Dr. Haydar Dümen Erkek sırtını dönerse
HABERİ PAYLAŞ

Erkek sırtını dönerse

Kadının cinsellikten beklentisi farklı, sadece zevk almayı hedeflemiyor. İlişkinin ardından da erkeğinin kollarında olmak istiyor ama erkekler böyle değil. İşleri bitince hemen arkalarını dönüp uyuyorlar. Kadın üzülüyor. Beyler, eşinize kulak verin, yatak odasında mutluluğu bulun.

Sırtını dönüp uyuyor

24 yaşında kızım. Bir yıldır nişanlıyım. Nişanlım erken boşalıyor, sonra da arkasını dönüp yatıyor. Ben de mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Yakında düğünümüz var, hayat böyle geçer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, ‘Battı balık yan gider’ derler. Biz de şarkıyla söze başlayalım. ‘Ömrümde açmadan solan bir gülsün. Her zaman üzgün...’ diyelim. Oysa sen daha açılmadın bile. Nişanlın da bu işi bile bile, arkasına dönüp uyuyor. Kendi keyfini bulunca seni yok sayıyor. Erken boşalmanın ayarını yaparız. Uyutmamayı da sana bırakırız. Böylece sorunun bitecek, keyifler yerine gelince senin çiçek açacak ve şarkı söyleyecek. Kendi şarkısını kendi seçecek.

Haberin Devamı

Nasıl büyür?

20 yaşındayım. Penisim 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüdüğü kadar. Daha ne istiyorsun?

Sevgilim hamile mi?

19 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdik, boşaldım. Kız arkadaşım 1 hafta sonra midesinin bulandığını ve istifra ettiğini söyledi. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre kalmadı ama ellerimizi açıp dua edelim. Umarım kalmamıştır diye dilekte bulunalım.

İsteksizim

20 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle mutlu bir birlikteliğim var. Bende isteksizlik başladı. İki yaşında bir kızım var. Bu durum eşimle sorunlar yaratıyor. İlk zamanlarda eşimi çok istiyor, orgazm olamıyordum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, bir süre kendini sorgulamadan, yargılamadan olayları oluruna bırak. Eşinin bu konudaki davranışı, sayısal istekleri ve ruhsal yakınlığı gibi bölümlerde sorun varsa onları eşinle konuşabilirsin. Ama mutlaka yatak odasına artı değerler koymak zorundasınız. Estetik fanteziler sizin işinize yarayacaktır.

Tatmin edemiyorum

30 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. İlişki sırasında karım iki kez boşalıyor, ben ise bir kez. Eşim bir kez daha birlikte olmak istiyor ama benimki sertleşmiyor. Penisimin sönük hali 5 santim, bazen içe kaçıyor. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, önce kilo ver. İçe kaçma ondan. Eşin iki kere orgazm oluyorsa daha ne istiyor? Ayda bir kere bile orgazm olamayan kadınların sayısı pek çok. Yine erkeklerin çoğu ilk ilişkiden sonra ikinci ilişkide zorlanır. Her şey yolunda. Yolunda olmayan eşinin ateşi. O da kendini disipline etmesini öğrenmeli.

Eşim hep yorgun

Üç yıl yıl önce eşimle birbirimizi severek evlendik. Kocamı her gün arzuluyorum ama eşim bazen yorgun olduğunu söyleyip beni reddediyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar, erkekleri enerji küpü sanıyorlar. O küp ağzına kadar suyla dolu. Aç musluğu, bardak bardak iç, kapat. Kadınlar tükenmez bir enerjiye sahiptir. Ama erkeğin söz dinlemeyen, sözünü geçiremediği parmak kadar bir organı var. Erkeğin üzerine çok gidersen, onun kendi kendiyle hesaplaşmaya doğru itersin. Güzel kızım, şu isteğini gün aşırıya ya da haftada 3’e indir. Birlikte dengeleri kurun.

Haberin Devamı

Doyumsuzum

Beş yıllık evliyim. Cinsel yönden doyumsuzum, günümü cinsellik düşünerek geçiriyorum. Bu süre içinde penisimden kayganlaştırıcı bir sıvı geliyor. Bu sıvının salgılanmasının cinsel performansa ya da sağlığa bir zararı var mı? Bir de boşalamayınca kasık ağrılarım oluyor.

CEVAP

Değerli okurum, o salgının sana hiçbir zararı yok. Ama cinselliğe bu kadar takılmanın pek çok zararı var. Kafan, zamanın ve enerjin cinselliğe yoğunlaştığından bir süre sonra hayattan kopabilirsin. Sanırım erken boşalman var. Kendini disiplin etme zamanın geldi de geçiyor. Yuva kurmuşsun ama kadının hakkını yiyorsun. Evlenmeseydin oğlum. Hem böyle hem öyle olmaz.

Kan geldi

22 yaşındayım. Kızlara ve sekse çok düşkünüm. Bir hafta önce sevgilimle birlikte oldum. Normalde ben 2 veya 3 kere birlikte olurken, bu kez 4 kez denedim. Meniyle birlikte kan geldiğini fark ettim. Bu konuda çok tedirginim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kendinizi fazla zorluyorsunuz. Bu konuda aç gözlülük yapıyorsunuz. Orgazm olurken meninin fışkırması için meni kesesi şiddetle kasılır. Fazla sayıdaki birleşmelerde kan gelebilir. Çünkü içeride kılcal damar patlar. Bu ilişkileri sayıdan çok kaliteye indirseniz, ruhunuz yani psikolojinizle olayı süsleseniz mutlu yaşarsanız.

Kız hamile kalır mı?

On gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlişkide korunmuştum. Ama boşaldıktan sonra prezervatifin delik olduğunu gördüm. Meni çok azdı. Acaba spermler prezervatifteki ufacık delikten geçmiş olabilir mi? Kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Okurum, korunmayı iki katına çıkarın. Kondom bile yüzde 100 korumuyor. Ama bu konuda da bilgili olmanız gerekir. Öteki korunma yöntemlerini de devreye sokabilirsiniz. Ya da bu işe ara verip vazgeçin. Ruhunuzun zedelenmesi ve pişmanlıkla da boğuşmayalım.

Kız arkadaşım bakire

Sürtünerek sevişiyorduk ama ben vajinasının üzerine biraz boşaldım. Olaydan sonra sevgilim kolonyalı mendille temizledi. Kız bakire, hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, nadir de olsa olabilir. Burada önemli olan ihtimal hesapları. Bana göre kafaya takacak bir şey yok.

Böyle soru yok!

O günden beri sertleşmiyor

İki hafta önce eşinden boşanmış bir kadınla ilişkiye girdim. Ama kadının eski kocası aradı. Biz yataktaydık, ben o telaşla hemen çıktım. O günden beri penisim sertleşmiyor. Bu konuda bilgi verir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, seninki duruma bozulmuş, kendini naza çekiyor. Biz de maşallah çekelim ki aksine gaza gelsin. Onu dansa kaldıracağın zaman, maşallah da yetmez. Şartlayalım onu, bol bol alkışlayalım. “Hadi aslanım, hadi yavrum kalk” dersen işler değişir. Organ kompleksini atar ve gelişir. O şimdilik, kasık yağları arasındaki yumuşak ve rahat yatağında mışıl mışıl uyuyor. Takma kafana, zaman zaman uyanacak; bir başka yere transfer olacak. Hangisi rahat ona karar verecek, çözümü birlikte bulacaksınız.

Günün soruları

Test yaptırayım mı?

19 yaşında kızım. Evlilik hayali kurduğum erkek arkadaşımla 3 ay önce birlikte olduk, epey kan geldi. Sevgilim “Sen kız değilsin adet kanaması bu” dedi, beni terk etti. Test yaptırsam 3 ay önce kızlığımın bozulduğu ortaya çıkar mı?

Kızım, kanasan dert, kanamasan dert. Bu zar sizlere ne etti? Uslu uslu yerinde dururken hep onunla uğraşıyorsunuz. İftira iftira üzerine, yakınmaların hızı, ardı arkası kesilmiyor. Yerinde oldukları gibi dursalar suç. Sayenizde bozulsalar suç. Tam bir günah keçisi, ah bu zarlar. İlk geceden, o ilk heyecandan korkuyorlar. Hem kurban oluyorlar hem kan veriyorlar. Sorarım size bu adalet kimin adaleti?

Önlem alalım mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşım ile sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üstümüzde elbiseler yoktu ve vajinaya boşalmadım. Sadece sürtünme sırasında oluşan zevk suyu temas etti. Kız bakire. Sizce hamilelik için önlem almalı mıyız?

Değerli ama cinsel konularda oldukça acemi gençler, dilimde tüy, daktilomda mürekkep bitti sizleri aydınlatacağım diye. Ama biraz da sizden emek bekliyorum. Hiç olmazsa temel konuları halledelim. Cinsel sağlık açısından her türlü cinsel yakınlaşmada korunalım. Bu kadar da basit sorularla hem benim hem kendi zamanınızı almayın, benden söylemesi sonra külahları değişiriz.

Günün sözü

Güneş ısıtırken yakıverir de tıpkı aşklar gibi. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder