Dr. Haydar Dümen Endişelenmek boşuna
HABERİ PAYLAŞ

Endişelenmek boşuna

Mastürbasyon yapan kızlar bazen pişmanlık içinde kağıda kaleme sarılıyor. Gençler, endişe etmeyi bırakın. Bunun nedeni sizin içinizdeki enerji birikimi. Aşırıya kaçmadan yaparsanız evlilik için de kendinizi hazırlarsınız, sıkıntı çekmez, cinselliğe alışmakta zorlanmazsınız.

***

BÖYLE SORU YOK!

Kız bayılacak gibi oluyor

20 yaşındayım. Penisim büyük. Sevgilimle 1 yıldır ilişkimiz var. İlk birliktelikte acı çekmişti ama artık ne zaman birlikte olsak bayılacak gibi oluyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, zevk eziyet, beklenti şeker yerine sarımsaklı tulumba tatlısına dönüşmüş. Yemesen dert ama yesen daha büyük dert. Kokusu dört yanı sarıp bizim masaya geldiğine göre temele bakmak gerekir. Sizdeki halk diliyle atsan atılmaz, satsan satılmaz, sanki işkence aleti mübarek. Buyur dese gönülsüz, dişini sıksa kadının hali şimdilik dualık. Çaresi var mı? Sevdiğin bir kadına acı verdiğin için haksızsın. Ayrıca kız bıktırdığın için kaçabilir. Teknik öğrenirsen işler ileride yoluna girebilir. Ama şimdilik en iyi yol kızdan ayrılmaktır.

Haberin Devamı

***

GÜNÜN SORULARI

Kızlar peşimde

18 yaşındayım. Her gün bir kızla ilişkiye giriyorum. Ertesi gün kızlar yeniden ilişkiye girmek istiyorlar. Bunu nasıl engelleyebilirim?

Değerli okurum, hemen annenin yaptığı akşam yemeklerinin listesini ver bana. Gazlı, bazlı, sazlı yiyorsan günde 1 kızla değil, 4 kızla ilişkiye girebilirsin. Nerede, ne zaman? Yatağa uzan, dal uykuya, gir rüyaya. Oradan koş banyoya. İçini rahatlat. Tekrar uykuya yat. O kızlar yeniden karşına gelecek. Böyle rüyalar tatlıdır. Bu kadar çok kızı başına bela etme. Bal arılarının kovanının önünden geçme, gözünü bal peteklerine dikme.

Zor ikna ettim

24 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken sorun yok. Sevgilimi ilişkiye zor ikna ettim ama penisimde tık yok. Heyecandan olabilir mi?

Değerli okurum, zavallı masumcuğu hasta sanıyorsun. 9 yıl mastürbasyona alışmış bir atın önüne mis gibi darı koymuşsun, “Bana ne, bana ne” diyor. Formül: Bazı bölgelerde kuşları avlamak için mısır tanelerini alkole batırarak yumuşatıp önlerine atarlarmış. Mısırları yiyen kuşlar kafayı bulup yere 2.80 yatarmış. İnsanlar da zom olmuş kuşları toplarmış. İşlet tası, bul oyun kağıdındaki ası. Öneri: Üzerine gitme, bekle, beğendiğin biriyle dene.

Haberin Devamı

***

Karım hamile

Karım 7.5 aylık hamile. Ama ilişkiye girmek istiyor. Sürekli kaçıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, şu andan itibaren hekim olarak doğuma kadar 1.5 ay ve doğumdan sonra da 1.5 ay ilişkileri yasaklıyoruz. Uymayanlar da oluyor. Onlara da özel teknikler kullanmalarını ve zorlamamalarını öneriyoruz. Sen bir süre daha kaçmaya devam et.

Pişman oluyorum

22 yaşındayım, bakireyim. Mastürbasyon yaptıktan sonra pişman oluyor, ağlıyorum. Erkek arkadaşımla sevişiyoruz ama ilişkiye girmiyoruz. Sevgilim evlenip ilişkiye girince bu pişmanlığın biteceğini söylüyor. Acaba evlenince de pişman olur muyum?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek ya da kız olsun yaptıkları mastürbasyondan pişmanlık duyanlar olur. Ama duygu ve enerji birikiminin zorlamasıyla tekrar yapmaktan kendilerini alamazlar. Bu doğaldır. Sınırlı ölçüde mastürbasyon yararınadır. Evlendiğinde orgazm olacağını ben sana müjdeliyorum. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma hemen geçemezsen ona da bir çare aranır.

Haberin Devamı

Yeniden kanar mı?

19 yaşındayım, erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kzlık zarımın bozulduğunu sanıyorum. Epey kan geldi. 10 yıl evlenmeyi düşünmüyorum. O zamana kadar dokunmazsam ileride zar yeniden kanar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı kendi kendini tamir etmez. Zamanı geldiğinde çaresini düşünürsün. Geçmiş olsun.

Kaç kez ilişkiye girelim?

21 yaşındayım. Evlenmeme çok az kaldı. Düzenli cinsel yaşam için haftada kaç kez ilişkiye girmemiz gerekiyor? Eşimle bu konuda sorun yaşamak istemiyoruz. Ne olur bize yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, erken yaşta yola çıkmışsın. Bu konuda en iyi hoca ve ölçü tıpkı ısıyı ölçen termometreler gibi doğadır. Doğa ise en iyi ve doğru yolu gösterecek. İki ölçü söz konusu. Aç gözlü oburlar gibi saldırmayın. Anoreksik hastalar gibi fazla iştahsız kalmayın. Sayıyı siz belirlersiniz ama yine de söyleyeyim. Gün aşırı iyidir be yavrum.

Aklımdan çıkmıyor

28 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Cinsel organımın ereksiyon hali 10-11 santim. Bu durum hep kafama takılıyor. Sizce normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bence değil ama tıp bakımından normal. Biz tıbba uyduğumuza göre, evet normal. Ne var ki şişmanlama. Penisin kasık yağları içerisinde kaybolmasına izin verme. Komplekse girme, kendini yargılama, kadınların ruhunu öğren. Ve nasıl davranacağın konusunda da bilgilen, ustalaşmaya çalış.

Boşalamıyorum

Benim bir sorunum var. Bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğimde zevk alıyorum ama boşalamıyorum. Mastürbasyon yaparken sorun olmuyor. Bu durum gözümü korkutuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona şartlandığından böyle oluyor. Bazı organlarımız irademize bağlı değildir. Örneğin; midemiz, bağırsaklarımız, kalbimizin atışı ve de cinsel organlar. Her insan her yemeği yemez ve bazıları bazı yemekleri daha çok sever. Normal cinsel ilişkiye transfer olacaksın. Bu da evlilik koşullarında gerçekleşecek. Şimdilik mastürbasyonu biraz azalt. Normal cinsel ilişkilere kaymaya bak.

Zararı var mı?

28 yaşındayım. Durmadan mastürbasyon yapıyorum. Acaba bir zararı var mı? Kız arkadaşım var, onunla sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, evlenme yaşındasın. Aynı soruyu evlendiğinde de sormuş olabilirdin. Ve karından gizli, kaçamak yapıp banyoda mastürbasyona devam edebilirdin. Bu bir alışkanlık işi ve böylelerini çok görüyoruz. Kadınlar yakalayınca panikliyorlar. Tabii hakları var. Doktorlara başvurup “Ben ne güne duruyorum hocam, kocam sapık mı?” diyorlar. Aslında sapık falan değil, o kişi sabah kahvaltısında peynir ekmeğe alışmış. Bir başkası da havyara. Getir önüne havyarı koy yemez. Olay baştan sona budur. Mastürbasyondan kopacaksın.

Kaç yaşına kadar uzar?

18 yaşındayım. 65 kiloyum, penisim 12 santim, normal mi? Partnerimi tatmin edebilir miyim? Penis boyum kaç yaşına kadar uzar, benimki daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin artık uzamasına gerek yok. Bir, iki santim uzarsa da o onun KDV’si olur. Ama 65 kilo bana fazla geldi. Bu nedenle kasık yağları yüzünden penis içeride kalmış olabilir diye düşünüyorum. Olsa da olmasa da kilo almamaya bak.

Kız dalga geçiyor

29 yaşındayım. Cinsel organım 6 santim. Kız arkadaşım benimle dalga geçiyor. Bu durumdan çok utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, operasyonla 1-2 santim büyüyeceğine inanıyorum. Bir uzmana başvurmanda yarar var.

Zarar verir mi?

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba sağlığıma bir zararı olur mu? Yani her gün yapmak zararlı mı, zararsız mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hem zararlı hem zararsız. Olayı yalın bir mantıkla çözelim. İradene sahip olarak kendi gücünü kendine kanıtlaman için şu işi gün aşırıya çevirirsen, senin de, benim de kafamdaki bütün kuşkular silinir gider.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder