Dr. Haydar Dümen Erkeğin ilgisini çekin
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin ilgisini çekin

Pek çok kadın, ‘Eşimle mutluyum ama kocam yorgunluğunu bahane ederek beni reddediyor” diye dert yanıyor. Hanımlar, eşinizi zorlamayın ama üzerinize düşeni en iyi şekilde yapın. Erkeğin ilgisini çekin, güzel giyinin, bakımlı olun ki cinsel hayatınız renklensin, mutluluk sizi bulsun.

Şüphelerim var

24 yaşındayım. 19 yaşında bir kız arkadaşım var. Aşırı ısrarım sonucu ilişkiye girdik, kan gelmedi. Kan gelmeyince şüphelendiğim için kız artık bana karşı soğuk. Ona kızlık zarıyla ilgili soru sormalı mıyım? Benden iyice soğur mu? Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, kızın geçmişi hakkında soru sorma hakkını nereden buluyorsun? Diyelim ki soruyorsun. Neyi soruyorsun? Kızın namusunu sorguluyorsun. Ama namusun kızlık zarına ekli olmadığını bilirsin. Kanamayan, esnek kızlık zarları var. Hadi onu da geçelim. Sen bu kızla evlenmeyeceksen. Kızlık zarı yerinde olsa da olmasa da kızla oynadın. Senden sonra bu kızla evlenecek erkeğin kıza soru sormasının sorumlusu da sen olmayacak mısın?

Karşı koyamıyorum

20 yaşında kızım ve 2 yıldır bir erkek arkadaşım var. Öpüşmeye başlayınca ona karşı koyamıyorum. Bu durum beni endişelendiriyor. Doktora gitmeye cesaretim yok. Zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Okurum, güzel kızım, bildiğin yolda devam. Kızsın. Söylediklerinde bir adım öteye geçersen korkuların gerçekleşebilir. Ama bu söylediklerinden korktuğun anlamda bir sorun yaşamayacaksın.

Nişanlım istemezse?

23 yaşındayım, martta evleneceğim. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Nişanlım evlenmeden önce ilişkiye girmek istiyor. Hep kaçıyorum çünkü penisim 14 santim. Görünce evlenmekten vazgeçer diye korkuyorum. Cinsel organım ameliyatla büyütülebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin aslanlar gibi normal. Kafanda geliştirdiğin, büyüttüğün kulaktan dolma yanlış bilgilerle oluşan büyük penis özlemin çok da özenilecek bir şey değil. Büyümesine gelince: Sadece ameliyatla büyür. En fazla 1-2 santim uzar ama sana kök söktürür. Sonunda o bölgenin düzeni de değişeceğinden sen zararlı çıkarsın.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım, cinsel deneyimim yok. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. İncinen gururum yüzünden mastürbasyon yapamaz oldum. Maç eksiğim erken boşalmaya neden olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ayrıntılar üzerinde durma. Temel yapıyı oluştur. Bir kız arkadaşınla konuş, parkta oturun, muhabbet edin, çay için. Onlara duygusal açıdan yaklaş ve alış. Cinsellik yolu kendiliğinden açılır. Çünkü cinsellik zorlamaya gelmez. Zorlandığında da bozuk çalar.

Hamile olabilir mi?

19 yaşındayım, 2 yıldır birlikteliğim var. Son 1 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye girmeye başladık. Bu aralar kız arkadaşımın midesi bulanıyor. Ama ben hiç vajinasına boşalmadım. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bacak arasına akan meniden kızlar gebe kalabilir. Oranı zayıftır ama dikkat etmek gerekir. Şu anda uzaktan karar vermek zor. Adetini görmezse 15-20 gün sonra bir test yaptırırsınız durum anlaşılır.

Spor yaparken kan geldi

Kimseyle ilişkiye girmedim. Çok spor yapıyorum. Ama bacak açıcı hareketlerden uzak duruyorum. Birkaç hafta önce spor yaparken benden kan geldi. Adet değildi. Arkadaşlarım “Kızlık zarın yırtılmış olabilir” dediler. Çok korktum. Doğru olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili yavrum, hiçbir şey yapma. Bacak açılan hareketlerle kızlık zarı bozulsaydı hiçbir kızın kızlık zarı yerinde kalmazdı. İstediğin hareketi yap, spordan asla vazgeçme. Erkeklerden, cinsellikten korkunu biraz azalt. Sonunda vajinismus olarak karşımıza çıkma. Duyduğun olumsuzluklara da inanma.

Zar kapanır mı?

Bir kızla bir kez ilişkiye girersen kızlık zarının kapandığını duydum. Arkadaşım bir kızla ilişkiye girdi ve ne yapacağını bilmiyor. Duyduklarım doğru mu?

CEVAP

Okurum, kızlık zarı yırtılmışsa kapanmıyor. Zedelenmişse kendini koruyor. Yani kalan bölüm başka ilişkide kanayabiliyor. Asıl önemlisi tümüyle kızlık zarı yırtılmış bile olsa bazı büyük penisler yeniden kanamaya yol açabiliyor.

Cinselliği seviyorum

36 yaşında, alımlı, güzel, çekici bir kadınım. Dört yıllık evliyiz. Ben cinselliği seviyorum. Ne zaman birlikte olmak istesem, kocam hep yorgun ve başı ağrıyor. Acaba beni aldatıyor mu? Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, yazık yavrum sana. Kocanınki gönül yorgunluğu. O bilinen meşhur bahaneyi öne sürüyor, “Başım ağrıyor” diyor. Erkek adamın bu konuda başı pek ağrımaz. Aslında bu bahane kadınlara özgüdür. Bu işte bir iş var gibi geldi bana. İlk günler nasıldı ve sonradan ne oldu? Bunları bana bildir. Ama sen de biraz kadınsı, sıcak davran. Kocanı güzel, kıyafetlerle karşıla, arada süprizler yap. Hareketlerini, konuşmalarını iyi takip et. Belki isteklerine dair birkaç ipucu yakalarsın, kolay gelsin.

Karar veremiyorum

22 yaşındayım, 2 kız arkadaşım var. İkisini de seviyor ve ilişkiye giriyorum. Bana en çok zevk verenin hangisi olduğuna karar veremiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Ayıp be oğlum. Böyle bir hayat olur mu? Geçmişte yaşadığın hayatı da göz önüne al ve kendinle hesaplaş. Unutma ki o yüreklerinden kopardığın bir parçanın yeri kabuk bağlasa da hayat boyu izi kalıyor. Yazık değil mi kızlara? Sen de hiç acıma duygusu yok mu? İnsaf, zevk ve insanlık karıştırarak kimliğine monte et. Normal bir genç olmaya çalış, ananı, babanı da üzme.

Böyle soru yok!

Aldatmak istemiyorum

20 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Çünkü zevk almıyorum. Onun yerine kız arkadaşımla oluyorum. Ciddi bir ilişkim var. Evlenmeden önce ilişkiye girmek istemiyoruz. Onu aldatmak istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, önce kız arkadaşınla mutluluk dilerim. Ama ondan önceki kızlar ne olacak? Onlar ana kuzusu değil mi? Önüne gelenle yat kalk, sonra çöp sepetine at. Maşallah ne delikanlıymışsın, yakışır mı sana? 20 yaşında insan evlenir mi? Mastürbasyon yapıp yapmamana sen karar vereceksin. Ama senin hakkında ben karar verecek olsam, ki kendimi o yetkide görmüyorum, ilk sözüm 30 yaşından önce evlenme olur. İkinci sözüm de onun bunun duygularıyla oynama olur. Üçüncü sözüm de bu kızla evleneceksen, ailene ve onun ailesine anlat. Sorumluluk al.

Günün soruları

Benimki kısaldı

Eskiden boyu 18-19 santim arası olan, istemsizce, kendimi kasmadan kalp gibi atan ve dik duran cinsel organımın boyu 14-15 santim oldu. Sertleşme sorunum var, erken boşalıyorum. Nasıl bir tedavi önerirsiniz?

Değerli okurum, yavrum o patiska kumaş mı ki zamanla çeksin? Ne o, yoksa kriz seni mimledi, can evinden mi bipledi? Cinsel organ zamanla kısalmaz, dengeleri bozmaz. Ama bizim vatandaş yok yere takar aklına, uzasın diye delirdikçe delirir. Sonunda duruma göre zamanla uzatır da kısaltır da. Sertleşme sorunun için en yakın zamanda bir uzmandan yardım al. Senin kuş daha 50 yıl ötecek, ne var bunda dert edecek.

Kadınlar hangisini sever?

25 yaşındayım. Kadınlar büyük penisli erkeklerden daha mı çok hoşlanırlar acaba?

Değerli okurum, buyur buradan yak. Yani kadınlar insan değil bir robottan hoşlanıyorlar öyle mi? Canlı varlıkta ruh var, akıl var, insanlık var. Meslek, karizma, bilgi, görgü, görüntü, daha neler neler var. Bunların tümünü birkaç santim fazla et parçasına kurban mı edelim? Aslında çoğu zaman tersi olur. Büyük penis kadınlara ağrı ve eziyet verir. Her şeyin olduğu gibi aklın da, eğitimin de normali vardır. Bu son ikisi sende ne ölçüde bilmek isterdim.

Günün sözü

Gözyaşlarınız başkalarının neşe kaynağı olmasın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder