Dr. Haydar Dümen Eliniz boş kalmasın
HABERİ PAYLAŞ

Eliniz boş kalmasın

Cinselliği bazıları yaşıyor, bazıları sadece konuşulanlara kulak veriyor. Unutmayın, cinsellik zamanı gelince yaşanmalı. İlişkiye girmek için ne erken davranın ne de geç kalın. Hayatı sürekli erteleyip ilerleyen yıllarda ellerinizi boş bırakmayın

BÖYLE SORU YOK!

Eşim isteksiz, ben doyumsuzum

24 yaşındayım ve 3 aylık evliyim. 2 gecede birkaç kez ilişkiye giriyoruz. Ama artık karım çok isteksiz. Bende de doyumsuzluk var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, olur böyle vakalar Haydar Hoca ayrıntıyı yakalar. Eşinin iştahı yok. Bunu da iştah şurubuyla açamayız. Böyle olunca da bu sorudan kaçamayız, yeni bir şeyler bulalım.

Haberin Devamı

Ruhun iştahı sözlerde gizlidir. Ama gözlerde belirir. Söz ve göze uyum, ondan sonra olmaz aşka doyum. Oğlum, karına aç kurt gibi bakma.

Cinsellikle onu korkutma. Yani yani çorbayı üflemeden içme, saçını okşamadan omuzuna geçme ve karnını da ameliyat yapar gibi deşme! Kısacası arada mola ver, ben inanıyorum ki eşin sana “Hadi canım” der.

***

GÜNÜN SORULARI

Çok mutsuzum

26 yaşında kadınım. 4 yıldır evliyiz ama kocam beni çok ihmal ediyor. Kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Ne yapabilirim?

Sevgili okurum, her konuyu uzatır gideriz, cinsellikte her şeyi biliriz. 1 santimetre küp menide kaç sperm olduğunu bilmeyiz. Kocan beyefendi çay deyince demli olsun der de cinselliğin ve kadınlığın nasıl deme geldiğini bilmez. Şimdilik sizin çay soğuk, elleriniz titrediği için yatağa çay döküldü.

Çayı dökmemeye dikkat! Sevgili kocana söyle, erkekliğin yanında adamlığı da öğrensin ve seni eğitsin. Bu konuda ‘Yanlış pabuç giymişim, değiştireyim’ olmaz, bunu unutma.

Milli oldum ama...

Arkadaşlarım bana sürpriz yaptı, 19’uncu doğum günümde milli oldum. Ama kadın “Penisin küçük, bu yüzden beni tatmin edemedin” dedi. Ne yapayım?

Değerli okurum, beklentilerin kaldı ikinci planda. Ne umdun, ne buldun? Acemi olmasaydın, kadına iki güler yüz gösterseydin, bak neler söylerdi: Dünyanın yedi harikasından birisin derdi.

Senden öcünü aldı. Çünkü sabaha kadar onu yordun ve beklediğini bulamadı. Oysa hesabı şuydu: ‘İki tık tık, bi şık şık’ bizim oğlan uykuya dalacak. Sen onu dünyaya geldiğine pişman ettin. Sağlamsın, azıcık kilo ver, rahat et.

Haberin Devamı

***

Orgazm olamıyorum

29 yaşında kadınım ve 10 aylık evliyim. Cinsel ilişkiye girdiğimizde eşimin boşalması 3 dakikadan fazla sürmüyor. Ben orgazm olamıyorum. Eşim daha önce erken boşalmıyormuş. Sorun bende mi?

CEVAP

Sevgili okurum, elbette 3 dakika orgazm için kadına yetmez. Sana gelince erken boşalması duyduğu heyecandan olabilir. İlk başta bu heyecanı herkes yaşar. Erken boşalmanın tedavisi var. Tedavi olunca zamanla cinselliğe alışıp orgazm olacaksın.

Kız hamile mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle 20 gün önce ilişkiye girdik ve vajinasına boşaldım. 20 gün sonra tekrar birlikte olduğumuzda canı yanıyordu. Bu gebelik belirtisi midir?

CEVAP

Değerli okurum, birleşmede gebelik şansı hem 0’dır, hem de yüzde 100’dür. O belli olmaz. Gebelikten dolayı acıma meydana gelmez. O vajina kaslarının esnekliğini kazanana kadar bir süre direnmesinden kaynaklanır.

Yırtılmış mıdır?

Haberin Devamı

21 yaşında kızım. Mastürbasyon yapıyorum. Sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştım. Çok az kanamam oldu ama acı hissetmedim. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Evlendiğim zaman sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtıldığını sanmıyorum. Sen de düşünme. Evlendiğinde sorun yaşamayacaksın. Ama zarın esnekse kan gelmezse bunun da söylediklerinle ilgisi yok. Dik dur ve komplekse girme.

Rahatsızım

18 yaşındayım. Aşırı cinsel isteğim var. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama bundan rahatsız oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, rahatsız olduğun şeyi yapma. Gerisini sen bil. Biraz irade kırıntısı ile sayıyı indirmeye çalış.

Sevgilim hep istekli

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıldır çıkıyoruz. 8 ay ben ilişkiye girmekten korktum. Sonra ilişkiye girdik. Son zamanlarda her gün benimle olmak istiyor. Ama penisimin çok büyük olması canımı yakıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yazık sana ama yeter. Kale duvarından içeri girilmiş ama bari içerideki yapıları fazla zedelemeyelim. Ilımlı ve ağır bir tempo ile ilerleyin. Bu arkadaşlık evliliğe mi gider yoksa biter mi bilemem. Her ihtimali düşünerek hem iradenizi hem de yaşama sevincinizi dozunda kullanın.

Fanteziler istiyor

Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Haftada 5-6 kere birlikte oluyoruz. Sevgilim çok istekli. Benim dayanacak gücüm kalmadı. Ondan ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü değişik fanteziler istiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ayrılmak istiyorsan ayrılırsın. Çok istekli ise, senin de işin, gücün varsa hayatın öncelikleri vardır. Şimdiki önceliğin hayata hazırlanmak. Görüşüm böyle. Yavaş yavaş kırmadan, incitmeden onu evine gönder.

Sakıncası var mı?

10 yıldır günde 1 defa, bazen de 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum. Çünkü bir kere denedim, sertleşme olmadı. Çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada bir yapmanın zararı olmaz. Mastürbasyon yapmayan erkek hemen hemen yok gibi. Tümü evlendiklerinde mutlu yaşamlarını sürdürüyorlar. Her şeyde olduğu gibi çoğu zarar, azı karar diyelim.

Sevgilim hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen kendimi tutamayıp boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Vardır değerli okurum. Oranı az bile olsa her zaman vardır. Bundan sonrası senin iraden ve dikkatine kalmış. Biraz da korunma yöntemlerine.

Yaşıtlarım gibi değilim

18 yaşındayım. Yaşıtlarım her gece rüyalarında boşalıyor. Bende hiç böyle şeyler olmuyor. Bu sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorun yaratmaz.

Ellerim bomboş

35 yaşındayım. Şimdiye kadar ilişkiye giremedim. Mastürbasyon da yapmıyorum. Bu yüzden içimde fırtınalar kopuyor. Ne olur bana çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, nereye koşuyorsun? Senin halin ne olacak? Zamanın dolmuş, uzatmaları oynuyorsun. Gün geçirmeden hemen bir partner buluyorsun. Ondan hayat derslerini alıyorsun. Bak, hemen 2 yıl geçti. Yaş 37’ye erişti. Çok baba bir yaştır. Bu yaşa şahane çocuklar yaraşır. Elini çabuk tut, ilk çocuğu 38 yaşında kucağına oturt. Bu yolculukta kalırsan sıcakta, soğukta biz buradayız, elinin altında. İleride bir eş, 3 çocuk, iyi gidecek bu yolculuk.

Rüyamda orgazm oluyorum

24 yaşında kızım. 2 ay önce bakireliğimi kaybettim. Sevgilimle sık sık birlikte oluyoruz. Şimdiye kadar orgazm olmadım. Sadece rüyalarımda yaşıyorum. Sizce cinsel gücü artırıcı ilaçlar kullanmalı mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, rüyalarında yaşaman böyle bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Doğal olarak pratikte zayıfsın. Bu olayın özü, sözü bu. İleride alışacaksın. Özellikle güvenli ortamda, sevdiğin bir erkekle hem bedensel hem ruhsal uyum da sağlarsan istediklerin gerçek olacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi beynimizin tacı yüreğimizin ilacıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder