Dr. Haydar Dümen Erkek sırtını dönerse...
HABERİ PAYLAŞ

Erkek sırtını dönerse...

Kadın ilişkinin ardından erkeğinin kollarında olmak istiyor ama erkeklerin çoğu işleri bitince arkalarını dönüp uyuyor. Kadın sinirlenip üzülüyor. Beyler, eşinize kulak verin, onu dinleyin ki yatak odasındaki mutluluğunuz sürekli olsun...

BÖYLE SORU YOK!

Çekersem uzar mı?

Penisim 8 santim. İlişkiye girmeye utanıyorum. Penisimi düzenli olarak çeksem kalıcı uzama olur mu? RUMUZ: ÜRKEK KURT

CEVAP

Değerli ürkek kurt, ben senin adını değiştirdim, üretken kurt dedim. 8 santim evlilik ve çocuk için görevini yapar. Penis boyunun ilişkideki rolü sandığınız gibi değildir. Vajinanın girişteki ilk 2 santimi duyarlıdır. Geri kalan bölümde his yoktur. Bu bilimsel gerçeğe göre sen, uzatmayı düşünerek neyi amaçlıyorsun? 8 santim penis, evliliği de, erkekliği de, babalığı da aslanlar gibi yapar. Ve sana nur topu gibi evlatlar sunar. Hiç uğraşmayın, dinamiklerinizi bozmayın, 2 santimin duyarlı olduğunu hiç unutmayın.

Haberin Devamı

Spermleri nasıl güçlendiririm?

2 yıllık evliyim. Eşimde sorun yok. Çocuğumuz olsun diye her gün ilişkiye giriyoruz. Çok ilişkiye girdik diye mi olmuyor? Bir de spermleri nasıl güçlendiririm?

CEVAP

Değerli okurum, spermler zaten yaratılıştan güçlüdür ve yapacakları işi iyi bilirler. O gider içeride yumurtayı bulur. Kendisi gibi gelen spermler yumurtanın etrafında cirit atarlarken yumurta birini seçer ve ona ufak bir çıkıntıyla haber verir. Yani kapı odur ve spermi seçmiştir. Bu da doğanın mucizesidir. Spermler gemi torpilleri gibi değildir, gücünü yaratılıştan alır. Çocuk için seks yapılmaz. Seks zevk ve tatmin için yapılır. Eğer sperm sayısı uygunsa gebelik olur. Senin sperm sayına baktırmanı öneririm.

Orgazm olamıyorum

21 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşim 29 yaşında. Orgazm olamıyorum. Sürtünme dışında hiçbir şeyden zevk almıyorum. Psikoloğa gitsem mi, kendi kendine düzelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, 3 aylık süre çiftlerin alışma dönemidir. Ancak senin vajinal yoldan orgazm olamayacağını sanıyorum. Çünkü evlilik daha yeni ve zamana ihtiyaç var. Klitoris orgazmı yaşadığına göre, evliliğin ilk yıllarında ilişkide öteki tekniklerin de kullanılmasıyla belki şansın olabilir. Ama ilişkiyi hor görmeyin. Karşılıklı suçlamalarla birbirinizi yıpratmayın, tam tersine yardımcı olun. Önünüzde 50 yıl var, psikolojik destek almanız şart. Orgazm konusunda ise kesin bir şey söylenmez. Biraz bilimsel içerikli kitaplar okumanız ve zamana bırakmanız yararlı olur.

Haberin Devamı

Eşim öylece bırakıyor

29 yaşında, 8 yıldır evli kadınım. Eşim 39 yaşında. İlişkiye girdiğimizde erken boşalıyor ve arkasını dönüp yatıyor. Beni öylece bırakıyor. Oysa ben cinselliği seviyorum. Cinsel hayatım kötü gidince her şeyden soğudum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, işin zor ve sabır istiyor. Eşin çok yönlü bir bilmece gibi geldi önüme. Eşin sana uzak duruyor ve ilgisiz. İlgi olmadan hiçbir şey olmaz. Peki kocan senin gibi gencecik bir kadın dururken neden ilgisiz, neden arkasını dönüp yatıyor? Bana göre ruhunda fırtınalar kopuyor. Erken boşalmanın tedavisi var. El ele vermeniz şart, orta yolu bulmaya çalışın.

Haberin Devamı

Sanki beni zorluyorlar

19 yaşındayım. Önceden cinsellikten zevk aldığım için mastürbasyon yapar bazen de geneleve giderdim. Ama şimdi kendimi mecbur hissettiğim için bunları yapıyorum. Acaba bu konudaki düşünceniz nedir?

CEVAP

Değerli okurum, aklın bedeninden daha ileride. Ruhun artık tabakta yemek yerine örtülü bir masada hem gözü hem mideyi hem de ruhunu doyuracak bir sofra istiyor. Fazla kuşkulanacak bir şey yok. Ama istediğin dünyayı yakalamak zor. Bu yolda yürü. Bir geçiş dönemi hazırla kendine. Hayat sana bazı olanaklar tanıyacaktır.

İçimde şüphe var

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, prezervatif yırtıldı. Ben hemen geri çekildim. 1 saat sonra eczaneden ertesi gün hapı aldık. Ama içimde hâlâ şüphe var. Acaba kız arkadaşım hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, uzaktan teşhis ile gebe kalmama olasılığı yüzde 99.

Yeterli mi?

20 yaşındayım. Penisim 11 santim, normal mi? Evlenince eşimin zarını yırtabilir miyim? Zevk alabilir mi ve hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu ile ilgili bütün bu sorduklarına olur raporunu veriyorum. Keyfine bak, komplekse girme ve kilo alma.

Gebelik belirtileri mi?

20 yaşındayım. 1 hafta önce bir kızla ilişkiye girmiştik. Kız “Başım ağrıyor, hamileyim” diye ağlıyor. Bu gebelik belirtisi midir?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın psikolojik sorunlar yaşıyor. O da heyecanlı, o da gebe kalmaktan korkuyor. Baş ağrıları bahane.

Kocam hemen uyuyor

3 yıllık evli kadınım. 28 yaşındayım. 2 yıldır ilişkiden zevk almıyor, orgazm olamıyorum. Çünkü eşim boşaldıktan sonra arkasını dönüp yatıyor. Cinsel hayatım bir kere bile orgazm olamadan bitti. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, erkeklere haykırıyorum. Kendinizden çok kadınlarınızı düşünün ki hem başınıza bela gelmesin, hem de sevginiz daim olsun. Hangi konuda olursa olsun, yarım kalmış işler yemekte bile burukluk yapar. Sevgili okurum, çocuğun yoksa yapma, sabırlı ol. Ama eşinle net konuş. Ne kadar açık konuşursan o kadar iyi. 1 yıl daha sabret. Sonra evliliğini yeniden gözden geçir.

Kız küçük buluyor

30 yaşındayım. Kız arkadaşım penisimi küçük buluyor ama 17 santim. Sevgilime daha büyüğünü nerede gördüğünü sordum. Bana filmlerde gördüğünü söyledi. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, ideal boy ve boyutlardasın. Dahası biraz da santimetreler fazla. Kız arkadaşın gerçek büyük bir penis görmüş olsaydı zaten susardı.

Kız mıyım, değil miyim?

25 yaşında, nişanlı kızım. 11 yaşında bisiklete binerken bisikletin ortasındaki demirin üstüne hızlı bir şekilde düştüm. Koyu kırmızı kan geldi. Bunu nişanlıma anlattım. Önce bana inandı sonra şüpheci davrandı. 6 ay sonra evleniyoruz. Kız değilsem ilişkiden dolayı bozulmadığını nasıl ispat edebilirim? Acaba kız mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu tür kazalarda eğer kızlık zarı yırtılmış olsaydı, birçok genç kızımız senin kaygılarını taşırdı. Eş adayının aklına bazı şeylerin takılması hoşuma gitmedi. Sen açıkça ve temiz yüreklilikle başından geçen olayı anlatmışsın. Doktora gittiğin zaman temiz çıkacaksın.

Cinsellikten soğumaya başladım

21 yaşındayım. Hemen her gün cinsel ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğumaya başladım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiyi haftada 2’ye indir. İndirmeden öncede 3 hafta perhize gir. Her şeye yeniden başlar gibi başla.

Sevgilim hamile kalır mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. İçeriye boşalmadım ama penisin ucundaki sıvının onu hamile bırakması mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, bırakmaz. Ama yine de dikkatli olun.

GÜNÜN SÖZÜ

Heyecan alkol gibidir. Azı uçurur, çoğu keyif kaçırır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder