Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kızlar beni bırakıp gidiyor

21 yaşındayım, penisim büyük, geç boşalıyorum. Kızlar ilişkinin ortasında beni bırakıp gidiyorlar. Hep bu sorunla karşılaşıyorum. Erken boşalmak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki 1 kilo pancardan 100 gram şeker çıkar. Çaya şeker yerine pancar atarsan yarım pancar gerekir. Bu bardağı taşırır. Sen her ilişkide bardağı yarıya gelmeden taşırmışsın. Ortada ne çay, ne tat ne de şeker kalmış. Alan da memnun, satan da memnun olmamış. Kendinde sermaye olduğunu sanan erkek de şaşırıp kalmış ki iş kavgaya dönüşmüş. Alıcıya yani sana şansın yardım etmiş ki kaçış zamanı iyi uygunlanmış. Böylece ruhunu ve organını da yıpratmamış. Evliliğin en önemli ayağı cinsellik, kiminde bir kara delik kiminde ise bayramlık şenliktir. Büyük hevesinde olanlaa, evlenecekler senden ders alsınlar. Mutluluğu boyda değil huy ve uyumda arasınlar.

Haberin Devamı

Hızlı seks hayatı prostat nedeni mi?

Hocam, seks hayatı hızlı olan erkeğin ileride prostat olma ihtimali var mı?

Okurum, seks hayatının hızlısı, yavaşı, durağanı ve uçanına henüz ölçüm yapılmadı. TSE’den bir standart belgesi de alınmadı. Bizler bilimlerine taparcasına inandığımız, palavralarını bile doğru sandığımaz yabancı ülkelerin standartlarına göre bir değerlendirme yaparsak, haftada 5’i hızlı, 7’si fırtına gibi diyebiliriz. Oysa bizim erkeklerimiz demir dağları eritmişler. Cüneyt Arkın ustamız gibi bir yayda 7 oku fırlatarak 7 düşman askerini devirmişler. Hızlı deyince bizimkilere günde 5 bile az gelir. Ancak halterde, güreşte arada bir adımız geçer de gülle atmada, cirit ve diskte hiç okunmaz. Çünkü bunlar bilgi daha çok teknik ister. Değerli okurum, hızın neyse o. Prostat 40 yaşından sonra “Ben buradayım” der. Prostatın da lojmanları vardır. Kendiliğinden yaşa göre gelişenleri ya da tümöre bağlı büyüyenleri vardır. Bu yaşta bunları hesap edeceğine bu tempo benim zamanımı, işimi, duygularımı artısıyla eksisiyle etkiler mi, beni psikolojik açmazlara iter mi deseydin, yanıt hazırdı. Prostatı unut, işinin ya da okulunun yolunu tut derdim.

Haberin Devamı

45 yaş üstü kadınlara ilgi duyuyorum

21 yaşındayım. Yaşıtlarıma ilgi duymuyorum. Çok yaşlı kadınlar ilgimi çekiyor. 45 yaş üstü kadınlara ilgi duyuyorum. Sizce sonum ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, bu yolda bu tutkuyla koşa koşa yorulacaksın. Merak etme, arada bir aradıklarını bulacaksın. Eğer cevher iyiyse, çoğu seni bırakmayacak. Arada kadın kavgaları çıkacak ama önemli değil. Kimse neden olduğunu anlamayacak. Görenler, birinin ötekinin balkonuna çarşaf silkelediğini sanacak. İlk zamanlar lezzetli yemekler yiyeceksin. Kıskançlık dışında kapris de çekmeyeceksin. Sana çocukmuşsun gibi bakacaklar. Derken sıkılacaksın “Ben büyüdüm, erkeğim” diye kendini kanıtlamaya çalışacaksın. Oyunun birinci perdesi böyle bitecek. İkinci perdenin tam ortasında gözün açılacak. Doğanın büyüsü seni kendi kapsamına alacak. Bir gün bir kız göreceksin. Adeta delleneceksin. Senin yaş kaydına bakalım. 35’ten gün almışsın. Göbek kendini biraz salmış. Sigaradan sesin kalınlaşmış. Kız havasında, yürürken sallanıyor mu yoksa dalgalanıyor mu onu bile anlayamayacaksın ve bu konuda bir kumar oynayacaksın. Eğer işin iyi, geçim derdin de yoksa, karşılık da bulursan “İşte hayat buymuş” diyerek geçmişe dönüp bakmayacaksın. Falın burada, hayat ortada.

Haberin Devamı

Az kalsın belimi kıracaktı

Kocam çok istekli ve aşırı kilolu. Cinsellik kabus gibi. Yavaş hareket etmiyor, sertleşiyor. Geçen gün belimdeki ağrıyla irkildim. Doktor “Belin az daha çatlıyormuş, dikkat et!” dedi. Kocama bunu dinletemedim. Ne yapmalıyım?

Sevgili okurum, adamının kilosu onun CEO’su olmuş. İçgüdüsel olarak bu kiloyla uzun yıllar koşamayacağını bildiği için şimdiden istek deposunu doldurmaya çalışıyor gibi. Bunun için gözü kara hamleler peşinde. Sanırım senin 2 katın ağırlığında. Bu yüke can dayanmaz, bel de çatlar, lifler de kopar. Yine de düşünüyorum ki seninki kaşık kaşık güllaç yiyip mide doldurmakla, o işi karıştırıyor. Çünkü ilişkiye ruhundan hiçbir şey katmıyor. Egosunu da beden gücüyle donatıp öteki gücünü sende kanıtlamaya çalışıyor. Ne desen dinlemeyecek. Sadece içgüdüleriyle organına selam verecek, işi bitince horlamaya geçecek.

Hiç cinsel deneyimim yok

53 yaşındayım, hiç cinsel deneyimim olmadı. Cinsel organın boyu mutlu bir cinsel yaşam için ne kadar olmalı? Ben evlenmekten korkuyorum. Bir süredir de sertleşme sorunum var. Bu sorun ilaçla ya da başka bir tedaviyle ortadan kalkar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun neresinden tutsam elimde kalıyor. Bugüne kadar bir deneyimin olmamış. Vah ki ne vah. Organ da beklemekten yorulmuş. Çileye girmiş Hint fakirleri gibi dünya nimetlerinden elini, ayağını çekmiş. Öte yanda kafaya bir de boy olayını takmışsın. Bu durumda yatak odasında meydan savaşına girmek istiyorsun. Bu savaşı şimdiden kaybettin sayılır. Önce organı harekete geçirelim, sonra kız istemeye beraber gidelim.

Her gün birkaç erkekle ilişkiye giriyorum

28 yaşında kadınım, asla tatmin olamıyorum, 5 sevgilim var. Her gün birkaçıyla ilişkiye giriyorum ama doymuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, doymaz iştah dizde derman koymaz. Aç gözler siler süpürür, vatandaşı bir ekmeğe muhtaç eder. Ülkeyi versen, “Dünyanın yarısı neden benim değil” der. Yiğit muhtaç olur soğan ekmeğe. Yüreği yetmez “Ben açım” demeye. Kızım, kızım. Eli, yüreği, gözü kanlı kızım. Sen erkekleri erkenden öteki dünyaya postalamak için mi gönderildin? Bu erkeklerden hiçbir açamadı mı gönlündeki aşk kilidini? Aşksız seksle kimin yerine koydun kendini? Bugünün yarını var. Bari para alarak doldursaydın cebini. Gençler, analarının kuzuları. Günde 5 kere uzun eşek oyunu oynasalar, yorar onlar. Ya alttaki yani sen? Keyfin keka, yat yatağa, kapat gözlerini, dal hayale. Üstündeki, emme basma tulumba ile, itfaiye eri gibi durmadan çalışsın. Okurumuz da bir atasözünü değiştirsin ‘Altta kalanın canı çıksın’ yerine, ‘Üstte kalanın canı uçsun’ formülünü uygulasın. Ula sen erkeklere tuzak kuran bir casus musun? Adresini bulurlarsa, işkence adasında türlü şekillerde sorgulanırsın. Akıllı olamıyorsan gider tedavi olursun.

BOYUNU UZATMAK İÇİN İLAÇ KULLANSAM OLUR MU?

Benim Abuzerin boyu 13 santim. Küçük buluyorum. Filmlerdeki adamlarınki, benimkinin 2’ye katlayıp 3’le çarpıyor. Sizce küçük mü? Kadın zevk alabilir mi? Reklamını gördüğüm ilaçları kullanayım mı? RUMUZ: GADDAR PEHLİVAN

CEVAP

Değerli okurum, boyunu milimetrik ölçmüş, bunu akıl etmişsin ama yaşadığın yılların sayısını yazmayı unutmuşsun. Diyelim ki yaşın 20. “Bunu uzatmak istiyorum” diyorsun, emrin olur. Senin organı uzatırsak hayır mı getirecek vatana? Gaddar Pehlivan bu yanıtımı gazeteden okusun, uzatma işinin yanında başka sorunlar varsa, onları da çözelim. Örneğin; elinin, ayağının parmaklarını uzatmak ister misin? En önemlisi aklına ne dersin? Reklamlarda gördüğün ilaçlardan her gün 1 kilo alsan da, orta parmağın nasıl uzamazsa, penis de uzamaz. Umudun biri suya düştü. Ameliyatla uzatmak istersen, 2 kez baş pehlivanlığı kazanırsan ameliyat parasını çıkarırsın. Ya arkadaşın “Ben 2 santim uzayacak diye onun düzeniyle oynatmam” derse? Geriye ne kaldı? Bilirkişi olarak benim kararım. Değerli Gaddar Pehlivanım, işte raporum: Seninkinin boyu normaldir, gaddarlığı bir yana bırakırsan, kadını eli boş bırakmaz, seni de yarı yolda koymaz. Bir gün bunları anımsarsan 80’inde, “Hocam, nereden bildi” deme. Yeter ki yanlış kaynaklardan su içme. Kimsenin hakkını yeme. Arada bir zaman ayır dedene, beden de selam söyle. Şekeri az atsın kahvesine.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder