kızlar çoktan kayboldu. Tek başına maç yapıyorsun. Koydun topu penaltı noktasına, tekmeyi vurdun kafasına. Hakem yok, seyirci yok. Sende de maşallah vır vır çene çok. Kaçırıyorsun kızları, tek başına yiyorsun muzları.

VARIM YOĞUM UFAKLIK, O DA GIDERSE NE OLACAK?

22 yaşındayım, askerim. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Sertleşme sorunum var. Askerden önce yoktu. Benim ufaklığı kendine nasıl getiririm? Varım yoğum o. O da giderse ne yapacağım?

CEVAP

Asker ağa, yüzdün yüzdün kuyruğuna getirdin. Varın yoğun iki gözün derun-u dilden, canı gönülden sevdiğini şunu kesip atalım. Sana fuarda sergilenen lüks yatlardan birini, Cem Yılmaz’ın araba filosunu, Hülya Avşar’ın zekasını, Tarkan’ın karizmasını, oldu olacak Rodos Adası’nı verelim desem “Asla olmaz” diyecek kadar penisine sadık okurum.

Önce git sigortalat desem ona da paran yetmez. En iyisi, güvenilir emin ellere teslim etmek. Bu da gelecekte senin sevgili eşindir. Şimdi nasıl koruyacağız o muhteremi? Kökten, 3-4 santim çapındaki etten zinciri koparıp giderse? Burada şansa zar atalım. Nazar değmesin diye nazar boncuğu takalım. Genelevlerde motor kontrolü gibi test yaptırmayalım.

Önüne yiyemeyeceği mönüleri koymayalım. Evlilik zamanı gelinceye kadar onu kendi ellerinle besle. Eğer yemezse “Sen bilirsin” de, yüz verme. O sana yalvarsın. Sonunda “Git geri” demeyeceği nefis yemekleri koy senin Küheylan’ın önüne. Uzaktan seyret, bak neler olacak. Ne olacağını bilmem ama kesin olan lafla torba dolacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder