Dr. Haydar Dümen En iyisi kadına sormak
HABERİ PAYLAŞ

En iyisi kadına sormak

Erkeklerin hayalleri cinsel organlarının boyu üzerine. Ne kadar uzun olursa o kadar iyi diye düşünüyorlar ama bu büyük yanılgı. Bunu birlikte olacağınız kadına ya da eşinize sormanız gerek. Çünkü bu konuda söz hakkı onun. Bu yüzden ölçülerle kendinizi yormayın. Önemli olan sizin ve eşinizin yataktaki mutluluğu, santim hesabı yapmayın...

GÜNÜN SORULARI

Cinsel hayatımızı yoluna koyamadık

24 yaşındayım. 2 yıllık evli kadınım. Kocamla her şey yolunda ama ilişkimizi bir türlü düzene oturtamadık. Cinsel hayatımızı nasıl yoluna koyarız, bu yorgunluk ve isteksizliği nasıl çözeriz?


CEVAP

Sevgili okurum, genellikle böyle bu işler. Ben oturtanını pek görmedim. Erkekler havaya girince, uygun ortamı bulunca gelip kulağıma kendi performanslarını fısıldarlar. Ve her gece partnerlerini affetmediklerini de sözlerine eklerler. Bir de kadına sorsak o ne der acaba? Örneğin; orgazmı ne kadar bilirler?Eskiden bir dans vardı, ritminde kadınlar havaya girince ‘Bir yap pir yap’ diye alkışlarlardı. Böyle eğlenceli bir günde yaşlı kadına “Hanım teyze senin keyfin yerindedir. Pır pır amca nasıl?” diye sorduklarında, kadın “Ah oğlum, eskiden de pır pır yapar, kanat çırpar ama bir türlü uçamazdı. Öyle geldi öyle gidiyor, hâlâ havalanamıyor” demişti. Oysa tam tersi dedeler vardır. Yaşlı kadın her gece boy abdesti alırken gelininden, damadından utanıyor, yerin dibine geçiyordu. Benden erkeğin hızını kesecek bir hap istemişti. Bunu isterken bile yüzü alı al moru mor olmuştu. Sevgili okurum, git pazara. Armut, üzüm ne çıkarsa al. Gerisi bahtına. Sonuç iyiyse afiyet olsun. Değilse, küs şansına. Üzümün bile ekşisi, bol çekirdeklisi, kalın kabuklusu, dalından koptuktan bir gün sonra hemen yumuşayanları vardır. Ancak tadına bakıldıktan sonra belli olur. Bizde bu işler Hacivat Karagöz işi gibidir. Böyle böyle ne olacak diye fala bakalım. Üzümden sirke, şarap, şıra, pestil yapmayı öğrenmeden pazara çıkarsan o çözümün tadına varamazsın, şırasına razı olursun.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Genelevdeki kadın beni evden kovdu

18 yaşındaım.. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için geneleve gittim. Kadını çok hırpalamış olacağım ki bana 'Sen insan olamazsın' diye kızdı. 'Bir daha buraya gelme' diye beni evden kovdu. İnsanlığımdan şüphe duymaya başladım. Ne yapacağım?

CEVAP

Yağmacı Hasan, İstanbul’un fethinde bayrağı surlara diken Ulubatlı Hasan’a mı özendin? Bak kadın gözümün önüne geldi. Tarihte araba yarışlarında atlara basarlardı kamçıyı. At da sürücü de kan ter içinde kalırdı. Sizinkisi ona benziyor. Sen biraz kilolusun, boyun da maşallah! Aşağıdakinin boyu ise aman Allah!. Enerjin ve gücün de Seyit Onbaşı’yı aratmıyor. Buldun bir nimet, 3 kuruş verdin diye yavrum kadını haşat et. Haksızsın onunkisi de can. Ellerin de boş durmadan saunada masaj yapar gibi kadına dokunmadık yer bırakmadın. Neyse ikinize de geçmiş olsun. Ama ben pek anlayamadım, sen ne demek istedin? Yani ilişkiyi içine mi sindiremedin, yoksa ‘Arkadaş ben işimi yaptım mı tam yaparım’ nakaratına mı takıldın? İnsanlığına sarıl, yemek senin, aş senin, ruh senin, baş senin. Yediğin önünde, yemediğin ardında. Biraz insaflı ol. Piste yumuşak in. Viraja yavaş gir, hızlı çık. Pardon trafik kuralıydı ama burada da işe yaradı.

**

Haberin Devamı

Geceleri boşalıyorum

25 yaşındayım. Geceleri uykuda boşalıyorum. Bu durum haftada 3-4 kez oluyor. Bunu nasıl durdurabilirim?

CEVAP


Değerli okurum, niye durduracaksın oğlum? Maşallah kaynak zengin. Fazlası taşıyor. Onu durdurmak için ağır uyku ilaçları yazmak gerekiyor. Bu sefer de
başını kaldıramazsın. Bir süre sonra geçer.

Kafam çok karışık

25 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Birkaç gün sonraki ilişkimizde kan geldi. İlk ilişkimizde neden kan gelmedi? Kafam çok karışık, ne yapmalıyım?

CEVAP


Değerli okurum, ilk gün kanayacak diye bir kural yok. O gün zarın esnek saatine rastlamıştır. Kızın hakkında olumsuz düşünürsen onu boş yere karalamanın
vicdan azabını çekersin. Hele bir de evlenmeyeceksen bir de acımasızlık ve bencillik söz konusu. Biraz da kızı düşün.

Eşim ilişkide acı çekiyor

24 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman eşim zevk almıyor, çok acı çekiyor. Sürekli kan geliyor. 3 haftadır ilişkiye giriyoruz. Bize yardımcı olur musunuz?

CEVAP


Değerli okurum, önce eşini bir kadın doğum uzmanına götüreceksin. Bir şey varsa tedavi olacak. Sorun devam ederse düşünürüz. Bu ağrıları yok ederiz.

Diktirsem olur mu?

16 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdim. Kızlık zarımı diktirsem olur mu? Doktor aileme söylemeden yapar mı?

CEVAP


Sevgili kızım, doktor bunu ailene belki söylemez ama 16 yaşındaki kızın da kızlık zarını hiçbir doktor dikmez. Çünkü daha çocuksunuz. Ayrıca diktirsen
ne işe yarayacak? Evlendiğinde, gerdek gecesinden birkaç gün önce diktirirsen sonuç alabilirsin. Başka türlü çözüm yok.

Çok pişmanım

21 yaşında kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama geriye dönüp bakınca kendimi çok suçlu hissediyorum ve pişmanlık duyuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, olan olmuş. Şimdi aklın başına gelmiş. Hayatta her kötü şey bile bir kazanımdır, ders almasına bilene.

Korunmadım

Aralık ayında genelevde korunmasız ilişkiye girdim. Şüpheli bir durumum yok ama çok rahatsızım. Genelev kadınlarının sağlık kontrolünde geçtiğini öğrendim.
Sizce hastalık kapmış olabilir miyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu olasılıkla hayır. Ama bir tekerleme vardır; olmaz olmaz deme, olmaz olmaz.

Depresyona girdim

Penisim yüzünden depresyona girdim, 6 aydır tedavi görüyorum. Ereksiyon hali 9-10 santim. Penisi uzatma yolu var mı?

CEVAP


Değerli okurum, keşke yaşını da yazıverseydin. Aklınıza mı gelmiyor, eliniz mi tutuluyor? Bana bulanık suda balık avlatıyorsunuz. Kilo alma, depresyondan iradenle hemen çık. Penisinin boyu ameliyatla 1-2 santim büyütülebilir. Ama şimdi değil. Bu iş evleneceğin zaman olmalı. Yani çare var.

Sorun yaşar mıyım?

17 yaşındayım. Penisimin boyu normalden büyük. Bu durum ileride sorun olur mu?

CEVAP


Değerli okurum, penisinin boyunun ileride sorun olup olmayacağına partnerin karar verir. Çünkü ona dokunamıyoruz ve değiştiremiyoruz.

Kobra zamansız hareket ediyor

Benim kobra çok zamansız harekete geçiyor. Sevgilimle dolaşırken sertleşiyor. Çok utanıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP


Değerli okurum, adını sen koymuşsun, ben ne yapabilirim? Kobralar böyle işte. Soluncan deseydin çare bulmaya çalışırdım. Hintliler’in oynattığı kobralar
zurnadan etkileniyor, ama senin kobra doğrudan doğruya gözden parolasını alıyor. Biraz gözüne dikkat ediver.

Gebelik riski var mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama prezervatif kullanmadım. Kızın içine boşalmadım ama hamilelik riski var mıdır?

CEVAP


Değerli okurum, nereden bileyim oğlum. Ben bilimadamıyım. Falcı mıyım? Çoğunuz lise ya da üniversiteye gidiyorsunuz. Ruh ve beden sağlığınız ve de
geleceğiniz için birkaç kitap alıp okuyun.

Rüyada sevişiyormuşuz

19 yaşındayım. Rüyamda hep erkek arkadaşım rüyasında hep seviştiğimizi görüyormuş. Acaba neden böyle?

CEVAP


Değerli okurum, aç tavuk kendini arpa ambarında görürmüş. O acaba neden oluyor? Sonunda canlıyız. O neden oluyorsa sevgilinkinin de ondan oluyor. Hadi seni
rahatlayım. Seni özlüyor, yani seviyor. Ama bu sevgiler tehlikeli olur dikkat!

GÜNÜN SÖZÜ

İnsana yakışan pek çok özellikten en güzeli gülümsemektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder