Dr. Haydar Dümen Endişeyi bırakın artık
HABERİ PAYLAŞ

Endişeyi bırakın artık

İlk gece korkusu hem kızlar hem de erkeklerde var. Kan duvarlara fışkırıyor, acıdan çarşaflar yırtılıyor, kızlar hastanelik oluyor, tüm bu söylentiler zaten endişeli olan yürekleri hoplatıyor. Sakin olun, ilişki için kendinizi hazır hissedin ki sıkıntı büyüyüp kabus gibi üzerinize çökmesin.

Ne zaman diktirmeliyim?

23 yaşındayım. 2 hafta önce ilişkiye girdim ve kızlık zarım bozuldu. İleride başka biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Bazı arkadaşlarım kızlık zarının dikildiğini söylediler. Acaba ne zaman diktirmeliyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarını gerdek gecesinden en çok 1-2 gün önce diktirirsen işe yarayabilir. Öncelikle bu işi bilen, güvenilir bir kadın-doğum uzmanını bulacaksın. Ve zamanı geldiğinde karar vereceksin.

Ciddi bir ilişkimiz var

19 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girmeye korkuyor. Ciddi bir ilişkimiz var. Ne yapacağımı bilmiyorum?

CEVAP

Değerli okurum, korkmayıp ne yapsın? Sen kendini onun yerine koy. Bunca toplumsal korku birikimin üzerine bir de böyle büyük penisi ekle. Niyetin ciddi ise evlen. Evlendikten sonra çözüm aranır.

Çok korkuyorum

Üç hafta sonra evleneceğim ama ilk gece beni çok korkutuyor. Ağrı olmasından endişe ediyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İlk gece ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ikinizin paylaşacağı bir pasta gibi düşün. Pastayı sert kesmeyin. Çatalla ağzınıza götürürken acele etmeyin. Her şey yavaş olsun. Bunun için eşinin seni rahatlatması gerekir. Bu da sevecen ruhuyla gerçekleşir. Belki ilk geceyi erteleyebilirsiniz. Çünkü bu ilk gece gelecekteki bütün cinselliğinizi belirleyen anahtar rolü de oynayacak. Kolay gelsin, mutluluklar.

8 kez boşalıyormuş

26 yaşındayım. Bir arkadaşım 1 saatte mastürbasyon yaparak 8 kez boşaldığını söylüyor. Normalde de 5 kez boşalıyormuş. Acaba ona inanmalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yalan söylüyorsa ne olacak, doğru söylüyorsa ne olacak? Nobel ödülü mü kazanmış, olimpiyatlarda altın madalya mı almış? Sekizse 8 yapsın. Mide fesadı gibi cinsel fesada uğrasın. Önüne konulan faturayı da kendi ödesin. Sen kendine bak ve asla o sayılara özenme.

Haberin Devamı

Niye benden sıvı geliyor?

18 yaşındayım. Penisim sertleşmeden bir sıvı geliyor. Akşam mastürbasyon yaptıktan sonra sıvı geliyor. Bir de kız arkadaşımla konuşurken böyle oluyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, doğru ve iyi. Ne için yardım istiyorsun? O senin sağlığının işareti. Garanti belgen gibi. O meni değil.

Hayal ediyorum

Çok güzel bir kız arkadaşım var. İlişkiye girerken mastürbasyon yaptığımı hayal ediyorum. Yoksa sertleşme olmuyor. Ne yapayım, sorun kimde?

CEVAP

Değerli okurum, senin kuş saygılı, terbiyeli, iyi eğitim görmüş. Harama el uzatmıyor. Biraz da nazlı büyümüş. Kendi fazla yorup başını derde de sokmuyor. Sana sözlerini ben tercüme edeyim: “Sahip biraz bekle, bir kendime geleyim. Bekarlığın tadını çıkarayım, sayıyı azalt da mastürbasyon zevkini zamanla unutayım” diyor.

Penisimde eğrilik var

19 yaşındayım. Penis boyum 18 santim ve aşağıya doğru bir eğrilik var. Bu durum psikolojimi bozdu. Düzelmesi mümkün mü?

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, düzelmesi mümkün ama düzeltilmesine gerek var mı yok mu, ona yanıt bulmak gerekir. Yanıtı da şu: Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olanlar ameliyatla düzeltilebiliyor. Fonksiyonu yerinde olanlar da sorun yaratmıyor. Moralin bozulmasın, her zaman dizginler organın elinde değil ama moralin elinde.

Acaba uzar mı?

19 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Çok kafama takıyorum. Penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, o boy normaldir. Sana da yeter. Kafaya takacak bir sorun yok. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama. Yağ penisi bir parça da olsa yutmasın.

Hamile kalır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olurken ben onun vajinasının üzerine boşaldım. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal kalmaz gözüküyor. Ama bu yaramaz, söz dinlemez spermlerin de ne yapacağını bilmiyoruz.

Başaramadık

24 yaşındayım. Nişanlımla birçok defa ilişkiye girmek istedik. Ama bir türlü başaramadık. Ne yaptıksak penis vajinaya girmedi. Bu bir sorun mu? Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, elbette bir sorun var. Nişanlın vajinismus sorunu yaşıyor. Bunu şimdilik aşacağınızı sanmıyorum. Evlenirseniz ya da kız arkadaşın evlendiğinde bu sorunu yaşarsa o zaman yardım eder ve sorunu çözeriz.

Karım artık istemiyor

40 yaşındayım ve 3 çocuk sahibiyim. Haftada 2 kez seks yapıyoruz. İlişki 20 dakika sürüyor. Çok hızlı davranmazsam boşalamıyorum. Eşim çok rahatsız oluyor. Artık seks yapmaktan korktuğunu söylüyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, tempoyu düşüreceksin. Hızlı arabalarda bile pistonun o hızı çeliği bile etkiler. Senin karşında bir can var. Hep kendini düşünmek olmaz. Ama beyninle tahrik noktalarını harekete geçirmek, fantezileri kullanmak gerekirse bir şeyler seyretmek, konuşmak işe yarayabilir. Kadına düşen görevler, onun devreye girmesiyle sanırım biraz çözülür. Ama evlilik bu. Belirli yıllardan sonra akla gelmedik sorunlar çıkıyor. Hüner onlara uyum sağlamak

BÖYLE SORU YOK!

Kızın ağrısı oluyor

Benim alet 22 santim ve biraz kalın. Sevgilim ilişkiye girince ağrısının olduğunu söylüyor. Bu ağrının geçmesi için ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin alet özel mi üretilmiş? Elektrikli mi, pilli mi? Sen sadece boyunu yazmışsın, hangi özelliklere sahip? Kaç silindir? Estetik ve teknoloji harikası mı? Bu alet işleyince vajinaya vida görevi yapıyor. Sanki matkap temeli kazıyor.

Bunun temeli çürük, deniz kumu karışmış. İyi hesap kitap edin, geleceğe dayanıklı olsun. Uzun yılları düşünün. Amacınız ‘vur patlasın çal oynasın’ türü geçici bir tablo ise durumu idare edin. Bu durumda zaten ‘yetti gayri’ zilleri çalacaktır. Artık siz bilirsiniz. Şu işkenceli durumu gözden geçirin.

GÜNÜN SORULARI

Doğuştan yokmuş

Doğuştan kızlık zarının olmaması diye bir şey var mı?

CEVAP

Var okurum, oranı da çok düşüktür. Her bin kadından 1’inde kızlık zarı olmayabiliyor. Ya da zar yeterince gelişmemiş olduğundan ilişkide kanama olmaz. Senin evlenmeye niyetin varsa damat adayını jinekoloğa götür. Sorumluluğu üstlenebilsin diye raporu birlikte alın. Sonra eşin seni kartal gibi koruyup kollasın. Bu özelliğini mahrem tutmanda fayda vardır. Zevk ve macera peşinde, deneme tahtası gibi kullanmak seni çöp sepetine atar. Aklını başına topla.

Büyüdükçe uzar mı?

20 yaşında, 75 kiloyum. 1.83 boyundayım. 20 santimlik penisim yaşımla birlikte uzar mı? RUMUZ: BAY ZEHİR

CEVAP

Okurum, elinde pek işe yaramayacak bir organ var. Partnerini düşün. Bay zehir benzetmen yersiz değil. Bu nedenle evlenmeden önce eşin olacak hanım kızımızın mutlaka bu konuda bilgisi olması gerekir ki kumar oynamış olmayın. Yaşın ergin hale geldi, daha büyümesini istiyorsun ama nafile. Zehir benzetmen var ya iki yana da çekilebilir. Boş verin böyle benzetmeleri. Siz doğaldan şaşmayın. Organı da eşinin isteğine göre temkinli ve idareli kullan.

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç nefretiniz yoksa yaşam yemeğinizin acılı sosu ya da karabiberi yok demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder