Dr. Haydar Dümen Erkek dümene geçmeli
HABERİ PAYLAŞ

Erkek dümene geçmeli

Haberin Devamı

Kadın cinselliğe geç uyum sağlıyor, orgazmı zamanla öğreniyor. Ama erkeğin cinsel organı fazla büyükse kadın ilişkiden soğuyor. Erkek dikkatli olmalı. Beyler, sahip olduğunuzu idareli kullanın ki yatak odanızda soğuk rüzgarlar esmesin.


BÖYLE SORU YOK!

Konuşurken orgazm oluyorum

21 yaşında kızım. Çok istekliyim. Erkeklerle konuşurken heyecanlanıyor, orgazm oluyorum. Belli olacak diye endişeliyim.

CEVAP

Sevgili okurum, eğer doğruysa sen ya orgazmın ne olduğunu bilmiyorsun ya da fazla heyecan ve zevki orgazmla karıştırıyorsun. Ne diyelim? Maşallah! Uygun bir erkekle evlenirsin inşallah! Çünkü durum biraz nazik. Dokununca musluğa senin hormon çeşmesi boşalıyor. Tamam “Benim işim bitti, sen kendine bak” dersen ne olacak? Şimdilik ben sana, takma kafana ama hakim ol cinsel yapına diyor, olayın sonunu da gerekirse tedaviye bağlamakla bu defteri kapatıyorum.

Sevgilim boşalamıyor

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 6 aydır ilişkiye giriyoruz. Her ilişkide 2 kez orgazm oluyorum, o boşalamıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sana ne sevgili okurum? Bisiklet turuna çıkmış gibi bir yarış değil bu. Adam basıyor pedala, hababam debabam sırtından ter boşalıyor. Oysa sen ikinciyi bitirmiş, üçüncü turdasın. Adeta uçuyorsun. Bu durumda onun keyfine maydanoz olamazsın. Vardır bu işin muamması, kapalıdır su yollarının kapısı. Ben onu rüyamda gördüm, seni sevdiğini söyledi. Ama “Evleneceğim” demedi. Kısa vade için tüyo verdi. Üstelik “Bu kararımı sakın ona söyleme” dedi. İyi ama meslekte yanlış yol göstermeyeceğimizi hiç düşünmedi.

Başka kadınlar ilgimi çekiyor

40 yaşındayım, 11 yıllık evliyim. Eşim zevk almıyor, zoraki ilişkiye giriyor. Ben çok istekliyim. O beni tatmin etmediği için başka kadınlar ilgimi çekiyor. Yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, olur böyle olaylar, bu gibi durumlar da Hocanızın elini bağlar. İnsan şansı bu, kimi güler kimi ağlar. Buradaki haksızlık sana evlilikten armağan. İster ban, ister kaşıkla der gibi bir eziyet. Oysa tabağındaki o nimet çorba bile değil. Suya kaşık salla misali. Sanki tek yanlı çukur kazıyorsun, toprak hep kuru nemi yok bile. Bu da sana şansından sanki hile. Sesin geldi kulağıma. “Hocam beni çekme örümceğin ağına, bak şu için çaresine” diyorsun. Sana hak veriyorum. Bu yolculukta haritani kendin çiz diyorum.

Cinselliği yaşamıyoruz

Ben 26, eşim 29 yaşında. Evliliğimiz 5 yıllık. 2 yaşında çocuğumuz var. Eşimle uzun zamandır ayrı yatıyoruz. Artık bu evliliği dert etmemeye başladım. Bana yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik bitmiş gibi algıladım. Bozulmuş bir denge ve düzen. Geçimsiz ailelerin çocukları risk altında. Yani ruh sağlıkları ve dengeleri bozuluyor. Bu nedenle karar verirken çocuğunuzu da düşünün. Çözüm ayrılık olacak gibi. Ama ayrıldığınızda ekonomik ve sosyal durum, aile ilişkileri gibi birçok şeyi de hesap et. Öyle anlaşılıyor ki eşin de kafasında bu olayı bitirmiş. Bundan sonrasını sen bilirsin.

Kimseyle ilişkiye girmedim

20 yaşındayım ve hiç ilişkiye girmedim. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmek istediğimde çekingenlik oluyor. Yakında askere gideceğim. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kaybın yok. Aslanlar gibi askerliğini bitir. Sonra biri sana bir şey der.

Hep ereksiyon halinde

18 yaşındayım. Penis hep ereksiyon halinde. Acaba şap mı yesem?

CEVAP

Değreli okurum, iradeni ve aklını şapla. Beynini bilgi, meslek ve işle kapla. Ve bekle. Zamanla o adam olacak. Aksi taktirde sana saçlarını yolduracak.

Bu kadar kolay yırtılır mı?

20 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken kan geldi. Zarın patladığından şüphe ettim. Bir kez parmağım içeri girdi. Bu kadar basit bir şeyle yırtılır mı? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılabilir ama biz buna zedelenme diyoruz. Gerçek bir cinsel birleşmede kanayacaktır. En önemli nokta kendini suçlu gibi görme.

Sanki kırıldı

27 yaşındayım. 7 yıl önce mastürbasyon yaparken penisimde kırılma hissettim. Sertleşme sorunum var. İlk birlikteliğimde sorun yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birlikteliğine zaman tanı. Üroloji tetkikinden geç, yararlı olur. Ultrasonla damar, doku sistemine bakılmalı.

Sertleşince başım dönüyor

20 yaşındayım. Penisim 22 santim. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız oluyor. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve bu sırada başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, böyle idare edeceksin. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Büyük penis, kadına ağrı verdiğinden ve yumurtalıklara basınç yaptığından cinsel birleşmede zorlanırlar. Kendine uygun bir eş bulduğunda ve idareli kullanmayı öğrendiğinde sorunlar çözülecek.

Canım neden acıyor?

22 yaşında kızım. 1 yıldır sevgilim var, yüzeysel sevişiyoruz ama orgazm olamıyorum. Penisi vajinama girince acı hissediyorum. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, birleşme olmamış. Vajina kaslarında kasılman var. Önce ağrı, acı ortadan kalkacak. Sonra zevk kapıları açılacak. Arkadaşlığınız çok yeni. Çözümün sözle değil, hekimin yardımıyla olacağına inanıyorum.

Kızlarla yakınlaşamıyorum

24 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı. Maddi gücüm var, yakışıklıyım ama penisim 11 santim. Kızlarla yakınlaşamıyorum. Ameliyata razıyım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yolun açık ve hazır: Kilon varsa ver. 11 santim penis yeterlidir. Hedefin doğru yol yani karşı cinstir. Ama bu böyle ve istediğin gibi olsaydı kızları sıraya mı dizecektin?

Hâlâ birlikte olamadık

28 yaşındayım. 1 yıllık evliyim ama hâlâ ilişkiye giremedik. Bende erken boşalma var. Ne yapmalıyım? Eşimi kadın doğum uzmanına götürdüm “Hiçbir sorun yok” dedi. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, vajinismusu tarif ediyorsun. Vajina kasları düz kas dediğimiz türden olduğundan iradeye bağlı olarak çalışmıyor. Uzaktan yapılacak bir şey yok.

İlişkiye girsem düzelir mi?

18 yaşındayım. Hafta 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum ama doymuyorum. Cinsel ilişkiye girsem düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, o zaman da 3-5 kere cinsel ilişki isteyecek. Bunun sonu ve sınırı yok. Eee tabii bu yaşta bu kadar cinsellik hayır değil, zarar getirir. Henüz cinsel birleşmeye hazır değilsin.

Cinsel organım eğri

17 yaşındayım. Penisim sola doğru yamuk. Biri bakmak ister diye korkuyorum. İleride sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kim bakacak? Baksa ne olacak? “Ora eğri ise kafan da eğridir” mi diyecek? Ondan yana hiçbir derdin olmasın. Bu tür eğrilik birçok erkekte var. Cinsel birleşmeye engel eğrilikler ameliyatla düzeliyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Tebessüm Leonardo da Vinci'nin insanlara ölümsüz selamıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder