Dr. Haydar Dümen Erkeğin tecrübesi var mı?
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin tecrübesi var mı?

Kadının orgazmı en büyük dertlerden. Kocasını seven, cinsellikten korkmayan kadın orgazmla tanışamayıp beklediği hazzı alamayınca üzülüyor, hayalleri yıkılıyor. Hanımlar, kendinizi sorgulamayın, bu iş zamanla düzelir. Erkek işini biliyorsa, tecrübesi varsa, su akar yolunu bulur.

Kız “Bakireyim” dedi

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 hafta önce ilişkiye girdim. Bana bakire olduğunu söyledi. Ama ilişkiden sonra kanama olmadı. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarı esnek ve kanamayan türden. Bunu sorun yapmana, büyütmene gerek yok.

Haberin Devamı

Kalp sorunu başladı

37 yaşındayım, boşandım. Cinsel hayatım aktif değil. Düzenli seks olmayınca kalp sorunları başladı. Doktora gittim, sanırım cinsel sorunum olduğunu fark etti, bana buna yönelik sorular sordu. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kilonu, tansiyonunu, şekerini normal sınırlarda tut. Ağır yemekten sonra ya da tok karnına seks yapma. Seks beden hareketlerini de devreye soktuğundan ölçülü ve bilinçli olanın kalbe yararı oluyor. Alkol ve sigaradan kesinlikle uzak dur.

Orgazm olamıyorum

28 yaşında kadınım. İlk ilişkimden hiç zevk almadım, diğer ilişkilerimde de böyle devam etti. Normal şekilde bir türlü orgazm olamıyorum, çok üzülüyorum. Zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, genelde kadınların dert yandığı bir sorun. Bu kadının vajinasının dokusunun özelliğinden kaynaklanıyor. Zamanla bazı aşamaları öğreneceksin. Eşin usta mı? Ruhunu okşuyor mu? Yatak odası dışındaki ilişkileriniz yolunda mı? Onları da bana yaz. Kendini sorgulama, işler yoluna girecek.

Büyütücü alsam mı?

Büyütücü hap almak istiyorum ama korkuyorum. Siz ne önerirsiniz?

CEVAP

Okurum, paran çoksa git fakire fukaraya, bir öğrenciye yardım et. En azından parayı bataklığa atmamış olursun. Paranın dışında umudunu ve güvenini de kurutacağından, aptal yerine konmayacağından komplekse girmekten kurtulursun.

Hem eğri hem de kısa

18 yaşındayım. 1.73 boyundayım, 72 kiloyum. Penisim 8 santim, yeterli mi? Çok mu kısa? Bir de eğrilik var, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, rica etsem bir üroloji uzmanı ile yüz yüze görüşsen, dokular bir incelemeden geçse.

Haberin Devamı

Nasıl canlanır?

Günde 5 kadınla birlikte oluyorum. İlk zamanlarda kobra yorulmak bilmiyordu. Ama son günlerde çok suskun. Yeniden canlanması için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, aklını başına toplaman gerekir. Ne konuştuğunu, ne yazdığını bilmen gerekir. Saçmalamalarına bir nokta koyman gerekir. Günde ne 5 kızı, ne kobrası? Tuhaf tuhaf konuşma.

Neden zayıflıyorum?

22 yaşındayım, günde en az 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu durum zayıflamamın nedeni olabilir mi?

CEVAP

Yavrum, sanmıyorum. Ondan önce ye be yavrum. Zayıflığından asla şikayet etme. İleride nasıl olsa kilo alacaksın.

Zevk almak istiyorum

39 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşim 43 yaşında. Zevk almıyorum, mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Eşim bu durumu bilmiyor. Vajinal birleşmeden zevk almak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm pek çok kadının sorunu ve doğrudan çözümü yok. Eşle uyumlu olup fantezileri devreye sokarak, karşılıklı heyecan duymanız gibi yan faktörler rol oynar. Klitoris orgazmı bütün kadınlar yaşayabilir, teknik sorundur. Eşinle bu konuyu konuşman doğru olan. Önünüzde çok uzun yol var. El ele çözüm arayarak, açık konuşarak birbirinize yardımcı olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, sanırım vajinasına boşaldım. Şimdi doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyor. Gebe kalmış mıdır, gebe kalmışsa bizi yaşatmazlar. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bugünkü olayı unutun. Olan olmuştur. Ama ilişkiye girmeden önce birlikte bir kadın doğum uzmanına gidin. Bu soruları ona sorun. Onun vereceği önerilere uyun. Ya da ilişkiye girmeyin. Çünkü ben uzaktan kontrol yetkisine sahip değilim. Sonunda da sorumlu olurum.

İkincisi olmuyor

20 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre penisimin boyu ufak ve ince. Kızlar alay ediyorlar. Bir kez boşaldıktan sonra ikinci kez ilişkiye girmek için 1 saat beklemem gerekiyor. Ne olur derdime çare bulun.

CEVAP

Okurum, artık bu konunun doktorları kızlar ise bizler emekli olalım. Bu bilir kişilere nerede, nasıl gösterdin? Ortaklaşa mı rapor verdiler, yoksa bireysel kanıları mı? Hadi bunları da yazıver bana.

Azalttım

22 yaşındayım. Üç ay önce günde 4 kere mastürbasyon yapıyordum. Ama bu sıralar 2 günde 1 yapmaya başladım. Kedimden şüphe ediyorum. Sizce bu kötü bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, doğruyu bulmuşsun. İyiden niye şüphe ediyorsun?

Kız bana kızıyor

İki yıldır bir kızla çıkıyorum. Kız arkadaşım benimle yatmak istiyor. Ben izin vermiyorum. Aramız çok kötü. Ne yapmam lazım? Kendimi hazır hissetmiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kız senin kollarının arasında mutluluk arıyormuş. Sen ise buna hazır değilsin. Doğru ve iyi bir yoldasın. Yola devam, arkadaşına benden selam.

BÖYLE SORU YOK!

Sertleşme sorunu başladı

Yaşım 37, 1.71 boyunda ve 77 kiloyum. Beş yıllık evliyim, bir evladım var. Bir ay önce her şey normaldi. İlişkide penisim iniverdi. Tüm testleri yaptırdım, çok iyi. Gece sertleşmesi var. İlişki esnasında sınava girecek gibi oluyor, terliyorum. Kendimi dinlenmeye aldım. Penisi kendi haline bıraktım. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, hastalara şifa, ağrıya sızıya deva. Soğukta kalmayın, kendinizi at harasında sanmayın. Bak yavrum, ‘Olmuşla, ölmüşe çare yok’ denir. Biz ekleyelim olmamışın da çaresi yoktur. Takma okurum, takma bu kadar kafana. Bünyeni zorlama. Beynini olumsuza şartlama. Bu kaygılar, sende olduğu gibi adamı terletir ikide bir de tekletir. Stresten dalın kuruyor. Gonca gülünün de gülü soluyor. Bu kadar tedirginliğin ve evhamın sonu da ne yazık ki böyle oluyor.

GÜNÜN SORULARI

Kan gelmedi, şaşkınız

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. İkimiz de şaşırdık, “Esnektir” dedik. Kız arkadaşım daha önce kimseyle ilişkiye girmedi. İlişkimizin 1.5 yılına girdik. Sizce bu durum nedir? Doktora gitmeli miyiz?

CEVAP

Sevgili şaşkınlar, bazı zarlar kolay kolay kanamaz. Yelpaze gibi açılıp esneyiverir. Yapılarının özelliğinden bazen uzmanları bile yanıltır. Ne kanar, ne acır, giriş yapıldığını bile anlamazsınız.

“Kan kan” diye sayıklarsınız ama aslında esnek yapılı sara sahipsinizdir. İleride kız arkadaşın, çocuğunu kucağına aldığında, bebeği sayesinde esnek olan zarı ufalanacak. Siz şaşkınlar da kendi kendinize “bir varmış, bir yokmuş, korkularımız boşmuş” diyeceksiniz.

Erken boşalıyorum

21 yaşındayım. Birkaç defa cinsel ilişkiye girmeydi denedim ama erken boşalma yüzünden tam başarılı olamadım. Haftada 3-4 defa bir şeyler izleyerek mastürbasyon yapıyor, yine erken boşalıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

CEVAP

Düzelecek acemi, hiç merak etme. Yeter ki kendini mastürbasyonun derin ve karanlık kuyusuna teslim etme. Porno ve mastürbasyonla tecrübe elde edilmiyor. Kısacası sofraya ekmek getirilmiyor. Hatta sofradaki ekmeği bölüyor, seni bir kuru soğana muhtaç ediyor. Düzenli partnerin olduğunda sorunun yine devam ederse, uzmanından yardım alarak sorunu çözmen işten bile değil okurum.

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyalar özlemlerin uçurtmalarıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder