Dr. Haydar Dümen Erkek rekor peşinde...
HABERİ PAYLAŞ

Erkek rekor peşinde...

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik deyince rekor denemesine kalkışıyor. Abartılı beklentileri ortaya dökülüyor. Kendinizi hemen başkalarıyla kıyaslamaya başlıyorsunuz. Artık şunu anlayın, cinsel ilişkide önemli olan sayı değil, kalite....

BÖYLE SORU YOK!


Kadına nasıl yaklaşayım?

30 yaşındayım, bir kadına ilişkiye girmek istediğimi nasıl söylerim? CEVAP Bir kıza nasıl yaklaşacağını bu yaşa kadar öğrenmemişsen ne yapayım? Tabii cebinden peçete aşırarak, “Bir şey düşürdün” diyerek ona bir telefon numarası vererek yaklaşmayacaksın. Hele onun gönlünün sarayındaki değerli kavramları talan etmeyeceksin. Bu yaşa kadar hoy hoy gezmişsin. Aklın başına yeni gelmiş gibi. Bir kızla arkadaş olup evlenme şansını arttırmak için iyi niyetli bir soru sorsaydın sana yaklaşmanın binbir türünü öğretirdim. Kafana tokmak, yüzüne tokat yememek koşuluyla yaklaş. İnsanlığı, kızın manevi kız kardeşin olduğunu da unutma, ona yalancı dolmaları yutturma.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

14 kez boşalıyormuş


Arkadaşım ilişkiye girdiği zaman 14 kez boşaldığını söylüyor. Ben ise 4 kez boşalıyorum. Acaba söylediği doğru mu? CEVAP Bak aslanım, beni çileden çıkarmayın. “Ben 14 sefer sayılı uçağın kaptanıyım. Günde 30 sefer sayılı uçağın sahibi gibi o performansa ulaşabilir miyim?” deseydin, birden “Şüç!!” derdim. Bak dilim dolandı, tersini söyledim. Diyelim ki bol paran var, nerede harcayacaksın? Bir takım elbise aldın ve bana “Bir arkadaşım 14 takım alıyormuş, ben de alabilir miyim?” diye sordun. Sana ‘Alan babanın oğlu muydu?’ diye sorar, neden onunla yarışa kalkıştığını merak ederdim. Bütün bu şaşkınlığıma rağmen hepinizi hoş görüyorum. Bu konuda 100 yıldır sizleri eğitememiş olmanın sancılarını çekiyorum. Size değil, kendimize kızıyorum. Ama yine de kulağını çekiyorum; 4 bile fazla, hem de çok fazla. Haftalık 4’e indiriver ve uçağı öyle gazla.

Neden hamile kalamıyorum?

Sevdiğim adamla sürekli ilişkiye giriyorum. Hamile kalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba ben kısır mıyım? CEVAP Sevgili okurum, neden hep kendinizi suçluyor, sorumluluğu üzerinize alıyorsunuz? Gebe kalamayan bir kadın bu yüzden intihar etmişti. Sonradan anlaşıldı ki kocasının sperm sayıları yetersizmiş. Diyelim ki sorun sende. Sessiz sedasız bir jinekoloğa gidiver. Gebelik şansın artabilir. Benim vereceğim tıbbi öneriler de var. Bu önerilerimi evli kadınlara bu köşeden açıklıyorum. Ancak evli değilsin, ayrıca evli bir erkeği seviyorsan, bu gebelik konusunda onun izni var mı? Bu durum doğacak çocuk için sosyal yönden çok önemli. Ben herhangi bir kitapta rahat bulabileceğiniz ve benim de zaman zaman buradan yaptığım önerileri senin için yapamayacağımı, böyle bir sorumluluğa ortak olamayacağımı bildirir, gözlerinden öperim.

* * * *

Erken boşalıyorum

Ben erken boşalma sorunu yaşıyorum. Ne yapmalıyım? Bir kızla ilişkiye girdim ve erken boşaldım. Bunun sebebi ne olabilir? CEVAP Değerli okurum, erken boşalmanın evlilik koşullarında tedavisi var. Ya evli olacaksın ya da değişmeyen bir partnerle olacaksın. Tedavisi olan bir konuda da üzüntü ve sıkıntı duymamanı öneririm.

Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor

Kız arkadaşım cinsel ilişkiye girmek istiyor ama ben korkuyorum. Onu üzmek istemiyorum. Sizce bu yaşta ilişkiye girmem iyi mi, kötü mü? CEVAP Değerli okurum, hiç iyi olmaz. Hele bir ergenliğe ulaşın, 20’leri bulun. Ama sen mutlaka cinsel birleşme yapmak istiyorsan sorunsuz ve tehlikesiz olan birini seç.

Büyüdükçe penisim uzar mı?

18 yaşındayım, penisim 12 santim. Bu durum beni üzüyor. Hâlâ ilişkiye girmedim. Acaba yaşım ilerledikçe penisim uzar mı? Büyütmenin bir yolu var mı? CEVAP Değerli okurum, anlattıkların normal şeyler. Penisin boyu da tabii normal. Bildiğin yolda devam et. Kızlardan da fazla kaçma. Her şey dengi dengine olmalı. Gençlerimiz de doğru yolda yol almalı.

Kızlık zarı doğuştan mı?

22 yaşında kızım. 1 yıldır ilişkim var. Penisini vajinama doğru ittirince canım yanıyor. Bu düzelir mi? Bir de kızlık zarı doğuştan mıdır? CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarı doğuştan vardır. Sözünü ettiğin sorunlar evlilikte çözülür. Acı sorununu da biz yok edeceğiz. Ayrılmak ya da evlenmek konusunda oyunu kuralına göre oynamak durumdasınız.

Boşalamadım


25 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sabaha kadar seviştik ama ben bir türlü boşalamadım. Ondan sonra mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Ne olmuş olabilir? CEVAP Değerli okurum, sen mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma, zorlama. Evlilik koşulları gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmede orgazma alışırsın.

Esnekmiş

26 yaşında kızım. 2 aydır ilişkiye giriyorum ama benden kan gelmedi. 2 doktora gittim, ikisi de “Kızsın” dedi. Sizce doğru mu? CEVAP Sevgili okurum, iki uzman hekime karşı ben ne diyeyim? Kızlık zarı onların alanları. Üstelik görüyorlar. Işık altında bakıp karar veriyorlar. Bu karar da önüme geliyor, ben onaylıyorum.

Acımaya başladı

17 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girmedim. Kız arkadaşımla geçen gün öpüşürken penisim acımaya başladı. Sonraki 2 saatte de böyle devam etti. Hatta acıdan yerimden bile kıpırdayamadım. Sizce bu neden olabilir? CEVAP Değerli okurum, neden olacak? Azgınlığından. Oraya kan doldu, gerildi. Dokular basınç altında kalınca tabii ağrıyacak. Korkulacak bir şey değil. Ama defalarca aynı şey olursa, bir üroloji uzmanı ona bakmalı. Ola ki içeride bir sorun vardır

Bakire miyim yoksa değil miyim?

20 yaşındayım, 1 yıl önce sözlendim. Sözlümle birlikte olduk ama benden kan gelmedi. Biz onunla ayrıldık. Kızlık zarım esnekse eşim ilişkiye girdiğimi anlar mı? Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili kızım, eşin ne olduğunu anlayamaz. Sen çeneni tutmazsan bu sır sana kalacak. Yollar böyle ne yapalım? Biraz şu kaderi bir kenara atalım. Ne diyeyim ki?

Sertleşme oluyor ama..

35 yaşındayım, 15 senelik evliyim. Eşim 48 yaşında. İlişkiye girdiğimizde penisi sertleşmiyor. Sevişme sırasında sertleşiyor ama sonra hemen bitiyor. Acaba ne yapmamız gerekiyor? CEVAP Sevgili okurum, eşini alıp doktora götüreceksin. Penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız. (Renkli penil doppler) Laboratuvar ve hastenelerde yaptırırsınız. Rapordan sonra kararı biz vereceğiz.

Cinsel organım büyük evlenmeyeyim mi?

28 yaşındayım, penisim çok büyük. Kimseyle ilişkiye giremiyorum. Mart’ta evleneceğim ama ilk ilişkiden sorun olur korkuyorum. Acaba evlenmekten vazgeçsem mi? RUMUZ: BÜYÜK DERT CEVAP Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma, ilk gece de “Olacak” diye ısrar etme.

GÜNÜN SÖZÜ


Aşk güneş gözlüğü gibidir.
Mutlaka takılmalıdır ama güneş batınca işe yaramaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder