Dr. Haydar Dümen El ele yürüyen kazanır
HABERİ PAYLAŞ

El ele yürüyen kazanır

Kadın ve erkeğin cinsellikten zevk alması aynı hızda olmuyor. Kadın önce duygusal olarak uyarılmak, sevilmek istiyor. Eşini sevse, evliliği iyi gitse bile orgazmı tadamıyor. Hanımlar, zamana ihtiyacınız var. Durumu eşinizle paylaşın. Bu yolu el ele yürürseniz mutluluğu bulursunuz.

Sevgilim küçük buluyor

Penisim küçük. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. 5 ay sonra evleneceğiz. Kız arkadaşım penisimin çok küçük olduğunu söyledi, üzüldüm. İlişki sırasında penisim hemen sönüyor, sert kalmıyor. Derdime çare olun.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sezgi ve tecrübelerime dayanarak penisinin küçük olmadığını sanıyorum. Ereksiyon halinde ölçtüğünde 12-13 santim arasında olduğunu göreceksin. Bu boy idealdir. Kız arkadaşının düşünce ve tercihleri bilimin ötesine geçemez. Kesinlikle kendinde kompleks yaratma.

Cinsel organım küçük

21 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kendine uygun bir eş bulduğunda organ da iyi çalışırsa sorun yaşayamayacaksın. Tıp bilimi böyle diyor. Ben ne ekleyebilirim ki?

Hamile kalır mıyım?

1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kızlık zarım yırtıldı. Adet günüm 10 gün geçti, kanama başlamadı. Zar yırtıldığı için mi adet görmüyorum ya da hamile miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım ve umarım hamile değilsindir. Anlattıklarına bakınca ihtimal çok zayıf. Psikolojik bir durum yaşadığını düşünüyorum. Biraz daha bekle. Gerekirse bir test yaptırabilirsin.

Uzatabilir miyim?

20 yaşındayım. Penisim 14 santim. İlişkiye girdiğim kızlar umursamıyor. Ben biri çıkar da dalga geçer diye korkuyorum. Cinsel organımı uzatmanın bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, boyu zaten uzun. Eğer 3-4 kilo verirsen 1 santim kadar da kasık yağından kurtulursun. Böylece daha da büyükmüş gibi gözükür. Hapla büyümez. Kendiliğinden de büyüme zaten sona ermiş. Ama 14 santime daha da büyük penis istemek 1.78 boya 1.84 istemek gibi biraz gereksiz, biraz da duyduklarınızla ilgili kompleksler. Aslan gibi delikanlısın. Hiç kimse senden kaçmaz.

Bulup da bunamasınlar

Haberin Devamı

Saçlar dökülür mü? 1) Fazla mastürbasyon saç dökülmesine yol açar mı? 2) Mastürbasyon acizlik mi? 3) Fazla mastürbasyon erken boşalmaya yol açar mı? 4) Erken boşalma ile nasıl başa çıkarız? 5) Mastürbasyon bırakılırsa sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, 1) Saçları dökmez. 2) Bir irade zayıflığı gibi düşünülebilir. Orada çok gevşek ya da dirençli olmamak gerekir. Yani kendini suçlama. 3) Evet. 4) Mastürbasyon süresini uzat. 3 dakikada bitirme. Mümkünse ara vererek başka şeyler düşünerek ortalama 10 dakikaya çık, beynin ona şartlansın. 5) Bırakmana gerek yok. Haftada 1-2 kere yaparsan bu doğaldır.

Şekli bozulur mu?

Sürekli mastürbasyon yapmak zararlı mı? Vücudumuz anormal bir görünüm alır mı?

CEVAP

Değerli okurum, korku ve endişelerin yersiz. Fazlası zarardır olayı bir genelleme içinde her zaman doğrudur. Canım, hepiniz şunu orta çizgiye çekin. Yani haftada 2-3 kere neyinize yetmiyor vallahi anlamıyorum.

Penisim 10 santim

20 yaşındayım. Çok kız arkadaşım var ama hepsi gidebilir. Çünkü ilişkiye girmek istiyorlar ama ben giremiyorum. Penisim sadece 10 santim. Her gün 2-3 kez mastürbasyon yapmama rağmen bir faydasını görmüyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bütün kızların seninle cinsel ilişkiye girme isteğini gerçekten anlamıyorum. Yani “Hadi gel seninle ilişkiye girelim mi?” diyorlar. Penisin sana yeter. Kilo alma ki kasığın yağlanmasın. Çünkü 1-2 santim penisi yutar. Penis sadece ameliyatla büyür. O da öyle kolay ve yapılası bir şey değildir. Başka uygulamalar yapma. Mastürbasyonla penis büyümez.

İlk gece berbat geçti

6 aydır evli kadınım. İlk gece kızlığım zor bozuldu. Şimdi korkudan ilişkiye giremiyorum. Tam ilişkiye girecekken ürküyorum. Eşimle ayrılmanın eşiğine geldik. Birkaç doktora gittik, sonuç alamadık. Lütfen yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, değerlendirmeni aynen öyle kabul ediyorum. Olayın tetiklenmiş vajinismus olayıdır. Bu çözülür hem de kesin. Ayrılmayacaksınız. Ve umarım 1-2 yıla varmadan da bebeğiniz olursa el öptürmeye beklerim.

İnandıramıyorum

22 yaşında nişanlı kızım. Bir hafta önce nişanlımla ilişkiye girdik. Ama benden kan gelmedi. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Onu bakire olduğuma inandıramıyorum. Doktora gitsek belli olur mu? Ona bakire olduğumu söyler mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnektir. Sana inanmak zorunda. Çünkü eylemi yapan o. Yani bir bakıma sen mağdur durumdasın. Hem iş yapacak hem seni suçlayacak! Kanasa hayatınızda neyi değiştirecek? Bana göre hayır. Peki sen ona sordun mu? Daha önce ilişkin oldu mu diye? Olduysa ayrılacak mısın? Yine bana göre hayır. Herkes gerçeği bilmeli. Kendisini iyi hesap edip tartmalı. Ruhu ve duygularıyla yüzleşmeli. Ne yaptığını da bilmeli.

Zevk almak istiyorum

37 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşim 41 yaşında. Zevk almıyorum, mastürbasyon yapıyorum. Ben artık vajinal birleşmeden zevk almak istiyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, eşle uyumlu olup fantezileri devreye sokarak, karşılıklı heyecan duymanız gibi yan faktörler ne alemde? Klitoris orgazmı bütün kadınlar yaşayabilir. Bir bakıma teknik sorundur. Birleşme sırasında her iki yapı kullanılabilir. Eşinle bu konuya konuşman bence doğru olan. Önünüzde çok uzun yıllar var, bu işe önem verin.

BÖYLE SORU YOK!

Çok uzun sürüyor

26 yaşındayım, mastürbasyon yaparken 3-4 dakikada boşalıyorum. Bir kadınla ilişkiye girince yarım saatten önce boşalamıyorum ve ilişkilerim çok uzun sürüyor. Sorun ne olabilir?

CEVAP

Şans olabilir değerli okurum, aç ellerini havaya, dua et. Ya tam tersi olsaydı? Sana gökten şans yağmuru yağmış, umarım o düzeni bozup değiştirmezsin. İşte o zaman sarıl kaleme, biz burada nöbetteyiz.

Dök içinin takıntılarını. Neyse şansın da bir yüzü daha vardır. Bu konuda cinsel yapının ömrü uzun olsun. Kızı kaçırma ve öteki ayrıntılar tamamsa hadi nikaha. Oradan da 1 yıl sonra doğum evine. Oğlun olursa adı Haydar olsun, kızsa Gül koy ismini.

GÜNÜN SORULARI

Sertleşmedi

22 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Çok heyecanlıydım. Mastürbasyon yaparken çok sert olan penisim kızın yanında o kadar sert olmadı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Hiçbir şey okurum, şans heyecana dönüşmüş. Hal böyle olunca organ nazlanayım da üzerimde fazla oynasınlar demiş. “İşleri hemen bitecek, keyiflerine bakıp başka işlere dönecekler. Pışık, buna izin verir miyim daha yeni yeni bu işlere başladık. Uzun uzun zevk almak istiyorum” demiş. Kısa zamanda heyecan faktörü azalacak. Sonra ver elini nikah dairesi. Evet dediğini duyuyorum. Nikah şahidi benim, çok bekletme.

Kocam istemiyor

23 yaşındayım, kocamla her gece birlikte olmak istiyorum ama o istemediğini söylüyor. Haftada 1 kez ilişkiye giriyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin cinselliğe karşı çok ateşli biri değil. Sen ise fokur fokur kaynıyorsun. Tabii düzelecek. Reçete senin elinde. Espriler yap, lades tutun, kaybeden ilişki isteğine “Hayır” demesin. Bazı küçük oyunlarla kocan tahrik olacak. Onu ürkütmeden ağır ağır ilerle. Senin bu tempona bir zaman sonra eşin de ulaşacak. Fantezilere dalın. Önünüzde 50 yıl var, yola devam.

GÜNÜN SÖZÜ

Kimse kimsenin rızkını yemez. Malı götüren de hırsızım demez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder