Dr. Haydar Dümen Düşleriniz yıkılmasın
HABERİ PAYLAŞ

Düşleriniz yıkılmasın

İlk cinsel deneyimde yıllardır düşlediğiniz başarıyı elde edemez, hatta hayal kırıklığına uğrarsanız kendinizi suçlamayın. İlk ilişkide böyle şeyler olur, elinizi, kolunuzu nereye koyacağınızı bile bilemezsiniz. Tecrübe ve zamanla her şey düzelir. Bunlara üzülmeyin.

Kız dalga geçti

22 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Sevgilimle hep ilişkiye girmek istemişimdir. Ama ilişkde bir türlü boşalamadım. Kız arkadaşım dalga geçti. Bütün isteğim kaçtı? Acaba benim büyük bir sorunum mu var?

CEVAP

Okurum, hiçbir sorunun yok. Zamanı gelince, iyi ortamlar oluşunca ve sen alışınca makine tıkır tıkır işleyecek. Ayrıca geç boşalman hem senin hem eşinin imdadına yetişecek.

Haberin Devamı

Tatmin edemiyor muyum?

Kızlar neden benden kaçıyor, anlayamıyorum. Acaba sorun sürtünme yoluyla girdiğimiz ilişkilerde mi? Onları tatmin edemiyor muyum?

CEVAP

Okurum, sen ne diyorsun? Ne olacak kaçmayıp da. Senin keyfinin yaveri mi olacak? Sanırım çok yanlış yapıyorsun. Bencillik, kötü konuşma, değer vermeme, cinsel konular dışında onu insan yerine koymama, saygı duymama. Belki ağzındaki sigara kokusu ya da elindeki kir ya da tırnağının uzunluğu... Güzel konuş, pırıl pırıl ol. Asıl önemlisi duygularını da sevecenliğini de pırıl pırıl göster. Ama kızları kullanma.

Canı çok yandı

Biz nişanlımla sık olmasa da ilişkiye giriyoruz. Son cinsel ilişkiden bu ay 2 ay geçti, 3 gün önce yeniden ilişkiye girdik, nişanlımın canı bu kez çok yandı. Penisimin büyüklüğü normal. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, bir olasılık mantar olabilir. Ya da nişanlın kendini fazla sıkmıştır. tek bir olayın sonuçlarına göre kesin böyledir kararı verilmez. Ağrılar sürerse bir jinekoloji uzmanına başvurursunuz.

Evlenemiyorum

25 yaşındayım. Bir ay sonra düğünüm var ama ben milli olmadım. Gerdek gecesinden elim ayağıma karışacak diye çok korkuyorum. Nişanlıma da bu durumu belli etmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, şunun şurasında 1 ay kalmış. Artık o 1 ay için hedefteki eşine ihanet etme. ‘Acemi nalbant işi gavur eşeğinde öğrenirmiş’ Sen öğreneceksin, sevgili eşinle bunu öğrenirsin. Şimdiden mutluluklar diliyorum.

Haberin Devamı

Bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. İkimizde de iç çamaşırı vardı. Adetim biteli 2 gün olmuştu. Benden pembe bir sıvı ardından da kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Okurum, zedelendi. Haber verdi. Yani sana: şöyle dedi: ”Dikkatli ol. Biraz ileri gidersen benden hayır bekleme. Demedi deme.” Bu sözleri ben sana tercüme ediyorum.

İşim bitti mi?

39 yaşındayım. Eskiden her gün bir başka kızla çıkardım ama 2 haftadır benimki hiç kımıldamıyor. İdrar yapınca hafif bir yanma oluyor. Mastürbasyon yaptığımda boşalırken zorlanıyorum. Menimin rengi koyu sarı. Ne yapmalıyım? İşim bitti mi?

CEVAP

Okurum, işin bitmedi, tamire ihtiyaç var. Önce idrar ve meni tahlili yaptır. Oradan iltihap kokusu alıyorum. Böyle bir şey varsa tedavi olduktan sonra da birkaç ay o çalıştırdığın arabayı otopark çek, dinlendir. Bu söylediklerin akla ve etiğe de uygun değil. Bir sürü kızı zevkin için feda et. Canın tatlı, en ufak şeyde feryadı bas. Doğanın da cezalandırma yöntemleri var. Bilirsin.

Haberin Devamı

Bana küçük geliyor

18 yaşında, 1.80 boyundayım. 90 kiloyum. Penisim 10 santim. Bana küçük geliyor. Biri de erken boşalma. Bana yardım edin.

CEVAP

Oğlum, dert etme, sorduklarının tedavisi var. Şimdiden göbeğin katmerli gibi. Kasıkta yağ birikiminlerinin olduğunu sanıyorum. Eğer öyleyse zayıfla, 2 santim kazanırsın. Erken boşalmanın tedavisi kesinlikle var. Bunun için evlilik koşulları gerekiyor. Yani sürekli bir partnerin olmalı ki tedavi edebilmeli.

İlişkiye girmiyoruz

22 yaşındayım. Sevgilimle öpüştüğüm anda cinsel organımın sertleşiyor. Yanından ayrıldıktan sonra cinsel organıma darbe yemiş gibi oluyorum. Sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Sorun yok ki çözelim oğlum. Penise kan doldu, gerildi. Sertleşme odur işte. Sonra gevşeyince acı duyuyorsun.

Yırtılmış olabilir mi?

19 yaşında kızım. 1 yıllık bir ilişkim vardı.π Birkaç santim içeri girdi ve “Bir şey olmaz” dedi. Çamaşırımda kan vardı. Bir ay sonra tam anlamıyla beraber olduk. Hiç canım yanmadı. Bu ne demek oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı gitti. Bu bu demek oluyor. İkincisine de zaten yol açılmış. Herkes hayatından memnun.Şimdi ben ne diyeyim?

Nasıl uzatabilirim?

25 yaşındayım, 1.80 boyundayım. 90 kiloyum. Penisimin boyu 10 santim. Arkadaşların ise 15-17 santim arası. Cinsel organımın boyunu nasıl uzatabilirim? İki yıl önce penis büyütücü vakum kullandım ama sonuç alamadım. Sık mastürbasyon yapmak istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, penisin büyümeyecek. Ama o boy sana yeter. Biraz kilo verirsen kasık bölgesi yağlardan kurtulursan penisin 1-2 santim daha ortaya çıkar. Normal yola devam. Mastürbasyona saplanıp kalma.

Penisim küçülüyor

32 yaşındayım. Penisimde 2 ya da 3 santim küçülme var. Ağrı olmuyor. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir rahatsızlığım var mı, doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, teorik olarak peniste küçülme olmaz. Doktora gidecek bir durum olsaydı o kendini belli ederdi. Yani eğrilik, acı, ağrı duyardın. Bir süre kendi haline bırak. Birkaç ay sonra durumu bana yeniden bildir.

BÖYLE SORU YOK!

Bakire olduğunu nasıl anlarım?

22 yaşındayım. Nişanlımın bakire olduğunu nasıl anlayabilirim? Hastaneye gitmek istemiyor. Nişanlım “Sana bunu gerdek gecesi ispatlayacağım” diyor.

CEVAP

Okurum, yuva kuracaksın, o kadın da senin çocuklarının annesi olacak. Doktora gideceksiniz, mahremiyetini açacak (hastalık için değil) sırf senin kaprisin için. Bu kıza yapılabilecek en büyük hakaret. Kıza inanmıyorsan bırak gitsin. Kız kendine güveniyor. Ama endişem var. Kızlık zarı esnek. Nişanlın da hiçbir erkeğe yan gözle bakmadı. Doğası gereği de kanama olmadı. O zaman ne yapacaksın? Kızın ne suçu var? Mektup yazdığına göre umarım beni dinlersin. Kızın onuruyla oynama, paşa paşa evlen. İşi başından bir kere bozarsan sonunu bir daha getiremezsin.

GÜNÜN SORULARI

Sekse doyamıyorum

Ben sekse doyamıyorum. Sabahlara kadar sevişiyorum, 8-9 kere ilişkiye giriyorum. Bu halim beni çok rahatsız ediyor. Ne yapabilirim?

Değerli okurum, ben buyum, öteki öteki. Ne yapalım şimdi? Sizin saatin zemberiğini ve çarklarını doğa böyle kurmuş. Bizler onu bozamayız. Ama ayarını yaparız. Ayarlamak için saatçinin önüne gelmeli. Ne yapılacağına orada saatçi karar vermeli. Bu da şimdilik mümkün olmadığına göre elini irade çomağını al. Bu sorunların içine dal. Fazla haykıranı sustur. Azmasınlar, bir köşeye kıstır.

Kanı görünce şaşırdım

Sevgilimle ilişkiye girdik ve zarımın yırtıldığını anlamadım, kanı görünce şok oldum. İlişkimiz ciddi ama kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım?

Okurum, şok olmak ne demek? Sen birleşmeni gönlünce yap. Suçunu da zarın üstüne at. Bu olmaz. Bu delikanlı ile evleneceksen sorun ikinizin arasında. Ya evlenmezseniz yine bunu da başından düşünecektiniz. Ama oluyor böyle kazalar. Sonuçta yaşadığınız panik ruhsal sağlığınızı bozuyor. Bir başkasıyla evlenirsen o da kız olmadığını anlarsa? Bulanık suda balık avlar gibi paranoyak kaygılar. Her şeyi olayın akışı belirler. Şu anda yapılacak fazla bir şey yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Tebessüm sevdaya çekilen telgraftır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder