Dr. Haydar Dümen Erkek bu işten tat almıyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkek bu işten tat almıyor

Gençler mastürbasyonla tanışıyor, evlenene kadar böyle yaşıyorlar. Her şeyin olduğu gibi mastürbasyonun da fazlası zarar, kararında bırakmak gerekiyor. Sonra alışkanlığa dönüşüyor, evlilik hayatında sorunlara yol açıyor, erkek eşiyle ilişkiye girmekten tat almaz oluyor.

Kan geldi

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. Ama kanama olmadı. 2 gün sonra kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, o bozulma kanı değil. Korkacak bir şey yok. Ama bu da böylece devam edin anlamına gelmez.

Haberin Devamı

Baş ağrımı geçiriyor

Cinsel organım olmadık yerlerde hareketleniyor. Mini etekli kızlara saldırasım geliyor. Günde en az 7-8 kere boşalıyorum. Başım ağrıyınca mastürbasyon yapıyorum, geçiyor. Çözüm bulun.

CEVAP

Değerli okurum, bataklığın dibine düşmüşsün. Beni dinleyecek misin? Kızlara saldıracakmış. Hadi saldır da görelim bakalım. Sıkı mı? Peşine bir ordu takılır. O kızlar sokakta sahipsiz değiller. Baş ağrısı bahane, mastürbasyon şahane vay be.

Bu da yeni bir tedavi yöntemi olsa gerek. İradeni kullan. Daha çok gençsin. Uzun bir hayat var önünde. Aile reisi ve baba olacaksın. Bir onun tadını varsan ya. Hayatında ne ufuklar açılacak. Ama sen şimdiden karartmaya çalışıyorsun.

Hamile kaldıysa?

23 yaşındayım, kız arkadaşım da 20 yaşında. Bu yaz evleneceğiz. İlişkiye girdik. İçine boşalmadım ama sevgilim hamile kalmaktan korkuyor. Adeti gecikirse test yapacağız. Eğer bebek varsa ne olacak? Onu bırakmam.

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki gebe kaldı. Doğacak çocuğun yarısı senin, yarısı kız arkadaşının. Dere geçerken at değiştirilmez. Umarım, gebe kalmamıştır. Yeter ki evlenin. Ya da kesin karar verin. Gerisi sizi ilgilendirir. Ama ben büyük bir dram görmedim.

Çekiniyorum

18 yaşındayım, aşırı isteğim var. Ama çekiniyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, çekin biraz daha. Günün birinde çekinemeyeceğin bir fırsat olursa önce aklını sonra yüreğini defalarca tart. Dengele. Yanlış şeyi yapma. Başkalarına da zarar verme. Acemilik çekebilirsin. Bunu da dert etme. Oğlum biz her şeyi çözeriz.

Haberin Devamı

Acı yoktu

21 yaşında kızım, 8 ay önce erkek arkadaşımla seviştik ve penisinin vajinama değdiğini hissettim. Kendimi geri çektim ama acı yoktu. İç çamaşırımda 4-5 damla kan gördüm. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Kızım, bazen çok kolay bozuluyor. Acımayabilir de. Kan da kızlık zarıyla ilgili geldi bana. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Zarar esnek de olabilir, zedelenmiş de olabilir. Kesin kararı kadın doğum uzmanı verecek.

Yani seni muayene edecek. Büyük bir olasılıkla zedelenmiş diyecek. Hayat ve karar sizin. Sonuçları da sizin. Gözünde büyüttüğünüz kadar bir dert olduğunu da sanmıyorum.

Neden olamıyorum?

25 yaşında kızım, orgazm olamıyorum. Erkek arkadaşım da bu duruma çok üzülüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, kadınlar, kızlar genellikle böyle. Belki bir profesyonel yardım almanın yararını görürsün.

Kız beni reddetti

20 yaşındayım. Penisim 18-19 santim. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kız arkadaşım penisimi görünce “Ne kadar büyükmüş” dedi ilişkiden vazgeçti. Bu sorunu hep yaşar mıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Yaşamazsın okurum. Biraz büyük olmasına karşın abartılı değil. Bir gün partnerin alışır.

Krem kullanıyoruz

2 yıllık evliyiz. Eşimin cinsel organı yeterince kaygan olmuyor. Çok zaman sıradan bir el kremi kullanıyoruz. Sizce zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, el kremi yerine daha iyi kayganlaştırıcılar satılıyor eczanelerde. Ben onları öneririm.

Gebe kalır mı?

Ben boşalırken kız arkadaşımın vajinasının üzerine boşaldım. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zar ile gebelik arasında bağlantı yok. Kızlık zarının ortasında delik var. Bu delik rahimden gelen adet kanının akması için adeta bir nehrin yatağı gibi.

Spermleri de o nehirdeki balıklar gibi düşünürsek bir sperm gidip yumurtayı döllemişse gebelik oluyor. Burada size düşen dikkat etmek, bunları hesaba katmak. Bize düşen de bunun oranını size söylemek.

Çok küçük

35 yaşındayım, evliyim. İlişkiye çok aç biriyim ama erken boşalıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Tedavi olursun ve hayatı dilediğin gibi yaşarsın.

Bakire değilmişim

22 yaşında bir kızım. Kimseyle ilişkiye girmedim. Sevgilimle sürtünme yoluyla bir şey yaşadık. Bana “Bakire değilsin” dedi. Kendimden eminim ama yine de tedirgin oldum. Bir de vajinamın dudaklarında sarkma var. Acaba bu ileride sorun olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, arkadaşın neye göre senin bakire olup olmadığına karar veriyor? Şu anda onu bir sen bir de uzman doktor bilir. Bana göre kızsın. Kızlık zarı esnek olabilir.

Yine bazı kızlarda küçük dudaklar dışarıda olabilir. Yani senin hayatına 3 günlük adam mı karar verecek? Seni tahrik ederek daha ileri gitmeye çalışıyor. Dikkatli ol.

Sola doğru eğri

21 yaşındayım. Penisim sola doğru eğri. Ben çok rahatsız oluyorum. İleride evlenince sorun olur mu? Bir de tedavisi nasıl yapılıyor?

CEVAP

Değerli okurum, ileride evlendiğinde sorun olursa operasyonla tedavi edilir. Şu anda dokunma ona. İlacı da yok. Zaten

BÖYLE SORU YOK!

Hoşnut değiliz İki arkadaşız. Güvensizlikten kızlara yaklaşamıyoruz. Bu nedenle internet üzerinden yüzümüzü göstermeden seks yapıyoruz. Bu durumda hoşnut değiliz ama elimizden bir şey gelmiyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurlarım, herkesin hayat yolu kendine aittir. İyisiyle de, kötüsüyle de insanlar yaptıklarını göğüslemek zorundadır. İnternet yoluyla zevklenme, mastürbasyon ya da orgazm, doğal yolun dışında psikolojik açıdan da çok önerilecek bir yöntem değil.

Bu sizin ruhunuzu da yozlaştırabilir. Çünkü kullanılan sözcüklerin kendisi de önemli. Bu sözcükler estetik boyuttan dışarı çıkmamalı. Ama sizlere şunu yapın ya da yapmayın demek durumunda değilim.

GÜNÜN SORULARI

İsteğim niye az?

30 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Karım 24 yaşında. Bende cinsel istek daha az, sevişmede sertlik oluyor ama sonra bitiyor. Sperm testi yaptırdım, varikosel var ,gıda takviyesi kullanıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, sakin ol, telaşa kapılma. Evliliğin acemilik aylarını yaşıyorsun. Daha ilişkiye girmeden bu sorun aklına takılıyor, sana baskı yapıyor. Gıda takviyesine gerek yok. Olay gıda ile bitseydi, zenginlerin tümü bu işi kısa yoldan çözerdi. Kafanı takma bunlara. Zamana bırak. Cinsel terapi için araştırmalara başla. Her şey düzene girecek, merak etme.

Baş parmağım kadar

Cinsel organım çok ufak yani baş parmağım kadar. 32 yaşındayım, bu beni çok üzüyor. Çaresi var mı? Büyütmek için yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, vallahi bir yaşıma daha girdim. Bu organ parmak hesabı ile ölçülmez. Ama yine de soralım? Madem sen ölçtün. Bu parmak ereksiyon halinde mi yoksa dinlenme halinde mi? Kaç kilosun? Onu da bilmek isterim.

Ereksiyon hali kaç santim? Tabii bu soru da ortada kaldı. Yolumu sis bastı, biraz ışık tutman gerekiyor. Tekrar detaylı yazarsan sorunu çözmeye yardımcı olurum. Şimdilik bu kadar.

GÜNÜN SÖZÜ

Yanlış ve doğrunun keşiştiği noktalarda yanlış yön gösteren tabelalara dikkat. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder