Dr. Haydar Dümen Erkek sırtını dönüyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkek sırtını dönüyor

Haberin Devamı

Kadın cinsellikten sadece zevk almayı hedeflemiyor. İlişkinin ardından erkeğinin kollarında olmak istiyor. Ama erkeklerin çoğu işleri bitince hemen arkalarını dönüp uyumaya başlıyor. Kadın üzülüyor. Beyler, eşinize kulak verin ki mutluluğunuz daim olsun...

BÖYLE SORU YOK!

Kız gülüp gitti


20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik ama o penisimi görünce güldü ve kalkıp gitti. Çok utandım, ben ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, seninkisi kız mıydı yoksa anasının kızı mıydı? Bu yemeğin yağı, tuzu nasıl hazırlandı? Örneğin; yoluna gül mü yoksa yalan yanlış dil mi döktün? Arkadaşın eve kadar gelmiş. Ne yani, altın kolye takmanı mı beklemiş? Ne çıkarsa bahtına hesabına girmeden cetvel hesabına geçmiş! Ve sanırım bu konularda biraz tecrübeliymiş!!! Şimdi kıza sesleniyorum: Ya kızım, “Hayır olmaz” dersin tamam da, o gün idare edersin, bir daha o gitmezsin. Şimdi ne yaptın? Arkadaşının aklına zehir zıkkım akıttın. İşi de bana bıraktın, temizle Hoca temizle.


GÜNÜN SORULARI

Kocam fantezi peşinde


27 yaşında kadınım, 3 yıllık evliyim. Kocam sürekli yeni fanteziler peşinde, her yerde ilişkiye girmek istiyor. Ben buna dayanamıyorum. Ama kocamın başka kadınlara gitmesinden de çok korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP Sevgili okurum, fanteziler dağda, bayırda, dere kenarında, ovada, çayırda çadır kurup içeride kayıp eşya aramak gibi bir şeydir. Fantezi için önce çadır, o çadıra girecek partner gerekir. Sevgili eşin, bulacağı arkadaşına aklından geçen bir fanteziyi söylese belki eve burnunun kanıyla dönerdi. Bu işler belli olmaz. Bulmuş kafeste bir kuş. Uçup kaçamıyor. Sahibi “Fantezi” diye dayatıyor. Sevgili okurum, aslında eşin cinsel uyarımlarına dopingi arıyor. Yolu yol değil. Bu yaşta fantezi aranırsa, gelecekte de devam ederse buna da tıbbi bir yorum getiririz.

Karımın isteğini nasıl azaltabilirm?

29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Karım çok istekli. Acaba onun isteğini azaltacak bir ilaç ya da yöntem var mı?

CEVAP Değerli okurum, evlendin, ne bekledin, ne buldun! Evliliği oyun sandın. Ye, iç, yat. Uyumadan önce biraz naz, biraz cilve. O da nesi? Yesin onu ninesi! Aradan geçmeden 1 saat, eşin “Hadi aslanım, uyan kalk. Ben uyuyamadım. Uykuma biraz uyku ilacı kat” dedi. Sen de “Erkeklik ölmedi. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın” diyerek girdin işe. Ama ortada pilav yerine sulu bulgur taneleri var. Ne yenir, ne yutulur, sadece kaşık sallanır!!! Söylemek istediğim daha neler var da boğazım 9 düğüm... Azaltıcı ilacımız yok. Eşini biraz disipline sok

* * * * * * * * *

Sertleşme olmuyor ve kız bozuluyor

22 yaşındayım. 4 yıldır ilişkim var. Normalde ereksiyon oluyorum ama kızın yanında olmuyor. Ayrılacağız. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, ayrılın. Bu kadar zorlamaya ne gerek var? Penisin kendine göre bir dünyası, bir bildiği olmalı. Tombaladan çektiğin o numara uymadı. Bir başka numarada da sorun yaşarsan devreye gireriz be yavrum. Hadi kolay gelsin.

Kontrol edemiyorum


Gece rüya görmediğim halde penisim sertleşiyor. İyi bir durum mu? Yoksa kötü mü? Her kadın görünce penisim kontrolsüz şekilde ereksiyon oluyor. Yolda yürüyemez oldum.

CEVAP Değerli yavrum, gece olan iyi, gündüz olan kötü. Sen uyurken o antrenman yapıyor, kaslarını güçlendiriyor, bu iyi. Ama gündüz olan çevreden görülür, yanlış yorumlanır. Bu nedenle biraz kendine hakimiyet biraz da iyi niyet... Sonu güzel olacak. Gençsin, yıllar bu aykırılıkları törpüleyecek.

Hamile kalmış mıdır?

17 yaşındayım. Bundan 4 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Kız arkadaşım halen bakire. Sevişirken ben boşaldım. Menim onun vajinasına değdi. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP Değerli okurum, hamile kaldığını sanmıyorum. Ama siz gene dikkatli olun.

Sözlüm beni düşünmüyor

23 yaşındayım. Sözlüm de 28 yaşında. Onu çok seviyorum ama beni tatmin etmeden boşalıyor. Bu doğru mu? Ben hep mutsuz mu olacağım?

CEVAP Sevgili okurum, evlendikten sonra her şey düzelecek. O öğrenecek. Erken boşalması tedavi edilecek. Zaman lehinize işleyecek. Haydi bakalım, üzülüp tedirgin olma.

Gelişimim durur mu?

16 yaşındayım. Haftada 3 ya da 4 kez mastürbasyon yapıyorum. 1.65 boyundayım. Bu durum gelişimimi engeller mi?

CEVAP Sevgili okurum, mastürbasyonun boyla ve gelişiminle fazla ilgisi yoktur. Spor yap, normal gıdanı al. Beynini de boş bırakma, bilgiyle doldur. Yeteneklerini geliştir.

İlişkiye giremiyoruz


Evleneli 1 yıl oluyor ama ilişkiye giremedik. Eşim kendini kasıyor. Ne yapmamız lazım?

CEVAP Değerli okurum, vajinismustan söz ediyorsun. Bunu da çözdüğümüzü defalarca söyledik.

Kız çok acı çekiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman çok acı çekiyor. Acaba penisimin büyük olmasında mı kaynaklanıyor? Yoksa başka sebepleri var mı? Penisim 21 santim.

CEVAP Sevgili okurum, kızın acı çekmesi doğal. Senin penisin de doğalın üstünde ve ötesinde. Bana soruyorsan kıza daha fazla acı çektirme.

Karım cinsellikten hoşlanmıyor


5 yıldır evliyim. Karım cinsel ilişki için “Olmasa da olur” diyor. Ama ben çok istekliyim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, biraz zor bir konu. Kadınlarda soğukluk kolay giderilmiyor. Senin çok açık ve doğrudan onunla konuşman, sevecen ve romantik bir ortam yaratman gerekiyor. Bazı teknik ve fantezileri de kullanmak zorundasın. Ruhsal ve psikolojik olarak bir uzmandan yardım alabilirsin.

İlişkide çok terledim

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlişkiden sonra bende ağrılar, kızda da yanmalar başladı. Bir de ilişki sırasında çok terledim. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, çok heyecanlısınız. Ter bundan. Alışacaksın. Bu ilişki daha başlarda. Kızdaki yanma bir süre sonra geçebilir. Sendeki ağrının da bir sorun olmadığına inanıyorum.

Neden zayıflıyorum?


26 yaşındayım, eşimle devamlı olarak ilişkiye girdiğim için kilo problemim var. Yani zayıfım. Acaba bununla ilgili olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, kilondan şikayet etme. Bunun cinsel birleşmeyle fazla ilgisi yok. İleride nasıl olsa kilo alacaksın. Yola devam.

Sertleşme sorunum var

22 yaşındayım, günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girerken sertleşme sorunu yaşıyorum ve geç boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, şu anda doktorluk bir sorunun yok. Mastürbasyonu azaltmazsan haftada 3-4’e indirmezsen ileride sorunlar çıkacak. Ve bu sorunlar büyüyecek. Doktorun işi de zorlaşacak. Senin cinselliğin de kendi yolundan çıkacak. Aman yavrum biraz irade. Biraz da karşı cinse yönelme.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkta akılla aptallık kankadırlar. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder