Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Posta güvercinim gitmiyor

20 yaşındayım. Sevgilim günde 10 kere istiyor. Benim posta güvercinimi gitmiyor. Kız arkadaşım bu durumda mutlu değil. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bu hesaba göre güvercinde can, sevgilinde izan kalmayacak. Nasıl bir sevgiliymiş ki kıtlıktan çıkmış, aç gözlü tavuk gibi yem ambarına dalıp eşelemek istiyor. Bana göre tehlikeli bir yolda yuvarlanıyorsun. Üstelik sanki gururlanıp havalanıyorsun.

“Seviliyorum” diye yalancı pehlivanlar gibi ortada dolaşıyorsun. Ya kız günde 20 kere isteseydi? O kadar da olmaz deme, heveslileri var. Ne yapacağın sorusunu önce kendine sor. Sonra kaçak cereyanın şalterini kapat. Sevgiline duygusal bir konuşma yap. Anlarsa ne ala, anlamazsa ilişki bitti düğmesine bas, ‘Geçilmez’ levhasını as.

Haberin Devamı

Günde 7 kez ilişkiye giriyor, doymuyorum

37 yaşındayım. Kız arkadaşımla günde 7 kez ilişkiye giriyor, doymuyorum. Arkadaşlarım anlattıklarıma inanmıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Doyuracağız seni okurum, başka türlü olmaz. Doyuramazsak, kalemimizi kırıp bu işten vazgeçeceğiz. Bilirsin her türlü açlık vardır. Bunların arasında en tehlikelisi aç gözlülüktür. Ne yapacağımızı anlamışsındır; gözünü doyuracağız. Tavan dahil, odanın her yerine yüzlerce, kadın kız resmi koyacağız.

Onların mahrem yerlerini gösteren bu resimler senin can yoldaşın olacak. Tuvalette aynalar, tuvalet kağıtları dahil özel imalat. Cep telefonun çıplak, erotik resimlerle donanacak. Bir haftaya kalmaz, beyin buna dayanamaz. Penise de uyarı sinyali yollamaz. Resimler öylece kalsın. Birkaç arkadaşına da ihtiyaç var.

Ne zaman buluşsanız, arkadaşın saatlerce cinsellikten başka bir şey konuşmayacak. Gözü, kulağı böylece hallettik. Şimdi görev sırası kızda. Buluştuğunuz andan ayrılana kadar, ayrıldıktan sonra da telefonda hep evlilikten söz edecek ve devamlı ağlayacak. Görüyorsun ya bu bir ekip işi ve sana pahalıya mal olacak.

Gelelim işin pratiğine. Ya kız ailesine haber versin ya da her buluştuğunda paket servisçiler kapınızı çalsın. İşin kolayına gelince; sabah uyandığında 3 kere “Ben insanım” diye bağır. Ve ağır ağır çık sokağa. Gören “Maşallah” desin. Kızı perişan etme. En kolay yol iradenle bu işe “dur” de.

Haberin Devamı

Pırlanta yüzük yüzünden sertleşme olmuyor

Eski kız arkadaşıma 5 bin liraya pırlanta yüzük almıştım. Şimdi kadınlarla ilişki kuracağım zaman aldığım pırlanta yüzük aklıma geliyor, sertleşme sorunu yaşıyorum. Ne olacak benim halim? RUMUZ: PIRLANTA ACISI

CEVAP

Yavrum, baba parasıyla böyle savurganlıklar olur. Haydan gelen huya değil, kızın suyuna gider. Tabii gençsin, o noktaya geldiğinde gözün dünyayı görmüyor. Ula yaptın bir kabadayılık sende kalsın, arkanı dönüp bakma. Pırlanta gitti gider. Aç yeni bir sayfa.

Pırlanta yüzük pişmanlığı da içini deler. Neyse biz pırlanta yüzüğün izini sürelim. Onu geri istersin diye kız onu 2300 TL’ye sattı. Parasını yaza hazırlık için bikini, mayo ile sandalete yatırdı. Kalanıyla da pizzacıda karnını doyurdu. Sen düşünmeye devam et. Buna son pişmanlık derler, fayda etmez. O kızı hiç düşünmedin.

Belki hayatını bir pırlanta yüzüğe feda ettirdiğin kıza sorsak kim bilir neler söyler? Bana sorarsan, bir kabadayılık daha yap. Bir sosyal kuruma 5 bin TL’lik bağışta bulun. Vicdanınla anlaş, yüzüğü unut. Organı bir yıl hücre hapsine kapat. Bir yıl sonunda al karşına “Dile benden ne dilersen” de. Bakalım ne diyecek? Aslında ben biliyorum ama diyemiyorum. Sen öğrenince bana haber ver.

Haberin Devamı

Kuşuma bal iyi gelmedi

26 yaşındayım. Penisimi büyütmek için arkadaşlar 2 kutu kırmızı bal önerdiler. Aldım ama kuş aynı 19 santim. Ben onun 23 santim olmasını istiyordum. Bal işe yaramadım. Kuşumun daha fazla büyümesi için ne yapmalıyım?

CEVAP

Gitti gider ve dahi ümitler de birlikte gider. İşin püf noktası bala, tarafımızdan üff deyince o da uçup gitti. Benim merakım, arkadaşların bu işe neden müdahale eder? Zaten büyüyeceği kadar büyümüş. Normal sınırı da 4 santim aşmış. Daha büyüğünü nerede kullanacaksın? Nacağa sap mı yapacaksın?

Hayali hevesler her zaman gerçeklerin önünü keser. İstediğin ölçüdeki penisler ileri yaşlarda yuvasında pinekler. İçi kanla dolunca kaldıracın gücü yetmez. Yani organın önüne şekerpare koysan harekete geçmez. İşte hevesinin raporu: Sen kendini ve ötekini de iyi koru. Şaşırmayasınız, düz yolda takılıp kalmayasınız.

Azgın boğa gibiyim kadınlar bana yetmiyor

65 yaşındayım, bekarım. Güzel olan her kadını arzuluyorum. Azgın boğa gibiyim. İlişkiye girdiğim kadınlar beni tatmin etmiyor. Sizden yardım bekliyorum, bana yol gösterir misiniz?

CEVAP

65’lik vatandaş, ne haber ya! İyi ki buldum seni. Bu gençlerle uğraşa uğraşa, şöyle aklı başında, yaşı bana uygun biriyle bu köşede sohbet etmek isterdim. Bugün şanslı günümmüş. Ee daha daha nasılsın? Seçimde oyunu kime verdin? Bugünlerde kimselere de güven yok. Paranı ona buna kaptırma. Bak “Kadınlar” diyorsun.

65 yaşındaki bir adama dışarıdan göz koyanlar, ya parasına ya malına ya da umuda bakarlar. Senin seksine haşa bir laf edemem. Kadınlardan yana hala kuşkuluyum. Ağzı ya da giysileri sigara kokulu, 3 günde bir tıraş olan, haftada 2 kere diş fırçalayan, 10 günde bir yıkanan erkeği kadın ne yapsın? Onu alıp seks yönünden psikolojisinin vitrinine bile koymaz.

Bu bilimsel falcılığı yapıp dört dörtlük doğruları nasıl keşfettiğime şaşma. Tecrübe bu. “Kadınlar beni tatmin etmiyor” diyorsun. Kadınlar beni tatmin etmiyor, lafının analizi ‘Kadınlar işi bitince beni tekmeliyor’dur. Yoksa bir umut ya da mutluluk bulsalardı altın madenine sahip olmak için 100 metre bile olsa toprağı kazarlar, sana sahip çıkarlardı.

Nişanlım beni neden öpmüyor?

Nişanlım beni hiç öpmüyor, yanıma yanaşmıyor. Çünkü hoşlanmıyormuş. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, içinden öpmek gelmiyor da ondan! Kumandan savaşı kaybetmiş. Başkomutan nedenini sormuş. Kumandan “Barutumuz bitti” deyince başkomutan “Yeter, gerisini sayma” demiş. Aynen onun gibi. Nişanlının barutu ateşlenmemiş.

Eğer içi kaynasa, teni oynasaydı ikide bir seni köşe bucağa çekerdi. İlk geceye saklıyor da olabilir. Sabreden derviş, muradına ermiş. Sen de derviş gibiymişsin maşallah! Bu yazımı okuyunca çekip öpüverirsin inşallah. Dervişliğine son verir, muradına erersin maşallah!

UÇAK HAVALANIYOR AMA İNEMİYOR

26 yaşındayım. Ne zaman uzun bacaklı bir kız görsem benim uçak havalanıyor. Uçağı boş piste indirmekten korkuyorum ama kendimi de alıkoyamıyorum. Bu nedenle uyku sorunu yaşıyorum, işe gittiğimde çok yorgun oluyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Okurum, uçağın yakıtı tamam da hiç piste iniş deneyimi yapmadığın için lastiklerinden ne haber? Diyelim ki onlar da sağlam. Tekerlerin iniş-kalkış hidrolik sistemi de test edilmemiş. Vah senin uçağına binecek, nice hayallerle gelecek genç kızımıza.

Boş pist ne demek anlayamadım. Ayrıca uyku tutmaz durumuna gelmişsin. Masum bir kızı deneme tahtası yapmadan pilotluk belgeni al. Zararsız bir ortamda deneme uçuşuna çık. Acemilik çekme. Unutma, uçurtma uçurmayacak, uçak uçuracaksın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder