Dr. Haydar Dümen Elinizden kaçırırsınız...
HABERİ PAYLAŞ

Elinizden kaçırırsınız...

Haberin Devamı

İkili ilişkiler, iki cambazın bir ip üzerinde durmaya çalışmasına benziyor. Anlayışlı olmak, kendine güvenmek, ağırbaşlı olmak önemli.

Yerinde espri yapın, kızları güldürün, dertlerini dinleyin. Ama fırsat kaçmasın diye hızlı koşarsanız büyük sorunlarınız olur. Kızları ürkütürsünüz, kaçıp giderler...


BÖYLE SORU YOK!

Artık bir şeyler yaşasak?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla 6 aydır birlikteyim. Artık bir şeyler yaşamak istiyorum. Ama kız ne tepki verir bilmiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri’, sen acemi, arkadaşın bir peri. Ağzı var, dili yok. Sana net bir şey hissettirmiyor. Sense adeta Anka kuşu, ondan davet bekliyorsun. “Hap” deyince et, “Hup” deyince su ister gibisin. Arkadaşın işi ciddi tutuyor. Evliliğe umut bağlıyor.

Geldiniz yan yana. O sana, sen ona bakıyorsun. Gözler roman, beden ateşte yanan bir orman, bir kelime üflenirse ya ateş sönecek ya da orman yeni bir döneme girecek!!!

Suskun bilmece oynar gibisin. Aslanım, usulüne uygun bir teklifle umuduna erişirsin ya da terk edilirsin. Zaten olacak böyleyse bana ne sorarsın, ne söylesem gerisi hikaye.

GÜNÜN SORULARI

Erken boşalınca istek kaçıyor

18 yaşındayım, erken boşalıyorum, çok az sürüyor. Cinsel organım 10 santim. Tüm bunlar cinsel isteğimi azaltıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Ne yapacaksın değerli okurum? Altına minder alıp üstüne mi oturacaksın? Önce derin derin düşüneceksin. Dünyanın hali, sana yüklenen sorunların vebali kafanı yormalı, hayatın içine almalı.

Organ uslu uslu otursun, hakkı olmayan işlere burnunu sokmasın. ‘Acele işe şeytan karışır.’ Seninkine şeytan bile girememiş. İrade, beyninde gelişip organa insin.

Önünde yapacağın çok işler, zaman aleyhte çalışırsa hayatını dişler. Lehinde çalışırsa insanlar seni alkışlar. Bütün bunlar dururken senin 10 santime teslim olman biraz erkene inmiş, sorunlar da üst üste binmiş. Aslanım, bırak bunları, zamanı gelince yakarsın mumları.

Cinsel gücüm eskisi gibi değil

44 yaşındayım ve 12 yıldır evliyim. Bir çocuğum var. Son birkaç aydır cinsel gücüm eskisi gibi değil. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum, bu yüzden karım mutsuz. Evliliğimiz tehlikeye girdi, ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kadınlarda menopoz dönemi var. Buna karşı erkeklerde ne var dersen, tıp ona da bir ad koymuş; andropoz demiş. Menopoz, (adetten kesilme) çocuk yapamama demektir. Cinsel istek ve enerjiyi pek etkilemez. Andropoz daha ileri yaşlarda görülse bile kural değildir.

Erkek var, 70-80 yaşında bile ilişkiye bir oran içinde devam edebilir. Tabii o ateşi yakacak da partner, yine kadındır. Sizin durumunuz, bu yaşlarda bazılarında görülen bir tablodur. Sebep iç içe geçmiş sorunlardır. Önünde daha 40 yılın var. Hemen bir uzmana danış, engebeli yılları kolay aşmaya çalış.

Erken boşalıyorum

22 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken erken boşalmıyorum ama ilişkiye girerken çok erken oluyor. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, zamanla alışacaksın. Yeni bir şartlanma oluşacak. Şu anda verdiğin referanslar iyidir. Keyfine bak ve kafana takma.

Nişanlımın vajinası çok geniş, neden?

Nişanlımla ilişkiye girdik. 4 saatlik ilişkide 3 kez boşaldım ama zevk almadım. Çünkü partnerimin vajinası çok geniş. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, önce nişanlının kıymetini bil. Her işi bitirmişsin, yemeğin üzerindeki maydanozu arıyorsun. Zamanla her şey yoluna girecek. Sana özgü bir kadın ya da bir kız imal edilmeyeceğine göre bu sorunlar düzelir.

Neden kızlarla birlikte olamıyorum?

22 yaşındayım, çekingen değilim, rahatım ve konuşkanım. Bugüne kadar kimseyle çıkmadım, birlikte olmadım. Kiminle ilişkiye girmek istesem olmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kaygılanma. Çünkü sorunun nerede düğümlendiğini buldum. Kızlarla konuşurken konuyu çok sulandırıyorsun. Espri yapacağım, onları güldüreceğim derken ağırbaşlı, güvenilir olan kişi gidiyor, yerine başka biri geliyor. Artık kızlarla arkadaş ol.

Onlar sana güvenmiyorlar. Kızlara çok hafif gülümse, gözünü tavşana dikmiş, yakalamaya çalışan bir kartal gibi olma.

Niçin böyle büyük?

20 yaşında kızım. Vajinam çok büyük, normal mi? İleride evlenince sorun olur mu? Hiç ilişkiye girmediğim halde neden büyük?

CEVAP

Sevgili yavrum, yapısal özellik. Normaldir. Kimilerinde böyle, kimilerinde öyle olur. Sen kendi haline bırak. Komplekse girme.

Kan gelmedi

Sevgilimle ilişkiye girdik, kan gelmedi. Bir gün sonra kan geldiğini söyledi, olabilir mi?

CEVAP

Olabilir değerli okurum. İşin tam ortasında kaldın, bir elinde vicdanın, bir elinde sorumluluk. Kura çek ve hangisinden yana ağırlık basarsa ona oyna.

Sivilceler çıktı

Sağ testisim sol testisimden daha küçük. Bir de son 1 haftadır penisimin üzerinde 5-6 tane sivilce çıktı. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, ikisinden de hiçbir şey olmaz. İkisi de normaldir. Sivilceler zamanla geçer. Bir süre geçmezse üroloji uzmanı arkadaşlara başvur.

Haftada 1 kez yapıyorum

17 yaşındayım, haftada 1 mastürbasyon yapıyorum. Bu sefer yüzümdeki ergenlik sivilcelerim artıyor. Mastürbasyonun ergenlik sivilcelerine zararı olur mu?

CEVAP

Olmaz, değerli okurum, hadi benden sana izin. Haftada 2’ye çıkabilirsin.

Sevgilim hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. İkimiz de 19 yaşındayız. Üzerimizde pantolonlarımız vardı. Ben sevgilimin üzerine boşaldım. Kız gebe kalmaktan korkuyor. Acaba böyle bir ihtimal var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hiç yok, hiç yok, hiç yok.

Meni gelmiyor

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmama rağmen meni gelmiyor. Film izlerken mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. Gelecek tabii. İçeride yumurtalar, kimyasal maddeler mayalanıyor. Sütü bile mayalayınca bir süre yoğurt olması için bekleniliyor. Hadi bakalım, şimdi dersinin başına.

Kanaması hâlâ sürüyor?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Üzerinden 1 hafta geçti, kızın kanaması sürüyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kanama durana kadar birleşme yapmayın. Ama bir kadın doğum uzmanının da fikrini alsanız iyi olur.

Hemen akıntım oluyor

Bir kızla 5 dakika konuşsam hemen ıslaklık oluyor. Bundan ben çok sıkılıyorum. Hiçbir temas olmamasına rağmen neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, normal ve sağlıklı olduğunun işareti. Limon görünce insanın ağzının sulanması gibi. Hiçbir sorun yok.

İleride sorun yaratır mı?

17 yaşındayım ve penisim 22 santim. Acaba bu ileride sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bir yerde değil, her yerde sorun olur. İdareli kullanmayı öğreneceksin, bir de uygun bir eş seçeceksin. Onun isteklerine uyacak ve boynunu eğeceksin

GÜNÜN SÖZÜ
Sevginin de ölçüsü vardır. Gramı az tonu fazladır. Biri yetmez, öteki çökertir. H.D



Sıradaki haber yükleniyor...
holder