Dr. Haydar Dümen Enerjisi sonsuz değil
HABERİ PAYLAŞ

Enerjisi sonsuz değil

Pek çok kadın, eşinin yorgunluğunu bahane ederek kendisini reddettiğini yazıyor. Bu durum kadınları çok yıpratıyor. Hanımlar, eşinizi zorlamayın. Onun enerjisi sonsuz değil. Siz üzerinize düşeni en iyi şekilde yapın. Eşinizin ilgisini çekmeye çalışın ki cinsel hayatınız renklensin, mutlu olun.

Sevgilim şikayet ediyor

18 yaşındayım, penisim büyük ve kalın. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Onun mutlu olması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çok basit yavrum. Biraz bekle, kadın denemesi yapmak istiyorsan genelevi düşün. Ölçüye, tekniğe alış. Heyecanların biraz daha yatışsın. Sonra gün ola harman ola. Hem kız kurtulur senin şiddetinden hem de sen rahat edersin.

Haberin Devamı

İsteksizim

22 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle mutlu birlikteliğim var. Bir süredir isteksizlik başladı. 2 yaşında bir kızım var. İlk zamanlarda eşimi çok istiyordum ama orgazm olamıyordum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan, yargılamadan olayları oluruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığında sorun varsa onları eşinle konuşabilirsin. Ama mutlaka yatak odasına estetik fanteziler getirmeyi düşünün.

Boyu yeterli mi?

19 yaşındayım. Cinsel organım 6-7 santim. Bu yaşa göre uygun mu? Uygun değilse ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım penisinin sönük halinden söz ediyorsun. Ereksiyon durumunu ölç, bildir. Ne yapacağını söyleyeyim.

Eşim hep yorgun

26 yaşında kadınım, 2 yıl önce eşimle severek evlendik. Kocamı her gün arzuluyorum ama eşim “Yorgunum” deyip reddediyor. Çok üzülüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar, erkekleri bitmek tükenmez enerji küpü sanıyor. O küp ağzına kadar suyla dolu. Aç musluğu bardak bardak iç, kapat. Kadınlar bitip tükenmez enerjiye sahiptir. Ama erkek için bu olay kimilerinde büyük bir karabasana dönüşür.

Çünkü onun söz dinlemeyen parmak kadar bir organı var. Erkeğin üzerine çok giderseniz onu kendiyle hesaplaşmaya itersiniz. Güzel kızım, şunu haftada 3’e indirseniz ne olacak? Pekala iyi bir ritimdir. Sen arabanın frenine bas. Eşin de biraz gaza bassın.

Haberin Devamı

Bir kez bile olamadım

2 yıldır evli kadınım, hiç orgazm olmadım. Bu durumdan çok rahatsızım. Bu konuda doktora gitmek bana uygun bir şey değil. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Sevgili okurum, kocandan bahsetmemişsin. Oysa ki rolü çok büyük. Cinsellikte iki taraf birbirinin özelliklerini keşfeden birer ruh bilimci gibi olmalı. Partnerinin ruhunun derinliklerini ortaya çıkarmalı. Kadını keşfetmek erkeğin işidir. Böylece yatak odasına mutluluk gelir. Keşif en büyük doktor yardımından daha iyidir.

Nasıl büyütebilirim?

Penisim 15 santim. Ben sorun olduğunu hissediyorum. Eşim ilişki sırasında sanki daha büyük olsaydı der gibi. Cinsel organımı büyütmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin tıbba göre normal boyutlarda. Normal olanı büyütmek de nereden çıktı? Gereksiz kuşkulara kapılma.

Sakıncası var mı?

22 yaşındayım. Evlenmeyi düşündüğüm bir kız arkadaşım var. Onunla çamaşırlarımız yokken sürtünme yoluyla birliktelik yaşıyoruz. Bunun sakıncası var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, en büyük sakınca ve tehlike kızın gebe kalması. Sakın ha! Sakın ha! Dikkat et. Bir de beyninizi bu tür tatmine alıştırırsanız sonra gerçekle yüzleştiğinizde doğal olandan zevk almaz hale de gelirsiniz. Gerisi senin bilgi, irade ve isteğine kalmış.

Kanıyor

28 yaşındayım, haftada 2 kere kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Sevgilimin ilişkiden sonra kanaması oluyor. Penisim büyük. Acaba büyük geliyor olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın tam girişindedir. Yırtılması da boyla değil çapla ilgilidir. Kanaması doğaldır çünkü olabiliyor. Ama sert ilişkiye girdiğinize inanıyorum. Ya kız biraz çekiniyor, kasılıyordur. Ya da sen mal kaçırır gibi acele ediyorsundur. Alışacaksınız.

Gücüm tükeniyor

29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Boşalmam 3-4 saat sürüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, konu biraz da ürolog arkadaşları ilgilendiriyor. Benim bildiğim kadarıyla kolay bir çözümü yok. Ama gebe kalmak için aşılama yöntemini kullanabilirsiniz. Bir kere uzmanlara başvur. Görelim ne diyecekler sonra konuşuruz.

Neden boşalamıyorum?

23 yaşındayım. Penisim sanırım bozuk. Boyu iyi ama cinsel ilişkiye girdiğimde boşalamıyorum. Ancak mastürbasyon yaptığımda boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bünyeyi alıştırdın mastürbasyona. Sizin deyiminizle senin at, arpayı yiyor da has buğdayı yemiyor. Ona alışmış. Değişmeye ihtiyacı var. Başlangıç noktası elinde, mastürbasyonu azaltabildiğin kadar azalt. En az 6 ay diren. Sonra ilişkilerinde her şey kendi rayına oturur.

Midesi bulanıyormuş

18 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girerken spermler içeri kaçtı. İçine boşaldım. Sevgilimin kızlık zarı bozulmadı ama midesi bulanıyor, başı ağrıyormuş. Acaba sevgilim hamile mi?

CEVAP

Değerli çocuğum, bu tahmine kalmış. Tahmin oranlarımı söylüyorum, yüzde 95 hamile değil. Ama o yüzde 5 var ya, işte o da garanti değil. Piyangoları biliyorsun. Bir milyon bilete çıkmaz da birine çıkar, parayı bulursun.

BÖYLE SORU YOK!

Sertleşme olmadı

22 yaşındayım, 4 yıllık sevgilimle ilişkiye girmeyi denedik. Ama penisim yeteri kadar sertleşmedi. Zorlayınca 1 dakika sürdü. Her gün mastürbasyon yapıyorum, etkisi var mı? Heyecan yoktu, rahattım.

CEVAP

Değerli okurum, 4 yıl beklemişsiniz, ne güzel masumiyeti korumuşsunuz. Biraz daha bekleseydiniz, telli duvaklı bir düğün olsaydı. Heyecan dorukta, gözler sevgilinin üzerinde, yatak odasına yürüseydiniz iyi olmaz mıydı? Ama sen aşure yapmışsın, farkında değilsin.

Dört yılda ‘boş gezegenin boş kalfası’ gibi olmuş, alavere dalavere kendinizi kandırmışsınız. Delikanlım, ilk kez sevgilinle beraber oluyorsun, heyecan yok muydu? Anlayamadığım şey ilişkiye girdin mi? Girmedin mi? Bana tekrar yaz, bekliyorum.

GÜNÜN SORULARI

Karım çok kızıyor

Karım ilişkide ondan sonra boşaldığım için kızıyor, aynı anda olmalıymış. Ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, kaç yıllık evlisiniz? Karın haksızlık yapıyor. Birlikte orgazmın özellikleri vardır. Ne güzel karına karşı görevini yapıyorsun. Onu mutlu edip kendi olayına öyle devam ediyorsun.

Bu helvanın meyanesinin gelmesi gibi. Yani erkek bir kez orgazm olurken kadın 1’den fazla orgazm olabilir. Okurum, tek yönlü suçlamalar yanlıştır. İyi de eşine düşen bir şey yok mu? Elbette var. İşte uyum denilen şey karşılıklı olur. Yolunuz açık olsun.

İktidarsızmışım

30 yaşında, evli, 2 çocuk annesiyim. Eşim sürekli ilişki istiyor. Onunla ilgilenmediğimi, iktidarsız olduğumu söylüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, vurgulayalım, sen iktidarsız değil isteksizsin. Öyle sıradan teşhis konulmaz. Bunun da bir hesabı vardır. Haftalık ilişki sayınız ne? Kaç ilişkinin kaçında orgazm olduğunu yazmalıydın.

Bunları bilmeden nasıl teşhis koyalım? Halk arasında böyle durumlar için ‘Soğuk kadın yoktur, ateşini yakamayan erkek vardır’ derler. Yani çift birbirine uymuyorsa tedavi iki yanlı olmalıdır. Doğruca uzmana koşun.

GÜNÜN SÖZÜ

Çoğu aşkın rüyası gerçeğinden daha tatlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder