Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen'e sorulan en komik sorular ve yanıtları
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen'e sorulan en komik sorular ve yanıtları

Haberin Devamı

ŞİŞME KADIN İLİĞİMİ KURUTTU

17 yaşındayım. Kendime bir şişme kadınla edindim. Ama iliğimi kuruttu. 1.5 ayda 8 kilo verdim. Nasıl bırakabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şişme kadını aldın da peki eve paketi nasıl soktun? Annene “Arkadaşın bilgisayarı” mı dedin. Nasılsa içeri aldın, nereye sakladın? Ders bahanesiyle odana kapandın, kadını şişirdin. Sonra işin bitti, havasını boşalttın. O da nesi? Şişme pakete girmiyor. İşte sorunun biri. İkincisi onu nereye sakladın? Günde kaç kere yerinde duruyor mu diye baktın? Kilona gelince; semirmiş biri değilsen, bir süre sonra üzeri deri kaplı bir iskelet... Tanrım, biz bunları böyle yetiştirdik, sen de bizi affet.

3 GÜNDE 30 KEZ İLİŞKİYE GİRDİK

Partnerim 48, ben 59 yaşındayım. 3 günde 30 kez ilişkiye girdik, doymuyoruz. Evlenmeyi düşünüyoruz. Tempo evlenince de devam eder mi yoksa bu performans düşer mi?

CEVAP

Değerli okurum, Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki kişi sen miydin? 3 günde 30 mu? İşte şimdi ayvayı yedin! Amca sen bunadın. Çünkü sayıları karıştırdın. Akşamları yağlı yemekleri fazla atıştırdın. Beyninin düzenini şaşırttın. Bir de “Evlenince iş devam eder mi?” diyorsun. Ne yani bekar mıydın? Bir dakika, kapı çaldı biri geldi. Hadi kapat, seni ararım.

HANIMA YETİŞEMİYORUM

Ben artık ona yetişmekte zorlanıyorum. Ne olur çözüm bulun.

CEVAP

Yavrum, insanlar makineye benzer. Şu senin arabaya bir bakalım. Hanımın gece boyunca kaç kere vites değiştiriyor? Kaç gece stop ediyor, kaç kere marşa basıyor? Marş ateşledi. Gaza hızlı mı basıyor yoksa ısıta ısıta motoru zorlamadan mı kullanıyor? Ara duraklarda benzin alırken “Doldur”mu yoksa “Koy bakalım benzin” mi diyorsunuz? Fren balatalarını sık sık kontrol ettiriyor musunuz? Yolculuğu arada bir uyuyup dinlenerek mi yoksa hiç uyumadan sabaha kadar mı yapıyorsunuz? Bu soruların yanıtını almadan sana bir şey diyemem.

BEBEĞİMİZ KİME BENZEYECEK

18 yaşındayım. Sevgilim 20 yaşında. Ben sarışın mavi gözlüyüm. Sevgilim zenci. Acaba doğacak çocuğumuz kime benzer? RUMUZ: DERTLİ ASLI

CEVAP

Dertli Aslı, bunda merak edecek ne var? Çocuğun bir gözü mavi, öteki kahverengi. Doğduğunda ailenin değil, dünyanın haberi olacak. Van kedisi türü çocuk, haber bültenlerini dolduracak. Çocuk kazanç kapısı olacak. Gelen paraları görünce arkadaşın zenci bu kapıdan ayrılmayacak. Vay be! Ne zenciler varmış! Sen gel Afrika’dan, sıyrıl bunca delikanlı arasından. Bul sarışını, çıkar çamaşırını... Sonra çocuk reklamlarından gelen paralarla salla başını, al maaşını. Varsa böyle bir şans, bize de bize de biraz avans.

KARIM SÜREKLİ 8. ÇOCUĞU İSTİYOR

Eşimle 15 yıldır evliyiz ve 7 çocuğumuz var. İnşaat işçisiyim, evi zor geçindiriyorum. Karım 8’inci çocuğu istiyor. Beni bıçaklayacakmış. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, iki kere geçmiş olsun. Birincisi 7 çocuğu bakım büyütme zorluğu ikincisi de kadının ihtirasları ve sonunda bıçakla tehdit gibi zoraki işlemlere mahkum olman. Umarım çocukların çabucak büyür. Ne yapalım hanımı biraz uslandırmak gerekiyor. İlk çocuğunu evlendir. 5 torun yapsınlar. Hanımını da bakıcı gibi oturt. Şunun şurasında kurtuluşuna birkaç yıl kalmış. O kadar da sabrediver canım.

BENİM PİTON AV BULAMIYOR

İzmir’de yaşıyorum. Benim piton havaların ısınmasıyla acıkıyor ve av bulamıyor. Yazın avlanma yasağı var mıdır?

CEVAP

Pitona yazık oldu. İzmir’in havası sıcak geldi, kızlar sokaklardan çekildi ve sahillere döküldü. Sen ise, sokak çapkınlığına alışmışsın. Cepte para kıt kanaat. Konuşma desen, sana göre zor zanaat. Tek güvencen piton! Bir hayvanat bahçesinde sergilesen, kızlar, kadınlar başından ayrılmaz sanıyorsun. ‘El elden üstündür’ derler, onu da bilmiyorsun. Peki sen neye güveniyorsun da pitonla böbürleniyorsun? Koy önüne kuru mama. Bir tas da su ister yanına. En azından oyuncağı kaybolmuş çocuklar gibi feryat figan etmesin. Neyin ne olduğunu da en yakınından öğrensin.

GENELEVDEKİLER GEBE KALIR MI

Geneleve gitsem bir sorun olur mu? Oradaki kızlar hamile kalırsa ne yapacağım?

CEVAP

Yeğenim, işte bu olmadı. Genelevdeki kadınların gözleri yolda kaldı. Hepsi de senin için hayallere daldı. Cılız olduğunu bilmiyorlar, şansları sende açılsın diye dua ediyorlar. Eğer gitmezsen grev yapacaklarmış. Kapılarına da ‘6 ay kapalı’ pankartı asacaklarmış. Git oğlum git de kurtar ülkeyi. Oradaki kızlar da kimler ki? Haa! Boş bulundun, kadınları kız niyetine gördün. Olabilir, gençlik hali. Ne kadı dinler ne vali. Bir de baktın ki 9 ay 10 gün sonra aynı günde aynı saatte 7 çocuk. 4’ü kız, 3’ü erkek. İşte nüfus patladı. Türkiye de ekonomik açıdan rahatladı!!!

BOŞALINCA KAHKAHAYI BASIYORUM

18 yaşındayım. Çok kızla ilişkiye girdim. Her boşaldığımda kahkaha atıyorum. Kızlar rahatsız oluyor. Bu kahkahaların sebebi ne olabilir?

CEVAP

Bu kahkahaların sebebi ne olacak? 18 yaşında bir genç, kutup ayısı yavrusu gibi. Ana, babasının kucağında büyümüş. Seks yapmak için ya yer ya oda ister. Sizin ev 2 katlı, 7 odalı. Biri zaten sana ait. “Oğlumuz ders çalışıyor, konsantrasyonu bozulmasın” diyorlar. Gak dersen lira, guk dersen dolar! Sen gülmeyeceksin de ben mi güleceğim? Pencereyi açıp haykırmadığına, arada bir eve bando takımı getirip çaldırmadığını dua etsin komşular. Gül ama kızları ağlatma!

2 GÜNDE 18 KEZ İLİŞKİYE GİRDİM

Geçen ay Yeni Zelenda’ya gittim. İki günde 18 kez ilişkiye girdim. Şimdi azgın bir boğa gibiyim. Ne olur yardım edin. RUMUZ: AZGIN ÇILGIN BOĞA

CEVAP

Hop hop, hadi Aksaray-Topkapı, bir kişi. Dolmuşa koş, kalkıyor. Türkiye’den Yeni Zelenda’ya azgın, çılgın boğalar koltuğuna bir kişi. Uçak kalkmak üzere. Sen Yeni Zelenda’ya seks elçisi mi gittin ki günde 9, 2 günde 19 sefere dolmuşa bindin. Ne zaman yemek yedin, ne zaman işini bitirdin? Boşa kaşık çalmayın. Martavallara kanmayın. Ruhunuzu da masallarla doyurmayın.

BALKONDAN BAŞKA YERDE OLMUYOR

Sadece balkonda ilişkiye giriyorum. Bu sevdamı tüm mahalle duydu. 3 kez mahalle değiştirdik. Ama ben balkon dışı hiçbir yerde ereksiyon sağlayamıyorum. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, psikolojinin derinliklerine iniyorum. Daha 13 yaşındaydın, karşı balkonda öpüşen iki genç gördün. Heyecandan deliye döndün. Bu tutkunu da bilinç altına gömdün. Ve evlendin. Bilinç altın zorluyor, “Balkon, balkon” diye tutturuyor. Eşinin aklı bu işe yatmadı ama seni kıramadı, balkon sefası başladı. Ama ilk methaplı gecede komşuları da kimse hesaba katmadı. Şimdilik 3 ev değişti. Çare: Odanın içine bir balkon koy, eşini orada soy.

KİLO VERMEK İÇİN KAÇ KEZ SEKS YAPMALIYIM

24 yaşında kızım, 10 kilo fazlam var. C ins el il işkinin çok kalori yaktırdığını okudum. Ayda 7 kilo ver mek için kaç kez cinsel ilişkiye girmeliyim? RUMUZ: THINGIRL

CEVAP

Sevgili okurum, koşarak merdiven çık, 15 dakika yürü. Biraz mutfağa gir, çarşıya çık. İşte sana 15 dakikalık cinsel enerji tüketimi. Diyelim ki bu yöntemle 10 gram verdin. Günde 7 kez ilişkiye girersen 70 gram vereceksin. Ayda 7 kilo vermek içinse günde 233 gram vermen gerekiyor. Bunun da 10’a bölersen günde 23 ilişkiye girmen gerekiyor. Hadi kolay gelsin. Bir ayın sonunda ecel gelmezse anan-baban bayram etsin.

ARKADAŞIM DİKİŞ BİLİYOR KIZLIK ZARIMI DİKEBİLİR Mİ

17 yaşında kızım. Eski nişanlımla 6 kez ilişkiye girdik ama ayrıldık. Şimdi kısmetim çıktı, evleneceğim ama kız değilim. Acaba kızlık zarımı evde dikebilir miyiz? Biçki dikiş kursuna giden bir arkadaşım var. Bana “Haydar Hoca tarif etsin, ben dikerim” dedi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Her şey olur yavrum, bu dünyada olmaz, olmaz. Siz iyi bir yoldasınız. Zarını diktirecekler sıraya girsin, herkes bedelini ödesin. Altı kerelik olay bir çizikle silinsin. Ben bilmem. Sordun da söylüyorum. DİKECEK makineyi ve ustayı keşfederseniz neden olmasın, neden keseler dolmasın? Kızım, yalnız ufak bir engel olabilir. Makine bu ya, o sırada kazara bir başkasının eline düşer, o dikiverirse işte buna karışmam, böyle kirli işlere de bulaşmam.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder